Italia, Novoli
...Helix Aperta -etanat, paremmin tunnetut nimillä Monacelle, Attuppatelle tai Monzette, ovat maaseudun etanoita, joilla on ruskea/vihreä kuori, tunnistettava valkoinen korkki tai "kerma" sekä erittäin herkulliset ja arvokkaat lihat. Mikä tekee meidän monacelleista erityisiä? - Ne eivät tule teollisista kasvattamoista - Ne kerätään luonnollisesta elinympäristöstään, vapaana liikkuen ja raviten...
Portfolio (71)
Alankomaat, Hoogerheide
...Huippu tuoreudessa säilytetyt purkitettu simpukat tarjoavat kätevän ja pitkäkestoisen merenelävävaihtoehdon. Saatavilla eri kokoisina tarpeidesi mukaan. Valmiita syötäväksi, monipuolisia ainesosia erilaisiin ruokiin. Tukkumyynti yrityksille: supermarketit, hotellit, ravintolat ja kahvilat.
Portfolio (15)
Italia, Pescara
...Gastronomiset etanat helix aspersa muller puhdistettu ja valmiina keittiöön. MEIDÄN ETANAT HELIX ASPERSA MULLER Tätä lajia esiintyy eri ilmastoissa ja maaperissä. Se kasvaa nopeasti meidän kasvatuksissamme, raviten itseään pelkästään kasvillisuudella, ilman rehuja. Luonnollinen ulkokasvatusmenetelmämme mahdollistaa etanoidemme kasvattamisen vain ja ainoastaan kasviksilla, jotta saamme...
Portfolio (5)
Italia, San Giovanni In Fiore
Luonnollinen kasvatus Kasvatamme etanoita SILAN KANSALLISPARKISSA 1250 m merenpinnan yläpuolella, noin 10 000 m²:n alueella, joka on ympäröity Sila-männikköjen kanssa ja jota reunustaa Neto-joki, joka on Kalabrian toiseksi tärkein joki ja San Giovanni in Fiore -kunnan pääjoki. Käyttämämme järjestelmä luonnollisessa kasvatussyklissamme on tohtori Giovanni Avagninan kehittämä menetelmä. Hän on Cher...
Italia, Grammichele
Helix Esperia -ryhmä syntyi markkinoilla vuosikymmeniä toimineiden etanoiden kasvattajien yhdistymisestä. Toimipisteet sijaitsevat Sisiliassa Catanian tasangolla ja Kalabriassa Torano Castello (CS):ssa. Yrityksemme missio perustuu asiakastyytyväisyyteen kaikissa etanoihin liittyvissä tarpeissa. Organisaatiomme perustuu kokeellisten tekniikoiden käyttöön luonnollisten tuotteiden avulla. Parannukset...
Portfolio (7)
Ranska, Saint Jean De Luz
Jean de Luzin säilyketuottamo sijaitsee Baskimaassa. Se tuottaa käsintehtyjä ja luomukalan säilykkeitä, joita se myy erikoisruokakaupoille ja luomuliikkeille. Öljyssä säilytetyt sardellit eivät ole paistettuja, vaan kuivatettuja, ja ne valittiin vuoden 2021 parhaaksi merituotteeksi Fine Food -lehdessä.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play