Saksa, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9 on premium kuivattu sieni, jota arvostetaan sen rikkaasta, maanläheisestä mausta ja umami-vivahteista. Ihanteellinen keittoihin, kastikkeisiin ja risottoihin, se lisää syvyyttä laajaan valikoimaan kulinaarisia sovelluksia.
Portfolio (74)
Portugali, Leiria
... vaihtelee viidestä kahteenkymmeneen viiteen senttimetriin. Läpät ovat hyvin määriteltyjä ja väriltään kermaisia. Liha on erittäin aromikasta, mehukasta ja mausteista. Se on kotoisin Japanista. Kuinka nauttia Ne voidaan paistaa, grillata tai paistaa, keittoihin, kermakastikkeisiin, pizzoihin ja muihin ruokiin.
Portfolio (7)
Turkki, Saraykoy
...osterivinokkaat sopivat hyvin valkoisten liharuokien ja merenelävien, paistosten ja haudutusten kanssa. Kuvaus/Maku Kuivatut osterivinokkaat ovat yleensä pieniä, halkaisijaltaan 2-5 senttimetriä, ja ne koostuvat litteistä, kuivuneista, ryppyisistä ja hieman kiharaisista lakista, joissa on vähän tai ei lainkaan varsia. Joitakin kuivia osterivinokkaita myös leikataan ja kuivataan paloiksi, luoden sekoituksen erilaisia muotoja ja kokoja. Kuivattuna sienet ovat hauraita, herkkiä ja hieman nahkamaisia, ja ne esiintyvät vaaleanruskeina tai vaaleanharmaana.
Portfolio (5)
Saksa, München
...joka antaa kastikkeillesi ja pataruoillesi hämmästyttävää makeutta sekä loistavia risottoja. Dr. Ana -kokoelmassa tarjoamme kuivattuja kantarelleja, jotka ovat peräisin ekologisesti puhtaista metsistä ja sisältävät upeaa aromia, jota voit nauttia ympäri vuoden. Ennen käyttöä kaada kuivatut sienet veden päälle ja anna niiden turvota noin 30 minuuttia. Sienet imevät hieman nestettä ja kasvavat...
Portfolio (28)
Belgia, Arlon
... nopeasti kypsennettyinä. Ne ovat heti käyttövalmiita. Valmistusvinkkejä Aasialaiset sienet tarvitsevat vain vähän puhdistusta. Ne kannattaa pyyhkiä kostealla liinalla (liottaminen vedessä vie osan niiden mausta). Enokissa kaikki on hyvää. Se on "valmis käyttöön". Suosittelemme vain leikkaamaan pois substraatin peittämän pään. Enoki on herkullista raakana. Se koristaa ja maustaa salaatteja ja voileipiä. Sitä lisätään keittoihin (käytetään nuudeleina) ja itämaisiin ruokiin, lisäämällä se kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta sen herkkä maku säilyy.
Portfolio (49)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play