Espanja, Monroyo (teruel)
...Duroc-rotuinen serrano-kinkku, jonka kypsyminen on 18-22 kuukautta, valmistettu Teruelissa - Duroc-rotuinen Gran Reserva serrano-kinkku, jonka kuivatusaika on vähintään 18 kuukautta, valmistettu Teruelin maakunnassa, on rasvainen tuote, jossa on runsaasti rasva-infiltraatiota vähärasvaisessa lihassa Duroc-rotuisten sikojen risteytyksen vuoksi. Kaikki kinkkumme tulevat itse kasvattamistamme...
Portfolio (43)
Espanja, Cuarte De Huerva
...Prosciutto Serrano di Teruel D.O.P. Luutettu Sierra Lindón - Teruelin D.O.P. -kinkku on punertava, siinä on sisäänrakennettua rasvaa ja viipaloituna se paljastaa erittäin kiiltävän ulkonäön. Se erottuu vähäsuolaisesta ja samalla hienostuneesta maustaan. Sen rasvassa on miellyttävä maku ja sen öljyinen koostumus vapauttaa ainutlaatuista aromia. Esittely: Ilman luuta oleva kinkku, pakattu alipaineeseen. Kypsytys: 20 - 24 kuukautta...
Portfolio (10)
Espanja, Calamocha
Jamones Casa Vieja on perheyritys, jolla on yli 45 vuoden kokemus alkuperämerkityillä kinkkujen ja makkaratuotteiden tuotannosta ja kaupasta, sekä laaja valikoima korkealaatuisia aragonialaisia tuotteita. Perustettu vuonna 1979, Casa Vieja valmistaa tuotteensa käsityönä, mikä yhdessä poikkeuksellisen raaka-aineen ja Calamochan (Teruel) ilmaston kanssa tuottaa tunnustetun laadun omaavia tuotteita,...
Portfolio (1)
Espanja, Formiche Alto-Teruel
...joilla on poikkeuksellinen, jatkuva laatu ja terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Alkuperämerkintä (D.O.P.) on erityinen luokittelu korkealaatuisille alueellisille elintarvikkeille. Hyvä pala Espanjaa tarjoiltavaksi. Teemme mielellämme teille yksilöllisen tarjouksen kinkkutuotteistamme. Jos olette kiinnostuneita Teruelin kinkusta itsepalvelutuotteena, voimme myös auttaa teitä moderneilla viipalointi- ja pakkausjärjestelmillä.
Perheyritys, joka on erikoistunut käsityönä valmistettuun Teruelin kinkkuun, jolla on alkuperämerkintä, sekä korkealaatuiseen Serrano-kinkkuun. Luonnolliset kuivauspaikkamme, jotka sijaitsevat Monreal del Campossa (Teruel) ja Fuendetodoksessa (Zaragoza), takaavat vähäsuolaisen kinkun, jossa on optimaalinen kypsyysaste.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play