Italia, Grammichele
...Helix Aspersa Muller painaa noin 7/10 grammaa ja sen kuoren halkaisija on noin 20-30 mm, koostuen 4-5 kierteestä. Helix Aspersa Maxima (Escargots) erottuu erityisillä mitoillaan: 16-20 grammaa. Huolellinen valinta lisääntymiseen on mahdollistanut arvokkaan etanan saamisen, joka on visuaalisesti vaikuttava ja erittäin arvostettu ravintola-alalla. Etanat ovat eläviä, kuivia ja kosteudettomia, jo...
Portfolio (7)
"VALKOINEN ETANA" Brescianon (Ghedi) etanatuotantoon erikoistunut yritys, joka tuottaa luonnollisesti biologisessa kiertokulussa syötäviä etanoita, laji Helix Aspersa. Elävät etanamme kasvatetaan noudattaen tuotantosääntöjä "Italialaiset etanatuotantoketjut", joka edellyttää, että söpöille nilviäisillemme annetaan vain tiukasti yrityksessä tuotettua luomuruokaa. Tarjoamme suoraan myyntiin tai ver...
Portfolio (1)
Italia, Salerno
Sodan jälkeen Pasquale Battista perusti Cetaraan pienen elintarviketehtaan, joka keskittyi pääasiassa sardellien valmistukseen, ja hän johti sitä intohimolla ja ylpeydellä 90-luvulle asti. Sardellien käsittelyn ja Cetaran välinen yhteys on historiallinen, ja tänään, kuten eilen, perinne jatkuu herra Battistan lasten ansiosta. Ajan myötä tuotteemme maku ei ole muuttunut, samoin kuin käsittelyvaihee...
Portfolio (8)
Italia, Imperia
Giuseppe Calvi & C. srl on vanha öljyalan yritys, joka perustettiin vuonna 1921 Giuseppe Calvin toimesta ja jota nykyään johtavat Gianni ja Luca Calvi yhdessä pienen mutta pätevän yhteistyöryhmän kanssa. Pääkonttori sijaitsee aina osoitteessa 56 via Garessio, Imperia Onegliassa, kun taas yrityksen öljymylly sijaitsee Pontedassiolla, oliivilehtojen keskellä Oneglian laaksossa. Yrityksemme strat...
Portfolio (44)
Turkki, Kocaeli
CIRAN BVBA on yritys, joka erikoistuu kaviaarin tuontiin ja vientiin tukkumyyjille ja vähittäismarkkinoille, ja se sijaitsee Belgiassa. Kaupallistamme tuoreita ja korkealaatuisia tuotteita, jotka on valittu asiantuntijoidemme toimesta. Kaviaari viittaa vain vaellussiikien mätiin. Yhdessä foie gras'n ja tryffelien kanssa se on yksi maailman kolmestatoista huippuherkusta. Suurten kokojensa, aikais...
Espanja, La Coruña
Baestri on brändi, jota yritys Hélix Santa Ana käyttää markkinoidakseen aspersa maxima -lajin etanalihaa. Ominaisuudet Kaksinkertainen kypsennys (blanšattu) perattu ilmapakattu...
Espanja, Santoña-Cantabria
Kalasäilykkeet. Bonito, vaalea tonnikala, anjovis, suolattu kala, sardellit, simpukat, chicharrillos, ventresca, kalapate, mereneläväsalaatti, gulas jne.
Alankomaat, Bv Nijkerk
Berg Trading Co. on dynaaminen ja innovatiivinen yritys, joka keskittyy kattavien kaupankäynnin ratkaisujen tarjoamiseen maailmanmarkkinoilla. Vahvalla painotuksella tehokkuuteen, luotettavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen olemme vakiinnuttaneet itsemme luotettavaksi kumppaniksi yrityksille, jotka haluavat navigoida kansainvälisen kaupan monimutkaisuudessa. Berg Trading Co.:ssa olemme erikoistuneet...
Portfolio (111)
Tanska, Kobenhavn
SIRION SEAFOOD APS – kalojen ja äyriäisten paikka Euroopassa, perustettiin Kööpenhaminassa Tanskassa vuonna 2007. SIRION SEAFOOD APS on kehittynyt yhdeksi Euroopan johtavista kalojen ja äyriäisten hankinta- ja QC-yrityksistä. Euroopan kalojen ja äyriäisten ratkaisujen toimittajana voimme tarjota laajan valikoiman pakastettuja/tuoreita kaloja ja äyriäisiä ammattilaispalveluidemme (tehdasauditointi ...
FRANCISCONDE-RYHMÄ on elävien etanoiden kauppaan erikoistunut yritys. Meillä on varasto, jossa on kylmähuoneita, joiden kapasiteetti on noin 1200 tonnia, ja jossa etanoita käsitellään ja lajitellaan parhaissa hygieniakäytännöissä. Tänään ryhmä avasi Euroopan rajat etanoiden viennille. Tuotamme Välimeren etanaa (Theba Pisana), joka on eniten kulutettu etana Portugalissa ja Espanjassa sekä eniten my...
Norja, Sandhornøy
Salten Salmon AS on osa Salten Aqua -ryhmää ja sijaitsee Bodøssa Norjan pohjoisosassa. Tuotamme erilaisia lohituotteita, tuoreita ja pakastettuja. Tuottaja, valmistaja, prosessoija ja tukkumyyjä tuoreille ja pakastetuille ensiluokkaisille merenelävälle. Sijaitsee 8130 SANDHORNØY. Atlantin lohi, taimen, turska, haddock, saithe, makrilli, sillit, capelin, viljelty lohi, kuningasrapu, lumirapu, kun...
Portfolio (3)
Portugali, Matosinhos
Vuonna 1912 perustettu CONSERVAS PORTUGAL NORTE, LDA:lla on jo pitkä perinne kalasäilykkeiden valmistuksessa ja kaupankäynnissä. Näiden 100 vuoden aikana CONSERVAS PORTUGAL NORTE on onnistunut yhdistämään uusien tuotantoteknologioiden käyttöönoton perinteisen portugalilaisen kalasäilykkeen laadun säilyttämiseen, maksimoiden aina tuotteidensa erinomaisen maun. Yhtiö omistaa merkit "PORTHOS", "INÊS"...
Belgia, Waterloo
CASPIAN TRADITION, suoraan tuottajana ja maahantuojana, vie itse 90 % kaviaaristaan muihin Euroopan unionin maihin sekä muille mantereille. Caspian Tradition on nopeasti kasvanut kaviaarikaupan maailmassa ja voittanut gastronomisen ja kansainvälisen asiakaskuntansa luottamuksen iranilaisen asiantuntemuksensa ansiosta. Alun perin erikoistunut vain villikaviaariin, Caspian Tradition on sopeutunut ...
Italia, Bagnoregio
Olemme yritys, joka on perustettu Keski-Italiaan. Olemme luoneet ulkoisen etanan kasvatuksen luonnossa ja kehitämme jalosteita, sekä omista etanoistamme että niiden limasta. Panostamme tuotteidemme laatuun ja makuun. Olemme kehittämässä kastikkeita ja voiteita, ja etsimme vakaita jakelijoita, joiden kanssa voimme kasvaa.
Espanja, Badalona
Elävien ja säilöttyjen etanoiden tuonti ja vienti...
Islanti, Stykkisholmur
Hviludrangar ehf on islantilainen tuotanto- ja kauppayritys. Meillä on 3 sukupolvea kokemusta alalta, ja voimme tarjota parasta laatua kilpailukykyisin hinnoin. Yritys on perheomisteinen, ja lähestymistapamme liiketoimintaan on erittäin henkilökohtainen. Uskomme, että tämä on ainoa oikea tapa edetä.
Portugali, Póvoa De Varzim
A POVEIRA:n säilykkeet ovat läsnä maailman vaativimmissa maissa, ja niiden merkit tunnetaan laadusta, erinomaisuudesta ja perinteisestä valmistuksesta. Kokemus, korkeat laatuvaatimukset ja jatkuva innovaatio ovat A POVEIRA:n tunnusmerkkejä, jotka pyrkivät tarjoamaan kuluttajalle parhaan tuotteen säilykkeiden alalla. Meidän säilykkeemme tunnetaan maailmanlaajuisesti hyvästä laadustaan ja herkullise...
Portugali, Olhao
Kalan säilykkeiden ja pateiden tuottaja Olhãoissa. Tuotanto perinteisin menetelmin, aina laadun ja raaka-aineiden tuoreuden varmistamiseksi. Valmistamme sardiinipateita, makrillipateita, tonnikalapateita, äyriäispateita sekä sardiini-, makrilli-, tonnikala-, turska- ja lohisäilykkeitä.
Portugali, Malveira-Mafra
MESTRE GOURMET ® -merkki on luotu vaativia kuluttajia ajatellen. Meillä on laaja valikoima käsintehtyjä tuotteita, kuten öljyjä, säilykkeitä, hilloja, makeisia, teetä, uutteita, hunajaa, pähkinöitä ja viinejä. Olemme avoimia käsintehtyjen tuotteidemme jälleenmyynnille gourmet-kaupoissa sekä kansallisesti että kansainvälisesti.
Olemme käsityöteollisuus, joka on erikoistunut kalasäilykkeiden, anjovisten ja etikkakalan valmistukseen. Tuotteemme pyydetään Välimeren vesiltä, jotka ovat korkeinta laatua. Meillä on kolme tehdasta, yksi Espanjassa ja kaksi Romaniassa, joten voimme tarjota erittäin hyvän hinnan laadun lisäksi.
Espanja, Sevilla
Olemme korkealaatuisten gourmet-tuotteiden valmistajia, jotka tulevat mereltä. Erikoisalaamme ovat käsin pinseteillä valmistetut, vähäsuolaiset Cantabrian anjovikset, joissa ei ole ruotoja. Lisäksi valmistamme muita gourmet-tuotteita, kuten marinoituja sardelleja tai Carbonerasin punakampasimpukoita säilykkeinä tai pakastettuna. Meillä on myös oma brändi ja franchising. Olemme läsnä sekä kansallis...
Portugali, Olhao
Conserveira do Sul on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1954 Olhãon kaupungissa. Conserveira do Sul keskittyy kalasäilykkeiden ja pateiden tuotantoon. Valmistamme sardiini-, makrilli-, tonnikala- ja karapau-säilykkeitä kasviöljyssä sekä erilaisissa kastikkeissa, kuten tomaatti-, etikka- ja sitruunakastikkeessa. Conserveira do Sul:n teollinen toiminta takaa kalatuotteiden asianmukaisen teknolog...
Espanja, Guadalajara
Paikka, jossa etanoita kasvatetaan, sijaitsee tilalla, jonka ominaisuudet tarjoavat optimaaliset olosuhteet tämän nilviäisen kasvatukseen; se on kalkkikivinen ja kostea maaperä, jossa on maanalaisia vesivirtoja, jotka luovat ihanteellisen mikroilmaston etanan kehitykselle. Eläimille tarjoamamme ravinto on täysin luonnollista, koostuen apilasta ja ekologisesta rehuvalmisteesta, joka on valmistettu ...
Islanti, Hólmavík
Hólmadrangur on johtava katkarapujen käsittely- ja markkinointiyritys.
Espanja, Vilanova De Arousa
Paco Lafuente -tarina juontaa juurensa vuoteen 1904, jolloin Francisco Lafuente Torrón perusti O Castron paikalle, Vilanova de Arousassa (Pontevedra) kalansäilyketehtaan, joka oli aikakauden säilyttämismenetelmä. Vuonna 1926 Francisco Lafuente Torrónin pojat, Francisco ja Manuel Lafuente González, liittyivät liiketoiminnan johtoon. Nuoret johtajat aloittivat ensimmäiset tiiviisti pakatut säilykkee...
Yhdistynyt kuningaskunta, London
Beleaev Caviar House kunnioittaa vuosisatoja vanhoja tekniikoita ja reseptejä tarjotakseen vertaansa vailla olevaa kaviaaria, joka on laadultaan ja tuoreudeltaan ainutlaatuista. Tuotevalikoimamme edustaa valikoituja korkealaatuisia jumalallisia herkkuja, mukaan lukien Royal Siberian Caviar, Imperial Gold Caviar, Venäläinen Sturgeon ja Beluga Caviar, jotka nostetaan vain moitteettomissa olosuhteiss...
Bulgaria, Nova Zagora
Toimitan 100 % kestävää ja luonnollista Helix Aspersa Maxima -etanaa, jotka on munittu ja kasvatettu puhtaassa, ympäristöystävällisessä Pitovon maaseudulla, Slivenissä, Bulgariassa käyttäen 100 % bioystävällisiä menetelmiä. Koko prosessin ajan käytetään vain luonnollisia menetelmiä ilman haitallisten prosessien tai ympäristölle vaarallisten aineiden käyttöä.
Espanja, Sevilla
"Sea Delight" valitsee vain parhaat raaka-aineet kaikille tuotteilleen brändinsä "Manuel Claros" kautta. Olemme laadukkaiden käsityövalmistajien tuottajia: - Anjovisfileet oliiviöljyssä - Tuoreet anjoviset etikassa - Anjovikset oliivien ja banderillojen kanssa - Sardinit oliiviöljyssä, sillit (luonnollisina, paprikalla ja suolakurkkujen kanssa rullina) - Gourmet-valikoima (anjovikset, anjovi...
Portfolio (3)
Ranska, MONTREDON CORBIERES
Erikoistunut merenelävien käsittelyyn, MERISUD markkinoi tuotteitaan kahdella brändillä: Richesses de la Mer tuoretuotteiden osastolla ja Armand Blot herkkuruokien osastolla. Noin viisikymmentä tuotetta edustaa eteläistä keittiötä. Pastis, konjakki, tomaatti, sahrami, fenkoli, valkoviini, oliiviöljy... Vähintään 50 % kalasta koostuvista tuotteista, kuten merisiilien korallikeitosta, zarzuela (kala...