Ranska, Fontenay Sous Bois
EGIC, tietotekniikan ja audiovisuaalisen kaluston valmistaja, on erikoistunut teknisten tilojen suunnitteluun. Yli 65 vuoden ajan olemme kehittäneet innovatiivisia ratkaisuja tilojen optimointiin ja asiakkaidemme teknisten tarpeiden täyttämiseen. Suunnittelemme ergonomisia kalusteratkaisuja, kuten: taitettavat näyttöpöydät koulutus- ja kokoustiloihin, istuma- tai seisomapöydät kokouksiin, tietoko...
Portfolio (7)
Saksa, Leipzig
...ZPAS:n kattava valikoima ohjauskeskuksia. Turvakeskukset, ohjaamot, tuotanto-/prosessi-ohjauspisteet, valvontahuoneet, valvontapisteet, verkon ohjauskeskukset, liikenteen ohjauskeskukset ZPAS:n kattava valikoima ohjauskeskuksia. Poliisin komento-ohjauskeskukset, ITS-hallintokeskukset, rautatien lukitusasemat, sähköntuottajien ja -toimittajien valvontahuoneet; kemia-, kaasu-, vesi...
Portfolio (10)
Belgia, Verviers
... dialyysifiltraation erityistapauksia varten automattisen laimennuksen automattisen uudelleenanalyysin mittakaavan ulkopuolisille näytteille Analysoitavat parametrit: ammoniakki – nitriitit – nitraatit – fosfaatit – N-yhteensä – natrium – kalium – kalsium – kupari – kloridit – fluoridit – syanidit – rikki – P-yhteensä – perkloraatti – alumiini – vapaa syanidi – CO2 – Cr6+ – fenolit (indeksi) – rauta – O-fosfaatti – mangaani – piidioksidi – hydrasiin – jne... Valvontapisteet jätevedelle, puhdistukseen, pintavesille ja juomavedelle Monikomponenttiset optiset analysoijat, jotka toimivat vertailumenetelmällä...
Portfolio (25)
...Toimenpiteet HACCP (Vaarojen analyysi ja kriittiset valvontapisteet) itsearviointidokumentin laatimiseksi.
Portfolio (6)
...drożenia, auditoinnit, HACCP ISO 22000 -koulutukset, BRC- ja IFS-sertifiointi ravintola-alalla sekä elintarvikekaupassa. Dokumentaatio GHP GMP -menettelyt ja ohjeet. HACCP-järjestelmä (vaarojen analysointi ja kriittiset valvontapisteet). HACCP-järjestelmä on lakisääteinen vaatimus, joka on määritelty asetuksessa (EY) Nro 852/2004 elintarvikkeiden hygienian osalta. Järjestelmän laajuus kattaa koko elintarvikeketjun maataloudesta varastointiin, tuotantoon ja elintarvikekauppaan, mukaan lukien eläinperäiset elintarvikkeet sekä elintarvikkeisiin kosketukseen tarkoitetun pakkaustuotannon.
Portfolio (3)
Ranska, Nanterre Cedex
...H1-luokitellun huoltovoiteluaineen käyttö NSF:ssä minimoi kriittiset valvontapisteet, kuten HACCP-järjestelmä vaatii. Korkean suorituskyvyn kompleksisten neopolyoliestrien perusteella. Erinomainen kestävyys korkeille lämpötiloille ja tarttuvuusominaisuudet. Alhainen haihtuvuus ja korkea syttymispiste. Öljynkulutuksen vähentäminen ja voiteluvälin merkittävä pidentäminen.
Portfolio (474)
Ranska, Cormoz
... luokkahuoneet, työmaiden elämätukikohdat, toimistot... • Modulaariset elintarvikkeiden muuntamislaboratoriot • Fitosanitaariset tilat • Modulaariset myyntipisteet ja toimistot • Valvontapisteet • Tekniset tilat • Uudet ja käytetyt kontit • Modulaariset hallit • Modulaaristen rakennusten siirto kaikilta merkeiltä ja pinta-aloilta • Vanhojen modulaaristen rakennusten osto ja hävittäminen...
Portfolio (33)
Itävalta, Unternberg
... täyttävät korkeita laatuvaatimuksia. Tuotamme seuraavien ohjeiden mukaan, tai meillä on seuraavat sertifikaatit: IFS 7 (Kansainvälinen elintarvikestandardi), HACCP (Vaarojen analysointi ja kriittiset valvontapisteet) ja mm. BIO-sertifikaatti.
Portfolio (4)
Portugali, São Pedro De Oliveira
... varmistaa luomutuotannon sääntöjen noudattamisen. Elintarviketurvallisuus: Hands on Earthin tuotteiden valmistusprosessit noudattavat HACCP-järjestelmän (Riskianalyysi ja kriittiset valvontapisteet) sääntöjä, jotka toteutetaan riippumattoman ulkoisen tahon toimesta.
Portfolio (2)
Ranska, Amnéville
... teollisuuslaitoksille - Jakeluhuone - Ohjauspöydät ja valvontapisteet - Ohjaamo ja työskentelykabinetti rautatiekalustolle - Ergonomiset ohjauspaikat. ROTHERMEL-laitokset takaavat kokemuksensa ja asiantuntemuksensa nykyisten ja tulevien kumppaneidensa hyväksi sekä tutkimukset ja toteutukset, jotka on mukautettu käyttäjien käytännön ja ergonomisiin vaatimuksiin.
Portugali, Benavente
... tuotteiden joukossa. Vientiämme on yli 95 % tuotannostamme - erityisesti Eurooppaan, Afrikkaan ja Aasiaan. Tuotteidemme laatu ja elintarviketurvallisuus perustuvat siihen, että kaikki ainesosat, pakkausmateriaalit ja tuotantoprosessit ovat sopivia turvallisten, terveellisten ja maukkaiden tuotteiden valmistukseen, ja olemme kulkeneet tätä tietä yli 50 vuotta. SUGALIDAL on ottanut käyttöön kaikilla tuotantolinjoillaan HACCP (Riskianalyysi ja kriittiset valvontapisteet) -järjestelmän, jossa on tunnistettu kaikki mahdolliset riskit sekä valvontatoimenpiteet.
Espanja, Barcelona
.../2004 mukaan. Laadimme täysin räätälöityjä käsikirjoja säädösten noudattamisen varmistamiseksi. Säännöllisten terveysaudittien avulla varmistamme APPCC-järjestelmän (Haittojen analyysi ja kriittiset valvontapisteet) noudattamisen, jossa suoritetaan rakenteellinen, hygieninen ja terveysvalvonta henkilöstölle, asiakirjoille ja APPCC-järjestelmän käyttöönotolle. Elintarviketurvallisuuden kouluttajia...
Belgia, Beerse
... laittaa myyntihyllyille. Tähän erityisesti koulutetut pakkaajat pakkaavat holgoedin folioon, sellofaaniin, pusseihin, laatikoihin... asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kuten kaikki eurooppalaiset elintarvikealan yritykset, suklaatehdas Matthé nv on jo pitkään soveltanut HACCP:tä (Haitta-analyysi ja kriittiset valvontapisteet), joka takaa täysin turvalliset tuotteet. Suklaatehdas Matthé nv varmistaa myös kaikkien saapuvien raaka-aineiden jäljitettävyyden lopputuotteessa.
Italia, Gubbio
... jauhamisen, sekoittamisen ja uuttamisen välillä) 27 °C lämpötilassa. Tämä edistää oliiviöljyn lopullista laatua. Öljyn säilytys: Öljy säilytetään ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa kontrolloidussa lämpötilassa, jotta tuote suojataan hapettumiselta. Pullotus: Öljy pullotetaan suoraan HACCP-ohjeiden (Riskianalyysi ja kriittiset valvontapisteet) mukaisesti. Lyhyen tauon jälkeen öljy suodatetaan luonnollisesti dekantoimalla, jotta sen ravitsemukselliset ja aistinvaraiset ominaisuudet säilyvät muuttumattomina. Siksi se pullotetaan tiukasti tinaastioihin.
Belgia, Mouscron
Alun perusliiketoiminta oli teollinen ja kaupallinen kylmä, mutta koska se ei ole koskaan lopettanut toimintojensa laajentamista, sekä tuotteiden että tarjottavien palveluiden osalta, voimme tänä päivänä tarjota kattavan paketin, joka sisältää suunnitelmien ja vaatimusten laatimisen, auditointien toteuttamisen, HACCP:n (vaarojen analysointi ja kriittiset valvontapisteet) mukauttamisen...
...Laitteilla on oltava CE-sertifikaatit lainsäädännön mukaisesti, ja käyttäjän on noudatettava HACCP (Riskianalyysi ja kriittiset valvontapisteet) -standardeja varmistaakseen elintarvikkeiden korkean turvallisuuden tuotannossa. • Myytyjen laitteiden asennus tai kokoaminen • Asiakkaan koulutus, oikea käyttö ja käyttäjän suorittama huolto • Tekninen tuki edustamillemme laitteille...
Belgia, Tinlot
Phacobel on 100 % belgialainen laboratorio. Phacobel-laboratoriot valmistavat tuotevalikoimaansa HACCP-standardien (Riskianalyysi ja kriittiset valvontapisteet) mukaisesti, jotka takaavat laadun ja tuotannon valvonnan tuotteiden kaupallistamiseen saakka. Phacobel tekee yhteistyötä useiden yliopistokeskusten kanssa (erityisesti Wallon teollisuusbio-logian keskus, AZ Jette, UZ Gent, UMC Amsterdam, Antwerpenin yliopisto) pysyäkseen aina tieteellisen kehityksen kärjessä.
... VALVONTA, PÄIVÄ- JA YÖPATROLLI, VALVONTAPISTEET YMS. PSSECURITY-RYHMÄ HOITAA ASEISTAMATONTA VALVONTAA, VARTIOINTIA, RECEPTIONIA, VALVONTAA VALTION JA KANSALAISTEN RAKENNUKSISSA, LUOTETTAVAA VASTAANOTTOA, TEOLLISIA JA KÄSITYÖKOMPLEKSEJA, PARKKIALUEIDEN VALVONTAA JA PÄÄSYTARKASTUKSIA SEKÄ KAIKKIA LISÄVALVONTATEHTÄVIÄ YMS.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play