...Savustetut simpukat on savustettu hellävaraisesti, jotta niihin saadaan rikas, suolainen maku, joka on ihanteellinen gourmet-ruokiin. Saatavilla purkeissa ja vakuumipakkauksissa. Ainulaatuinen maku, runsas proteiinipitoisuus. Tukkumyynti yrityksille: supermarketit, hotellit, ravintolat ja kahvilat.
Sodan jälkeen Pasquale Battista perusti Cetaraan pienen elintarviketehtaan, joka keskittyi pääasiassa sardellien valmistukseen, ja hän johti sitä intohimolla ja ylpeydellä 90-luvulle asti. Sardellien käsittelyn ja Cetaran välinen yhteys on historiallinen, ja tänään, kuten eilen, perinne jatkuu herra Battistan lasten ansiosta. Ajan myötä tuotteemme maku ei ole muuttunut, samoin kuin käsittelyvaihee...
... Myyntipäällikkömme puhuvat: Saksa, Englanti, Ranska, Ukraina, Puola, Venäjä, Kreikka ja muita kieliä.
Live-videonäyttö varastosta ja tuotteista (WhatsApp-videon kautta)
Paikan päällä tapahtuva tarkastus
Kuormausapu
Pakettikoko: 400ml
Aroma: Sitruunapuu
Sopii erinomaisesti: Kala, Kana, Sika, Hedelmät, Vihannekset...
...Nauti maustettuja savustettuja kalapaloja. Näitä voi syödä välipalana tai lisätä ateriaan. Tilaa nyt Savustettua, Maustettua ja Pippuroitua Kuivattua Kala.
...Intensiivinen maku; se on kroketti, jolla on persoonallisuutta.
Aarrejahtiin osallistuville, todellinen välipala ruoan ystäville. Meillä on ilo esitellä teille täydelliset kroketit, jotka ovat kermamaisia sisältä, rapeita ulkoa ja joissa on herkullisin korppujauho päällyste jokaiseen makuun.
Liha
Sianliha Palo Cortado -viinillä
Sekaliha-pata
Kana Montilla-viinillä
Mustapuddingi
Bacon ja taatelit
Kala
Turska
Tonnikala
Savustettu lohi
Katkarapu Scampi
Parmentier-äyriäinen
Kasvis
Pinaatti pähkinöiden ja cashew-pähkinöiden kanssa
Ratatouille
48/50 kappaletta/kilo
KATEGORIA: Kroketit...
...Savustettu tursanmaksa, nopea, valmis ja erittäin terveellinen vaihtoehto korkean Omega-3- ja D-vitamiinipitoisuuden ansiosta. Täydellinen nautittavaksi leivän päällä tai salaateissa. Ihanteellinen säilyke aperitiiville.
Espinalerin savustettu tursanmaksa tulee tuoreesta tursan maksasta, joka on pyydetty Islannin kylmistä vesistä. Erinomainen maku ja pehmeä koostumus, joka voi muistuttaa foieta...
PETROSSIAN on tunnettu arvostetusta kaviaaristaan ympäri maailmaa. Petrossian.fr-verkkokauppa mahdollistaa kaviaarin, lohen ja laajan valikoiman korkealaatuisia herkkutuotteita tilaamisen.
Kaviaarivalikoiman lisäksi, joka sisältää kymmenen eri lajiketta kuuluisissa sinisissä laatikoissa, PETROSSIAN on kehittänyt aperitiiviksi ja brunssille suunniteltuja oheistuotteita. Esimerkkejä: purtavat kavia...
...Norjalainen savustettu lohi
Laatutietoisuutemme vuoksi kiinnitämme paljon huomiota raaka-aineidemme laatuun. Siksi laadimme toimittajiemme kanssa vaatimukset valitsemalla kasvatustilat Norjasta, Skotlannista ja Irlannista.
Ruotsalainen villilohta savustettuna
Tätä tuotetta on saatavilla vain kalastuskauden aikana (lokakuusta huhtikuuhun), koska valmistamme savustettua lohta yksinomaan...
...pakkaus MAP:issa, kosteutta imevä liina. Astiamme ovat hermettisesti (sokkotiivistetty) suljettuja, joten neste ei pääse vuotamaan. Kosteutta imevä liina astiassa pitää pakatun tuotteen - liha tai jauheliha - tuoreena ja kuivana.
Valmistamme myös alapuolisia muovauksia laajalla käyttölämpötila-alueella - niitä käytetään kalapakkauksissa (tuore, suolattu, savustettu), savustetuissa lihoissa ja puolivalmisteissa (makkarat, herkut, pakastetut puolivalmisteet pihveille, täytetyt kaalit, letut ja muut ruoat).
Meiltä saat parhaat pakkausratkaisut tuotteillesi!
...PA/PE- tai PA/PP-alusmuovifilmi
PA/PE- tai PA/PP-alusmuovifilmi kelamyyjille on tarkoitettu vakuumipakkaamiseen. Filmiä käytetään pakkaamaan: tuore liha, siipikarja, leikkeleet, savustetut ruoat, kypsytetyt ja tuoreet juustot, tuore, pakastettu ja savustettukala, äyriäiset, valmiit ateriat, kulinaarituotteet, hedelmät ja vihannekset, leipä.
PA/PE- tai PP/PA-kansifilmi
PA/PE- tai PP/PA-kansifilmi pakkauskoneille on tarkoitettu sulkemaan vakuumipakkaus ylhäältä päin pakkauskoneissa, joissa tuote on sovitettu. Tilauksesta teemme painatuksia filmille asiakkaan suunnitelman mukaan.
... teräksistä ja levyistä, mikä antaa koneelle poikkeuksellista vahvuutta ja jäykkyyttä. Cehuma on suunnitellut jokaisen CM-sarjan lämpömuovauskoneen osan vastaamaan nykypäivän elintarvikepakkausteollisuuden hygienia- ja puhtaanapitovaatimuksia.
Pääsovellukset:
Liha ja lihatuotteet (kuten; makkara, savustettu liha), juusto, valmiit ateriat, kana, kala, äyriäiset, pizza, oliivit, taatelit, lääkinnälliset laitteet ..... ...
Zalmkoerier.nl on osa merenelävien tukkukauppaa Seafish Urk.
Laatu ja makuelämys, se on meille tärkeintä!
Savustettujen kalatuotteidemme lisäksi meillä on myös laaja valikoima tuoreita kalatuotteita. Savustamomme on KÄSITYÖSAVUSTAMO, jossa kiinnitämme erityistä huomiota savustusprosessiin. Laatu on meille ensisijainen!
Zalmkoerierin savustettukala on todellinen herkku, joka savustetaan...
... toimittamaan kaiken kalan seuraavana päivänä sen pyynnin jälkeen ja usein jopa samana päivänä. Tämä koskee sekä kokonaisia kaloja että fileitä sekä tuoreita paneroituja kalafileitä. Toimitamme kaikkia savustettuja tuotteita, sekä kylmä- että lämpösavustettuja, jotka on savustettu erittäin taitavien ammattilaisten toimesta!
...Viisi silligeneraatioita on edeltänyt yritystämme!
Alun perin hollantilainen Parlevliet-perhe on työskennellyt ja käsitellyt silliä lähes ikuisesti, ja tämä on aina ollut ohjenuorana laatu.
Haring ja Kalatukku Parlevliet Belgiassa, Merelbeke-Muntessa, perustettiin vuonna 1986 Nicolaas Parlevliet'n toimesta kalatukuksi, jonka päätuote oli savustettukala. Sillifileet olivat tuolloin yritykselle...
Albatross Seafoods perustettiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1988 John Boylen toimesta, joka oli viettänyt useita vuosia ostaen tuoretta kalaa Killybegsin veneistä ja myymällä sitä kuluttajille ympäri Donegalin. Hän huomasi laadukkaan kalan kysynnän kasvavan, ja Killybegsin merenelävien teollisuudessa hankkimansa tiedon ja kokemuksen avulla hän perusti Albatross Seafoods -yrityksen, joka toimi pien...
VUODESTA 1932 PARAS TURSKA POHJOISEN VESISTÖISTÄ. Perinteisen leikkausmenetelmän avulla luomme erityisiä paloja eri ruokalajien valmistamiseen gastronomiassamme. Samalla tämä menetelmä mahdollistaa palojen, leikkaustyypin, painon ja koon mukauttamisen asiakkaiden mieltymysten ja vaatimusten mukaan.
20 vuoden olemassaolomme aikana elintarviketeollisuudessa ja yhteistyö suurten tehtaiden kanssa Suomessa ja Euroopassa antavat meille mahdollisuuden olla kilpailukykyinen yritys, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita houkutteleviin hintoihin. Kaikki tämä on antanut meille mahdollisuuden toimittaa tuotteita sekä pienille että suurille yrityksille Suomessa, mutta viime vuosina myös viedä tuotteita pääa...
Simon-Dutriaux -laitokset, jotka sijaitsevat lähellä Lensiä Pas-de-Calais'ssa, ovat kahden yrityksen fuusion tulos; Simon, joka perustettiin vuonna 1886 ja joka alun perin erikoistui säilöttyihin tuotteisiin, sekä Dutriaux, joka perustettiin vuonna 1935 ja keskittyi kalojen savustamiseen. Liityimme Floridienne-ryhmään vuonna 2008. Tämä belgialainen ryhmä on nykyään johtava toimija Euroopassa ja ma...
Tagliapietra ja Figli Srl:n tarina alkaa vuonna 1946, kun Angelo Tagliapietra aloitti toimintansa tukkukalastuksen työntekijänä Rialton kalamarkkinoilla Venetsiassa. Vuosien myötä Tagliapietra ja Figli Srl Mestressä (VE) on vakiinnuttanut asemansa johtavien kalatuotteiden myyjien joukossa, erityisesti parhaan suolakalana ja turskana. Yritys, joka on jatkuvassa kasvussa, käsittelee ja myy yli 655 t...
Perustettu vuonna 1988, DIE RÄUCHEREI käsittelee monenlaisia kalaspecialiteetteja ympäri maailmaa korkealaatuiseksi herkuksi. Näin ollen yrityksestä on kehittynyt kansainvälinen asiakaskunta ravintola- ja hotellialalta, catering-yrityksiltä, tukkukauppiailta ja vähittäiskaupan myyntipisteiltä. DIE RÄUCHEREI on IFS-, MSC-, ASC- ja BIO-sertifioitu keskikokoinen perheyritys, joka markkinoi ja tuottaa...
Linda Playassa olemme erikoistuneet suolattujen anjovisten valmistukseen ja kaupankäyntiin. Vastaamme kansallisen ja kansainvälisen markkinan tarpeisiin. Valmistamme anjovisia ja suolatuotteita käsityönä. Sijaitsemme Colindresissa, joka on strateginen paikka Kantabrian alueella.