...Aromimme mausteseos on täydellinen kaikille grillikaloille, maku on aito kuin merellä! Herkullisen grillikalan valmistamiseen ei tarvita paljoa, jodisuolamme avulla onnistut varmasti.
Ehdottomasti täydellinen yhdistelmä on kalapippurimme, muuta ei tarvita. Sopii kaikille kalalajeille, olipa kyseessä kokonainen kala nahalla tai ilman tai hienot kalafileet, aina herkullista.
Sisältö: 30,00 g
Tuotenumero: 240946
Energia: 808 kJ / 194 kcal
Rasva: 1 g
josta tyydyttynyttä: 0,3 g
Hiilihydraatit: 7 g
josta sokeria: 6,25 g
Proteiini: 37 g
Suola: 40,8 g...
...
Painotarkennus: Tuote altis kuivumiselle
Ainesosat: Ranskasta peräisin olevaa sianlihaa
Ravintoarvot KJ/Kcal: 1141 KJ / 274 Kcal
Rasvat: 17,30 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot (TR): 6,74 g
Hiilihydraatit: 1,80 g
Joista sokeri: 1,20 g
Proteiinit: 27,60 g
Suola: 4,61 g
Allergeenit: Raaka-aineet: mausteet
Allergeenit: maito: Raaka-aineet: mausteet...
...Koostumus: karkea suola Île de Ré:ltä ja luomuvillivalkosipuli
Saattaa sisältää jälkiä selleristä, soijasta, pähkinöistä, gluteenista, maidosta, sinapista, seesamista ja sulfiiteista
Viite: SEL0006...
...Korkealaatuiset Karkeat Kaura Hiutaleet Gluteenittomat BIO Karkeat Gluteenittomat BIO Kaura Hiutaleet VehGro:lta on biologisesti sertifioitu tuote, joka on korkeinta laatua. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on valmistettu ihmisen ja luonnon huomioon ottaen. VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (BIO) luonnontuotteet...
...Anhydriittitasoitteet (AE), myös: kalsiumsulfaattilattiat (CAF) tunnetaan, asennetaan liitoslattiana, eristyskerrokselle, eristyskerrokselle, lämmityslattiana tai onttoon lattiaan.
Valu- ja tasoitusjärjestelmät koostuvat kalsiumsulfaatista valmistetusta valu- ja tasoitusmateriaalista. Meidän valu- ja tasoitusmateriaalimme ovat teollisesti kuivatut laastit, jotka sisältävät korkealaatuista kalsiumsulfaatin pohjaista bindereitä, mineraalisia täyteaineita ja valuainetta. Ne omaavat korkeat puristus- ja taivutuslujuudet ja ovat erityisen kutistumattomia.
... kuivaus, kypsyminen varastossa, veitsellä viipalointi ja pakkaaminen.
Ainesosat: Gourmet-kinkku Oro ja suola.
Nettopaino: 100 g.
Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC.
Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa.
Ainesosat: Gourmet-kinkku Oro ja suola.
Nettopaino: 100 g.
...Luonnolliset suolikaulat ovat luonnontuote, kuten nimestä voi päätellä.
Luonnolliset suolikaulat pestään, puhdistetaan vedellä ja sitten säilytetään perinteisellä luonnollisen suolan menetelmällä. Vesi ja suola ovat ainoat lisäaineet. Vaikka monet muut toimijat alalla käyttävät fosfaatteja käsittelyssään, meidän prosessimme on fosfaattivapaa ja perustuu Louvainin yliopiston kanssa kehitettyyn...
...\nIngredients\nMantelit, rusinat, cashew-pähkinät, maapähkinät, sokeri, kookos ja erottamisaine: kasviöljyt, suola, chilijauhe, maapähkinäöljy, glukoosi, väri: E150, säilöntäaine: E220, täyteaine: E414\n\nOrigin\nTässä kohtaavat eri puolilta maailmaa tulevat hienoimmat ainesosat. Mantelit ovat pääasiassa peräisin Yhdysvalloista, Espanjasta, Italiasta, Australiasta, Chilestä, Portugalista, Kreikasta...
...Meidän pakastettu raastettu mozzarella valmistetaan myös tuoreesta lehmänmaidosta. Maidon lähde on rekisteröidyistä ja hyväksytyistä eurooppalaisista tiloista. Tämän jälkeen lehmänmaito pastöroidaan ja muutetaan juustokohveksi ennen kuin se muuntuu mozzarellaksi.
Raastetun mozzarellamme pääraaka-aineet ovat maito, käynnistyskulttuurit, juoksute ja suola. Raastettu mozzarella pakataan tyhjöpakkausmenetelmällä polyeteenipusseihin. Jokaisessa pakkauksessa on 6 pakastettua 2 kg:n pussia.
...Meidän juustomestarimme osaaminen ja kypsyttäjämme huolenpito, sekä kukkakuoriset erikoisuutemme tuovat parhaan makuelämyksen alueeltamme ympäri vuoden.
Lehmän maito ja pastöroitu kerma (alkuperä Ranska), suola, mikrobinen koagulantti, maitohappobakteerit ja kypsyttämiseen käytettävät bakteerit, kiinteyttävä aine: kalsiumkloridi.
Allergiat: Maito ja maitotuotteet (mukaan lukien laktoosi ja...
...Rikas kasviproteiineista, ilman lisäaineita ja taatusti GMO-vapaa, meidän luomukasvisosamme on valmistettu Ranskassa kasvatetusta luomusoijasta. Tämä tuote, joka on valmistettu ainutlaatuisella menetelmällä, antaa kasvisosalle pehmeän rakenteen jopa korkeissa lämpötiloissa kypsennettäessä. Sen erityinen prosessi vähentää soijassa luonnostaan esiintyvien isoflavonien pitoisuuksia.
Luomusoijaa: 2,9% (Vesi: 97,1%)
Kokonaisenergia: 115 Kcal 482 kJ
Ravintokuitu: 6,5 g
Proteiinit: 15,8 g
Suola: 0,7 g...
... ruoat eivät yksinkertaisesti maistu hyviltä ilman suolaa. Jopa tänä päivänä suola on välttämätön osa elintarviketuotantoa, maun, säilönnän ja muiden teknisten syiden vuoksi. Pöytäsuola osoittautuu myös erinomaiseksi kuljettajaksi jodille ja fluorille, joita meidän tulisi nauttia puutteen välttämiseksi.
...Erityinen tapahtumalahja. Tämä viehättävä koostumus sisältää meidän Fleur de Sel -suolamme Valkoiselta maalta kauniissa lasipullossa, sekä aitoja käsintehtyjä Bretagne-karamelleja suolavoilla. Ihanteellinen häihin, tapahtumiin tai tervetulolahjaksi!! Hinta alennettuna 20 yksiköstä eteenpäin - Ota yhteyttä.
Fleur de sel on ohut kerros valkoisia kiteitä, joka muodostuu ja nousee suolapelloilla...
...Merisuola on 100 % luonnontuote, jota ei käsitellä eikä siihen lisätä mitään lisäaineita.
Aurinkokuivattu ja avointa ilmaa varten varastoitu, se säilyttää kaikki hivenaineensa ja mineraalinsa.
Meidän suolamme kerätään käsin Messolonghin suolalammikoista, Pohjois-Kreikasta, Euroopan tärkeimpien suojeltujen kosteikkoalueiden sydämessä.
100 % merisuolaa.
Ei jodattua, ei fluoroitua.
PCB - KARTONKI: 12 yksikköä...
...Haricots lingots alkuperä Ranskasta, ankankonfit (laadun vuoksi käytämme vain ankankinttua), sianliha ja makkara alkuperä Ranskasta, nahat, tomaatti, suola, pippuri, mausteet. SULFITEJA jälkiä.
KOKEN NEUVOT:
Aseta cassoulet saviastiaan niin, että makkarat jäävät näkyviin. Itse lisään siihen ½ lasillista vettä.
Anna sen paahtua uunissa samalla kun menen kellariini hakemaan Corbières- tai...
...Ravintoarvot 100g kohden:
Energia: 1478 kJ - 348 Kcal
Kuitu: 0,7g
Proteiini: 6,9g
Rasva: 0,7g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,2g
Hiilihydraatit: 78,2g, josta sokereita <0,5g
Suola: 0,0045g
Gluteeni < 20mg/kg
Camargue on Ranskan alue, joka on tuottanut riisiä keskiajalta lähtien. Camarguen riisi on nykyään suojattu IGP:llä. Tämä merkki takaa luonnollisen, laadukkaan riisin, joka on tuotettu...
...Aito normandialaisen gastronomian symboli, perinteiset sisäelimet on uudistettu tarjoamaan heinän makuja.
Kokin Hubert Nobisin suunnittelema resepti on jälleen kolmikanta-yhteistyön tulos kokin, "les Gorronnaises" -muokkausverstaan ja meidän välillä.
Vuodesta 1988 perhe Cousin on valmistanut erilaisia lihatuotteita Gorronin verstaallaan, tavoitteenaan aina korostaa perinnettä.
Ainesosat: Naudan mahalaukut ja jalat, porkkanat, valkoviini, sipulit, vesi, suola, pippuri, heinä...
... jälkeen. Sen jälkeen kantarellit kuivataan perinteisellä tavalla. Lisäksi kuivatut kantarellit tarkastetaan huolellisesti ennen pakkaamista. Siksi meidän kuivatut kantarellit ovat niin herkullisia!
Käsin puhdistettu ja käsin valittu. Hellävaraisesti kuivattu ja huolellisesti pakattu, jotta hieno aromi ja keltainen väri säilyvät. Sopii lisäykseksi keittoihin, kastikkeisiin ja haudutettuihin ruokiin...
...Viite
3760099533021
Ainesosat :
Banaanit*.
*luomuviljelty
Tuotteen käyttöohjeet :
Luomu kuivattuja banaaneja voi nauttia välipalana tai makeassa valmistuksessa.
Luomu kuivatuilla banaaneilla on erityinen ja samalla herkullinen maku, koska banaanin tutut maut ovat voimakkaasti tiivistettyjä.
Meidän luomu kuivattuja banaaneja tulee Costa Ricasta.
Keskimääräiset ravintoarvot 100g kohden
Energia 1425 KJ / 335 Kcal
Rasvat
joista tyydyttyneet rasvahapot 0,7 g
0,2 g
Hiilihydraatit
joista sokerit 77,8 g
67,1 g
Kuitu 7,1 g
Proteiini 4,5 g
Suola 0,010 g...
...Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden
Energia 274kJ / 65kcal, Rasvat 0,2g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0,1g, Hiilihydraatit 16g, Joista sokerit 12g, Proteiinit 1,1g, Suola 0,03g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta...
...Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna
Ravintosisältö per: 100 g
Energia: 2008 kJ (478 kcal)
Rasvat: 19 g
Tyydyttyneet rasvahapot: 1,7 g
Hiilihydraatit: 68 g
josta Sokerit: 29 g
Proteiinit: 6,9 g
Suola: 0,67 g...
...Haluatko lihaksia kuin Popeye, mutta et jaksa kaataa purkkikaupalla pinaattia kurkustasi alas? Älä huoli, kysy KoRo:lta! Myönnetään: Lupiini-proteiini ei ehkä ole ensimmäinen valinta, kun puhutaan proteiinijauheista rankan treenin jälkeen, eikö? Kuitenkin lupiini-proteiini on loistava vaihtoehto eläinproteiinille ja sisältää huikeat 39 g proteiinia 100 g:aa kohti. On siis aika lopettaa tämän palkokasvin varjoissa eläminen. Hyvästi keinotekoiset proteiinijauhe-sekoitukset, sillä tässä tulee meidän puhdas luomu lupiini-proteiini!
Proteiini: 43g
Suola: 0,02g...
...Meidän hienoin kokoelma, inspiroitunut modernismista ja Välimerestä.
Hydraulisten mosaiikkien muotoilulla ja makuilla, jotka sopivat parhaan suklaan kanssa: ruusu, kahvi, suola, appelsiini, kaneli ja hasselpähkinä.
... kuivuu heti kypsennyksen jälkeen.
Kaikki viittauksemme perustuvat seuraaviin aineksiin:
maito, munat, jauhot, suola, pippuri sekä sianrasva, jotta kerros olisi parempi.
Crefole-syötävien pohjalta valmistamme erilaisia viittauksia: täysjyvä-Crefole, polentataikinasta valmistetut Crepole, täysjyvä-Crefole, spelttijauhoista valmistetut Crefole.
Näistä syntyvät myös herkulliset välipalamme: Crefolini ja Crepolini.
...NATRIUMASKORBAATTI 1,5 Kg
Natriumaskorbaatti on askorbiinihapon suola.
Natriumaskorbaatti omaa samat ominaisuudet kuin askorbiinihappo.
Ihanteellinen tuote liposomaalisen C-vitamiinin valmistukseen.
NATRIUMASKORBAATTI 200 G
Meidän natriumaskorbaatti yhdistyy täydellisesti auringonkukka- lesitiinimme kanssa liposomaalisen C-vitamiinin suunnittelussa.
Meidän natriumaskorbaatti myydään tiiviisti suljetussa 1,5 kg:n ämpärissä.
Tila: Uusi...
... pinta-aktiivisia aineita. Tämä lasinpuhdistusaine on erityisesti suunniteltu poistamaan tehokkaasti ja turvallisesti kaikki lian tyypit, jotka voivat kertyä auton ikkunoihin, mukaan lukien hyönteiset, lika, asfaltti, suola ja pihka. Jätä hyvästit raitoille ja viivoille auton ikkunoissa ja nauti ultra-läpinäkyvästä puhtaudesta.
... valikoiman erinomaisia elintarvikkeita. Meillä on laaja tuoteportfolio, mm.: •Pasta, •Käsitelty ja säilyke liha, •Viljat, •Erilaiset jauhot, •Maitotuotteet, •Sokeri, •Mausteet. Tuotevalikoimaamme voit tutustua paremmin verkkosivustollamme! Tarjoamme: •Nopeat toimitukset, •Kilpailukykyiset hinnat, •Rikas valikoima, •Toimitukset ympäri maailmaa. Tuotteemme hankimme luotettavilta toimittajilta ja paikallisilta tiloilta parhaan laadun ja erinomaisen maun saavuttamiseksi. Meidän ansiosta löydät uskomattomia makuja pöydältäsi. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä ilman epäröintiä saadaksesi lisätietoja!