Italia, Sant'ilario D'enza
...) ja tyyppejä. Standardin Parmigiano Reggianon lisäksi tuotamme myös Parmigiano Reggiano Biologicon, sertifioidun "Prodotto di Montagna" ja lopuksi "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Juustovalikoimamme on laaja ja monipuolinen: rakastetuimpien DOP-juustojen joukossa tarjoamme Grana Padanoa ja Pecorino Romanoa, lisäksi tarjoamme myös tuoreita juustoja kuten bufala-mozzarellaa ja burrataa sekä...
Italia, Pasturo
...Säilytämme vanhojen juustontekijöiden tuotantomenetelmät ja sovitamme ne nykyaikaisiin makuihin. MAASTO: Herkullisista mauista voimakkaisiin makuihin, Carozzi-juustot tyydyttävät jokaisen makuhermon. ALUE: Meidän Valsassina on tarinoiden, perinteiden ja gastronomisten erikoisuuksien kudelma. Taistelulippumme on epäilemättä Taleggio DOP, jota tuotamme myös raakamaidosta, jota seuraa Gorgonzola DOP, erilaiset pestyt juustot ja laaja valikoima vuohenmaidosta valmistettuja tuotteita, jotka täydentävät valikoimaamme peilikuvamaisesti.
Portfolio (7)
Italia, Comiso
...Sallemi-perhe on aina toiminut öljyalan parissa, pitäen kiinni vakavuudesta, rehellisyydestä ja ammattitaidosta vuodesta 1873 lähtien. Vuonna 1999 Raffaele Sallemi on tuonut esille öljyn, jota tuotetaan hänen myllyssään, myös paikallisen alueen ulkopuolella. Olio Sallemi on osallistunut tärkeimpiin öljytapahtumiin (Sol Veronassa, l'Orciolo d'Oro Gradara) ja saanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia. Sallemi Raffaele on DOP Monti Iblei -suojeluyhdistyksen jäsen.
... työskentelemään paikallisten tuottajien kanssa, tarjoten käsityöläistuotteita, jotka heijastavat perinteen henkeä ja sitoutumista kestävyyteen. Tarjoamme valikoiman raakaa, käsityöläistä, monokukkahunajaa, joka on valittu parhaista käsityöläispesijöistä koko Espanjan alueelta (100% Alkuperä Espanja) sekä ekologisia extra-neitsytoliiviöljyjä, joilla on suojattu alkuperämerkintä La Rioja (DOP) (100...
Portfolio (25)
Italia, Giffoni Sei Casali
... kivisellä kukkulalla, jossa on yli 3000 "Rotondelle"-lajiketta, joilla on yli sadan vuoden historia. Tila hyödyntää luonnollisia ominaisuuksia minimoidakseen kasvinsuojeluaineiden käyttöä (integroitu torjunta ja BIO) käyttäen vain luonnosta löytyviä ainesosia. Ihanteellinen vauvojen vieroitukseen. Tarjoamme pöydälle öljyä, jossa ei ole myrkkyjä meille eikä LASTEMME. "L’oro de o’Munaciello" on saanut palkintoja useilta alueellisilta ja kansallisilta tahoilta, mukaan lukien ECCELLENZE ITALIANE 2021, ja se on tunnustettu OLIO DOP COLLINE SALERNITANE. Aitoa Made in Italy ympäri maailmaa.
Portfolio (6)
Espanja, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO on yritys, joka on erikoistunut Manchego-juustoon, ja se koostuu kokeneista ammattilaisista. Tuotevalikoimamme täydentyy vuohi-, lammas- ja Iberia-juustoilla (50 % lehmää, 25 % vuohia ja 25 % lampaita), kaikki valmistettu parhaasta laadusta olevasta maidosta. DANSO- ja CANTARERO-juustomme ovat kiinteitä, ja niiden aromi ja maku ovat pehmeitä nuoremmissa (puolikypsissä...
Portfolio (1)
Italia, Manerba Del Garda
EDYLLIUM-kosmetiikkasarja on BDIH Cosmos Organic -sertifioitu luomutuote. Se on vuosien tutkimuksen tulos ja perustuu luomuviljeltyyn Garda DOP -extra-neitsytoliiviöljyyn, joka on luonnollinen aine, jolla on voimakkaat suojaavat ja antioksidanttiset kosmetiikkaprosessit. Tuotteet on valmistettu korkealaatuisista ainesosista, ja niillä on korkea suorituskyky. Ne ovat erityisen arvostettuja...
Portfolio (7)
Saksa, Marktheidenfeld
... Tytäryhtiön perustaminen Kiinaan Pumpputeknologian edelleen kehittäminen erityisten UV-reaktiivisten väriaineiden kuljettamiseen 2011 30-vuotisjuhla Automaattisen DOP-täyttöaseman kehittäminen ftalaateille muoviteollisuudessa 2014 Betz Technikum -laboratorion perustaminen medioiden analysoimiseksi eri kuljetusteknologioiden kanssa...
Portfolio (3)
Italia, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Sonninon tehdas Sonninon tehtaalla, joka on toiminut vuodesta 1987, valmistetaan: lehmän mozzarella, ricotta, voi, tuorejuusto ja mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinian tehdas Pontinian tehdas on yrityksen ensimmäinen tehdas, jossa valmistetaan bufala-mozzarellaa, ricottaa ja bufalavoi; se kuuluu Campania DOP bufala-mozzarella -yhdistykseen. Francia...
Espanja, Cubelles
MAATILAAKSIJA, TUOTTAJA JA JAKELIJA KORKEALAATUISELLE DOP JA ORGAANISELLE EXTRA VIRGIN ÖLJYLLE...
Portfolio (1)
Perustettu vuonna 1880, Oleificio Gulino on yksi Italian vanhimmista ja palkituimmista öljytehtaista. Yritys sijaitsee Chiaramonte Gulfin (Sicilia) oliivilehtojen keskellä, alueella, joka on erityisen tunnettu ja arvostettu korkealaatuisen öljyn tuotannosta. Se tuottaa monia palkintoja voittanutta Erbesso Dop Monti Iblei -öljyä, joka on sen lippulaivatuote; Oleificio Gulino valmistaa myös...
Italia, Noci
... suunnittelee edelleen jakelukanaviensa laajentamista Italiassa sekä Euroopan ja EU:n ulkopuolisilla markkinoilla. Ignalat-juustola on erittäin herkkä laadun ja tuotanto- ja prosessistandardien sertifioinnin kysymyksille, ja sillä on laatujärjestelmä, joka on yhteensopiva ja sertifioitu prosessistandardin UNI EN ISO 9001:2015 mukaan sekä tuotteen laadun BRC/GSFS Food (Food Issue 8 Grade A) ja IFS Food (Versio 6.1 Higher Level) standardien mukaan, jotka on määritelty vähittäiskaupan maailmassa. Yritys on myös jäsen perustettavassa Mozzarella DOP di Gioia del Colle -suojelukonsortiossa.
Portfolio (10)
... lavorazione della carne dei suini Cinta Senese DOP allevati all’aperto nell'antico querceto di oltre 40 ettari situato a 700 metri nelle colline di Barbischio a Gaiole in Chianti. In questo spazio gli animali vivono all’aperto in un ambiente boschivo di grande pregio naturalistico dove vengono organizzate visite guidate . Dopo la lavorazione della carne, i prosciutti di questi suini allevati all'aperto...
Portfolio (2)
Italia, Bronte
... smaragdinvihreä väri erottuu kaikista muista viljelyistä. Perinteen, intohimon ja innovaation yhdistelmästä syntyy meidän Salsiccia al Pistacchio, joka on paikallisen gastronomisen perinteen klassinen pääruoka. Pistachio-pestokreemistä, rapeista, likööristä ja jauhosta, Specialia arvostaa DOP-pistachion ja Välimeren auringossa syntyneen eteläitalialaisen keittiön todellista makua. Specialian pääasiallinen tavoite on asiakastyytyväisyys ja alusta alkaen selkeän ja rauhallisen suhteen luominen.
Espanja, Totanes
QUESOS NAVALMORAL S.A., perustettu vuonna 2005, on teollisuuslaitos, joka sijaitsee Totanésissa (Toledo). Valmistamme DOP Manchego-juustoa, Iberico-juustoa ja Vuohenjuustoa. Olemme Espanjan kuuluisimman juuston, Manchego-juuston, toiseksi suurin tuottaja. Meillä on BRC- ja IFS-laatusertifikaatit korkeimmalla tasolla. Emme käytä juustoissamme mitään lisäaineita (eikä lisozyymiä, natamysiiniä, eikä sorbaatteja,...). Tuotannostamme lähes koko määrä viedään. Olemme läsnä koko Euroopan unionissa, Sveitsissä, Yhdysvalloissa, Meksikossa, Kanadassa, Ukrainassa,...
Portfolio (10)
Turkki, Kocaeli
...lämmönvaihtimille (kondensoreille), kaikille sekoittimille, siloille, paineastioille, korikoneille, haihduttimille, PVA-tehtaalle, alkyyditehtaalle, DOP-tehtaalle, täyttökoneille ja muille rakenteille, jotka on valmistettu menestyksekkäästi. Toinen yrityksen ominaisuus on, että seuraamme uusia teknologioita ja kehittämämme uusia tuotteita loputtomasti. Lisäksi osallistumme sekä kansallisiin että kansainvälisiin...
Portfolio (9)
MALHADINHA NOVA on tyypillinen alentejalainen perhetilan, joka sijaitsee Albernoassa, Alentejon sydämessä. Vuodesta 1998 perheen intohimo ja sitoutuminen ovat johtaneet pitkään hylättyjen maiden muuttamiseen maiksi, jotka pystyvät tuottamaan aitoja ja korkealaatuisia alentejalaisia tuotteita. Tila keskittyy korkealaatuisten viinien tuotantoon ja alkuperäisten rotujen eläinten kasvatukseen, täysin harmoniassa luonnon kanssa ja tiukan suojelun alaisena, suojatun alkuperän nimityksen (DOP) alla.
Italia, Ribera
...Vuodesta 1953 olemme toimineet öljyalan parissa. Toimimme Sisiliassa Ribera-alueella. Työstöaika on lokakuun alusta marraskuun puoliväliin, jolloin oliivit ovat vielä vihreitä ja antavat öljylle kaiken tuoksunsa. Oliivit puristetaan 24 tunnin kuluessa. Valitsemamme öljy, joka on parasta laatua, pakataan "Professori-öljy" -merkillä ja tuodaan markkinoille pulloissa, joiden koko on 0,50 l ja 0,75 l sekä tölkeissä, joiden koko on 3 l ja 5 l. Ravintolakäyttöön pakkaamme tölkkejä, joiden koko on 10 l ja 25 l. Tuotamme myös öljyä, joka on tarkoitettu DOP Val di Mazara -merkinnälle sekä luomuöljyä.
Taorminan ja Castelmolan kukkuloiden sydämessä viljelemme rypäleitä, joista saamme valkoisia ja punaisia viinejä, joilla on Tyypillinen Maantieteellinen Indikaatio SICILIA. Tuotamme myös DOP Valdemone -laatuista ekstra-neitsytoliiviöljyä. Tämä yritys on perustettu suoraan kahden nuoren omistajan toimesta, jotka seuraavat kaikkia tuotannon vaiheita: viiniviljelystä, rypäleiden sadonkorjuusta...
Luonnonkosmetiikan tuotanto ja jakelu 100 % Made in Italy, Essenza di Riviera, inspiroituneena luonnonkosmetiikan perinteistä ja Italian Rivieran tuoksuista, ja valmistettu parhaasta luomuviljellystä extra-neitsytoliiviöljystä. Luonnolliset voiteet ja hoidot kauneuden ja kasvojen sekä vartalon hoitoon. Ekologiset kosmetiikat, joissa on luomuliiviöljyä ja DOP Liguriasta. Korkealaatuiset ja...
Portfolio (1)
Espanja, Santa Bàrbara-Tarragona
...Cosenia ja Cooperativa Freginals: Tämä oliiviöljy valmistetaan tiukan valinnan kautta terveistä, kypsistä ja ehjistä oliiveista, erityistä huomiota kiinnitetään puristamiseen ja suodattamiseen. Verge Grusco ja Cosenia: Tämä oliiviöljy saadaan samoista lajikkeista kuin edelliset, eli Montsiàn alueen alkuperäisistä oliivipuista. Iberolei Millenari: Montebre S.C.C.L. pyrkii jatkuvasti laajentamaan DOP-tunnuksella varustettujen tuotteidensa valikoimaa ja tuo markkinoille Farga-lajikkeen monumentaalisten ja ikivanhojen oliivipuiden öljyä.
Italia, Vedelago
...Latterie Venete juontaa juurensa Trevison historiallisista osuuskunnista: maatalousosuuskunnasta San Pio X, joka perustettiin vuonna 1951 Vedelagossa, ja Latteria Sociale Pedemontana del Grappasta, joka perustettiin vuonna 1887 Cavaso del Tombassa. Tämä alue on DOP-alue asiago pressato- ja asiago d'allevo-juustoille, montasio- ja casatella-juustoille, sekä tyypillisten juustojen, kuten Latteria...
Espanja, Villamayor De Santiago
Perheyritys, jolla on pitkä perinne lampaan kasvatuksessa ja yli 40 vuoden kokemus juustonvalmistuksessa. Toimii tänään kahden osaston kautta kahdessa toimipisteessä Villamayor de Santiagossa, Cuencassa: JUUSTOT ja GASTRONOMIA. SANABRIA JUUSTO -vanhassa juustolassa valmistetaan DOP Manchego -juustoa sekä lampaan, vuohen ja sekoitettuja maitoerikoisuuksia, kuten on aina tehty. 5 km päässä...
Italia, Thiene
... tuotantoihin, jotka puolustavat maataloustuotteiden erityispiirteitä, sekä räätälöityjen "mittatilaustyönä" valmistettujen kulttuurien kehittämiseen yksinomaan omille asiakkailleen. Maitotuotealalla se toimittaa valikoituja alkuperäisiä fermenttejä DOP-juustojen tuotantoalueilta sekä fermenttejä jogurtin, voin ja fermentoitujen maitotuotteiden valmistukseen, nestemäisiä homeita ja hiivoja...
Italia, Vicchio
... jäseniltä, kun taas naudanmaito on pääasiassa toskanalaista. Chianina-lihan osalta Forteto harjoittaa valikoivaa kasvatusta, ja jokaisella eläimellä on oma sukutaulu, joka mahdollistaa koko sukupuun jäljittämisen – tämä on todellinen takuu tarkkaavaiselle loppukäyttäjälle. Verkkosivustolta on mahdollista ostaa lukuisia juustoja, kuten: Mugellano, Pecorino Toscano Dop Fresco, Pecorino Antico Mugello, Pecorino Re Nero, Pecorino Toscano DOP Stagionato, Pecorino Stagionato DOP Oro Antico, Pecorino Antico Mugello Scodellato ja monia muita.
Italia, Amelia
...samalla kun se nostaa hedelmien aitoutta ja makua. FenOlio on extra-neitsytoliiviöljy (DOP), joka on valmistettu tuoreista hedelmistä arvostetulta Amerini-kukkuloiden alueelta. Lumoava maisema vuorista ja metsistä, kumpuilevien kukkuloiden laaksoista, Umbrian symboli, "Italian vihreä sydän."...
Valmistamme käsityönä DOP Jumilla -viinejä ekologisessa tuotannossa, punaviinejä, roseviinejä ja valkoviinejä. Meiltä löytyy myös viinimarjamarmeladia. Viinimme tunnetaan erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan ja siitä, että nostamme esiin paikallista Monastrell-lajiketta. Meillä on viinitarhoja, jotka on istutettu suoraan maahan, ja joissa on yli 60-vuotiaita köynnöksiä, rajoitetulla tuotannolla mutta erinomaisella laadulla.
A QUINTA DO PERDIGÃO, SOCIEDADE UNIPESSOAL, LDA on Dão-alueen eniten palkittu viinitila, sekä kansallisesti että kansainvälisesti, vuodesta 1999! Perheomisteinen tuotanto vain 7 hehtaarilla ympäristöystävällistä viinitarhaa. Tuottaa vain DOP-viinejä, myynnissä Belgiassa, Brasiliassa, Kanadassa, Englannissa, Irlannissa, Japanissa, Norjassa, Portugalissa ja Sveitsissä. Touriga-Nacional 2008 – 1...
Italia, Cisterna Di Latina
... keskitymme yrityksen toimintaan hyödyntäen uskomatonta etua kattaa koko tuotantoketju, jolloin meillä on käytettävissämme laaja valikoima tuotteita: sertifioiduista BIO-tuotteista (sekä italialaisista että yhteisön tuotteista) erilaisiin DOP-tuotteisiin (Colline di Brindisi, Terre di Bari), 100 % italialaiseen sekä klassisiin ja laajasti kulutettaviin tuotteisiin. Pidämme tärkeänä olla tehokkaita ja...
Italia, Cesenatico
Romagnan maaperä, joka on täynnä perinteitä, intohimoja ja makuja, on synnyttänyt Pastificio La Fenicen, jossa raaka-aineiden käyttö on ensiarvoisen tärkeää korkean laadun ylläpitämiseksi. Tärkeimpiä ja eniten käytettyjä raaka-aineita ovat sertifioitu romagnolajauho ja Altamuran semolina, Parmigiano Reggiano ja Grana Padano, molemmat DOP-sertifioituja, sekä ainoastaan italialaista tuotantoa...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play