Ranska, Saint Emilion
... silkkiset tanniinit. 2016 : WINE ENTHUSIAST : 93/100 «Tämän tilan vanhimmista viineistä, se on kypsä ja tiivis viini. Kypsytetty 18 kuukautta tynnyrissä, se on kehittänyt voimakkaan paahteisen ja mausteisen luonteen, joka hallitsee edelleen tänään. Mutta vahvan hedelmäisyyden ja hapokkuuden kanssa se kehittyy vaikuttavaksi viiniksi.» J. SUCKLING : 93-94/100 : «Se on upea viini, jossa on suklaan ja...
Portfolio (34)
...Vuoden 2022 Alba Octavia -satsista peräisin oleva viini on kypsytetty tynnyrissä 10 kuukautta. Ilman suodatusta, ilman liimausta ja hyvin kevyellä sulfitoinnilla, tämä viini on pyöreämpi, ja sen monimutkaisempia aromit johtuvat sen jäännössokereista. Vapaa viini, tuuletetaan hyvin ennen maistamista. 1,5l – 14% (kuljetuskulut: vastaava 2 pullolle)...
Portfolio (15)
Ranska, Poitiers
Verkkokauppana vuodesta 2018, Spirits Station tarjoaa laajan valikoiman väkeviä alkoholijuomia sekä yksityishenkilöille että ammattilaisille. Tutustu yli 500 viittaukseen, mukaan lukien viski, vodka, rommi, gin, tequila, absintti, konjakki, armagnac sekä kaunis valikoima liköörejä. Konseptimme on yhdistää tunnetut ja laadukkaat tuotteet alkuperäisiin vaihtoehtoihin, jotka ansaitsevat tulla esille...
Portfolio (195)
Ranska, Chateau-Landon
Café Don Manuel markkinoi Finca Don Manuelin kahveja, valikoima kattaa viljeltyjen kahvipuiden lajikkeet, jotka on saatu siementen lisäämisestä tilalla (Colombia, Tabi, Supremo, Castillo,...) sekä tarjotut fermentointityypit: Honey Jaune, Honey Rouge ja Natural, joistakin näistä lajikkeista. Valintaprosessiin, kirsikoiden keruuseen ja vientiin valmistettujen papujen käsittelyyn kohdistuva vaatimus...
Portfolio (7)
Ranska, Fraisse Des Corbieres
... maustamiseen. Cardonan tila valmistaa Morèeuminsa valikoiduista punaviineistä Corbièresin alueelta, jotka kypsyvät tammitynnyrissä luonnollisessa luolassa. Tämä voimakas, pitkään kypsytetty viinin aromi pehmenee garrigue-hunajan ansiosta, ja villikarpaloiden mehun vähentäminen vie ajatukset taianomaisiin ja salaperäisiin metsäkävelyihin.
Portfolio (10)
Ranska, Reuilly
...Valkoinen Rypälelajike 100% – Sauvignon kypsytetty tynnyrissä Viinialue: Keskiloire Luonnollinen Alue: Le Berry Maaperätyyppi: Savea-kalkkia Keskimääräinen Saanto: 60hl/ha Tarjoilulämpötila: 10° - 12°...
Portfolio (5)
Ranska, Ascain
...Le SAGARNO (literalmente omenamehu) Txopinondolta on fermentoitu juoma, joka on valmistettu omenasta ja kypsytetty sakassa tynnyrissä vähintään 6 kuukautta. Raikas ja hedelmäinen, nautitaan hyvin kylmänä (noin 12°C) kalasta tai lihasta grillattuna. Tuotamme sen perinteisellä käsityömenetelmällä paikallisista ja muista omenista. KESKEISET OMINAISUUDET Ominaisuudet Fermentoitu juoma omenasta...
Portfolio (8)
Ranska, Auxerre
...Maistelu voimakas ja herkullinen, se paljastaa nuotteja violetista, mustikasta, tryffelistä ja Garrigue-makuja kypsyessään Viininvalmistus ylikypsät sadot, kypsytetty 12 kuukautta ranskalaisessa tynnyrissä Alkoholi: 14,5% Pakkaus: 6 pullon kartonki, 75cl Tuottaja: Domaine Sainte Luchaire Alue: Minervois Vuosikerta: 2017 Rypälelajike: Grenache noir Syrah Viljely: Kohtuullinen Tunnus: Suojattu alkuperämerkintä...
Portfolio (190)
Ranska, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses on gaillacin ilmentymisen kvintessenssi: alkuperäisiä rypälelajikkeita, kauniita tekstuureja, kaikki raikkaudessa. Mausteisia ja hedelmäisiä punaisissa, mineraalisia ja hienovaraisesti sitruksisia valkoisissa. Chateau Enclos des Roses Blanc on suuri Mauzac, joka on kypsytetty tynnyrissä suurella hienoudella. Suuri viini, yksinkertaisesti. Se täydentää hummeria täydellisesti ja...
Portfolio (100)
Ranska, Pont D Ain
...Matsui Sakura on japanilainen single malt -viski, joka on kypsytetty 'sakura'-puun tynnyrissä, joka on kuuluisa ja ikoninen japanilainen kirsikkapuu. Tämä japanilainen viski on kaksinkertaisesti tisletty Pot Still -menetelmällä ja kypsynyt Sakura-tynnyrissä Tottorin prefektuurissa, luonnollisessa ja kypsymiselle suotuisassa ympäristössä. Se on sitten laimennettu Daisen-vuorelta peräisin olevalla luonnonvedellä. Tila: Uusi tuote Maa: Japani Tuotantoalue: Honshun saari Nimitys: Viski Vuosikerta: 2019 Alkoholi: 48° Tilavuus: 70 cl...
Portfolio (95)
Ranska, Paris
... keveys, hyasintin ja lipan vivahteet sekä yllättävä makeus, joka ilahduttaa kaikkia makuja. Miellyttävä ja tasapainoinen, helppo lähestyä. Rypäleet, kypsytys...: 100 % Ugni Blanc. 500 ml pullo. Kypsytetty vähintään kaksi vuotta tynnyrissä Château Garreaun maanalaisessa kellarissa, joka on ainutlaatuinen Armagnacissa.
Portfolio (26)
CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE tuottaa ja myy AOC Cahors -viinejä sekä Rosé-viinejä. Linnakunnan kolme viinilajiketta ovat Camp Del Saltre (ei kypsytetty tynnyrissä), Chevalier de Malecoste (kypsytetty tammitynnyrissä) ja Cuvée révélation (huippuluokka). CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE on saanut useita mitaleita Mâconin suurten viinien kilpailussa ja itsenäisten viininviljelijöiden kilpailussa.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play