Ranska, Malataverne
...Omenahillo on hedelmäsose, joka koostuu kypsennetyistä tai tuoreista omenoista ja mahdollisesti hieman sokerista tai kanelista. Ranskassa hillo on jälkiruoka, kun taas Pohjois- ja Itä-Euroopassa tai Amerikassa hillot usein täydentävät lihoja. Belgiassa ja Alankomaissa sitä tarjoillaan myös lisukkeena, erityisesti verimakkaran tai kanan kanssa.
Portfolio (188)
Ranska, Roubia
...Siirtymä luomuviljelyyn. Käsinpoiminta. Täydellinen murskaus, Fermentointi lämpötilasäädettävässä teräksisessä säiliössä, Usein pumppaaminen, Säännöllinen sekoittaminen. Kypsytys uusissa tammitynnyreissä, Perinteinen korkki korkista, Säännöllinen sekoittaminen. Savea ja kalkkia sisältävät maaperät. Silmä Syvän purppuranvärinen, intensiivinen, purppuranhehku. Nenä Aromikas, monimutkainen...
Portfolio (28)
Ranska, Rungis
... tunnetaan myös nimellä "Angus", ja sitä kutsutaan usein "nautinnon lihaksi" suurten lihaharrastajien keskuudessa. Sen liha on äärimmäisen mehukasta ja sillä on voimakas maku. Se on luonteenomaista lihaa, joka on kuitenkin erittäin herkkää. Sen suolainen ja hieman voinen maku tekee siitä äärimmäisen yllättävän suussa. Sen kohtuullinen hinta tekee siitä tilaisuuteen sopivan ruoan, joka on täysin sopiva...
Ranska, Saint Marcel Les Valence
... tuotetta. Tuotteen uloskäynti sijaitsee ihmisen korkeudella (PMR:n esteettömyysstandardi liikuntarajoitteisille). Ihanteellinen ratkaisu elintarvikkeiden (automaattiset ruokakaupat, kylmäruokailu, leivonnaiset, liha, sushi, valmiit ateriat...) ja ei-elintarvikkeiden jakeluun monenlaisissa paikoissa, joissa on usein tarvetta hätätuotteille (asemilla, metroissa, yliopistoissa, tehtaissa...
Portfolio (158)
Ranska, Besancon
...KEITTIÖSSÄ: Maustaa ruokia, sitä käytetään usein liha-, siipikarja- ja äyriäisruokien, kuten katkarapujen, simpukoiden tai rapujen, resepteissä. Tämä ruoka valmistetaan marinadissa. HYÖDYT: Curry on sekoitus inkivääriä, kurkumaa, korianteria, kuminaa, kardemummaa ja useita pippureita. Siinä on näitä hyötyjä.
Portfolio (28)
Ranska, Vatteville-La-Rue
... ja villistä ympäristöstä. Ne ovat keskimäärin 10 kuukautta 12 kuukaudesta laitumella. Kevään aikaisuudesta riippuen ne pääsevät ulos maaliskuun alussa tai lopussa. Suojassa niillä on tarjolla suoniheinää, olkia ja juurikkaita. Tilalla noudatetaan elämän kunnioittamisen filosofiaa. Tämä tarkoittaa, että valitaan eläimiä suojellusta ja arvostetusta ympäristöstä. Laurent LEVACHER kasvattaa 300 nautaa, jotka teurastetaan yksittäin viimeisessä lähiteurastamossa Seine-laaksossa, 15 minuutin päässä tilalta, hänen omasta ohjauksestaan, ja ne teurastetaan usein lähes heti (ilman stressiä)!
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play