No results

Tuloksia ei löytynyt haulla
"pekoni iberialaisesta sianl..."

Tuotteet haulla "pekoni sianlihasta"
Bacon - Sika
Bacon - Sika...
Sian ulkofile
Monte Safiran porsaan sisäfilee on ensiluokkainen porsaanliha, joka kuvastaa brändin sitoutumista laatuun ja perinteeseen. Tämä porsaanliha on peräisi...
Tuore sianliha
Tuore Sianliha Tuore Sianliha Vaatimukset Luomu Kasvatettu Ilman Antibiootteja GMO-vapaa...
Sian pää
SIOVENPÄÄ 1/2 Leikkaus 20 kg pakastettuja Laatikoita 1 x 40 fcl hq rf cnt 26 mt nettopainossa...
Kypsä prosciutto
Prosciutto cotto, joka on valmistettu parhaista valituista tuoreista reisi-osista, maustettu hellävaraisesti kukkamausteiden keittämisellä. Tämä per...
Iberialaisesta sian nahasta valmistettu Lagarto
Iberian sika yli 10 kuukautta. Magro-pala sijaitsee sian kylkiosassa, pekonin ja vatsan välissä, ja se on viipaloitu suikaleiksi. Iberian sian Manto L...
Côtes semi-viandes
Puoliraaka-liharibsit ovat suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka nostavat suosikkiruokasi uudelle tasolle.
Iberico Possun Sisäfilee - Aljomar - Liha
Iberico-lihamme esittelee tekstuureja ja makuja, jotka todistavat huolellisesti valvotusta tuotantoketjustamme. Olipa kyseessä hotelliala tai kuluttaj...
TORREZNO SORIA 8 YKSIKKÖÄ - SORIA TORREZNO
TORREZNO SORIA 8 YKSIKKÖÄ - SORIA TORREZNO Viite: 3082 PAINO: Noin 450 g.
Bacon-jämät - bacon-jämät, tuoreina ja pakastettuna, suolattuna tai suolaamattomana, savustettuna tai savustamattomana.
pekoniromut, tuoreet ja pakastetut, suolatut tai suolattomat, savustetut tai savustamattomat.
Kuivatut Makkarat
Käsityövalmistus, Pyreneiltä, perinteisellä tavalla. Ilman kemiallisia säilöntäaineita (E …) ja ilman allergeeneja (ilman laktoosia, ilman gluteenia).
Raakannahka Kana
Koostumus: kana 32%, naudan nahka 60%, tärkkelys 4%, glyseriini 1,8%, suola 0,1%, sorbitoli 2%, kaliumsorbaatti 0,1 Analyyttiset komponentit: Raakapro...
Paahdettu naudanliha
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkuntt: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: J...
Koko naudankarjakeho
Tutustu kokonaisen naudan tarjontaan, joka on täydellinen ammattilaislihoille ja laadukkaan lihan ystäville. Jokainen ruho on peräisin optimaalisissa ...
Kuivamakkara
Kuivattu sianmakkara 100 % kotitekoinen Ainesosat: sianliha, luonnollinen suoli, suola, pippuri, dekstroosi, stabilointiaine E450, natriumdifosfaatti,...
Kypsytetty Guanciale
Guanciale on sian poskesta valmistettu leikkele. Lihaa hierotaan suolalla noin viisi päivää. Mustapippuri ja chili lisätään, ja liha maustetaan rosmar...
Kanafilee
Kanafilee...
Viipaloitu filee
Viipaloitu filee...
Vatsa
Vatsa...
Keitetty Solmu
Fiocchetto saadaan sian reidestä. Se eroaa tunnetummasta culatellosta, koska se on vähärasvaisempi ja maku on hienovaraisempi. Tässä versiossa se kyps...
Tuotteet haulla "iberialaisesta sianlihasta"
Iberialaisen sian abanico
Iberian sika yli 10 kuukautta. Se on pala Cabecero, joka sijaitsee Paletan alapuolella ja Costillan yläpuolella. Pala painaa 250–400 grammaa. Iberian ...
Iberialainen Bellota Chorizo - LOINIT JA KÄÄREKALAT
Embutido, joka on valmistettu sekoituksesta Iberico-porsaan jauhettua lihaa, johon on lisätty suolaa ja mausteita, vaivattu ja täytetty suolistoon. He...
Sian ulkofile
Monte Safiran porsaan sisäfilee on ensiluokkainen porsaanliha, joka kuvastaa brändin sitoutumista laatuun ja perinteeseen. Tämä porsaanliha on peräisi...
Iberialainen Tammi-Salami - Lihatuotteet
Tuote on valmistettu sekoituksesta jauhettua tai paloiteltua lihaa, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonno...
Ilmastoidun mustan sian prosciutto - kypsytetty 36 kuukautta
Musta sian kinkku, syvän punainen väri ja intensiivinen maku, muistuttaa metsän tuoksua ja siinä on syvää makeutta, joka syntyy kasvatustavasta ja ulk...
Iberialainen Punainen Cular Chorizo Valinta
Valmistettu valituista vähärasvaisista paloista ja marmoroidusta Iberian sianlihasta. Maustettu valituilla mausteilla (paprika punaiselle Iberian chor...
Tammi-ruokittu Iberico Possun Kinkku Luuttomana 100% Iberico Rotu - Aljo - Kinkut ja Makkarat
Paranneltu lihatuote, joka on valmistettu lihasta, joka vastaa lihasmassaa, jossa on luuta, jalkaa ja takajalan kavioita Iberian sian puolikkaasta, jo...
IBERICO BELLOTA KINKKU 75% IBERIALAINEN ROTU KÄSIN VIIPALOITU HENKILÖKOHTAINEN GASTRONOMIA
Makeus, intensiivinen maku, viehättävä aromi, tuore ja pitkäkestoinen, nämä ovat kaikki sävyt ja vivahteet, joita Alta Gastronomía -pähkinäruokintaham...
Tuore sianliha
Tuore Sianliha Tuore Sianliha Vaatimukset Luomu Kasvatettu Ilman Antibiootteja GMO-vapaa...
IBERIAN PRESA - Tuore, pakattu, pakastettu tai ATM-alustassa
Se on pala, jossa on runsaasti intramuskulaarista rasvaa, mikä tekee siitä mehukasta ja maukasta lihaa. On syytä huomata, että vaikka iberialaista po...
Iberialainen Sika Pakkaus - Poikkeuksellinen Iberialainen Sika Espanjasta vakuumipaketissa
Grand Caractère viehättää sinut Iberian maaperään ja vahvistaa tämän Etelä-Espanjan alkuperäisen sian aitoutta. Dehesas-ekosysteemissä kasvatettu, Esp...
Iberialainen Lapa - Iberialainen Sika
Iberialainen sianlihan selkä. Tarjoamme sen tuoreena tai pakastettuna. Tyhjöpakattu 0,5 tai 1 kg pakkauksissa tai irtotavarana. Sertifioitu iberialain...
Iberialainen Liha (Tuore & Pakastettu)
Iberialainen Huippulaatuinen Liha. Eroamme huolehtimalla kaikista tuotantoketjun vaiheista. Rodusta ja eläinten ruokinnasta meidän laidunmaillamme (de...
Iberialainen Rib Chop - Ranskalainen Rack Iberico
Iberialainen porsaanrinta. Se saadaan muuntamalla kylkipaloja ilman luuta.
Iberialainen Kinkku
Espanjalainen prosciutto, kasvatettu villinä ja ruokittu tammenterhoilla.
IBERIAN CEBO LOIN - IBERIAN CEBO LOIN 50% IBERIAN ROTU 3 DOMPALES – arvioitu paino per yksikkö 1,3 kg
Iberialaisen Cebo de Campo -possun 50% iberialaisesta rodusta Tuote on peräisin yhdestä Iberian sian kahdesta lapaosasta, maustettuna korkealaatuisel...
100% Iberialainen Bellota Salchichón
Tarjoamme kokonaisen palan tai viipaloituna 100g pakkauksissa. Min. Tilaus: 5 Kappaletta; 2kg kukin.
PAHDITTU SIANLIHA - SIANLIHA
PAHDITUT SIKAJALAT/SIKAPÄÄLIHA/PAHDITUT SIKANAHKA...
Cinco Jotas - Puhtaat Iberialaiset Bellota-Lohkot - Iberialainen Possunlohko
Iberialainen lomo on tyypillinen espanjalainen makkara, joka muistuttaa vähärasvaista coppa-makkaraa, ja sen koostumus on hieno ja hieman mausteinen.
Sian pää
SIOVENPÄÄ 1/2 Leikkaus 20 kg pakastettuja Laatikoita 1 x 40 fcl hq rf cnt 26 mt nettopainossa...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play