Saksa, Bad Bentheim
... siementä käytetään vihannesten säilömiseen (kuten kurkkujen) ja jauheena sinapin valmistamiseen (karkeaa sinappia varten myös yhdessä sinapinsiementen palasten kanssa). Sinapinsiemenet sisältävät sinalbiniä, ainetta, joka antaa sinapille sen terävän maun. Kuitenkin keltaisissa sinapinsiemenissä on vähemmän sinalbiniä kuin mustissa sinapinsiemenissä, minkä vuoksi keltaisista sinapinsiemenistä valmistetut sinapit ovat usein miedon makuisia. Rasvanpoisto; helppo homma Tämä sinappijauho on rasvattu kylmällä prosessilla, jolloin siinä on enää vain 15 % jäämärasvaa (20 %:n sijaan...
Portfolio (549)
... maataloudesta. Kaikille, jotka haluavat lisätä oman mausteensa Sinapit ja chutneyt Olipa kyseessä kala tai liha, grillimakkara tai maksalaatikko, keittojen maustamiseen, kastikkeisiin, juustolle tai vain leivälle.
Saksa, Bayern-Schierling
Rudolf Mosersin premium-sinapit valmistetaan luonnollisista raaka-aineista vanhan perinteisen reseptin mukaan Schierlingin sinappitehtaalla. Erityinen, hieno maku taataan erityisesti hellävaraisesti jauhetuilla sinapinsiemenillä, jotka käsitellään 125 vuotta vanhalla jauhamismenetelmällä. Vain valikoidut raaka-aineet ja tuore piparjuuri täydentävät jokaisen premium-sinapin mausteista sävyä!
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play