... hasselpähkinöillä. Ferrero Rocherin tekstuurien ja makujen yhdistelmä luo miellyttävän aistielämyksen. Rapsakka vohvelikuori tarjoaa tyydyttävän puraisun, kun taas sileä ja kermaisa täyte sulaa suussa. Paahdettu hasselpähkinä lisää pähkinäistä ja hieman rapsakkaa elementtiä, joka täydentää suklaan makeutta. Ferrero Rocher esitetään usein elegantissa pakkauksessa, mikä tekee siitä suositun valinnan lahjaksi erityisiin tilaisuuksiin. Sen ylellinen ulkonäkö ja rikas maku tekevät siitä hemmottelun ja hienostuneisuuden symbolin.
Portfolio (186)
...kaakaovoi, herajauhe, emulgointiaine: soijalesitiini E322, luonnollinen vaniljan maku), 30 % manteleita, 2 % kaakaojauhetta Alkuperä Mantelit tulevat pääasiassa Amerikasta, Etelä- ja Länsi-Euroopasta. Suurimmat alueet, joilla manteleita viljellään, ovat Kalifornia, Espanja, Italia, Portugali, Australia ja Chile. Suklaapäällystäminen tapahtuu Euroopassa.
Portfolio (47)
...Meidän suklaamme on todellinen nautinto kaikille suklaan ystäville. Valmistettu parhaista kaakaopavuista, se tarjoaa rikkaan ja kermaisen maun, joka sulaa suussa. Meidän suklaamme on saatavilla eri lajikkeina, tummasta suklaasta maitosuklaaseen, jotta jokainen maku saisi tyydytystä. Meidän suklaamme ei ole vain herkullista, vaan myös kestävästi tuotettua. Huolehdimme siitä, että kaikki ainesosat ovat peräisin reilusta ja ympäristöystävällisestä lähteestä. Nauti suklaamme ylellisestä mausta ja hemmottele itseäsi hetkellä ilosta.
Saksa, Schoenebeck
... makeita ruokia. Pähkinäinen ja makea maku sopii erinomaisesti salaateille, kastikkeille ja nopeasti paistetuille ruoille. Se myös viimeistelee makeat leivonnaiset, krepit, hedelmäjogurtit ja jälkiruoat. Käytä BioPähkinäöljyämme suklaan tai pähkinä-nougat-kreemin valmistamiseen ja luo makeita unelmia. Meidän BioPähkinäöljymme on keltainen ja sillä on tyypillinen, pähkinäinen aromi. Sato kerätään viljelyalueesta riippuen elokuusta lokakuuhun. Yleensä sadonkorjuu tapahtuu ravistelemalla kankaita. Tämän jälkeen sato kuivataan ilmavassa, kosteudelta suojatussa paikassa.
Portfolio (143)
Saksa, Uetersen
... ja purukumin, valmistukseen, jotka voidaan merkitä "sokerittomiksi" tai "ilman sokerilisäystä". Avainedut: • Puhtaan, makean, sokerin kaltaisen maun (90 % sakkaroosista) • Ylivoimainen maku- ja makeusprofiili • Hammasystävällinen ja kariesta ehkäisevä vaikutus • Laaja käyttöalue • Korkea vakaus valmistusprosesseissa & hyvä liukoisuus Käyttöalueet: • Leivonnaiset ja makeiset • Makeutusaineet...
Portfolio (14)
...Teitä odottaa jo monia ennakkosuunniteltuja reseptejä, mutta mekin haluamme mielellämme työstää kanssanne yksilöllistä koostumusta unelmabaarillenne. Valmistamme tuotteita todellisille suklaan ystäville, vegaaneille, urheilijoille ja kaikille, jotka haluavat säästää muutaman kalorin herkuttelussa ilman, että maku kärsii. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin.
Portfolio (4)
Saksa, Wangen
... ohella Arriba kuuluu maailman korkealaatuisimpiin kaakaolajikkeisiin, joiden maku on hieman mausteinen, hieman hedelmäinen, mutta ennen kaikkea voimakas ja karvas. Zotterin valmistusprosessi on erityisen vaativa. Ennen kuin levy muotoillaan, se käy läpi 36 tunnin conchiervaiheen - pidempään kuin mikään muu kaakaolajike. Tässä levytyksessä löydät vapautuneen kaakaon luonnonvoiman.
Portfolio (10)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play