...Puun oksalla se esiintyy pienen vihreän sitruunan muodossa, joka kerätään. Sen jälkeen se valkaistaan suolaisessa vedessä ennen kuin se kuivataan autiomaassa hiekassa, missä se pysyy useita viikkoja. Tämä vaihe mahdollistaa näiden sitruunoiden kehittää niin kaivattua umami-makua. Käyttö: Mustat sitruunat ovat kuivia hedelmiä, joita voidaan: - Raastaa tai sekoittaa: jauheena ne maustavat...
Portfolio (45)
Ranska, Condom
...Robe: Amber, kultaisilla heijastuksilla Nez: Umami, erittäin monimutkainen sienellä ja tryffelillä. Bouche: Erittäin voimakas tryffelissä, kypsässä tomaatissa, erittäin monimutkainen ja voimakas, kevyt katkeruus, joka on suurelta osin peitetty tryffelillä. Finale: Erittäin pitkä tryffelissä ja kehittyy viinirypäleiden, taatelien, sokeroitujen hedelmien aromeihin, aina tryffelin hallitessa, läsnä yrttisiä nuotteja kuten genepi, absintti, gentiaani.
Portfolio (66)
Ranska, Graulhet
... Maukas ja sulava suussa, mustan valkosipulin aromit vaihtelevat kuivausajan mukaan ja muistuttavat hieman balsamiviinietikkaa. Sen optimaalinen säilyvyysaika on 1 vuosi, mutta Japanissa jotkut säilyttävät sitä jopa 10 vuotta. Kuten hyvä viini, se paranee iän myötä; jos haluat pysäyttää kypsymisen, säilytä se jääkaapissa. Entä keittiössä? Suussa se vapauttaa upeaa pehmeyttä, hieman hapanta, joka tuo mieleen lakritsin; se kuuluu umami-makujen joukkoon. Sen maku on niin pehmeä, että voit nauttia siitä sellaisenaan, puhtaana ja kokonaisena, milloin tahansa.
Portfolio (1)
Ranska, Paris
... moninkertaistaa tavallisen valkosipulin hyödyt, ja sen hieman makea maku, joka vaihtelee karamellista lakritsiin kuivausajan mukaan, on yksi viidestä perusmausta, umami. Mustaa valkosipulia voidaan käyttää monenlaisissa resepteissä, alkupaloista jälkiruokiin. Se on erityisen arvostettua gourmet-kokkien ja tähtikokkien keskuudessa. Ean13:3701511709891 Viite:AilNoirBioAOPVoghieraCreme1...
Portfolio (133)
Ranska, Varennes-Jarcy
...Tummasta suklaasta valmistettu levite, jossa on ripaus mustaa valkosipulia, tuo esiin erittäin suklaiset maut. Mustan valkosipulin erityinen maku ja pehmeys tuntuvat suussa jälkimakuna, kun taas sen umami-maku korostaa suklaan makua. Ihanteellinen käytettäväksi crepeillä tai leivän päällä. Meidän musta valkosipuli on valmistettu BIO IGP -valkoisesta valkosipulista Drômen alueelta. Kaikki...
Portfolio (5)
Ranska, Maisons-Alfort
Biospringer tuottaa luonnollisia hiivapohjaisia ainesosia elintarviketeollisuudelle. Biospringer tarjoaa hiivauutteita, inaktiivisia hiivoja, autolysoituja hiivoja ja hiivakuoria parantaakseen elintarvikkeiden aromiprofiilia luonnollisilla aromipohjilla, umami- ja kokumi-sävyillä sekä ratkaisuja suolan ja rasvan vähentämiseen.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play