Ranska, Boissy Saint Leger
...KÄSITYÖSUKLAAN VALMISTUS CHOCOLATS JANIN Chocolats Janin: suklaatehdas, jossa ammattilainen suklaakondiittori Stéphane Janin kutsuu sinut tutustumaan hänen suklaatehtaaseensa.
Portfolio (36)
Ranska, Saint Emilion
... silkkiset tanniinit. 2016 : WINE ENTHUSIAST : 93/100 «Tämän tilan vanhimmista viineistä, se on kypsä ja tiivis viini. Kypsytetty 18 kuukautta tynnyrissä, se on kehittänyt voimakkaan paahteisen ja mausteisen luonteen, joka hallitsee edelleen tänään. Mutta vahvan hedelmäisyyden ja hapokkuuden kanssa se kehittyy vaikuttavaksi viiniksi.» J. SUCKLING : 93-94/100 : «Se on upea viini, jossa on suklaan ja...
Portfolio (34)
Ranska, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE uudistaa suklaakonvehtien klassikoita bastialaisella tyylillä. Se on koko Korsika suklaaherkkuina: hieno yhdistelmä Kauneuden saaren aarteita ja hyvää suklaata, hunajan, sitrushedelmien, hasselpähkinöiden, maquis-alueen aarteiden ja ikonisten Canistrellien kautta, jotka vievät takaisin lapsuusmuistoihin ja lupaavat yllättäviä ja ainutlaatuisia makuelämyksiä. Useita vuosia sitte...
Portfolio (97)
Ranska, Objat
LIMOUZI SAVEURS -yrityksen kautta intohimomme on esitellä teille korreziilaisen maaperän ihmeitä, luomalla reseptejä, jotka pystyvät yllättämään ja ilahduttamaan teitä. Etsimme jatkuvasti uusia ideoita ja tarjoamme asiantuntemustamme, jotta voimme tarjota teille hienoja ja herkullisia tuotteita. Olemme ylpeitä sitoutumisestamme valmistaa kaikki tuotteemme Objat'ssa (19) sijaitsevassa tuotantotyöp...
Portfolio (109)
Ranska, Choisy Le Roi
..."TWIN CHEF LCD" on suunniteltu tyydyttämään leipureiden ja jäätelöiden vaatimukset, jotka haluavat luoda omia herkkujaan nopeasti ja pienissä erissä, jotta tuote pysyy aina tuoreena. Äärimmäisen joustava laite mahdollistaa jäätelöiden, sorbettien sekä laajan valikoiman tuotteiden valmistamisen: kermat, ganache, suklaan taikina, hillot, hedelmägelatiinit jne., antaen käyttäjälle vapauden ilmaista...
Portfolio (30)
Ranska, Talant
...Pääsiäisen reseptikirja myymälässä Stéphane Glacierin ja Jérôme Le Teuffin toimittamana on erittäin kattava teos suklaan tekniikoista, joka tulee olemaan "välttämättömyyksien" joukossa herkullisessa kirjastossasi. Tämä kirja koostuu viidestä erillisestä osasta: perustekniikat (suklaan valmistus, tyhjien kuorien muottaminen, hyytelömuotti, suihkepistooli...), klassiset aiheet (kalat, tiput...
Portfolio (192)
Ranska, Auxerre
...Viinin valmistus tapahtuu pienissä lämpötilasäädellyissä teräksisissä tankeissa. Malkohappokäyminen tapahtuu erillisessä tilassa. Kypsytys kestää 18 kuukautta tammitynnyreissä (20-30% uusia).","Millésime":"2017.","Domaine":"Château Nénin.","Culture":"Perinteinen."}...
Portfolio (190)
Ranska, Cohade
... Tropiikkikondensaattori jopa 46 °C Ranskalainen kylmäryhmä, tiivis yksikkö (merkki Tecumseh) 2446 tropiikkikondensoitu 230 V yksivaiheinen. Tuotanto: 180 annosta 80 g jäätelöä tunnissa Vaihtoehdot: Vesikondensaattori Kaksinkertainen kondensointi Ilma/Vesi Leroy-Somer moottori (Ranska) Isolointikansi Ruostumaton teräsrunko Tällä italialaisella jäätelökoneella halusimme kokeilla valkoisen suklaan ja kookoksen italialaisen jäätelön reseptiä. Et voi vastustaa!
Portfolio (45)
Ranska, Domjean
...Tummasta suklaasta valmistettu kuorrutus, suklaanruskea väri kakuille, mousseille, bavaroisille ja jäätelöille. Geelattu hedelmäpektiinillä. Etuna: Erinomainen suklaan maku korkean suklaapitoisuuden ansiosta. Vakaa koostumus mahdollistaa siistin leikkauksen kaikentyyppisillä alustoilla (kupolit, joulupötköt). Täydellinen pakastamiseen ja nopeaan pakastamiseen säilyttäen saman kiillon. Voidaan...
Portfolio (6)
Ranska, Paris
L Forms : Silikonimuottien suunnittelun asiantuntijat Valmistamme korkealaatuisia silikonimuotteja erilaisiin luoviin ammatillisiin ja teollisiin käyttötarkoituksiin. Erikoisalaamme kuuluvat: Suklaat: Muottimme mahdollistavat herkullisten ja yksityiskohtaisten suklaamuotojen luomisen, täydellisiä suklaataiteilijoille, jotka haluavat vaikuttaa asiakkaisiinsa tai kehittää luovuuttaan. Leivonnaise...
Portfolio (10)
Ranska, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE on suklaatuotteiden valmistukseen ja jakeluun erikoistunut yritys, joka tarjoaa muun muassa tummaa, valkoista, täytettyä ja katkeraa suklaata. Erityisosaamisena on agave-suklaan valmistus, levitteen tuotanto sekä mini-praliinien valmistus. CHOCOLATERIE DARDENNE valmistaa suklaata perinteisellä ja aidolla tavalla, kunnioittaen mestarisuklaantekijöiden osaamista ja yhdistäen siihen terveyden ja hyvinvoinnin käsitteen. Kaikki suklaat valmistetaan murskatuista kaakaopavuista perinteistä menetelmää noudattaen.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play