Ranska, Niedernai
Saponisphère on kosmetiikkalaboratorio, joka on erikoistunut korkealaatuisten, biologisten, luonnollisten ja käsintehtyjen ihonhoitotuotteiden valmistamiseen. Perustettu intohimoisen ja tarkkaavaisen henkilön toimesta, saponisphère tarjoaa poikkeuksellisia biohoitosaippuoita, kiinteitä shampoita, vartalovoidetta, partasaippuoita, kiinteitä deodorantteja sekä alkuperäisiä saippuapidikkeitä. Erino...
Portfolio (34)
Ranska, Malataverne
...Suklaamousse on erityinen suklaakakun resepti. Sitä ei tule sekoittaa suklaafondanttiin, joka sisältää enemmän munia ja vähemmän jauhoja. Koostumuksensa vuoksi suklaamousse on hieman kuiva, jos se on liian kypsennetty. Kaikki tuntevat suklaamoussen, tämän sulavan sydämen omaavan kakun, joka ilahduttaa suklaan ystävien makuhermoja. Mutta tiedätkö sen alkuperän? Kuvittele, että amerikkalaiset...
Portfolio (188)
Ranska, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE uudistaa suklaakonvehtien klassikoita bastialaisella tyylillä. Se on koko Korsika suklaaherkkuina: hieno yhdistelmä Kauneuden saaren aarteita ja hyvää suklaata, hunajan, sitrushedelmien, hasselpähkinöiden, maquis-alueen aarteiden ja ikonisten Canistrellien kautta, jotka vievät takaisin lapsuusmuistoihin ja lupaavat yllättäviä ja ainutlaatuisia makuelämyksiä. Useita vuosia sitte...
Portfolio (97)
Ranska, Saint Orens De Gameville
...mehevät kakut, brownie't tai suklaamousse ovat vain muutamia esimerkkejä jälkiruoista, joita tämä poikkeuksellinen suklaa nostaa uudelle tasolle. Ainesosat Kaakaopavut 56,28%, Ruokosokeri 36,57%, Kaakaovoi (Luomu) 6,86%, Auringonkukkaöljylecitiini 0,3%. Allergeenit Saattaa sisältää JÄLKIÄ MAITOA, MANDELIJA, HASSELNUTTEJA, SOIJAA, SESAMIA, jotka ovat ainesosia, joita käsitellään valmistusverstaassa. Ravintoarvot (per 100g) Energia 2358 kJ / 567 kcal; Rasvat 35,9 g, joista tyydyttyneet rasvahapot 20,3 g, Hiilihydraatit Nettopaino: 100g Parasta ennen: 12 kuukautta...
Portfolio (85)
Italia, Trino
Vuodesta 1981 GELPAS on tarjonnut jäätelöitä, croissantteja ja välipaloja baareille ja ravintoloille. Uniikkien tuotteiden ansiosta olemme ainoa oikea vaihtoehto baarillesi! Palvelu, laatu ja kilpailukykyiset hinnat. Tämä filosofia on aina ollut perusperiaatteemme, ja vielä tänäkin päivänä sitä elämme intohimolla ja päättäväisyydellä. GELPAS on erikoistunut yksinomaan baarien, ravintoloiden, pubie...
Portfolio (9)
Ranska, Auxerre
...Tuoksu herkullisia punaisia ja mustia hedelmiä, hieman vaniljaisia Ruokaviini jänisterrine, naudanlihapala, täytetty lampaanpaisti perunapedillä, kani gibelotte tai suklaamousse Viininvalmistus kypsytys 1 vuosi ranskalaisissa tammitynnyreissä (25% uusissa tynnyreissä ja 75% vuoden vanhoissa tynnyreissä) Silmä:tiheä ja tumman granaatti Maku:pehmeät tanniinit pitkäikäisyyden merkkinä...
Portfolio (190)
Ranska, Lys Haut Layon
...kvittejä ja runsas jälkimaku","Le raisin est vendangé manuellement par tris successifs.":"Rypäleet kerätään käsin useissa erissä.","Verrines de poires au foie gras, aumônière de foie gras et mousses au chocolat.":"Päärynä-foie gras -verrinet, foie gras -pussukka ja suklaamousse.","Situation":"Haut layon","Dégustation entre 10 et 12°C":"Maistelu 10-12°C","Degré":"Alkoholi: 12.5","Potentiel de...
Portfolio (43)
...Munankeltuaisen rasvapitoinen osa tarjoaa monipuolisia toimintoja. Olemme valmiita neuvomaan teitä Emulgoitavuus ja viskositeetti ovat vain muutamia munankeltuaisen toiminnallisista ominaisuuksista. Olipa kyseessä leivonnaiset, kuten donitsit ja munkit, suklaamousse tai jäätelö - munankeltuainen on monikäyttöinen. Se löytää paikkansa myös monista pastatuotteista. Tyypillinen: kuumuudenkestävä munankeltuaisjauhe keltainen: Vakio...
Portfolio (17)
Ranska, Ozoir-La-Ferriere
...PET-muovinen purkki on ihanteellinen jälkiruokia varten tai esimerkiksi seuraaville jälkiruoille: rahka, suklaamousse, panna cotta. Tätä purkkia käytetään myös usein alkupaloille. Näiden tuotteiden etu on niiden levenevä halkaisija. Purkkeja on saatavilla kahdessa koossa, myydään kannen kanssa.
Portfolio (244)
Ranska, Charmes-Sur-Rhône
...ruoanlaittoapuvälineet, etniset tuotteet ja laaja valikoima makeita seoksia (muffinit, sokerikakkupohjat, suklaamousse ja muita....). ANTARTIC II perustettiin vuonna 1986 elintarviketeollisuuden mausteiden ja tärkkelyksien pakkaustoiminnan palauttamiseksi. ANTARTIC II on erikoistunut makeisiin ja suolaisiin kuiviin tuotteisiin, viljojen, aamiaistuotteiden, riisin, kuivattujen vihannesten ja mausteiden...
Belgia, Bruxelles
Exki on tuoreisiin ja luonnollisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Se tarjoaa erilaisia aterioita, kuten: keittoja, voileipiä, salaatteja, jälkiruokia,… Sen tuotevalikoima: juomat (vesi, virvoitusjuomat, tee, kahvi,…), leivonnaiset (keksit, murukakku, scone, muffini, brownie), croissantit, piirakat, jogurtit, hedelmäsalaatit, pikkuleivät, tiramisut, suklaamousse, lämpimät ruoat, lasagne, kylmät ruoat (salaatit, pasta, tabbouleh, riisi,…), suklaat, sipulit, makaronit, kauramaidot, viini, etikka, oliiviöljy, hunaja, suklaalevite,…...
Belgia, Leuze-en-hainaut
... mittatilaustyönä valmistettuja laadukkaita tuotteita. Jälkiruokaverimme koostuvat samettisesta hedelmä- tai suklaamoussesta, joka on herkullisesti koristeltu. Mini bavaroisimme koostuu herkullisesta keksistä, jonka päällä on kevyt hedelmä- tai suklaamousse, kaikki hienosti koristeltuna. Valikoima erilaisia makuja.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play