...Saumoneraie Saint Martin -perinteisessä savustamossa kunnioitamme suurta perinnettä, jotta voimme esitellä todellisille ystäville aitojen lohien makua. Jokainen lohi käsitellään yksilöllisesti, se on valittu tuoreena (eikä pakastettuna), suolattu kuivasuolalla Guérande "Nature&Progrès", herkullisesti kylmäsavustettu pyökki- tai koivupuun savussa, ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Tarjoamme myös herkullisen valikoiman savustettuja ja marinoituja lohia, pastis fenouil, Bourbon-pippuri, Vodka tilli.
Ranska, Le Portel
...Olemme kalan (lohi, turska, mustaturska) massan, lihan ja palojen tuottaja / valmistaja, jonka pakastamme teollisiin lohkoihin. Vuotuinen tuotantomme on noin 4000 tonnia pakastettuja tuotteita. Tehtaamme, joka sijaitsee Boulogne/Merissä, on sertifioitu BRC, BIO ja MSC.
Ranska, Plailly
... poikkeuksellisesta luotettavuudesta. Yli 8 000 LUTETIA-järjestelmää on asennettu ympäri maailmaa sulatus-, suolaus-, vaiheiden yhdistämis-, lämpökäsittely-, kuivaus- ja savustus-, jäähdytys- ja kryogeenisiin operaatioihin. LUTETIA kehittää teknologisia prosesseja kaikille valmistuksillesi: sianlihan leikkeleet (keitetty kinkku, pekoni, pateet), kuivatut leikkeleet (coppa, kuivattu kinkku, kuivasalamit, Cobourg), marinoidut tuotteet, jalostetut siipikarjatuotteet (siipikarjakinkku, nugetit), paistetut ja savustetut kanat, meren antimet (lohi, pääjalkaiset).
Vuonna 1989 perustettu Maison CASTEIGT on erikoistunut lohen savustamiseen. Lohit saadaan yhteistyökumppaneilta Skotlannista ja Norjasta. Ne käsitellään sitten Pyreneiden juurella täysin käsin, ilman koneita, ja ne ovat takuulla koskaan jäädytettyjä. Maison CASTEIGT myy lohensa Ranskassa suurille jakeluketjuille, herkkukaupoille ja kalakaupoille.
Ranska, Descartes
Asentuneena Tourainessa, Loiren linnojen sydämessä, Moulin du Couvent muuttaa RÄÄTÄLÖIDYSTI raakoja kaloja savustetuiksi tuotteiksi: lohi, Loiren ankerias, haddock, flätan, miekkakala, tonnikala, marliini, turskan mäti, sturgeo, taimen, karppi Brennessä... Tarjoamme laajan valikoiman pakkausvaihtoehtoja: Koko savustettu lohi, lyhyet viipaleet (annosteluun lautasella), viipaleiden koko tilauksesta: 20, 30, 40, 50, 60 tai 70 grammaa, viipaleet koko pituudelta canapéjen valmistukseen, •erityinen leikkaus: suikale, pihvi jne.
Portfolio (1)
Ranska, Arnouville Les Gonesse
... kehittää ja toteuttaa teknologisia prosesseja, jotka sopivat kaikkiin tuotantoihisi: sianlihan leikkeleet (keitetty kinkku, pekoni, pateet ja muut), kuivatut leikkeleet (coppa, kuivattu kinkku, kuivasalamit, Cobourg), säilykkeet, jalostetut siipikarjatuotteet (siipikarjakinkku, nugetit), paistetut ja savustetut kanat, merenelävät (lohi, pääjalkaiset ja muut).
Ranska, Tourlaville
...-Jacques -simpukoihin, bulotteihin, Barfleurin simpukoihin, bigorneaux-simpukoihin, praireihin, mantelisimpukoihin ja clameihin; sekä normandialaisiin äyriäisiin, kuten hummeriin ja rapuihin. Tarjoamme myös laajan valikoiman kaloja rannikoltamme, kuten meriahven, harmaadorado, makrilli, lohi sekä pääjalkaisia. Tarjoamme monia palveluja asiakkaittemme vaatimusten täyttämiseksi: Fileointi, Lajittelu, Suomustus, Sisäelinten poistaminen, Pakkaaminen, Pakastaminen, Toimitus Ranskaan, Vienti.
Ranska, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, perheyritys jo kahden sukupolven ajan. Olemme savustettujen kalojen tuottajia, ilman väriaineita, säilöntäaineita tai lisäaineita. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita ja savustettuja kaloja. (tonnikala, lohi, miekkakala, taimen, boutargue, turska, katkaravut, osterit, simpukat, musta turska, siika, mustekalat, Välimeren meriahven, Välimeren dorado, meriahven ja paljon muuta ... )...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play