Tanska, Tølløse
... haastavia näytteitä, kuten herapitoista, jogurttiseoksista ja maitojuomista aina kermaan, maitoon ja rasvattomaan maitoon ilman puhdistusta näytteiden välillä ja ilman vaivannäköä. Patentoitu Pivette®-näytteenottomenetelmä mahdollistaa näytteiden käsittelyn haluamassasi järjestyksessä – kuvittele tarkka kerma-analyysi, sitten mascarpone-näyte ja lopuksi tarkka alhaisen rasvapitoisuuden määrittäminen heranäytteessä – ei siirtymistä! DairyQuant GO noudattaa uutta IDF-standardia ISO 21543 I IDF 201: 2020 – Maidon ja maitotuotteiden – Ohjeet lähellä infrapunaspektrometriaa koskevalle soveltamiselle.
Portfolio (8)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play