Kaliumsorbaatti on erittäin tehokas, turvallinen ja myrkytön elintarvikeaine. Vaikka kaliumsorbaatti on vain yksi monista markkinoilla olevista säilöntäaineista, se on yksi parhaista sen vaarattomuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Kaliumsorbaatti valmistetaan pääasiassa synteettisesti.
Se on mauton ja hajuton jauhe. FDA:n mukaan sen käyttöä pidetään turvallisena, koska se muuttuu kehossa vedeksi ja hiilidioksidiksi. Se on luetteloitu säilöntäaineiden joukkoon, joita voidaan käyttää kosmetiikkatuotteissa rajoitusten alaisena. Lopputuotteessa sallittu enimmäispitoisuus, joka lasketaan sorbiinihapoksi, on 0,6 %. Se toimii parhaiten happamassa ympäristössä, muuten sen ominaisuudet ovat paljon heikompia.
Lysiini (tunnetaan myös nimellä L-lysiini) on yksi aminohapoista, joka aktivoi entsymaattisia reaktioita, proteiinisynteesiä ja luuston kehitystä. Se näyttelee myös tärkeää roolia hiilihydraattien aineenvaihdunnassa ja kalsiumin imeytymisessä.
Teollisessa mittakaavassa se saadaan kaprolaktaamista. Lysiini esiintyy yleensä valkoisena jauheena.
L-Lysiinin 25 kg:n säilyvyysaika on 2 vuotta. Tuotetta tulee säilyttää kuivassa ja viileässä ympäristössä.
Foodcom toimittaa lysiiniä kaupallisille kumppaneilleen 25 kg:n pakkauksissa.
Luonnollinen vehnäjauho on puhdistettu, muokkaamaton ja luonnollinen tuote, joka saadaan kasveista. Vehnä puhdistetaan, kuoritaan ja jauhetaan, minkä jälkeen sitä käsitellään veden avulla tärkkelyksen erottamiseksi.
Tuote on valkoista, hienoa jauhetta, jolla on neutraali haju ja maku.
Monokaliumfosfaatti saadaan reagoimalla fosforihappoa ja kalsiumkarbonaattia. Luuston peruskomponenttina fosfori osallistuu moniin tärkeisiin biokemiallisiin muutoksiin.
Monokaliumfosfaatti 25 kg on saatavana irtopölynä tai pieninä valkoisina tai harmahtavina rakeina. Se on helppo sekoittaa muihin raaka-aineisiin. Tuote vastaa luiden ja kudosten oikeasta kehityksestä, aineenvaihdunnan ja hermoston oikeasta toiminnasta sekä tuottavuuden ja immuunijärjestelmän vahvistamisesta.
Tarjoamme korkealaatuisia laseja eri tilavuuksilla markkinoiden parhaisiin hintoihin.
Minimimäärä:
• Täydet kuormamäärät
Hinta (mukaan lukien toimituskulut asiakkaalle Puolassa):
• Lasi 235 ml – 0,58 PLN/kpl.
Pakkaustyyppi:
• Massatavara – 4.433 kpl per lava, 26 lavaa per kuorma-auto;
• Muovipakattu.
Lasit ovat sekoitettavissa, koko tuotevalikoima on saatavilla meiltä, kysy vain!
Ole hyvä ja ota yhteyttä: +48 503 577 909
Sertifikaatit:
• Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden.
ALV:
• Laadimme yrityksellesi laskun eritellyllä arvonlisäverolla, mikä takaa täydellisen läpinäkyvyyden kaupalle.
Kutsumme teidät lämpimästi yhteistyöhön!
minimimäärä: 26 lavaa
ALV: Laadimme yrityksellesi laskun eritellyllä arvonlisäverolla, mikä takaa täydellisen läpinäkyvyyden kaupalle.
Sertifikaatit: Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden.
Perunatärkkelys saadaan erottamalla se mekaanisesti perunan muista osista huuhtelun, puhdistuksen, kuivaamisen ja seulonnan avulla. Perunatärkkelys on gluteeniton tuote, joka soveltuu asiakkaille, joilla on gluteeni-intoleranssi.
Natiiviperunatärkkelys on puhdas valkoinen jauhe, jossa ei ole vieraita hajuja ja jonka maku on neutraali, joten se on ihanteellinen tuotteiden koostumuksen muuttamiseen ilman, että se häiritsee niiden makua. Sen sitomiskyky ja kosteuden säilyttämisominaisuudet tekevät siitä suositun ainesosan leivontatuotteiden segmentissä. Verrattuna maissitärkkelykseen, natiiviperunatärkkelys pysyy vakaana korkeissa lämpötiloissa.
Tuote valmistetaan tiheän vehnäjauhon hydratoimisella, jotta gluteeni aktivoituu, ja sitten hydratoitua massaa muutetaan tärkkelyksen poistamiseksi, erottamalla vain gluteeni. Gluteeni kuivataan ja jauhetaan takaisin jauheeksi.
Tuotetta voidaan käyttää sideaineena, sen suuren joustavuuden ja tekstuuria parantavien ominaisuuksien ansiosta. Se mahdollistaa kaasun ja vesihöyryn pidättämisen, lisäten tilavuutta ja kevyttä koostumusta täysjyväjauhoista tai karkeista viljoista valmistettuihin leivonnaisiin. Sitä käytetään ilmavuuden saavuttamiseksi makeissa ja suolaisissa tuotteissa.
Kaliumsorbaatti on erittäin tehokas, turvallinen ja myrkytön elintarvikepreservatiivinen. Vaikka kaliumsorbaatti on yksi monista säilöntäaineista markkinoilla, se on yksi parhaista, koska se on vaaraton ja monikäyttöinen. Kaliumsorbaatti valmistetaan pääasiassa synteettisesti.
Se on mauton ja hajuton jauhe. FDA:n mukaan se on turvallinen käyttää, koska se hajoaa kehossa vedeksi ja hiilidioksidiksi. Se on kosmetiikkatuotteissa käytettävien säilöntäaineiden luettelossa rajoituksin. Sen enimmäiskäyttökoncentratio lopputuotteessa on 0,6 %, laskettuna sorbiinihappona. Se toimii parhaiten happamassa ympäristössä, muuten sen ominaisuudet ovat paljon heikompia.
Luonnollinen vehnäjauho on puhdistettu, muuttamaton luonnontuote kasveista. Vehnä puhdistetaan, kuoritaan ja jauhetaan, ja sitten se käsitellään veden kanssa tärkkelyksen erottamiseksi.
Luonnollista vehnäjauhoa käytetään usein elintarvikkeissa, kuten makeisissa, jälkiruoissa, leivonnaisissa ja välipaloissa sekä valmisruoissa, puuroissa, kuivatuissa keitoissa ja kastikevalmisteissa. Se on ainesosa taikina- ja panerointiseoksissa, maitotuotteissa, kuten juustossa, merenelävissä ja alkoholijuomissa. Sitä käytetään myös paperiteollisuudessa.
Se on liukenevaa kuitua, joka voi hajota suolistossa, vaikka se ei ole sulavaa. Valmis tuote on erittäin liukoinen veteen ja se on irtonainen valkoinen jauhe, jolla ei ole vieraita hajuja. Ketogeenisissä, gluteenittomissa ja vegaanisissa ruokavalioissa ksantaanikumi on sallittu.
Ksantaanikumin säilyvyys on noin kaksi vuotta. Tuotetta tulee säilyttää viileässä, kuivassa varastossa.
Foodcom toimittaa kaupallisille kumppaneilleen 25 kg:n säkkejä ksantaanikumia.
Tarjoamme korkealaatuisia laseja eri tilavuuksilla markkinoiden parhaisiin hintoihin.
Minimimäärä:
• Täydet kuorma-autolliset
Hinta (toimituskulut asiakkaille Puolassa mukaan lukien):
• 540 ml lasi – 0,59 PLN/kpl.
Pakkaustyyppi:
• Massatuote – 2.873 kappaletta per lava, 26 lavaa per kuorma-auto;
• Muovipakattu.
Lasit ovat sekoitettavissa, koko tuotevalikoima on saatavilla meiltä, kysy vain!
Ole hyvä ja ota yhteyttä: +48 503 577 909
Sertifikaatit:
• Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden.
ALV:
• Laadimme yrityksellesi laskun eritellyllä arvonlisäverolla, mikä takaa täydellisen läpinäkyvyyden kaupalle.
Kutsumme sinut lämpimästi yhteistyöhön!
minimimäärä: 26 lavaa
ALV: Laadimme yrityksellesi laskun eritellyllä arvonlisäverolla, mikä takaa
Sertifikaatit: Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden.
Mononatriumglutamaatti, joka tunnetaan myös nimellä MSG, on natriumsuola glutamiinihaposta, joka on yksi yleisimmistä aminohapoista.
MSG saadaan fermentoimalla tärkkelystä, sokeriruokoa, sokerijuurikkaita tai melassia, mutta sitä löytyy myös merileväliemestä sekä monista vihanneksista, juustoista ja sienistä.
MSG sisältää vain yhden aminohapon, joka tulee glutamiinihaposta, eikä sitä pidetä raakaproteiinipitoisuutena. Se on liukenematon ja ei hygroskooppinen tavallisissa orgaanisissa liuottimissa. Se kestää hyvin käsittelyä, sillä se ei hajoa kypsennettäessä. Sokerin läsnä ollessa se muuttuu ruskeaksi, kun korkeita lämpötiloja sovelletaan.
Se on yleisesti saatavilla monohydraattimuodossa, valkoisena, hajuttomana ja veteen liukenevana kiteisenä jauheena.
Vanilliini on voimakkaasti aromaattinen orgaaninen kemiallinen yhdiste (vanilliiniglukosidi), joka on vastuussa vaniljan ainutlaatuisesta ja herkullisesta tuoksusta ja mausta, jota esiintyy luonnollisesti vaniljatangossa.
Se on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka koostuu bentseenirenkaasta, johon on liitetty kolme funktionaalista ryhmää: aldehydi, hydroksyyliryhmä ja metoksiryhmä. Se on yksi vaniljatuoksun komponenteista. Synteettisesti guajakolista johdettu vanilliini saadaan paperin valmistuksessa syntyvästä lipeästä. Maku on tärkein ominaisuus, joka erottaa vanilliinin vaniljasta. Synteettisellä vaniljan korvikkeella on voimakkaampi maku verrattuna kasvin luonnolliseen hedelmään. Se esiintyy hienoina kiteinä, jotka ovat valkoisia tai hieman keltaisia.
Maltodekstriini tuotetaan yleisimmin maissista sekä myös riisistä ja vehnästä peräisin olevan kasvipohjaisen tärkkelyksen entsymaattisella hydrolyysillä.
Lopputuote on korkealaatuinen, kuohkea valkoinen jauhe. Se lisää monien reseptien ravintoarvoa. Maltodekstriini voi ominaisuuksiensa vuoksi auttaa kosteuden säätelyssä ja pidentää tuotteiden säilyvyyttä.
Soijaproteiinikonsentraatti (SPC) on puhdistettu tuote, joka saadaan rasvattomasta, paahdetusta soijajauhosta erottamalla hiilihydraatteja (liukoisia sokereita) EU:n viimeisimmän huipputeknologian avulla.
Mononatriumglutamaatti, tunnetaan myös nimellä MSG, on natriumsuola glutamiinihaposta, joka on yksi yleisimmistä aminohapoista.
MSG saadaan fermentoimalla tärkkelystä, sokeriruokoa, sokerijuurikkaita tai melassia, mutta sitä löytyy myös merileväliemistä sekä monista vihanneksista, juustoista ja sienistä.
MSG sisältää vain yhden aminohapon, glutamiinihapon, eikä sitä pidetä raakaproteiinipitoisuutena. Se on liukenematon eikä hygroskooppinen tavallisissa orgaanisissa liuottimissa. Se reagoi hyvin käsittelyyn, sillä se ei hajoa kypsennettäessä. Sokerin läsnä ollessa se muuttuu ruskeaksi, kun siihen kohdistuu myös korkeita lämpötiloja.
Yleensä se on saatavana monohydraattina, valkoisena, hajuttomana ja veteen liukenevana kiteisenä jauheena.
Vaniili on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka on vastuussa vaniljan siemenessä luonnollisesti esiintyvästä ainutlaatuisesta ja herkullisesta vaniljan tuoksusta ja aromista (vanilliiniglukosidi).
Se koostuu bentseenirenkaasta, johon on liitetty kolme funktionaalista ryhmää: aldehydi, hydroksyyliryhmä ja metoksiryhmä. Se on yksi vaniljan tuoksun komponenteista. Synteettisesti guaiacolista valmistettu vanilliini saadaan paperin valmistuksessa käytettävästä soodavedestä. Sen maku on tärkein ominaisuus, joka erottaa vaniljan muista vaniljalajikkeista. Synteettisellä vaniljan korvikkeella on intensiivisempi maku kuin kasvin luonnollisella hedelmällä. Se esiintyy hienoina valkoisina tai vaaleankeltaisina kiteinä.
Perunan proteiinien elintarvikelaatu saadaan puhdistamalla, höyryttämällä ja kuorimalla perunoita. Myöhemmin tärkkelys uutetaan veden avulla, mikä tuottaa proteiinipitoista puuroa, joka käsitellään hapolla, sitten kuivataan ja muutetaan jauheeksi.
Perunaproteiini on hienoa, harmaata tai vaaleanharmaata tai kellertävän vihreää jauhetta, jolla on tyypillinen kuivatun perunan haju.
Raaka-aine perunaproteiinin tuotantoprosessiin on Puolasta peräisin oleva tärkkelysperuna.
Meillä on ilo esitellä korkealaatuista melassijuurikaspulppaa. Tuotteemme on huolellisesti valittu ja tarjotaan houkutteleviin hintoihin.
Minimitoimitusmäärä 22 tonnia, maksu tavaran toimituksen jälkeen.
Hinta:
• 990 PLN/tonni - toimitus maakuntaan. Podlaskie/Mazowieckie.
Pääominaisuudet melassijuurikaspulpassamme:
• Halkaisija: 10 mm,
• Pakkaus Big Bag (1 tonni),
• Kuiva-aine: vähintään 86%,
• Sakaroosi: 7-10%,
• Proteiinit: jopa 9,7%.
Toimitus:
• Nouto Małaszewicze (lähellä Biała Podlaska).
• Täysperävaunutoimitukset ilmoitettuun osoitteeseen Puolassa ja Euroopan unionissa.
Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.
Lisätietoja:
• Tarjous tulee puolalaiselta yritykseltä;
• Mahdollisuus laskun laatimiseen ALV:llä.
Soita meille ja kerro toimituspaikkasi, niin laskemme hinnan. Takaa lyhyet toimitusajat ja ammattimaiset palvelut.
minimitoimitus: 23 tonnia
Hydrolysoitu vehnägluteeni saadaan vehnäjauhosta. Prosessissa gluteeni-erottuu vehnästä peräisin olevasta tärkkelyksestä. Tämä proteiini hydrolysoidaan entsymaattisesti pieniksi proteiineiksi ja liukoisiksi peptideiksi ennen kuivausta.
Hydrolysoidulla vehnägluteenilla on 2 vuoden säilyvyysaika. Tuotetta on säilytettävä kuivissa ja viileissä varastoissa, joissa ei ole pääsyä lämpöön tai veteen.
Foodcom toimittaa liikekumppaneilleen hydrolysoitua vehnägluteenia 20-25 kg:n säkeissä, suurissa säkeissä tai irtotavarana.
Soijaproteiinikonsentraatti (SPC) on puhdistettu tuote, joka saadaan paahdetusta, kuorituista ja rasvattomista soijajauhoista erottamalla hiilihydraatteja (liukoisia sokereita) EU:n edistyneimmällä uuttamisteknologialla.
Kaliumbentonaatti on erittäin tehokas, turvallinen ja myrkytön elintarvikeaine. Vaikka kaliumbentonaatti on yksi monista markkinoilla olevista säilöntäaineista, se on yksi parhaista, koska se on vaaraton ja monipuolinen. Kaliumbentonaattia valmistetaan pääasiassa synteettisesti.
Se on mauton ja hajuton jauhe. FDA:n mukaan sen käyttöä pidetään turvallisena, koska se hajoaa kehossa vedeksi ja hiilidioksidiksi. Se on luettelossa säilöntäaineista, joita voidaan käyttää kosmetiikkatuotteissa rajoitusten kanssa. Sen sallittu enimmäiskonsentraatio lopullisessa tuotteessa on 0,6 %, laskettuna sorbiinihappona. Se toimii parhaiten happamassa ympäristössä; muuten sen ominaisuudet ovat paljon heikompia.
Esittelemme huippuluokan auringonkukansiemen kuoripelettejä!
Tuotteen tiedot:
Tuoksupitoisuus: 2,7%
Energiapitoisuus: 18 MJ
Tiheys: 565 kg/m3
Pakattu 1 tonnin Big Bag -pusseihin tai 15 kg säkkeihin
Hinta: alkaen 100 EUR EXW.
Voimme järjestää kuljetuksen koko EU:n alueella tai voit noutaa tavarat rautatieasemalta Małaszewicze (Puola).
Minimimäärä: 23 tonnia
Saatavilla 4000 tonnia kuukaudessa
Puolalaisena yrityksenä tarjoamme ALV-tilauksia, mikä takaa läpinäkyvyyden ja vaatimustenmukaisuuden liiketoimintatarpeisiisi.
Minimimäärä: 23 tonnia
ALV-lasku: Myönnämme yrityksellesi ALV-laskun, mikä takaa täydellisen läpinäkyvyyden kaupasta
Sertifikaatit: Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden.
Auringonkukansiemen jauhetta suurissa säkeissä, paino 1 tonni.
Tuotteen parametrit:
• Proteiinit: 39%
• Kosteus: enintään 10,4%
• Rasvat: 1,4%
• Kuitu: 22,8%
Hinta:
• 1.250 PLN per suuri säkki, toimitus Mazowiecki maakuntaan tai Biała Podlaska ympäristöön.
Minimitilaus 22 tonnia - täyskuormalliset määrät, maksaminen tavaran toimituksen jälkeen.
Lisätietoja:
• Latauskelpoiset sertifikaatit ja lisää tuotekuvia löytyy verkkosivuiltamme:
www.atwork.com.pl/;
• Tarjous tulee Puolalaiselta yritykseltä;
• Mahdollisuus laskun laatimiseen ALV:llä.
Ota meihin yhteyttä: 503#577#909
Soita meille ja kerro toimituspaikkasi, niin laskemme hinnan. Takuu lyhyet toimitusajat ja ammattimaiset palvelut.
minimitilaus: 23 tonnia
Perunatärkkelys saadaan mekaanisesti erottamalla se perunan muista osista huuhtelun, puhdistuksen, kuivaamisen ja seulonnan avulla. Perunatärkkelys on gluteeniton tuote, jota käytetään tuotteissa, jotka on suunnattu gluteeniyliherkkyydestä kärsiville asiakkaille.
Luonnollinen perunatärkkelys on puhtaan valkoinen jauhe, jolla ei ole vieraita hajuja ja joka on neutraalin makuista, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti tuotteiden koostumuksen muuttamiseen ilman makuun puuttumista. Sen sitomiskyky ja kosteuden säilyttämisominaisuudet tekevät siitä suositun ainesosan leipomissegmentissä. Verrattuna maissitärkkelykseen, luonnollinen perunatärkkelys pysyy vakaana korkeissa lämpötiloissa.
Monokaliumfosfaatti saadaan reagoimalla fosforihappoa ja kalsiumkarbonaattia. Fosfori on tärkeä rakennusaine monissa biokemiallisissa muunnoksissa, joissa se toimii luun rakennusaineena.
Monokaliumfosfaatti tulee 25 kg:n pakkauksissa, ja se on vapaasti virtaavaa jauhetta tai valkoisia tai harmahtavia pieniä rakeita. Sen sekoittaminen muihin raaka-aineisiin on helppoa. Tuote vastaa luiden ja kudosten oikeasta kehityksestä, aineenvaihdunnan ja hermoston normaalista toiminnasta sekä lisääntyneestä tuottavuudesta ja immuunijärjestelmän vahvuudesta.