Italia, Milano
...Tuotettu toukokuun ja heinäkuun välillä, tämä hunaja kristallisoituu hyvin nopeasti. Sen väri on vaalea, vaalean oranssi. Tuoksu on melko voimakas ja muistuttaa maustetta, josta se on peräisin. Aromi on makea ja raikas, ja siinä on lopussa kookospähkinän vivahde. YHDISTELMÄT Ihana liha-annosten, erityisesti naudan ja kanan, kanssa. Hieman karkeasti kiteisen koostumuksen ansiosta se sopii hyvin kypsytettyjen juustojen kanssa. Se on ihanteellinen makeuttaja erilaisille teille ja haudutuksille. Sitä käytetään usein nougatien valmistuksessa.
Portfolio (116)
Saksa, Eckental
...Luonnon suolien käsittely Sian suolia Meillä lajitellaan myös sian suolia. Toisin kuin suurilla yrityksillä, jotka usein teettävät lajittelunsa kustannussyistä Kiinassa tai Itä-Euroopassa, lajittelemme vielä paikan päällä Saksassa! Tämä takaa teille mahdollisimman suuren laadun ja tuoreuden, jota suuremmilla kilpailijoilla pitkien kuljetusmatkojen vuoksi tuskin voidaan saavuttaa.
Portfolio (2)
Italia, Capo D'orlando
... ravintoaine immuunijärjestelmälle ja terveelle iholle. Ne sisältävät myös kaliumia, kalsiumia ja kuituja, jotka kaikki ovat tärkeitä ravintoaineita kehollemme. Lisäksi ne ovat vähärasvaisia ja vähäkalorisia, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat ylläpitää tasapainoista ruokavaliota. KEITTIÖSSÄ Keittiössä kumquatteja voidaan käyttää monin eri tavoin. Ne voidaan nauttia tuoreina välipalana, käyttää hillojen valmistamiseen tai lisätä salaatteihin sekä liha- tai kalaruokiin makeuden vivahteeksi.
Portfolio (27)
Viro, Valga
... voidaan maustaa yrteillä, mausteilla tai yksinkertaisella marinadilla luonnollisten makujen korostamiseksi. Ceviche ja Sashimi: Hevosenmakrillin herkkä ja hieno liha tekee siitä erinomaisen valinnan cevicheen, jossa raaka kala marinoidaan sitrushedelmien mehuissa. Sitä nautitaan myös sashimina, ohuina viipaleina, ja tarjoillaan soijakastikkeen, wasabin ja inkiväärin kanssa. Savustettuna tai Säilykkeenä...
Portfolio (11)
Ranska, Malataverne
...Omenahillo on hedelmäsose, joka koostuu kypsennetyistä tai tuoreista omenoista ja mahdollisesti hieman sokerista tai kanelista. Ranskassa hillo on jälkiruoka, kun taas Pohjois- ja Itä-Euroopassa tai Amerikassa hillot usein täydentävät lihoja. Belgiassa ja Alankomaissa sitä tarjoillaan myös lisukkeena, erityisesti verimakkaran tai kanan kanssa.
Portfolio (188)
Ranska, Roubia
...Siirtymä luomuviljelyyn. Käsinpoiminta. Täydellinen murskaus, Fermentointi lämpötilasäädettävässä teräksisessä säiliössä, Usein pumppaaminen, Säännöllinen sekoittaminen. Kypsytys uusissa tammitynnyreissä, Perinteinen korkki korkista, Säännöllinen sekoittaminen. Savea ja kalkkia sisältävät maaperät. Silmä Syvän purppuranvärinen, intensiivinen, purppuranhehku. Nenä Aromikas, monimutkainen...
Portfolio (28)
Puola, Węgorzewo
...Valmiiden ruokien käyttäminen on usein paras vaihtoehto, kun sinulta puuttuu aikaa tai jääkaappisi on tyhjillään. Ei inspiraatiota ruoanlaittoon? On hyvä, että sinulla on aina käsillä käsiteltyä ja säilykelihaa. Niillä on pitkä säilyvyysaika, eikä niitä tarvitse säilyttää alhaisessa lämpötilassa. Ne voivat odottaa useita kuukausia ruokakaapissa, mutta voimme taata, että kun tunnet niiden maun, ulotut niihin paljon nopeammin!
Portfolio (24)
Turkki, Antalya
...Pakastettujen elintarvikkeiden kuljetuslaatikoita voidaan käyttää kaikenlaisten kylmäketjussa kuljetettavien elintarvikkeiden siirtämiseen. Nämä tuotteet tarjoavat sekä hygienian että käytännöllisyyden kuljetusprosessin aikana, ja niitä suosivat usein yritykset. Kaikki eläinperäiset elintarvikkeet, kuten liha, kana, kala, kalkkuna ja äyriäiset, sekä pakastetut kasviselintarvikkeet voidaan kuljettaa näiden laatikoiden avulla.
Portfolio (8)
...E2-liha- laatikkamme mitat 600x400x200 mm, kuten nimi jo viittaa, käytetään usein lihateollisuudessa. Tarjoamme näitä väreissä punainen, sininen, keltainen ja vihreä. 600x400x220 mm kokoiset lihalaatikkomme ovat optimaalisia jokaiselle teurastajalle tai lihateollisuudelle. Ne soveltuvat erinomaisesti varastointiin kylmähuoneissa sekä makkaran ja lihan kuljetukseen. Laatikoiden lämpö- ja...
Portfolio (23)
Ranska, Rungis
... tunnetaan myös nimellä "Angus", ja sitä kutsutaan usein "nautinnon lihaksi" suurten lihaharrastajien keskuudessa. Sen liha on äärimmäisen mehukasta ja sillä on voimakas maku. Se on luonteenomaista lihaa, joka on kuitenkin erittäin herkkää. Sen suolainen ja hieman voinen maku tekee siitä äärimmäisen yllättävän suussa. Sen kohtuullinen hinta tekee siitä tilaisuuteen sopivan ruoan, joka on täysin sopiva...
Serbia, Subotica
... HEDELMÄN ULKOASU: Pyöreä muoto, purppura-tummanpunainen tai musta kuori, kiiltävä, vahva. Liha on melko kiinteää, makeaa, erinomaista laatua. HEDELMÄN KOKO: Erittäin suuret hedelmät. KORJUU: Myöhäinen lajike. Heinäkuun keskivaiheilta toiseen osaan. KOMMERSIAALINEN KÄYTTÖ: Itsepölyttävä ja erinomainen tuottaja, tämä suuri kirsikka on tärkeä lajike markkinoilla. Se kestää hyvin käsittelyä ja on loistava kuljetukseen. Erinomainen pöytähedelmänä, mutta myös laajasti käytetty jalostusteollisuudessa.
Portfolio (50)
Belgia, Verlaine
...Doyenné du Comice tunnetaan asiantuntijoiden keskuudessa "päärynöiden kuningattarena". Tämä suuri, vatsan muotoinen päärynä tekee herkullisen jälkiruoan. Tämä keltavihreä päärynä esittelee usein vaaleanpunaisen puolen ja sillä on norsunluun värinen, erittäin mehukas, pehmeä liha, jossa on ainutlaatuinen tuoksu. Saatavilla syyskuusta helmikuuhun.
Portfolio (23)
... vähärasvaista ja ravinteikasta. Riistaliha sopii usein myös koirille, joilla on ruoka-aineyliherkkyyksiä. Sopii allergikoille: "Absolut Hirsch" valmistetaan vain yhdestä valitusta proteiinilähteestä, joten se sopii myös allergikoille. Sitä voidaan käyttää myös eliminointidieeteissä. Rehu-tyyppi: Täysravinto Koostumus: 70% hirvi* (sydän*, liha*, maksa*, keuhko*, pöts*), 29% hirvenlihaliemi, 1% mineraalit...
Portfolio (2)
Alankomaat, Breda
...Kevättryffeliä yhdistetään usein valkoiseen tryffeliin ulkonäön samankaltaisuuksien vuoksi. Ne voidaan kuitenkin helposti erottaa. Tässä on okra/oranssi väri, valkosipulimainen tuoksu ja tumma, punaruskea liha.
Portfolio (8)
Ranska, Saint Marcel Les Valence
... tuotetta. Tuotteen uloskäynti sijaitsee ihmisen korkeudella (PMR:n esteettömyysstandardi liikuntarajoitteisille). Ihanteellinen ratkaisu elintarvikkeiden (automaattiset ruokakaupat, kylmäruokailu, leivonnaiset, liha, sushi, valmiit ateriat...) ja ei-elintarvikkeiden jakeluun monenlaisissa paikoissa, joissa on usein tarvetta hätätuotteille (asemilla, metroissa, yliopistoissa, tehtaissa...
Portfolio (158)
Ranska, Besancon
...KEITTIÖSSÄ: Maustaa ruokia, sitä käytetään usein liha-, siipikarja- ja äyriäisruokien, kuten katkarapujen, simpukoiden tai rapujen, resepteissä. Tämä ruoka valmistetaan marinadissa. HYÖDYT: Curry on sekoitus inkivääriä, kurkumaa, korianteria, kuminaa, kardemummaa ja useita pippureita. Siinä on näitä hyötyjä.
Portfolio (28)
Espanja, Torrent
...Klorofylli Klorofylli on vihreä pigmentti, joka esiintyy lehdissä, ruohoissa, vihanneksissa ja kaikissa organismeissa, jotka pystyvät fotosynteesiin. Pääpigmentti on klorofylli E140, joka on kuitenkin suhteellisen epävakaa ja sillä on heikko värin intensiivisyys. Usein tuotetta käsitellään kuparisuoloilla, jotta saadaan klorofylli E141 Cu, jolla on kirkkaampi sävy ja suurempi vakaus. Sovellukset: Maitotuotteet, Makeiset, Juomat, Valmiit ruoat, Liha.
Portfolio (31)
Espanja, Sotrondio
...Kevyt ja pinottava muovipaketti, mitat 1200x800 tai myös eurooppalainen. Sopii käytettäväksi kierrätyksessä, jossa käänteinen logistiikka on tärkeää. Käytetään myös vientiin tai tuotteiden lähettämiseen, kun palautusta ei ole. Sektoreilla kuten liha-, kalastus- tai tekstiiliteollisuudessa sitä käytetään usein.
Portfolio (2)
...Pastrami, kypsennetty, kappaleen paino noin 2 kg, savustettu ja maustettu lihapalan, sous-vide kypsennetty, yleensä "punainen" liha (usein naudan hartia, Yhdysvalloissa yleensä naudan rinta) jota nautitaan ohuina viipaleina leivän tai voileivän täytteenä Tuotenumero: 061447 Perus VPE: kg Tuoteryhmä: 05 - Pakasteliha / 100 - Pakastettu naudanliha Keskimääräiset ravintoarvot per: 100 g Nettopaino: 1 kg Bruttopaino: 1 kg Syvyys/Leveys/Korkeus: 0/0/0 mm Jäljellä oleva käyttöaika (päivää): 119...
Portfolio (9)
Alankomaat, Halle
... Alkuperä: Liha tulee oikeista ulkovarsista Achterhoekista, suoraan pieneltä tilaltamme. Sianlihamme juoksee koko päivän ulkona. Näin ne voivat kaivaa, leikkiä, juosta ja kylpeä. Lisäksi niillä on enemmän aikaa kasvaa, mikä parantaa lihan laatua. Sianlihamme ovat Duroc-sikojen ja perinteisten vanhojen rotujen, kuten Bonte Bentheimerin ja Mangalitzan, risteytyksiä. Tämä takaa herkullisesti marmoroitua lihaa, jossa on ihana maku.
Portfolio (10)
... kaikki vaihtoehdot ovat mahdollisia. Kompaktit mitat TRAPPER-kärry on ketterä, kevyt ja sitä voi liikutella vaivatta myös pienillä henkilöautoilla. Hyvin suunniteltu sisätila mahdollistaa tuotteidesi optimaalisen valmistuksen ja esittelyn. Joustava ja optimaalinen aloittelijoille Hyödynnä TRAPPER-kärryä elintarvikkeiden myyntiin, kuten liha- ja makkaratuotteet, leivonnaiset, maitotuotteet, pikaruokana (Streetfood) tai promootiokäyttöön. Yksilöllisesti muunneltavissa Rakennamme mielellämme TRAPPER-kärrysi täysin toiveidesi mukaan räätälöidyllä sisustuksella ja yksilöllisillä maalauksilla.
Belgia, Gent
... löydät etsimäsi. Liha: laaja valikoima klassikoita. Ajattele esimerkiksi irlantilaista tai brasilialaista naudanlihaa tai erilaisia sianlihavalmisteita. Mutta tarjoamme sinulle enemmän kuin niin. Kuukausittain nostamme esiin erikoisen eläinlajin, erityisesti ravintoloille räätälöitynä. Siipikarjatuotteet: talon erikoisuus. Riistaliha: riistakauden aikana esittelemme sinulle monipuolisen valikoiman parhaita riistalihoja. Tarjonnastamme löydät myös pakasteita.
Belgia, Bruxelles
... vielä 14 % vuonna 1934). Rituaaliteurastus on myös käytössä. Teurastuslinjat ja leikkauslaitteet uusitaan jatkuvasti ja ne päivitetään usein uusimpien teknologioiden mukaisiksi, mikä vaatii suuria investointeja. Hygieniavaatimukset ovat yksiä tiukimmista.
Ranska, Vatteville-La-Rue
... ja villistä ympäristöstä. Ne ovat keskimäärin 10 kuukautta 12 kuukaudesta laitumella. Kevään aikaisuudesta riippuen ne pääsevät ulos maaliskuun alussa tai lopussa. Suojassa niillä on tarjolla suoniheinää, olkia ja juurikkaita. Tilalla noudatetaan elämän kunnioittamisen filosofiaa. Tämä tarkoittaa, että valitaan eläimiä suojellusta ja arvostetusta ympäristöstä. Laurent LEVACHER kasvattaa 300 nautaa, jotka teurastetaan yksittäin viimeisessä lähiteurastamossa Seine-laaksossa, 15 minuutin päässä tilalta, hänen omasta ohjauksestaan, ja ne teurastetaan usein lähes heti (ilman stressiä)!
Saksa, Wiesbaden
... (diatsetyylivapaa) Kurkuma-uute (xanthorrhizol) Maapähkinäuute (allergeenivapaa) Fenkoliuute (estragolivapaa) Liha- ja kalauutteet (nauta, sika, riista, kana, lammas, äyriäiset, lohi) Humalauutteet Kaakao-uutteet eri paahdon vivahteilla Kahviuutteet eri paahdon vivahteilla ja/tai kofeiinipitoisuuksilla Valkosipuli- ja sipuliuute Saksan viljelyalueelta Yrtti...
Portfolio (3)
Saksa, Aachen
... ja tee; valmiit ateriat. Tarjoamme asiakkaillemme tilausjärjestelmän. Tilaus on tilaus, johon voit liittyä, kuten kuntosalilla, eli maksat kuukausittain ja saat siitä tiettyjä etuja. Ainoa ero on, että tässä tapauksessa saat tuotteet, joita haluat jatkuvasti pöydälläsi. Sinun tarvitsee vain koota ostoskori kerran, valita toimituksen taajuus, päivä ja kellonaika. Ja me toimitamme sen sinulle niin usein kuin haluat. Sinun ei tarvitse edes ajatella tilauksen maksamista, se voidaan automaattisesti veloittaa antamaltasi tililtä.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play