Alkuperä ja tuotanto
Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on kerätty kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Salspiro on kätevä inhalaattori, joka tuo suolaluolan rauhoittavan ja rentouttavan tunnelman kotiisi. Salspiro on täytetty noin 60-80 g pakistanilaisesta Himalajan suolasta.
Salspiro Suolaputki Inhalaattori
VehGro:n Salspiro Suolaputki Inhalaattori on premium-laatuinen tuote. Valitsemamme (orgaaniset) luonnontuotteet tulevat eri puolilta maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja usein myös pakataan siellä.
Orgaaninen merkki tarkoittaa 100 % kontrolloitua orgaanista ja luotettavaa. Nämä ainesosat ovat taatusti vapaita kaikista lisäaineista, kuten sokereista ja rasvoista, ja ne täyttävät kaikki eurooppalaiset vaatimukset torjunta-aineiden osalta. Tuotteidemme laatua tarkastetaan säännöllisesti.
Etsitkö Salspiro Suolaputki Inhalaattorin tukkumyyjää tai maahantuojaa?
VehGro on Salspiro Suolaputki Inhalaattorin tukkumyyjä.
Kookosöljyn alkuperä ja historia
Extra virgin -kookosöljyllä on rasvainen rakenne. Orgaanisen kookosöljyn vertaaminen toiseen luonnontuotteeseen on lähes mahdotonta. Joskus tuoksua jäljitellään keinotekoisesti (ja kemiallisesti), mutta mikään ei voita alkuperäistä.
Tuotantoprosessi, sadonkorjuu ja kookosöljyn käsittely
Kylmäpuristettu kookosöljy uutetaan suoraan pähkinästä. Kookosöljy on valkoista ja sillä on melko salaperäinen tuoksu.
Terveelliset ominaisuudet kookosöljy ja sovellukset
Extra virgin -kookosöljy on erityisen suosittu, ja siihen on selviä syitä. Lyhyessä ajassa extra virgin -kookosöljy on noussut yhdeksi maailman suosituimmista öljyistä. Orgaanista kookosöljyä voidaan käyttää lukemattomilla tavoilla: ruoanlaitossa tai esimerkiksi ihanan rentouttavana hierontaöljynä. Kookosöljyn rasvalla on täysin erilainen rakenne ja koostumus kuin rasvalla, jota löytyy paistettavista välipaloista tai maitotuotteista ja lihasta. Co…
Alkuperä
Keltainen merisuola tunnetaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se tulee Ranskasta. Tunnettu Guerande-merisuola on kerätty yli 2000 vuoden ajan muinaisten perinteiden mukaan Bretagnen suolanviljelijöiden toimesta. Tämä suola on vähänatriumista suolaa. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi antaa tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita suolakiteelle, mikä antaa Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja tunnistettavan maun.
Maku ja käyttö
Keltainen merisuola, jolla on voimakas suolainen maku, sopii moniin ruokiin. Sen korkean jäännöskosteuden vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on erinomainen korvike tavalliselle pöytäsuolalle.
Mikä on Kala Namak
Kala Namak tunnetaan myös nimellä Intialainen musta suola. Suola saadaan mustasta kivestä, joka louhitaan Intian Himalajan juurelta. Jauhamisen jälkeen mustasta väristä jää vain vähän jäljelle.
Käyttö Kala Namak
Tämä suola on erittäin suosittu vegaanien keskuudessa. Kivisuolalla on haju ja maku, joka muistuttaa keitettyjä munia sen rikkipitoisten ominaisuuksien vuoksi. Tämä mahdollistaa vegaanien munamaisen maun lisäämisen ruokaan ilman oikean munan käyttöä. Tällä tavalla voit käyttää sitä munan korvikkeena vegaanisessa majoneesissa tai tofussa. Kala Namakia käytetään myös laajalti lisäaineena curryissä, chutneissä ja paistettujen ruokien päällä. Se sopii myös erinomaisesti kanan ja riisiruoan kanssa.
Alkuperäinen Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuorilta. Suolavuoret kuuluvat geologisesti, mutta eivät maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola, joka ei sisällä kemiallisia lisäaineita ja sulattimia, on kaivettu esiin kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on huuhtonut...
{"Description":"Kuvaus:\nHimalajan suolakivimöykyt vaaleanpunaiset\n\nIngredients:\n100% himalajan suola - kristallisuola\n\nInstruction manual:\nHimalajan suolakimpaleet vaaleanpunaiset\nSopii ihmisten kulutukseen tai koristeeksi esim. suolahuoneeseen tai suolaluolaan.\n.{{customVar code=himalayazout-en}}"}
Alkuperä
Keltainen merisuola tunnetaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se tulee Ranskasta. Kuuluisa merisuola Guerandesta on kerätty yli 2000 vuotta vanhan perinteen mukaan Bretagnen suolaviljelijöiden toimesta Ranskassa. Tämä suola on natriumiltaan vähäistä suolaa. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi luovuttaa suolakiteelle tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita, mikä antaa Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja tunnistettavan maun.
Maku ja käyttö
Keltainen merisuola, jossa on voimakas suolainen maku, sopii moniin ruokiin. Sen korkean kosteuspitoisuuden vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on kuitenkin erinomainen korvike tavalliselle pöytäsuolalle.
Hajustamaton auringonkukkaöljy
Meidän luomuauringonkukkaöljy puristetaan auringonkukansiemenistä, jotka ovat peräisin Euroopasta.
Hajustamattoman auringonkukkaöljyn tuotantoprosessi
Luomuauringonkukkaöljy suodatetaan ja hajustetaan sekä värjätään höyrykäsittelyn ja luonnollisen valkaisumaalin, aktiivihiilen ja sitruunahapon avulla.
Hajustamattoman auringonkukkaöljyn erityisominaisuudet
Auringonkukkaöljy on neutraali tuoksultaan ja maultaan, joten se sopii erinomaisesti paistamiseen ja paistamiseen. Se on myös erityisen hyvä paistoöljy kasvissyöjille ja vegaanille. Auringonkukkaöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia.
Kookoksen alkuperä
Kookos (Cocos nucifera) tulee kookospalmusta. Kookospalmut kasvavat pääasiassa trooppisissa maissa. Kookoksen hedelmä löytyy vihreästä kuoresta. Kun vihreä osa poistetaan, jäljelle jää karvainen, ruskea ja puumainen pähkinä. Ruskea pallo on halkaisijaltaan 10–15 senttimetriä ja sisältää valkoista lihaa. Kookoksia viljeltiin ensimmäisen kerran Kaakkois-Aasiassa, ja nykyään suurin osa kookoksista tulee Indonesiasta, Filippiineiltä ja Intiasta.
Lisätietoja tästä tuotteesta saat seuraavalta sivulta: Artikkeli Kookosöljy
Tuotantoprosessi Kookosöljy hajuton
Kookoksen liha on makeaa ja pähkinäistä makua. Kookoksen korjuun jälkeen se käsitellään öljyksi. Kookosöljy puristetaan kuivatuista kookoksen lihasta ja alun perin jalostetaan, valkaistaan ja deodorisoidaan.
Kookosöljyn käyttö
Kookosöljyllä on korkea tyydyttynyt…
Alkuperä
Meidän Schwabisch-savusuolamme valmistetaan vuosisatoja vanhojen reseptien mukaan pienessä savustamossa Schwabische Alpeilla, Brandenburgin sydämessä. Perinteisesti kerätty merisuola savustetaan rakkaudella ja kokemuksella 6-7 päivän ajan lämpötilassa, joka vaihtelee 15 °C:sta 23 °C:seen. Näin syntyy Schwabisch-savusuola, joka tarjoaa intensiivisen makuelämyksen.
Jokaisessa savustusjaksossa voidaan savustaa enintään 150 kg. Tämä voidaan tehdä 2-3 kertaa, jonka jälkeen koko laitteisto on purettava ja puhdistettava, jotta kaikki kerrostumat, kuten tervat ja noki, voidaan poistaa eikä ne päädy suolaan. Tämä on erittäin tärkeää, jotta näitä hiukkasia ei löydy lopputuotteesta.
Maku ja käyttö
Sekoitus kuusi- ja pyökki-puuta luo intensiivisen savuaromin. Schwabisch-savustettu suola sopii täydellisesti munaruokiin, pataruokiin ja tyypillisiin Schwabische-ruokiin, kuten linsseihin ja makkaroihin. Meidän savustettu suola on luonto…
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se korjataan käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Taustan datelista
Dateli on kiviviljelmä datelipalmusta (Phoenix dactylifera), jota voidaan syödä tuoreena tai kuivattuna. Kiviviljelmät ovat hedelmätyyppejä, joissa on kova, kivimäinen ydin tai siemen. Dateli on sylinterimäinen hedelmä, joka on 5–7 senttimetriä pitkä. Väri vaihtelee kirkkaasta punaisesta kirkkaaseen keltaiseen.
Datelit kasvavat suurissa tertuissa näissä puissa, ja niitä korjataan marraskuussa ja joulukuussa. Näissä tertuissa voi kasvaa noin 30 datelia, ja yhdestä puusta voidaan korjata 20–150 kiloa datelia.
Viljely alkoi noin 3000 vuotta sitten Lähi-idässä. Datelipalmut pitävät kuivasta ilmastosta, jossa on kostea maaperä. Datelilajeja on jopa 400. Nämä Pakistanista peräisin olevat kuivatut datelipalat ovat myynnissä ympäri vuoden. Kuivatut datelit ovat rikkaita A- ja B-vitamiineista, raudasta, magnesiumista ja fosforista.
Käyttö
Datelipaloja voidaan syödä välipalana, ja keittiössä datelit sopivat hyvin yhteen pähkinöiden kanssa...
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on kerätty kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Alkuperä ja uutto
Tämä puhdas luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolakaivokset sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai luonnonsuojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolalammikoihin.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolakaivosten pohjalle, mistä se kerätään erityisillä työkaluilla. Uuton jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren merisuola on täysin luonnollinen tuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen muinaisten perinteiden mukaan Välimeren suolalammikoissa. Uuttoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä merisuolan kaupallistaminen edistää ainutlaatuisen rannikkomaiseman säilyttämistä.
Tas…
Mikä on Kala Namak
Kala Namak tunnetaan myös nimellä Intialainen musta suola. Suola saadaan mustasta kivestä, joka louhitaan Intian Himalajan juurelta. Jauhamisen jälkeen mustasta väristä jää vain vähän jäljelle.
Käyttö Kala Namak
Tämä suola on erittäin suosittua vegaanien keskuudessa. Kivisuolalla on rikkipitoisten ominaisuuksiensa ansiosta haju ja maku, joka muistuttaa keitettyjä munia. Näin vegaanit voivat lisätä munan makua ruokiin ilman oikean munan käyttöä. Tällä tavalla voit käyttää sitä munan korvikkeena vegaanisessa majoneesissa tai tofussa. Kala Namakia käytetään myös paljon lisäyksenä curryihin, chutneihin ja sitä ripotellaan friteerattujen ruokien päälle. Se sopii myös erinomaisesti kanaruokien ja riisin kanssa.
Halite-suolan historia
Halite-suola on jalostamaton ja puhdas mineraalisuola Himalajalta, ja sitä on perinteisesti kaivettu käsin Pakistanissa. Himalajan suola on jäänne muinaisesta merestä. Vuosisatojen kuluessa tämän muinaisen meren vesi haihtui ja jätti jälkeensä puhdasta, saastumatonta suolaa. Halite koostuu suolasta sekä monista lisämineraaleista ja hivenaineista.
Halite-nimi tulee kreikan sanasta 'hals', joka tarkoittaa merivettä, suolaa. Suola oli roomalaisille erittäin arvokas hyödyke, ja sitä käytettiin mausteena, mutta myös kosmetiikkana.
Himalajan Halite-suolan palojen tuotantoprosessi
Nämä Himalajan halite-suolapalaset tulevat Khewra-suolakaivoksesta, joka on suurin viidestä kaivoksesta Himalajan massiivin juurella, niin kutsutussa Saltrangessa. Palaset valitaan paikan päällä niiden laadun perusteella. Tämän jälkeen Himalajan suola jauhetaan ja pakataan heti, jotta se on lisäaineista vapaata. Se on suolojen timantti ja on kristallin…
Alkuperäinen Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolarangeilta. Suolarange kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja sulatuksia, ja se on kaivettu kuten on tehty satojen vuosien ajan.
Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on huuhtonut pois...
Historia
Kuollut meri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanian laakson ja etelässä Wadi Araban toimesta. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleesta merestä maan matalimman maa-alueen. Keskimääräinen päivittäinen lämpötila on 40 astetta, joten sateita on käytännössä ei lainkaan, ja ilma on kirkasta ja vapaata savusta ja saasteista.
Kuollut meri on nimeltään kuollut sen korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää vesieläinten elämisen. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä kylpemisestä hyödyllisen toiminnan ihmisille, joilla on iho-ongelmia. Suolainen vesi vaikuttaa terapeuttisesti ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollut meri jatkaa laskemistaan joka vuosi, vettä on yhä vähemmän ja vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat käytännössä pelkkää suolaa. Tämä suola kaivetaan käytännössä ja kaupataan sitten kylpysuolana.
Miten ruokasuolaa saadaan?
Puhtaassa muodossaan Kuollut meri…
Alkuperä
Kalaharin autiomaasuola on poikkeuksellinen tuote. Suola saadaan luonnollisesta suolajärvestä Kalaharin autiomaassa Etelä-Afrikassa. Autiomaasuola kuivataan auringossa ja pakataan sen jälkeen. Alue on aina ollut asumatonta eikä sitä ole käytetty teollisiin tarkoituksiin. Kalaharin autiomaasuola on gourmet-suola, joka on täysin vapaa negatiivisista ympäristövaikutuksista.
Suolan alkuperäinen tila on karkea. Teräksisten myllyjen avulla se jauhetaan keskikarkeaksi ja hienoksi suolaksi tarpeen mukaan. Tähän suolaan ei lisätä muita keinotekoisia aineita.
Ainesosat ja käyttö
Tämä tuote on yli 280 miljoonaa vuotta vanha ja sisältää runsaasti mineraaleja ja hivenaineita. Huippukokit vannovat tämän luonnonpuhtaan autiomaasuolan nimeen. Sitä voidaan käyttää monissa eri ruokalajeissa.
Erityiset ominaisuudet Kalaharin autiomaasuolassa:
93,7 % NaCl
0,03 % Ca
0,008 % Mg
4,0…
Intialaisten auringonlumen alkuperä
Intialaiset auringonlumenit saadaan suolakuopasta, joka sijaitsee merivedessä, Intian koillisosassa. Auringonlumenien valmistukseen käytetään puhdasta ja kirkasta merivettä Intian valtamerestä, joka pumpataan haihdutusaltaisiin. Lämpiminä ja tuulisina päivinä meriveden haihtumisen seurauksena veden pinnalle syntyy pieniä suolakukkia, jotka muistuttavat hienoa jääkerrosta. Tämä kostea Fleur de Sel kerätään käsin puulusikalla.
Muodostaaksemme kosteasta Fleur de Sel:stä lumivalkeat auringonlumenet, tuoreesti korjattu suola kuivataan lasilevyjen alla auringon vaikutuksesta. Tällöin syntyvät valkoiset ja erittäin kuivat suolakiteet ovat verrattavissa Murray River -suolaan.
Käyttö
Intialaiset auringonlumenet saavat poikkeuksellisen miedon makunsa kalsiumin ja magnesiumin suhteesta. Erityisen rakenteensa vuoksi tätä suolaa on sääli käyttää ruoanlaitossa. Parempi...
Alkuperä ja käyttö
Tämä luonnollinen kalliokivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechsteinin meren kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui luoteis-Eurooppaan. Nykyään suola varastoidaan 400–750 metrin syvyyteen maan alle ja se sisältää lukuisia mineraaleja sekä sidottua jodia. Se on luonnontuote, joka on vain jauhettu ja seulottu.
Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaikenlaisten ruokien kanssa.
Erityiset ominaisuudet:
98,4 % NaCI.
0,02 % Mg.
0,20 % Ca.
0,1 % K.
Kuolleenmeren suola
Kuolleenmeren suola on suolaa Kuolleesta merestä, joka sijaitsee Jordanian, Länsirannan ja Israelin välillä. Kuolleenmeren suolassa ei ole keinotekoisia lisäaineita, ja sen kosteuspitoisuus on noin 2 %. Paikassa, josta tämä merisuola tulee, geologiset ja ilmastolliset olosuhteet ovat erittäin ainutlaatuisia. Kuollut meri sijaitsee laaksossa 400 metriä merenpinnan alapuolella. Koska lämpötila on noin 40 astetta, sademäärä on lähes olematon, ja ilma on kirkasta ja täysin vapaata savusta ja saasteista.
Kuolleenmeren suolagraniitin käyttö
- Jopa 100 % luonnon puhdasta, käsin uudelleen puhdistettua!
- Erittäin intensiivinen maku
- Sopii kaikille kalalle, lihalle ja vihannesruoille
- Myös sopiva kylpysuolaksi.
Alkuperä ja käyttö
Tämä luonnollinen kivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechstein-meressä tapahtuneen kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui Pohjois-Länsi-Eurooppaan. Tällä hetkellä suola on varastoituneena 400–750 metrin syvyydessä maaperässä ja se sisältää lukuisia mineraaleja sekä sitoutunutta jodia. Se on luonnontuote, jota vain jauhetaan ja seulotaan.
Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se sopii erinomaisesti käytettäväksi erilaisissa ruokalajeissa.
Erityiset ominaisuudet:
98,4 % NaCI.
0,02 % Mg.
0,20 % Ca.
0,1 % K.
Premium Saksalainen Kivisuola Hieno 0,1-0,7 mm
Saksalainen Kivisuola Hieno 0,1-0,7 mm VehGrolta on premium-laatuista tuotetta. Tämä tuote on syntynyt ihmisten ja luonnon huomioimisen myötä.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomu) luonnontuotteet tulevat d…
Riisi Siirappi BIO. Saatavilla 25 kg pakkauksessa
Premium Riisi Siirappi Luomu
Riisi Siirappi Luomu VehGrolta on biologisesti sertifioitu tuote, joka on premium-laatua. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on valmistettu ihmisten ja luonnon hyvinvointia silmällä pitäen.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomulähteet) luonnontuotteet tulevat eri alueilta ympäri maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja useimmiten myös pakataan siellä.
BIO-merkki tarkoittaa 100 % tarkastettua luomua ja luotettavuutta. Nämä ainesosat ovat siis taatusti vapaita kaikista lisäaineista, kuten sokereista ja rasvoista, ja ne täyttävät kaikki Euroopan vaatimukset torjunta-aineiden osalta. Tuotteidemme laatua tarkastetaan säännöllisesti.
Etsitkö Tukkukauppaa tai Maahantuojaa Luomu Riisi Siirapille?
VehGro on tukkukauppa ja maahantuoja Luomu Riisi Siirapille. Wi…
Historia
Kuollutmeri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanialaaksoon ja etelässä Wadi Arabaan. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleenmeren rannikosta matalimman maa-alueen maapallolla. Keskimääräinen päivälämpötila on 40 astetta, ja sateita ei käytännössä esiinny, ja ilma on kirkasta sekä vapaata savusta ja saasteista.
Kuollutmeri saa nimensä korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää vesieläviä organismeja elämään vedessä. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä kylpemisestä hyödyllisen aktiviteetin ihosairauksista kärsiville ihmisille. Suolaisella vedellä on terapeuttinen vaikutus ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollutmeri laskee joka vuosi, ja vedestä on yhä vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat lähes pelkästään suolaa. Tätä suolaa leikataan lähes kokonaan ja sitä myydään sitten kylpysuolana...
Alkuperä Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuoristosta. Suolavuoristo kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja sulatuksia, ja se on kaivettu esiin kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri tulee mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on huuhtonut pois...
Luonnollisten valosävyjen, valkoisesta oranssiin, miellyttävä valo suolalamppujen avulla on stimuloivaa ja rentouttavaa; ne edistävät luovuutta ja elämän iloa. Esimerkiksi valkoinen valo tukee keskittymistä ja luo kirkasta mieltä.
{{customVar code=himalayasuola-fi}}