Italia, Trepuzzi
Pedro Ferreira'n mestaridistilloijan mestaruus on käsityötehtaamme sydän. Yli kymmenen vuoden kokemuksella ja lukemattomilla ulkomaanmatkoilla kartutetuilla tiedoilla Pedro luo poikkeuksellisen laadukkaita tisleitä. Jokainen resepti on taideteos, joka on syntynyt tunteista, perinteistä, mauista ja ripauksesta alkemiaa. Käsityötuotantomme kattaa intensiiviset amarit ja herkät liköörit, mukaan lukie...
Portfolio (89)
Suomi, Turku
...Impero Blanc De Pinot Noir on tynnyrissä käynyt ja kypsytetty tammessa 12 kuukautta. Se on viini, jolla on ainutlaatuisia piirteitä, suurta monimutkaisuutta ja poikkeuksellista pitkäikäisyyttä. Tilavuus: 750ml...
Portfolio (177)
...Vuoden 2022 Alba Octavia -satsista peräisin oleva viini on kypsytetty tynnyrissä 10 kuukautta. Ilman suodatusta, ilman liimausta ja hyvin kevyellä sulfitoinnilla, tämä viini on pyöreämpi, ja sen monimutkaisempia aromit johtuvat sen jäännössokereista. Vapaa viini, tuuletetaan hyvin ennen maistamista. 1,5l – 14% (kuljetuskulut: vastaava 2 pullolle)...
Portfolio (15)
Ranska, Saint Emilion
... silkkiset tanniinit. 2016 : WINE ENTHUSIAST : 93/100 «Tämän tilan vanhimmista viineistä, se on kypsä ja tiivis viini. Kypsytetty 18 kuukautta tynnyrissä, se on kehittänyt voimakkaan paahteisen ja mausteisen luonteen, joka hallitsee edelleen tänään. Mutta vahvan hedelmäisyyden ja hapokkuuden kanssa se kehittyy vaikuttavaksi viiniksi.» J. SUCKLING : 93-94/100 : «Se on upea viini, jossa on suklaan ja...
Portfolio (34)
Ranska, Poitiers
Verkkokauppana vuodesta 2018, Spirits Station tarjoaa laajan valikoiman väkeviä alkoholijuomia sekä yksityishenkilöille että ammattilaisille. Tutustu yli 500 viittaukseen, mukaan lukien viski, vodka, rommi, gin, tequila, absintti, konjakki, armagnac sekä kaunis valikoima liköörejä. Konseptimme on yhdistää tunnetut ja laadukkaat tuotteet alkuperäisiin vaihtoehtoihin, jotka ansaitsevat tulla esille...
Portfolio (195)
Ranska, Chateau-Landon
Café Don Manuel markkinoi Finca Don Manuelin kahveja, valikoima kattaa viljeltyjen kahvipuiden lajikkeet, jotka on saatu siementen lisäämisestä tilalla (Colombia, Tabi, Supremo, Castillo,...) sekä tarjotut fermentointityypit: Honey Jaune, Honey Rouge ja Natural, joistakin näistä lajikkeista. Valintaprosessiin, kirsikoiden keruuseen ja vientiin valmistettujen papujen käsittelyyn kohdistuva vaatimus...
Portfolio (7)
Ranska, Fraisse Des Corbieres
... maustamiseen. Cardonan tila valmistaa Morèeuminsa valikoiduista punaviineistä Corbièresin alueelta, jotka kypsyvät tammitynnyrissä luonnollisessa luolassa. Tämä voimakas, pitkään kypsytetty viinin aromi pehmenee garrigue-hunajan ansiosta, ja villikarpaloiden mehun vähentäminen vie ajatukset taianomaisiin ja salaperäisiin metsäkävelyihin.
Portfolio (10)
...Ainutlaatuinen rypälelajike Alsacessa, joka tuottaa rose- tai punaviinejä. Erittäin miellyttävä, se on uskollinen kumppani lihoille, riistalle, grillatuille ruoille ja juustoille. Väri on kirsikanpunainen rubiinin sävyillä. Rakenne on rapea ja siinä on pehmeitä tanniineja. Rypäleet: 100% Pinot Noir Sateet: 550 mm/vuosi Ikä: 20 vuotta Kypsytys: 12 kuukautta tynnyrissä Alkoholi: 13,5% Sokeri: <2 g/L Kokonaishappo: 3,8 g/L Tarjoilulämpötila: 16°C talvella, 12°C kesällä Säilyvyys: 8 vuotta...
Portfolio (36)
...Kultamitali Saperavi-tynnyrissä kypsytetty viski "JIMSHER" voitti kultamitalin "Global Travel Retail Spirits Masters 2017" -kilpailussa Lontoossa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Portfolio (14)
Ranska, Reuilly
...Valkoinen Rypälelajike 100% – Sauvignon kypsytetty tynnyrissä Viinialue: Keskiloire Luonnollinen Alue: Le Berry Maaperätyyppi: Savea-kalkkia Keskimääräinen Saanto: 60hl/ha Tarjoilulämpötila: 10° - 12°...
Portfolio (5)
Ranska, Ascain
...Le SAGARNO (literalmente omenamehu) Txopinondolta on fermentoitu juoma, joka on valmistettu omenasta ja kypsytetty sakassa tynnyrissä vähintään 6 kuukautta. Raikas ja hedelmäinen, nautitaan hyvin kylmänä (noin 12°C) kalasta tai lihasta grillattuna. Tuotamme sen perinteisellä käsityömenetelmällä paikallisista ja muista omenista. KESKEISET OMINAISUUDET Ominaisuudet Fermentoitu juoma omenasta...
Portfolio (8)
Ranska, Auxerre
...Maistelu voimakas ja herkullinen, se paljastaa nuotteja violetista, mustikasta, tryffelistä ja Garrigue-makuja kypsyessään Viininvalmistus ylikypsät sadot, kypsytetty 12 kuukautta ranskalaisessa tynnyrissä Alkoholi: 14,5% Pakkaus: 6 pullon kartonki, 75cl Tuottaja: Domaine Sainte Luchaire Alue: Minervois Vuosikerta: 2017 Rypälelajike: Grenache noir Syrah Viljely: Kohtuullinen Tunnus: Suojattu alkuperämerkintä...
Portfolio (190)
Yhdistynyt kuningaskunta, Hayle
...Meidän hieno, tynnyrissä kypsytetty karibialainen rommi on sekoitettu tuoreeseen Cornwallin lähdeveteen, joka on peräisin Cape Cornwallista. Tämä tuo esiin erottuvia suklaamaisia vivahteita raikkaampien, ruohoisten makujen joukossa. Kultarommimme koostuu 3-vuotiaasta Barbados-rommista, jota on edelleen sekoitettu 5-vuotiaaseen tynnyrissä kypsytettyyn rommiin, jossa on hallitseva maku Dominikaanisesta tasavallasta.
Portfolio (3)
Ranska, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses on gaillacin ilmentymisen kvintessenssi: alkuperäisiä rypälelajikkeita, kauniita tekstuureja, kaikki raikkaudessa. Mausteisia ja hedelmäisiä punaisissa, mineraalisia ja hienovaraisesti sitruksisia valkoisissa. Chateau Enclos des Roses Blanc on suuri Mauzac, joka on kypsytetty tynnyrissä suurella hienoudella. Suuri viini, yksinkertaisesti. Se täydentää hummeria täydellisesti ja...
Portfolio (100)
Espanja, Totanes
...Pastöroitu lampaanmaitojuusto mustalla tryffelilla. Kypsytetty vähintään 3 kuukautta. Hieman hapokas ja aromaattinen maku, jota täydentävät tryffelin vivahteet. Yhdistäminen: Cava, samppanja tai tynnyrissä käynyt valkoviini.
Portfolio (10)
Espanja, Murcia
... teräsvadissa. Malo-laktinen käyminen uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. Kypsytetty omassa sakassaan 25 kuukautta. Meidän viinitilallamme ei käytetä tai käytetään hyvin vähän batonnagea, sillä suojaus hapettumiselta tapahtuu luonnollisesti noin 5 cm sakalla jokaisessa tynnyrissä. MAISTAMISMUISTIO Tiramisu - kahvi, kerma ja kaakaon vivahteet. Voimakas, hyvin rakenteellinen ja pyöreä suutuntuma, joka jättää pitkäkestoisen jälkimaun. Iloisesti täydentäisi kokoelmaa moniksi vuosiksi eteenpäin.
Portfolio (178)
Ranska, Pont D Ain
...Matsui Sakura on japanilainen single malt -viski, joka on kypsytetty 'sakura'-puun tynnyrissä, joka on kuuluisa ja ikoninen japanilainen kirsikkapuu. Tämä japanilainen viski on kaksinkertaisesti tisletty Pot Still -menetelmällä ja kypsynyt Sakura-tynnyrissä Tottorin prefektuurissa, luonnollisessa ja kypsymiselle suotuisassa ympäristössä. Se on sitten laimennettu Daisen-vuorelta peräisin olevalla luonnonvedellä. Tila: Uusi tuote Maa: Japani Tuotantoalue: Honshun saari Nimitys: Viski Vuosikerta: 2019 Alkoholi: 48° Tilavuus: 70 cl...
Portfolio (95)
Ranska, Paris
... keveys, hyasintin ja lipan vivahteet sekä yllättävä makeus, joka ilahduttaa kaikkia makuja. Miellyttävä ja tasapainoinen, helppo lähestyä. Rypäleet, kypsytys...: 100 % Ugni Blanc. 500 ml pullo. Kypsytetty vähintään kaksi vuotta tynnyrissä Château Garreaun maanalaisessa kellarissa, joka on ainutlaatuinen Armagnacissa.
Portfolio (26)
Saksa, Niederkirchen
...Noble aarre puristetusta viinirypäleiden jäännöksistä, usein tynnyrissä kypsytetty - meidän pomace-polttoaine!
Portfolio (7)
CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE tuottaa ja myy AOC Cahors -viinejä sekä Rosé-viinejä. Linnakunnan kolme viinilajiketta ovat Camp Del Saltre (ei kypsytetty tynnyrissä), Chevalier de Malecoste (kypsytetty tammitynnyrissä) ja Cuvée révélation (huippuluokka). CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE on saanut useita mitaleita Mâconin suurten viinien kilpailussa ja itsenäisten viininviljelijöiden kilpailussa.
Suositut maat tälle hakutermille