Saksa, Heidelberg
...Nämä sinapinsiemenet antavat tuoretta ja mausteista makua kastikkeisiin, soosseihin sekä valkoisiin tai punaisiin lihoihin. Niiden hienostunut pinjansiemenen maku sopii myös erinomaisesti kaikkiin kasvisruokiin.
Portfolio (74)
Saksa, Bad Bentheim
...Sinapis alba: Sinapin terävä maku syntyy vasta, kun tietyt entsyymit muuntavat glukosinolaatteja (sinappiglykosideja) sinapin valmistuksen aikana. Tämä vaatii myös veden läsnäoloa. Yksinkertaisen sinapin valmistamiseen tarvitaan vain sinapinsiemeniä, etikkaa, suolaa ja tarvittaessa mausteita maun mukaan. Sokeri ei ole välttämätön ainesosa ja sen voi korvata hunajalla, jos haluat makeampaa sinappia (katso myös hunajasinappi). Toisin kuin pippuri, sinapin terävät aineet ovat haihtuvia ja stimuloivat myös nenän limakalvoa. Sinapin terävyys on myös haihtuvampaa kuin punaisen pippurin.
Portfolio (549)
...Tuorejuusto Hunaja Sinappi Levite. Ulkonäkö: keltainen väri vaihteilla ja vihreillä yrteillä. Makua/Aromia: mausteinen, voimakas sinapin maku voimakkaalla/voittamattomalla juuston maulla, miellyttävän pyöristetty. Koostumus: kermaisa.
Portfolio (37)
Saksa, Bayern-Schierling
Rudolf Mosersin premium-sinapit valmistetaan luonnollisista raaka-aineista vanhan perinteisen reseptin mukaan Schierlingin sinappitehtaalla. Erityinen, hieno maku taataan erityisesti hellävaraisesti jauhetuilla sinapinsiemenillä, jotka käsitellään 125 vuotta vanhalla jauhamismenetelmällä. Vain valikoidut raaka-aineet ja tuore piparjuuri täydentävät jokaisen premium-sinapin mausteista sävyä!
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play