Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Jotkut jaloimmista paloista Iberian sioistamme, kuten Iberian Presa, käytetään artisanaalisesti valmistetun Salchichón Castro y González "Selección" viipaloimiseen. Voimakas aromi, mehukas rakenne ja erityinen tasapaino rasvan, vähärasvaisen lihan ja mustapippurin välillä antavat hienovaraisen luonnollisen herkullisuuden Salchichónille. SKU:653003 Toimituspaino:0.2 kg...
Portfolio (55)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. on perheyritys, joka on yli sadan vuoden ajan valmistanut ja kypsyttänyt iberialaista kinkkua ja muita iberialaiseen sikoihin liittyviä tuotteita. Yritys on onnistunut yhdistämään perinteiset menetelmät edistyneimpään teknologiaan, sertifioimalla tilat Euroopan unionin vaatimusten mukaisiksi ja liittymällä Denominación de Origen Jamón de Guijuelo -nimitykseen sen perust...
Portfolio (43)
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Espanja, Murcia
Uskomme Espanjassa valmistettujen tuotteiden laatuun, ja siksi haluamme jakaa niitä koko maailman kanssa. Asturialaiset ovat ylpeitä vuohenjuustostaan, valencialaiset paellastaan, riojalaiset viinistään, mutta koko Espanja iloitsee, kun tuotteemme ja reseptimme ylittävät rajamme. Espanjalaisina olemme ylpeitä gastronomiastamme ja maamme tuotteiden monimuotoisuudesta. Gourmet Corporation perustetti...
Portfolio (178)
...Salchichón, makkara, joka valmistetaan Iberian sioista, jotka on ruokittu viljaseoksilla ja palkokasveilla ja kasvatettu talleissa tai lihakarjatiloilla intensiivisessä järjestelmässä. Se valmistetaan hienoksi jauhetuista Iberian sian lihasta ja rasvasta, maustettuna suolalla, pippurilla, muskottipähkinällä, oreganolla ja valkosipulilla, ja täytetään sian luonnollisella suolistolla...
Espanja, Guijuelo-Salamanca
César Nieto on lihatuotteiden ja kinkkujen valmistaja, joka tarjoaa seuraavat tuotteet: Iberialaiset kypsytetyt: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Iberialaiset tuoreet: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
... valmistamme erillisissä tiloissamme. Tavoitteemme on varmistaa korkeimmat standardit laadun ja elintarviketurvallisuuden osalta (IFS, BRC). Luis Oliveras on läsnä Horeca-sektorilla ja vähittäiskaupassa. Saatavilla olevat muodot: - Koko kappale leikattavaksi työpajassa ja teollinen koko kappale viipalointialan ammattilaisille. - Viipaloituja paketteja 50g:sta 500g:aan. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portfolio (3)
Espanja, Guijuelo
Verkkokauppa, joka myy Guijuelosta, Salamancasta, Espanjasta peräisin olevia kinkkuja ja iberialaisia makkaroita. Kypsytetty iberialainen kinkku, iberialainen olkapää, iberialainen chorizo, iberialainen lomo, iberialainen salchichón, makkaroiden lahjapaketit, joulukorit ja lahjapaketit laadukkaita tuotteita.
Espanja, Sevilla
... ylittää rajat ja sitä kysytään kaikissa maissa. Oliiviöljy on Välimeren ruokavalion keskeinen ja ominainen ainesosa. Andalusian maaperästä peräisin oleva öljy on pääasiassa kulinaarista käyttöä varten ja erittäin hyödyllinen terveydelle. Meillä on myös muita tuotteita, kuten: - Viini - valkoinen, punainen tai rose - Chacina - Iberialaiset chacinat ovat säilöttyjä, maustettuja tai makkaroita. Tunnetuimpia ovat chorizot, salchichón, lomo ja muut makkarat kuten butifarra, morcón tai liha, joka on täytetty. - Juustot - Cabrales, Payoyo, Boffard tai manchego...
Espanja, Barbastro
... viipaloitavaksi muotoiltuja kinkkuja ja paloja, kinkkupaloja, kinkkuja jne.). Valmistamme myös suolattuja lomoja sekä suolattuja ja kypsytettyjä lomo-päitä, ja muita makkara-tyyppejä, kuten secallona, salchichón pages, kypsytettyä longanizaa, fuet, kypsytettyä chorizoa, ja erilaisia tuoreita makkaroita (tuore longaniza, makkarat, tuore chorizo). Teemme viipaloituja tuotteita 100 gramman pakkauksissa kinkusta, palasta, suolatusta lomosta, suolatusta ja kypsytetystä lomo-päästä, chorizosta ja salchichónista. Kaikki tämä on nähtävissä verkkosivustollamme www.pjmayoral.com...
Espanja, Lugo
LUALCO S.L. on lihateollisuuteen kuuluva yritys, joka keskittyy tuoreiden, jäähdytettyjen ja pakastettujen lihatuotteiden leikkaamiseen ja kaupallistamiseen. Sen tilat, jotka ovat EEC:n hyväksymiä, sijaitsevat Vilamouressa, Santiago de Saa:ssa (Lugo). Sen toimintoihin kuuluvat muun muassa: leikkuusali, makkarat (galicialainen chorizo, salchichón, chicharrones, zorza jne.), suolatut tuotteet...
Espanja, Alcobendas-Madrid
... sijaitsevat Alcobendasissa. Olemme iberialaisten sianlihan toimittajia. Tarjoamme seuraavia tuotteita: pluma, secreto ja solomillo. Ja kypsytetyissä tuotteissa: iberialainen kinkku, iberialainen olkapää, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular ja salchichón cular. Olemme mukana prosessin jokaisessa vaiheessa kasvatuksesta kaupallistamiseen ja jakeluun liha- ja kypsytettyjen tuotteiden osalta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Verkkosivumme ovat www.navarretintoibericos.com...
Espanja, Logroño
... D.O. Jabugo. 2. Merikonservaatti - Lihapullat - Salchichón - Chorizo - Lampaan- ja vuohenjuustot - Tonnikalafileet - Ventresca - Simpukat - Pohjoisbonito. 3. Suolatut kalat - Puolivalmisteet - Maustetut öljyt - Hunaja - Kermat. - Almadraba-tonnikalan mojama - Marukan mäti jne. - Anjovikset, turskat jne. - Maustettuna tryffelillä, mustalla...
Espanja, San Miguel De Valero
Iberico-jamonia, Iberico-lomo embuchado, chorizoa ja salchichonia, Iberico-longaniza, maustettu pancetta, maustettu lomo, embuchado cabecero, chorizo ja salchichon ilman lisäaineita: ilman säilöntäaineita, ilman laktoosia, ilman gluteenia, kaikki sianlihaproduktit. Laatu tuotteissa ja käsityöläisvalmistus.
... - Saffraanilangat: Ensiluokkaista saffraanilangat La Manchasta. - Elintarvikeväri Arco Iris -merkiltä: Sekä pusseissa, jotka mahdollistavat paremman annostelun, että muovipurkeissa eri kokoisina. - Lääkinnälliset yrtit: Poleo, valeriana, kamomilla jne. - Chorizo-paprikat, ñorat ja chilipaprika La Riojasta, lisäksi meiltä löytyy säilykepurkkeja paprikoiden lihasta. - Lopuksi meillä on paketteja makkaran valmistukseen (chorizo, Aragonin longaniza, salchichón ja sobrasada) sekä laaja valikoima kastikkeita, joista erityisesti mainitsemme calçots-kastikkeen ja romesco-kastikkeen.
Suositut maat tälle hakutermille