...Sakkaroosi, jota kutsutaan myös valkoiseksi sokeriksi tai ruokasokeriksi, saadaan sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Se on disakkaridi, joka kuuluu yksinkertaisiin hiilihydraatteihin.
Tuote on valkoisten, homogeenisten, rakeisten kristallien muodossa ilman paakkuja tai palasia, ja sillä on sokerille tyypillinen makea haju ja maku. Sakkaroosi liukenee helposti veteen ja voi nopeasti rekristallisoitua. Foodcomin tarjoama tuote ei ole peräisin geenimuunnelluista kasveista.
... sakkaroosi), lähes 2,5 % happoja (pääasiassa omenahappoa), noin 1 % pektiiniä ja yli 1,5 % tanniineja, C-vitamiinia ja punaista väriaineita. Hapan makunsa vuoksi marjoja ei lähes koskaan syödä tuoreina; niitä käytetään hillon, kompottien, alkoholijuoma "orapihlaja", etikan, kvassien valmistamiseen ja niitä lisätään keittoihin hapokkuuden lisäämiseksi. Paahdetut marjat yhdessä lehtien kanssa toimivat...
...-aine: vähintään 86%,
• Sakkaroosi: 7-10%,
• Proteiini: enintään 9,7%.
Toimitus:
• Nouto Małaszewicze (lähellä Biała Podlaska).
• Täydet kuormat toimitettuna ilmoitettuun osoitteeseen Puolassa ja Euroopan unionissa.
Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.
Lisätietoja:
• Tarjous tulee Puolalaiselta yritykseltä;
• Mahdollisuus laskuttaa ALV:n mukaan.
Soita meille ja ilmoita toimituspaikka, niin laskemme hinnan. Takaa lyhyet toimitusajat ja ammattimaisen palvelun.
...Sukraloosi on kaloriton keinotekoinen makeutusaine. Se on noin 600 kertaa makeampaa kuin sakkaroosi (pöytäsokeri) ja sitä käytetään yleisesti sokerin korvikkeena erilaisissa elintarvike- ja juomatuotteissa.
SRS Nutrition Express on ylpeä voidessaan tarjota korkeapitoista sukraloosia, joka on hankittu korkeimman laadun varmistamiseksi. Omistautumisemme korkeille standardeille erottaa meidät alalla...
...Laatu: elintarvikkeille
Käsitelty raaka-aine: lanoliini (villivaha)
Kantaja-aine: tärkkelys, maltodekstriini, sakkaroosi
synteettinen
ei vegetarinen/vegaaninen
tieteellinen nimi: kolekalsiferoli
Vitamin D3, tunnetaan myös nimellä kolekalsiferoli, on tärkeä rasvaliukoinen vitamiini.
Tuotteemme myydään suurpakkausmuodossa. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan...
...Agavesiirappi on 30 % makeampaa kuin sokeri. Toisaalta korkea fruktoosipitoisuus ja glukoosin läsnäolo tekevät siitä glykeemiseltä indeksiltään alhaisemman (15-30 GI) kuin valkoinen sokeri (sakkaroosi). Kuitenkin sen energiapitoisuus on samanlainen. 100 grammassa on noin 310 kaloria (1 ruokalusikallisessa on noin 50 kaloria). Agavesiirapin nauttimisen jälkeen verensokeritaso ei nouse yhtä paljon...
...Sorbitoli on sokerialkoholi, jota käytetään yleisesti makeutusaineena ja kosteuden sitojana erilaisissa elintarvike- ja kosmetiikkatuotteissa. Sitä esiintyy luonnollisesti hedelmissä, kuten omenoissa, päärynöissä ja persikoissa, mutta sitä tuotetaan myös kaupallisesti glukoosista. Sorbitoli tarjoaa makeutta vähemmillä kaloreilla kuin sakkaroosi ja sillä on alhaisempi glykeeminen indeksi, mikä...
...NEOHESPERIDIN DIHYDROKALKONI (NH-DC) on ei-kalorinen makeutusaine ja makuaineen tehostaja. NH-DC on 1.500-1.800 kertaa makeampi kuin sakkaroosi kynnysrajakonsentraatiossa. Sen synerginen makeuttaminen muiden makeutusaineiden, sekä massan että korkean intensiivisyyden, kanssa on erittäin tärkeää.
Kosmetiikka: Hammastahna, suuvesi jne.
Rehu: NH-DC:n lisääminen parantaa rehun makua ja siten päivittäistä rehunkäyttöä.
I3C+ on yritys, joka suuntautuu elintarviketuotteiden vientiin. Laajan elintarviketuotevalikoimamme ansiosta yrityksemme kehittyy pääasiassa oliiviöljyn, taatelien, pastan, virvoitusjuomien, säilykkeiden, mausteiden, leivonnaisten, elintarvikkeiden pakkausten, hygieniatuotteiden ja monien muiden tuotteiden viennissä ja jakelussa.
I3C Plus on luotettavasi kumppani. Kaikki, mitä teemme, tähtää yhte...
...DMH on makeudeltaan kohtuullinen. Se on 65-70 % yhtä makeaa kuin sakkaroosi ja sen liuos on paljon vähemmän viskoosista kuin nestemäinen glukoosi. DMH liukenee vapaasti veteen huoneenlämmössä ja myös kiehuvassa alkoholissa. Dekstroosilla on suurempi jäätymispisteen aleneminen kuin ruokosokerilla, mikä johtaa lopputuotteiden, kuten pakastetuotteiden, tasaisempaan ja kermaisempaan koostumukseen. Se on myös tärkeä ainesosa mikrobiologisessa rehussa antibioottien synteesiä varten.
...Saatavilla olevien hiilihydraattien valikoimassa on erilaisia sokerityyppejä ja siirappeja. Tämän kategorian viitemerkkien joukossa on myös runsas valikoima kasvikunnan ravintokuituja.
Ravintolaktaasi
Kristallinen dekstroosi
Fruktoosi
Sakkaroosi KAT. II
Tomusokeri
Raakasokeri
Trealosi
Maltodekstrinit ja jauhettu glukoosisiirappi
21 DE, 30 DE, 38-40 DE
Nestemäinen glukoosisiirappi (40 DE, 60 DE...
...E-numero: E950
CAS-numero: 55589-62-3
Acesulfami K (Acesulfami K tai Ace K) on kaloriton sokerin korvike. Se on 200 kertaa makeampaa kuin sakkaroosi (tavallinen pöytäsokeri), yhtä makeaa kuin aspartaami ja kolmasosa makeudeltaan kuin sukraloosi. Kuten sakkariini, sillä on hieman katkera jälkimaku, erityisesti suurilla pitoisuuksilla. Toisin kuin aspartaami, se on lämpötilan kestävä, ja se säilyy...
... ja käyttää suoraan fermentoinnissa. Suuri haitta sokeriruokomehun käytössä on sen epävakaus pitkien varastointiaikojen aikana.
Melassi on ei-kiteytyvä jäämä, joka jää jäljelle sen jälkeen, kun sakkaroosi on kiteytetty sokeriruokomehusta. Tämä raskas viskoosi materiaali koostuu sakkaroosista, glukoosista ja fruktoosista, ja sen kokonaishiilihydraattipitoisuus on 50-60 %. Melassia voidaan helposti varastoida pitkään ja laimentaa tarvittavaan pitoisuuteen ennen käyttöä.
... tunnemme. Kypsytys tapahtuu kosteuden ja lämpötilan kontrolloiduissa olosuhteissa vähintään 45 päivän ajan. Suositellaan alkupalaksi ja ainesosaksi pääruokiin (esim. Uunipasta)
Kategoria: Kalabralaiset leikkeleet
Paino: 300/350 g
Ainesosat: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet
Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi
Antioksidantit: E301
Säilöntäaineet: E250-E252
Paino: 0.350 kg...
...Tämä 65 % tumma suklaalevy on nimeltään "Sokeriton", koska tavallinen sokeri (sakkaroosi tai esimerkiksi ruokosokeri) on korvattu maltitoliin, makeutusaineeseen, jolla on merkittävä makeusvoima.
Tämä suklaa on siis mielenkiintoinen vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat välttää tai vähentää sokerin kulutustaan samalla nauttien korkealaatuisesta suklaasta: hieman hapokas, hedelmäiset vivahteet...
... manööveristä mittaukset näytetään heti suurella, helposti luettavalla nestekidenäytöllä. LactoFANin pääasialliset sovellukset ovat laktoosi-intoleranssitesti ja suoliston laktoosin imeytymishäiriön helppo osoittaminen seuraamalla uloshengitettyä H2 laktoosin nauttimisen jälkeen.
Sovellusalueet
- Laktoosi-intoleranssi ja imeytymishäiriö
- Hiilihydraatti-imeytymishäiriö ja hajoamispuutteet
- Sakkaroosi- ja...
...Dextroosimonohydraattijauhe (DMH) on kohtuullisen makeaa. Se on 65-70 % yhtä makeaa kuin sakkaroosi ja sen liuos on paljon vähemmän viskoosista kuin nestemäinen glukoosi. DMH liukenee vapaasti veteen huoneenlämmössä ja myös kiehuvassa alkoholissa.
Havaittua makeutta voidaan lisätä sakkaroosin tasolle joissakin dextroosi/sakkaroosi-seoksissa. Dextroosilla on suurempi jäätymispisteen aleneminen kuin ruokosokerilla, mikä johtaa tasaisempaan ja kermaisempaan koostumukseen lopputuotteessa, kuten pakastetuissa elintarvikkeissa. DMH:n bulkki-tiheys on 0,65–0,70 kg/cc.
...Alluloosi on luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine, joka saadaan sokerijuurikkaasta. Se voi olla käytössä rakeisessa muodossa ja siirappina.
Se tarjoaa erinomaisen kaloreettoman makeuden, jota voidaan käyttää ruoassa ja juomissa.
Avainedut:
• Ei kaloreita
• 70 % yhtä makeaa kuin sakkaroosi
• Sama liukoisuus kuin sakkaroosilla
• Hammasystävällinen
• Glykeeminen indeksi 1, insuliiniindeksi...
...Kuluttamalla tätä lihaa sanot ei kolesterolille ja kyllä rautapitoisuudelle, joka on kaksinkertainen muihin lihoihin verrattuna. Anemia, laihdutusdieetti, urheilu tai yksinkertainen halu uusia ja paikallisia makuja, syitä valita tätä lihaa on monia ja kaikki terveyden hyväksi. Aaselinliha on sicilialainen tuote.
Aaselinliha (80 %), sianliha (20 %), dekstroosi, sakkaroosi, mustapippuri, antioksidantti: E300, säilöntäaineet: E252, E250, luonnolliset aromit.
Kaikki makkaramme on täytetty luonnollisiin suoliin.
Säilytä + 4 º C:ssa.