Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (116)

Ruoka- ja kosmetiikkaöljyt

Ruoka- ja kosmetiikkaöljyt

Arganöljy Siperian mäntyöljy Kultainen jojobaöljy Kookosöljy Manteliöljy Palmöljy Pistaasipähkinäöljy Ruusuöljy Baobab-siemenöljy Basilikansiemenöljy Parsakaalinsiemenöljy Buriti-siemenöljy Sipulinsiemenöljy Chia-siemenöljy Chili-siemenöljy Sitruunansiemenöljy Mustaherukkasiemenöljy Mustakuminaöljy (mustakumina) Mustikkaöljy Mustaherukkaöljy Kurpitsansiemenöljy Kylmäpuristettu villiruusun siemenöljy Sinapin siemenöljy Mustikkasiemenöljy Mustaherukkasiemenöljy Kameliansiemenöljy (tsubaki) Korianterinsiemenöljy Hamppusiemenöljy Safloriöljy Unikoisiemenöljy Vadelmansiemenöljy Porkkanansiemenöljy Moringalehtiuute Neem-siemenöljy Kurkkusiemenöljy Papaijansiemenöljy Persiljansiemenöljy Tomaattisiemenöljy Tyrniöljy Muskottiruusuöljy Seesaminsiemenöljy Mansikkasiemenöljy Kaktusviikunaöljy Pähkinäöljy Maapähkinäöljy Ruusunmarjaöljy Tyrniöljy
Proteiinipapu 80% - Ruokakäyttöön

Proteiinipapu 80% - Ruokakäyttöön

Herneproteiini saadaan keltaisesta herneestä kuiva- ja nestemenetelmien avulla. Kuivassa vaiheessa herneen kuori poistetaan mekaanisesti ja jauhetaan. Tämän jälkeen saadaan hernejauho, ja sen vesiliukoisten ominaisuuksien ansiosta proteiinit erotellaan ja kerätään sentrifugoinnin avulla. Lopullinen herneproteiinituote on vaaleanruskea jauhe, jonka maku on puhdas.
Pringles

Pringles

Hyvät kumppanit, voimme tarjota täydellisen valikoiman Pringlesia. Ota meihin yhteyttä ja lähetä tilauksesi.
Punajuuripulppu

Punajuuripulppu

Punajuuripulppa on tuote sokerintuotannostamme, joka on rikas ravinteista ja punajuurikuiduista. Kiitos niiden arvokkaiden ominaisuuksien, nämä tuotteet ovat erittäin suosittuja eläinrehuna – sekä tuoreina että jalostettuina.
190 ml lasipurkit kuljetuksen kanssa

190 ml lasipurkit kuljetuksen kanssa

Tarjoamme korkealaatuisia lasipurkkeja eri kokoisina parhaaseen hintaan markkinoilla. Minimimäärä: • Kokonaiskuormamäärät Hinta (sisältää toimituskulut asiakkaalle Puolassa): • Purkki 190 ml - 0,32 zł/kpl. Pakkaustapa: • Irtonaisena - 6498 kpl lavalla, autossa 26 lavaa; Purkkeja voidaan sekoittaa, saat täydellisen tuotevalikoiman meiltä, kysy vain! Ota yhteyttä: 503#577#909 Sertifikaatit: • Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden. ALV-lasku: • Myönnämme ALV-laskun yrityksellesi, varmistaen täydellisen läpinäkyvyyden kaupankäynnissä. Tervetuloa yhteistyöhön! Minimimäärä: 26 lavaa ALV-lasku: Myönnämme ALV-laskun yrityksellesi, varmistaen täydellisen läpinäkyvyyden kaupankäynnissä Sertifikaatit: Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden
Eläinten ruokaTuotteet

Eläinten ruokaTuotteet

Eläinten ravintolisät ovat äärimmäisen tärkeitä osia ruokavaliota, jotka auttavat tukemaan lemmikkien ja tuotantoeläinten terveyttä, kuntoa ja hyvinvointia. Päivittäisen ravinnon rikastaminen luonnollisilla ravintoaineilla, vitamiineilla, mineraaleilla ja bioaktiivisilla aineilla mahdollistaa erityisten ravitsemustarpeiden tyydyttämisen ja tukee kehon normaalia kehitystä. Yksi suosituimmista lisäaineista ovat omega-3- ja omega-6-rasvahapot, jotka vaikuttavat terveeseen ihoon ja kiiltävään turkkiin, sekä tukevat immuunijärjestelmän ja hermoston normaalia toimintaa. Glukosamiinia ja kondroitiinia sisältävät lisäravinteet ovat erityisen arvostettuja vanhempien koirien ja kissojen ruokavaliossa, sillä ne tukevat nivelten terveyttä ja liikkuvuutta. Probiootit ja prebiootit puolestaan auttavat ylläpitämään suoliston tervettä bakteerikantaa, parantaen ruoansulatusta ja ravintoaineiden imeytymistä. Yrtit kuten nokkonen, voikukka ja maito-ohdake ovat erinomaisia lisäyksiä eläinten ruokavalioon, tukien kehon luonnollisia puhdistusprosesseja sekä maksan ja munuaisten toimintaa. Spirulina ja chlorella tarjoavat runsaasti hivenaineita ja ovat proteiinipitoisia, mikä tekee niistä ihanteellisia aktiivisille eläimille, jotka tarvitsevat enemmän energiaa. Karhunvatukan ja mustikan uutteet tukevat virtsateiden terveyttä, mikä on erityisen tärkeää kissoille. Eläinten ravintolisät ovat myös keinoja tukea immuunijärjestelmää, parantaa turkin laatua, tukea terveitä niveliä sekä auttaa stressin ja jännityksen vähentämisessä. Tällaisen sisällön lisääminen eläinten ruokavalioon ei ainoastaan ehkäise terveysongelmia, vaan myös varmistaa pitkän ja terveen elämän, vastaten omistajien tarpeisiin, jotka etsivät holistisia, luonnollisia ratkaisuja lemmikeilleen.
Raaka-aineet elintarviketeollisuudelle

Raaka-aineet elintarviketeollisuudelle

- Aktivoitu hiili - Jauhettu ruusunmarja - Taateleista valmistettu hunaja - Taateleista valmistettu mehuu tiiviste - Taateleista valmistettu nestesokeri - Taateleista valmistettu siirappi - Kuivattu arnikankukka - Kuivattu mustamalva - Kuivattu mustaherukka - Kuivattu lakritsijuuri - Kuivattu liperi - Kuivattu villiherne - Kuivattu punaisen ruusun terälehdet - Kuivattu auringonkukan terälehdet - Gamma oryzanol - Kidesokeri - Vihreä tee -uute - Hibiskuskukka - Korkea fruktoosinen taatelisokeri - Probiootit - Natriumfosfaatti - Stevia - Stevioliglykosidit 95 REB-A 80 ja REB-A 60 (Stevia) - Makea mustaherukan lehti
Ruoka- ja kosmetiikkaöljyt

Ruoka- ja kosmetiikkaöljyt

Manteliöljy Amaranttiöljy Tyrniöljy Avokadoöljy Oliiviöljy Kulleroöljy Arganöljy Oreganoöljy Borrettöljy Rapsiöljy Risiiniöljy Maustekurkkuyöljy Setriöljy Kaktusviikunaöljy Metsämarjaöljy Açaí-siemenöljy Tyrni-siemenöljy Pinaatti-siemenöljy Baobab-siemenöljy Basilika-siemenöljy Punajuuri-siemenöljy Broccoli-siemenöljy Buriti-siemenöljy Kameliansiemenöljy Porkkana-siemenöljy Kardooni-siemenöljy Hamppu-siemenöljy Chia-siemenöljy Sitruuna-siemenöljy Limetti-siemenöljy Kurpitsa-siemenöljy Pähkinä-siemenöljy Kurkkusiemenöljy Korianteri-siemenöljy Fenkoli-siemenöljy Fenugreek-siemenöljy
Herneproteiini 80% - Elintarvikelaatu

Herneproteiini 80% - Elintarvikelaatu

Herneproteiini on käytössä monissa kasvissyöjille ja vegaanille suunnatuissa tuotteissa sekä urheiluravinnossa. Sitä voidaan käyttää tuotteissa kuten smoothieissa ja smoothie-seoksissa, kasvipohjaisissa lihankorvikkeissa, vegaanijäätelöissä ja jogurtinvaihtoehdoissa. Herneproteiini on myös suosittu leivontasektorilla ja valmiiden aterioiden ainesosana. Sitä voidaan teksturoida lihankaltaisten tuotteiden valmistamiseksi ja lihan korvikkeiden proteiinipitoisuuden lisäämiseksi.
Vitamiinit - Tuotteet elintarvike-, kosmetiikka- ja lääkealalle

Vitamiinit - Tuotteet elintarvike-, kosmetiikka- ja lääkealalle

- Beetakaroteeni (100% luonnollinen) - Biotiini - Syano-kobalamiini USP - D-biotiini - D-Riboosi - Metylikobalamiini (B12 koentsyymi) - Luonnollinen E-vitamiini-sukkinatti - Pyridoksal 5-fosfaatti (P5P) - Sulbutiamini - Tiamiini disulfidi - Vitamiini B12 - Vitamiini E - Luonnollinen E-vitamiini jauhe 30%
Herneproteiini 80% - Elintarvikelaatu

Herneproteiini 80% - Elintarvikelaatu

Herneproteiini saadaan keltaisista tai kultaisista herneistä kuiva- ja nestemenetelmillä. Kuivamenetelmässä herneiden kuori poistetaan mekaanisesti, ne jauhetaan hernejauhoksi, ja proteiinit erotellaan ja kerätään sentrifugoinnilla. Herneproteiini sisältää korkean pitoisuuden proteiinia, rautaa ja aminohappoja, mikä tekee siitä suositun ainesosan erilaisissa ruokavalioissa allergisoimattomien ominaisuuksiensa ja helpon sulavuuden vuoksi. Herneproteiini omaa myös toiminnallisia ominaisuuksia, kuten veden sitomiskyky, vaahtoaminen, emulgoituminen ja vakaa geeloituminen. Se esiintyy beigejauheena, jolla on puhdas maku. Sen säilyvyys voi olla jopa 24 kuukautta, jos se säilytetään viileässä ja kuivassa paikassa valolta suojattuna. Herneproteiini on saatavilla 20 tai 25 kg:n säkeissä tai suurissa säkeissä. Herneproteiini on yleisesti käytössä kasvissyöjä- ja vegaanituotteissa, urheiluravinnossa, leivonnaisissa sekä valmiissa ruoissa ainesosana. Sitä voidaan myös teksturoida lihankorvikkeiden valmistamiseksi ja lihan korvikkeiden proteiinipitoisuuden lisäämiseksi.
Herneproteiini 80% - Elintarvikelaatu

Herneproteiini 80% - Elintarvikelaatu

Herneproteiini saadaan keltaisista tai kultaisista herneistä kuiva- ja nestemenetelmällä. Kuivausvaiheessa herneiden kuori poistetaan koneellisesti ja jauhetaan. Myöhemmin hernejauho kerätään ja sen vesiliukoisten ominaisuuksien ansiosta proteiinit erotellaan sentrifugoinnilla ja kerätään. Lopullinen herneproteiinituote on vaaleanbeige jauhe, jolla on puhdas maku.
Maissigluteenijauho

Maissigluteenijauho

Maissin gluteenjauho on sivutuote, joka saadaan maissin kosteamyllytyksestä maissitärkkelyksen valmistuksen aikana. Lopputuote on hienojakoinen, homogeeninen keltainen-oranssi jauhe. Siinä on tuoreiden viljojen tuoksu. Maissin gluteenjauho on runsasta proteiinia ja melko rikas metioniinista, joka on arvokasta muniville kanoille. Suhteellisen korkea keltapigmenttiä sisältävien ksantofyllien määrä tekee maissin gluteenjauhosta suositun vaihtoehdon lintujen värjäykseen.
Anhydroinen Maitorasva (AMF)

Anhydroinen Maitorasva (AMF)

Kuivattu maitorasva (AMF) voidaan valmistaa voista tai 35 % - 45 % kermasta, riippuen vuodenaikasta. Tuotantoprosessi koostuu lähes kaiken veden ja ei-rasvaisen aineksen poistamisesta keskipakokoneiden avulla. Tämän ansiosta tuote on helpompi säilyttää ja varastoida, koska se sisältää vähemmän vettä.
Kasviuutteet

Kasviuutteet

Acai-uute Acerola-uute Andrographis paniculata -uute Belladonna-uute Piharatamo-uute Mustikka-uute Boswellia serrata -uute Humala-uute Mustapippuri-uute Uncaria-uute Punainen kaviaari -uute Cistus-uute Damiana (Turnera diffusa) -uute Dong Quai (Angelica sinesis) -uute Drosera-uute Teepuu-uute Teepuu-uute 20% saponiineja Päivänkakkara (Hypericum) -uute Codonopsis-uute Garcinia Cambogia -uute Ginkgo biloba -uute (neidonhiuspuu) Käenkaali-uute Gentian-uute Karpalo (Momordica charantia) -uute Karpalo-uute Graviola-uute Tattarijuuri-uute Guarana-uute Guggul-uute Gynostemma-uute Omenauute Kaakao-uute Artisokka-uute Päivänkakkara-uute Lihamestarin harjannejuuri-uute Kissan kynsi (Uncaria tomentosa) -uute Mäntykuoren uute Angelica-juuri-uute Musta retiisi -juuriuute Inkivääri-juuri-uute Voikukka-juuri-uute
Ravintolisien lisäaineet

Ravintolisien lisäaineet

Tuotteet lääketeollisuudelle ja terveydenhuoltoon: - 5-metyyli-7-metyyli-isoflavoni - Asetyyli-L-karnitiini - Aktivoitu hiili - Askorbyylipalmitaatti BP/EP/USP - Banaba-lehden uute - Beetakaroteeni - Beetaiini, hydrokloridi - Kofeiini - Kalsiumpyruvaatti - Kanatyyppinen kollageeni II - Kitosaani - Kloorofilla - Koliini-sitraatti - Koliini-tartraatti - Kromi - Krysini - Koentsyymi Q10 - Kreatiini etyyliesteri, HCL - Kreatiinifosfaatti - Kreatiinipyruvaatti - D-Glukosamiinihydrokloridi - D-Riboosi - Diatomimaaperä (diatomitti) - DL-fenyylialanin - Evodiamini - Gamma-oryzanoli - Garcinia cambogia -uute - Glukorafaniini ja sulforafaani - Guggul-uute - Heksyleeniglykoli - Indoli-3-karbinoli - Ipriflavoni - L-karnitiini - L-karnitiinifumaraatti - Magnesiumpyruvaatti - Melatoniini - MSM (metyylisulfonyylimetaani) - N-asetyyliglukosamiini - Kaliumpyruvaatti - Primrose-kupin uute - Probiootit
720 ml Lasipurkit kuljetuksen kanssa

720 ml Lasipurkit kuljetuksen kanssa

Tarjoamme korkealaatuisia lasipurkkeja eri kokoisina parhaaseen hintaan markkinoilla. Minimi tilaus: - Kokonaiskuormamäärät Hinta (sisältää toimituskulut asiakkaalle Puolassa): - Purkki 720 ml - 0,63 zł/kpl. Pakkaustapa: - Irtonaisena - 2304 kpl lavalla, autossa 26 lavaa. Purkkeja voi sekoittaa, saat täyden tuotevalikoiman meiltä, kysy vain! Sertifikaatit: •Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden. ALV-lasku: •Myönnämme ALV-laskun yrityksellesi, varmistaen täydellisen läpinäkyvyyden kaupankäynnissä. Tervetuloa yhteistyöhön! Minimi tilaus: 26 lavaa ALV-lasku: Myönnämme ALV-laskun yrityksellesi, varmistaen täydellisen läpinäkyvyyden kaupankäynnissä Sertifikaatit: Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden
Herneproteiini 80%

Herneproteiini 80%

Herneproteiini saadaan kultaherneestä tai keltahernejä kuivissa ja nestemäisissä prosesseissa. Kuivausvaiheessa herneen kuori poistetaan koneellisesti ja jauhetaan. Tämän jälkeen hernejauho kerätään, ja veden liukoisuusominaisuuksien ansiosta proteiinit erotellaan keskipakoisvoimalla ja kerätään. Lopputuote herneproteiinista on vaaleanruskea jauhe, jolla on puhdas maku.
Vanilliini

Vanilliini

Vaniiliini on voimakkaasti aromaattinen orgaaninen kemiallinen yhdiste (vaniiliini-glukosidi), joka on vastuussa vaniljan ainutlaatuisesta ja herkullisesta tuoksusta ja mausta, joka esiintyy luonnollisesti vaniljatangossa. Se on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka koostuu bentseenirenkaasta, johon on liitetty kolme funktionaalista ryhmää: aldehydi, hydroksyyliryhmä ja metoksiryhmä. Se on yksi vaniljan tuoksun komponenteista. Synteettisesti gaiaakolista johdettu vaniiliini saadaan paperin valmistuksen aikana syntyvästä lipeästä. Maku on tärkein ominaisuus, joka erottaa vaniiliinin vaniljasta. Synteettisellä vaniljan korvikkeella on voimakkaampi maku kuin kasvin luonnollisella hedelmällä. Se esiintyy hienoina valkoisina tai hieman keltaisina kiteinä.
Entsyymit - Leivonta- ja Maitotuotteiden Entsyymit

Entsyymit - Leivonta- ja Maitotuotteiden Entsyymit

{"EC amylases 3.2.1.1":"EC amylaasit 3.2.1.1","Glucose oxidase":"Glukoosioksidaasi","Protease EC 3.4.21.112":"Proteaasi EC 3.4.21.112","Cellulases EC 3.2.1.4":"Sellulaasit EC 3.2.1.4","Chymosin EC 3.4.23.4":"Kymosiini EC 3.4.23.4","BAKETY ENZYMES:":"LEIPOMOENTSYYMIT:","DAIRY ENZYMES:":"MAITOENTSYYMIT:","Transglutaminase":"Transglutaminaasi","Lipases EC 3.1.1.3":"Lipaasit EC 3.1.1.3","Lipoxygenase":"Lipoksigenaasi","Lactase EC 3.2.1.23.":"Laktaasi EC 3.2.1.23.","Pepsin EC 3.4.23.1":"Pepsiini EC 3.4.23.1"}
Perunatärkkelys

Perunatärkkelys

Perunatärkkelys saadaan erottamalla mekaanisesti muut osat perunasta huuhtelun, puhdistuksen, kuivaamisen ja seulonnan avulla. Lopputuote on liukenematon kylmässä vedessä. Elintarviketeollisuudessa maissitärkkelys on ainesosa pataruokien, keittojen, piirakoiden täytteiden, valmisruokien, jälkiruokien, leivonnaisten täytteiden, lihasäilykkeiden, kalasäilykkeiden ja esipakattujen raastettujen juustojen valmistuksessa. Sitä käytetään myös vanukkaissa ja hyytelöissä. Maissitärkkelys parantaa rapeaa rakennetta osana paneroituja ruokia, leivityksiä, päällysmiksauksia ja tempura-jauhoja.
Luonnollinen Vehnätärkkelys

Luonnollinen Vehnätärkkelys

Viljelytärkkelys on puhdistettu, muokkaamaton ja luonnollinen tuote, joka saadaan kasveista. Vilja puhdistetaan, kuoritaan ja jauhetaan, minkä jälkeen se käsitellään vedellä tärkkelyksen erottamiseksi. Tuote on valkoista, hienoa jauhetta, jolla on neutraali haju ja maku.
Kalajauho 71%

Kalajauho 71%

Kalajauho 71 % valmistetaan raaoista kaloista tai kalajätteistä – sivutuotteista, jotka syntyvät ihmisten kulutukseen valmistamisesta. Raaka-aine keitetään noin 80-90 °C:ssa, puristetaan kakuksi ja sen jälkeen kuivataan ja jauhetaan karkeaksi. Foodcomin tarjoama kalajauho valmistetaan Itämeressä kasvatetuista kaloista, kuten sillistä ja kilohailista. Lopputuote on rakeista, ruskeaa jauhoa. Tarjoamme myös 60 % ja 65 % kalajauhoa.
190 ml lasit kuljetus mukaan hintaan

190 ml lasit kuljetus mukaan hintaan

Tarjoamme korkealaatuisia laseja eri tilavuuksilla parhaisiin hintoihin markkinoilla. Minimimäärä: • Täydet kuorma-autolliset Hinta (mukaan lukien toimituskulut asiakkaalle Puolassa): • 190 ml lasi – 0,32 PLN/kpl. Pakkaustyyppi: • Massatuote – 6.498 kappaletta per lava, 26 lavaa per kuorma-auto; Lasit ovat sekoitettavissa, koko tuotevalikoima on saatavilla meiltä, kysy vain! Ole hyvä ja ota yhteyttä: 503#577#909 Sertifikaatit: • Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden. ALV: • Laadimme yrityksellesi laskun eritellyllä arvonlisäverolla, mikä takaa täydellisen läpinäkyvyyden kaupalle. Kutsumme sinut lämpimästi yhteistyöhön! minimimäärä: 26 lavaa ALV: Laadimme yrityksellesi laskun eritellyllä arvonlisäverolla ja varmistamme näin Sertifikaatit: Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden.
Gelatiini

Gelatiini

Gelatiini on luonnollinen liukeneva proteiini, joka saadaan eläinten luista, ihosta ja jänteistä peräisin olevan kollageenin osittaisella hydrolyysillä. Se koostuu glysiinistä, proliinista ja hydroksiproliinista. Gelatiini saadaan hydrolyysiprosessissa, joka rikkoo sidoksia yksittäisten kollageenimolekyylien välillä. Eristettyjen molekyylien eristämiseen käytetään kuumaa vettä tai happoja. Tämän jälkeen se suodatetaan, sterilisoidaan ja kuivataan.
Monokaliumfosfaatti (MCP)

Monokaliumfosfaatti (MCP)

Monokaliumfosfaatti on aine, joka muodostuu fosforihapon ja kalsiumkarbonaatin reaktiossa. Tämä välttämätön mineraali näyttelee tärkeää roolia erilaisissa biokemiallisissa reaktioissa kehossa ja on olennainen osa luita. Tuote on saatavilla jauhemaisessa tai rakeisessa muodossa, joka on helppo sekoittaa muihin ainesosiin. Sen säilyvyysaika on 24 kuukautta, ja se tulisi säilyttää viileässä, kuivassa paikassa. Monokaliumfosfaatti on saatavilla 25 kg:n säkeissä. Tätä mineraalia lisätään yleisesti eläinrehuihin, mukaan lukien lemmikkiruokiin, tukemaan luiden ja hampaiden kasvua ja ylläpitoa. Sitä käytetään myös lannoitteiden valmistuksessa. Elintarviketeollisuudessa monokaliumfosfaatti näyttelee useita rooleja - se on ainesosa leivinjauheessa, auttaen leivonnaisia kohoamaan. Se toimii myös emulgointiaineena prosessoiduissa elintarvikkeissa ja voi toimia säilöntäaineena juustossa ja makkaroissa.
Maltodekstriini

Maltodekstriini

Maltodekstriini on valkoinen jauhe, joka saadaan tärkkelyksen entsymaattisella hydrolyysillä, pääasiassa maissista, riisistä tai vehnästä. Sen korkean liukoisuuden vuoksi se on hyödyllinen monien tuotteiden ravintoarvon parantamisessa, ja se voi myös auttaa kosteuden hallinnassa ja säilyvyyden pidentämisessä. Maltodekstriinin säilyvyysaika on 24 kuukautta, ja Foodcom S.A. tarjoaa maltodekstriiniä 25 kg:n säkeissä. Tätä elintarvikelisäainetta käytetään laajasti lihatuotteissa, leivonnaisissa, makeisissa, jäätelössä, juomissa, jogurteissa ja mehuissa rakenteen parantamiseksi, emulgointiaineena ja viskositeetin lisäämiseksi. Sen matala glykeeminen indeksi tekee siitä suositun ainesosan urheiluravinnossa ja diabeetikoille sopivissa tuotteissa. Eläinravitsemuksessa maltodekstriini on kustannustehokas energianlähde, joka parantaa rehujen rakennetta, väritystä ja makua. Se myös lisää ravinteiden imeytymistä ja rehu tehokkuutta, vähentää kuivumista ja stressioireita.
Maltodekstriini

Maltodekstriini

Maltodekstriini tuotetaan kasvikuitujen, yleisimmin maissin, mutta myös riisin ja vehnän, entsymaattisella hydrolyysillä. Lopputuote on pehmeä, valkoinen jauhe, jolla on korkea liukoisuus. Se lisää monien reseptien ravintoarvoa. Sen ominaisuuksien ansiosta maltodekstriini voi auttaa säätelemään kosteutta ja pidentämään tuotteiden säilyvyyttä.
Kalajauho 71%

Kalajauho 71%

Kalajauho 71 % on peräisin raakalihasta tai kalanjätteistä, jotka yleensä jäävät yli kalan valmistuksesta ihmisten kulutukseen. Raaka-aine käy läpi kypsennysprosessin 80-90 °C:ssa, jonka jälkeen se puristetaan kakuksi, kuivataan ja karkeasti jauhetaan, jolloin syntyy ruskeaa, irtonaista jauhoa, jonka proteiinipitoisuus on 71,5 %, rasvapitoisuus 13,3 % ja lysiinin pitoisuus noin 5,83 %. Itämeren sillit ja silakat ovat pääasiallisia kaloja, joita käytetään Foodcom S.A.:n kalajauhoon. Tuotteella on 12 kuukauden säilyvyysaika, ja se tulisi säilyttää viileässä, pimeässä ja kuivassa varastossa. Foodcom S.A. tarjoaa kalajauhon pakattuna pusseihin tai suurpusseihin. Kalajauho on erittäin ravinteikas osa eläinrehua ja sitä käytetään yleisesti akvakulttuurissa sekä sioille, siipikarjalle ja lemmikeille. Foodcom S.A. tarjoaa myös kalajauhoa 60 % ja 65 %.