Saksa, Salzkotten
...Tämä sous vide -keitin mahdollistaa tarkan, hellävaraisen ja makuja kunnioittavan kypsennyksen - yksilöllisen ajan ja lämpötilan säädön ansiosta kypsennysaste voidaan määrittää tarkasti. Materiaalit: Ruostumaton teräs Säiliön tilavuus: 16 litraa Lämpötila-alue: 25 °C Lämpötila-alue: 90 °C...
Portfolio (82)
Saksa, Wasserburg
...-eroja tyhjön luomisen aikana. Korkean nestepitoisuuden omaavia elintarvikkeita ja jopa kokonaisia nesteitä (keittoja, kastikkeita jne.) voidaan käsitellä tällä tavalla. Kun on tiivistetty - aromit, ravintoaineet, vitamiinit sekä solurakenne ja ravintomehut pysyvät muuttumattomina - elintarvikkeet ovat optimaalisesti valmisteltuja sous-vide -kypsennysmenetelmiä varten - mausteisten aromien tehokas imeytyminen on taattu sous-vide -kypsennyksessä vesihauteessa tai höyrykattilassa - ainesosat pysyvät tuoreina jopa kolme kertaa pidempään, kun ne ovat...
Portfolio (12)
...Tämä herkullinen sous-vide kypsennetty grillikukko ei saa puuttua mistään juhlasta. Vain muutamassa minuutissa saat mehukkaan ja maukkaan ankankoi. Sen voi myös valmistaa pannulla tai uunissa.
Portfolio (1)
Saksa, Steinenbronn
NITTO KOHKI Europe GmbH on maailmanlaajuisesti tunnettu japanilainen suunnittelija ja valmistaja, joka tuottaa pumppuja ja kompressoreita, pikaliittimiä sekä työkaluja. Ilmakompressorit, tyhjöpumput ja nesteet pumput soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi analytiikkaan, lääketieteelliseen tekniikkaan ja mittaustekniikkaan. Patentoitu ilmanvaihtokompressorimme käytetään pienissä jätevedenpuhdistamo...
Portfolio (329)
Saksa, Waltenhofen
... soveltuu myös pidempikestoisiin lämpösovelluksiin, kuten Sous-Vide -ruoanlaittoon. Tämän tyyppisten kalvojen klassisia käyttökohteita ovat tofu, punajuuri, perunat ja valmiit ateriat. PA/PP keskikorkean lämpötilan komposiittikalvot kestävät 121 °C Monipuolisuutensa ansiosta kuumassa PA/PP keskikorkean lämpötilan komposiittikalvot ovat vakiinnuttaneet perinteisen paikkansa ruokaloissa, mutta yhä enemmän myös kotitalouksissa. Esivalmistellut ruoat ja valmiit ateriat saavat ihanteellisen pakkauksen. Niiden edut ovat johtaneet ennennäkemättömään levinneisyyteen: ne ovat nopeasti...
Portfolio (20)
...Pastrami, kypsennetty, kappaleen paino noin 2 kg, savustettu ja maustettu lihapalan, sous-vide kypsennetty, yleensä "punainen" liha (usein naudan hartia, Yhdysvalloissa yleensä naudan rinta) jota nautitaan ohuina viipaleina leivän tai voileivän täytteenä Tuotenumero: 061447 Perus VPE: kg Tuoteryhmä: 05 - Pakasteliha / 100 - Pakastettu naudanliha Keskimääräiset ravintoarvot per: 100 g Nettopaino: 1 kg Bruttopaino: 1 kg Syvyys/Leveys/Korkeus: 0/0/0 mm Jäljellä oleva käyttöaika (päivää): 119...
Portfolio (9)
ystral on nopeasti kasvava, perheomisteinen yritys kone- ja laitevalmistuksessa. Keskitymme yksilöllisten sekoitus-, dispergoimis- ja jauhepinnoituskoneiden sekä erityisten sekoitus-, dispergoimis- ja jauhepinnoituslaitteiden suunnitteluun ja rakentamiseen virtaustekniikan alalla. Lisäksi menetelmiimme kuuluvat emulgoiminen, homogenointi ja sekoitusdispergoiminen. Pääkonttorimme sijaitsee Ballrec...
Portfolio (84)
Saksa, Klein Meckelsen
... tuottaa pääasiassa kylmä- ja kuumahöyrytettyjä, paistettuja, sous vide -menetelmällä valmistettuja ja konfitoituja tuotteita. Valikoimassa on myös aktiivisesti hallinnoitu tuotevalikoima raakana nautittavaksi/sashimiksi, luomutuotteita sekä sesonkituotteita grillikauteen, kuten voimakreettejä, lohifileitä, grillivartaita ja lohivurstia. Yrityksen sijainti on Hampurin ja Bremenin välillä, missä tuotannon...
Saksa, Ostfildern
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play