Vivio on yhdessä suositun valmentajan ja vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa luonut erinomaisen keksikerman - herkun, joka vie kielen mennessään. Kermassa on käytetty maapähkinävoita sekä vehnäkeksejä. Maapähkinät, jotka sisältyvät keksikermassa, ovat rikkaita arvokkaasta proteiinista ja ravintokuidusta. Lisäksi ne ovat myös terveellisten rasvojen lähde, sillä maapähkinöissä vallitsevat tyydyttymättömät rasvahapot. Pääasiassa linolihappo (omega-6) ja kertatyydyttymätön rasvahappo (oliiviöljyhappo). Maapähkinät sisältävät myös alfa-linoleenihappoa, joka kuuluu omega-3-perheeseen. Maapähkinät sisältävät runsaasti mineraaliyhdisteitä, kuten magnesiumia, sinkkiä, kaliumia ja rautaa. Keksit, jotka on lisätty kermaseokseen, on valmistettu vehnäjauhosta ja kookosrasvasta. Vehnäjauho on hyvä monimutkaisten hiilihydraattien lähde. Se sisältää myös jonkin verran kasviproteiinia. Tämä seikka on erityisen tärkeä huomioida, kun noudatetaan kasvisruokavaliota.
Pähkinävoita, jota kutsutaan myös maapähkinävoiksi, on "rapiseva" versio, eli se sisältää pähkinäpalasia. Valmistettu 100 % maapähkinöistä, joita kutsutaan myös maapähkinöiksi, ilman mitään tarpeettomia lisäaineita. Maapähkinöiden käyttö erottuu muista pähkinöistä korkeimmalla proteiinipitoisuudella. Ne sisältävät myös runsaasti B3-vitamiinia, kuituja ja mineraaleja, erityisesti kaliumia. Ne ovat tyydyttymättömien rasvahappojen lähde. Niiden vaaleanpunainen-punainen kuori sisältää polyfenoleja, tokoferoleja ja flavonoideja, joilla on kyky neutraloida vapaita radikaaleja.
<strong> Koostumus: </strong> paahdetut maapähkinät
<strong> ravintoarvo 100g: </strong> energiarvo 2527KJ / 609kcal - 30 % RWS * rasva 49g - 70 %, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 9,3 g - 46 % hiilihydraatteja 16g - 6 %, josta sokereita 4g - 4 % proteiinia 26g - 52 % suolaa 0,018g < 1 % * RWS - Viitearvo
<strong> käyttö </strong>
Rusinat, eli auringossa kuivatut viinirypäleet, ovat yksi suosituimmista herkuista, ja Thompson-lajike on yksi näiden kuivattujen hedelmien suosituimmista lajikkeista. Rusinat sisältävät suuria määriä kaliumia ja fosforia, jotka vaikuttavat positiivisesti sydän- ja verisuonijärjestelmään. Rusinat ovat myös rikkaita arvokkaiden vitamiinien lähteitä: A-, C-, E- ja B-vitamiineja sekä mikro- ja makroelementtejä: kaliumia, sinkkiä, kalsiumia, rautaa ja magnesiumia. Rusinat sisältävät arvokkaita ravintokuituja, jotka ovat tarpeen ruoansulatusjärjestelmän oikean toiminnan kannalta. Ne sisältävät rautaa, kuparia ja vitamiineja, jotka ovat välttämättömiä punasolujen tuotannolle ja hapen siirrolle kehossa. Yhtenä harvoista kuivatuista hedelmistä ne sisältävät myös jodia ja booria. Jodi on alkuaine, joka vaikuttaa positiivisesti kilpirauhasen toimintaan, kun taas boori parantaa keskittymistä ja aivojen toimintaa. Rusinat ovat rikkaita polyfenolien lähteitä, antioksidantteja, jotka voivat suojata soluja vapailta radikaaleilta.
Kuivattu karpalo on täysin luonnollinen hedelmä, joka on kuivattu kokonaan hienostuneella hapan-makealla maulla. Hedelmät muistuttavat kuivattuja rusinoita, mutta ne ovat suurempia, ja niille on ominaista mehukas väri ja joustava koostumus. Karpaloita käytetään laajalti eri keittiöissä ympäri maailmaa. Karpalohedelmät ovat rikkaita vitamiinien (C, B, E, K vitamiinit), mineraalien (natrium, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, mangaani, rauta), kuidun, orgaanisten happojen, karotenoidien, flavonoidien, tanniinien ja pektiinin lähteitä. Karpalo ei menetä ominaisuuksiaan lämpökäsittelyn aikana, minkä vuoksi terveyshyötyjen vuoksi voit nauttia sen valmistetta, joka ei ole yhtä hapokas kuin tuoreet karpalot. Cravina toimii erinomaisesti virtsatieinfektioiden uusiutumisen ehkäisyssä. Se happamoittaa virtsaa, mikä johtaa rakossa olevien bakteerien tuhoamiseen. Lisäksi karpalossa olevat hapot vähentävät bakteerien kiinnittymistä, minkä ansiosta ne poistuvat virtsan mukana.
Sekä tuoreita että kuivia taateleita arvostetaan ympäri maailmaa niiden erinomaisista terveyshyödyistä ja ainutlaatuisesta maustaan. Lisäksi niitä pidetään arvokkaana yksinkertaisten hiilihydraattien lähteenä, mikä on erityisen arvostettua fyysisesti aktiivisten tai kilpaurheilua harrastavien ihmisten keskuudessa. Taatelit ovat hyvä hiilihydraattien, ravintokuidun, ravinteiden ja antioksidanttien lähde. Ne sisältävät vitamiineja: B, A, K ja monia mineraaleja. Ne ovat yksi parhaista kaliumin lähteistä. Taatelien sisältämillä polyfenoleilla, jotka ovat yhdisteitä, on antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Ne suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä, mikä auttaa ehkäisemään monia sairauksia ja infektioita.
Taatelit tarjoavat kaliumia, joka on välttämätön elektrolyytti sydän- ja verisuonijärjestelmälle. Kaliumilla on hyvin tunnettu vaikutus korkeiden verenpaineiden vähentämisessä. Taatelit ovat vähäsuolaisia ja tarjoavat kuitua.
Vivio on yhteistyössä suositun fitness-vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa kehittänyt erinomaisen mantelipohjaisen keto-voiteen. Voide ei ole vain herkullista, vaan ennen kaikkea se sisältää nollaa jalostettua sokeria. Voiteen ainesosat ovat korkealaatuisia, ja niiden sisällyttäminen kestävään ruokavalioon ja aktiiviseen elämäntapaan edistää päivittäistä hyvinvointiamme. Voide sopii ketogeenista ruokavaliota noudattaville ihmisille. Ketogeenisessa ruokavaliossa tuotteiden valinta perustuu yksinkertaisiin periaatteisiin - mitä enemmän terveellisiä rasvoja, mukaan lukien tyydyttymättömiä rasvahappoja, sitä parempi. Vältä hiilihydraatteja sisältäviä ruokia - niiden määrä ruokavaliossa tulisi olla vähäinen ja tulla pääasiassa sallituista vihanneksista ja hedelmistä. On myös tarpeen valita tuotteita, joissa on alhainen proteiinipitoisuus. Keto-mantelivoiteella on ainutlaatuinen, mantelinen maku. Se on valmistettu korkealaatuisista ainesosista.
Pähkinöitä, joita kutsutaan myös maapähkinöiksi tai maapähkinöiksi, erottavat ne muista pähkinöistä suurempi proteiinipitoisuus. Kuitenkin, itse asiassa maapähkinät eivät ole pähkinöitä, vaan palkokasvien siemeniä, mikä selittää korkean proteiinipitoisuuden. Nämä pähkinät ovat peräisin Etelä-Amerikasta, todennäköisesti Brasiliasta. Maapähkinät ovat melko kaloripitoisia - 100 grammassa on lähes 600 kaloria. Ne ovat rikkaita tyydyttymättömistä rasvahapoista, joilla on hyvä vaikutus sydämeen, ne säätelevät verensokeria ja verenpainetta. Maapähkinät sisältävät myös runsaasti E-vitamiinia, joka on voimakas antioksidantti, sekä B-vitamiineja, erityisesti foolihappoa ja niasiinia. Ne sisältävät myös sinkkiä, fosforia, magnesiumia, seleeniä, kalsiumia ja rautaa. Ne ovat kuitujen ja arginiinin aarreaitta - erittäin tärkeä aminohappo erityisesti urheilijoille, koska se lisää lihasten verenkiertoa ja voimaa harjoittelun aikana.
Mantelit ovat mantelin siemeniä, joita kasvaa noin 30 eri lajiketta. 8 kymmenestä mantelista tulee sadosta aurinkoisesta Kaliforniasta, jossa ilmasto-olosuhteet ovat ihanteelliset mantelipuiden viljelyyn. Mantelit kuuluvat samaan perheeseen kuin kirsikat, persikat ja mangot. Ne ovat ravinteikkaita. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiinia ja kuitua, ja niillä on siten terveysvaikutuksia. Ne sisältävät runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat eivät lisää
Goji-marjoja kutsutaan joskus "punaisiksi timanteiksi" ja ne kuuluvat "superruokien" kategoriaan. Goji-hedelmää on viljelty ja kulutettu Kiinassa yli 2000 vuoden ajan. Sen kunniaksi järjestetään myös festivaali. Goji Jagi on yksi suurimmista C-vitamiinin lähteistä, joka tukee immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa. C-vitamiini osallistuu myös raudan saannin prosessiin. Hedelmät sisältävät myös B-vitamiineja, jotka ovat vastuussa asianmukaisesta toiminnasta, mukaan lukien hermosto. Vitamiinien lisäksi marjat ovat myös mineraalien, kuten: kaliumin, sinkin, kalsiumin, raudan ja seleenin lähde. Marjat tarjoavat myös ravintokuitua, joka on tarpeen ruoansulatusjärjestelmän asianmukaiselle toiminnalle. Goji sisältää myös polysakkaridikompleksin, jolla on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia ja joka on vastuussa suoliston oikeasta bakteerikannasta.
Valkoinen mulberry on saanut suosiota jo jonkin aikaa, erityisesti niiden keskuudessa, jotka haluavat estää kohonnutta verensokeria tai haluavat laihtua. Parantamistarkoituksiin käytetään valkoisen mulberryn hedelmiä, lehtiä ja juuria, ja jokaisella kasvin osalla on hieman erilaisia parantavia ominaisuuksia. Valkoisen mulberryn täplät muistuttavat vadelman tai mustikan muotoa. Niillä on miellyttävä, makea maku, jossa on hapokkuuden vivahde. Valkoisen mulberryn hedelmillä on antioksidanttisia, detoksifioivia, antibakteerisia ja antiviraalisia ominaisuuksia. Ne säätelevät suoliston toimintaa. Ne sisältävät pektiinejä, tanniineja ja flavonoideja. Käytetään apuna mahahaavan hoidossa. Tyydyttyneet rasvahapot 0g - 0% hiilihydraatit 75g - 29% mukaan lukien sokerit 38g - 42% proteiini 4.2g - 8% kuitu 5g suola 0.18g - 3% *RWS - viite ruokaarvo <strong> käyttö </strong> täydellinen Välipala kotona, matkalla, koulussa tai työssä. Loistava lisä mysliin, kakkuun, jäätelöön ja jälkiruokiin. <strong> Huomautukset </strong> Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa.
Herkkä ja terveellinen tomaattipasta, joka on valmistettu kikherneistä, paahdetuista vihanneksista kuten porkkana, sipuli, selleri ja kuivatuista tomaateista. Sopii erinomaisesti leivän, voileipien tai paahtoleivän lisukkeeksi. Sen koostumus on kevyt, se levittyy helposti ja siinä on miellyttävä, hieman mausteinen maku. Sisältää proteiinia, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja. <strong>Ainesosat:</strong> keitetyt kikherneet 34,8% (kikherneet, vesi), paahdetut vihannekset 28% (porkkana, sipuli, selleri), vesi, auringonkukkaöljy, kuivatut tomaatit 1,9%, omenaviinietikka, merisuola, valkosipuli, mausteet ja yrtit (voi sisältää pieniä määriä sinappia ja soijaa) <strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia-arvo 557kJ/133kcalRasva 8,4g josta tyydyttyneet rasvahapot 1,1gHiilihydraatit 9,3g josta sokerit 2,4gProteiini 3,4gKuitu 3,4gSuola 0,8g <strong>Käyttö</strong>Leivän, voileipien ja paahtoleivän levittämiseen. <strong>Huomautukset</strong>Avattu tuote säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä 48 tunnin kuluessa.
Kłodawan suolakaivoksen kalliokivisuola on rikasta mineraalisuoloista ja sitä on käytetty laajasti sekä ruoanlaitossa että luonnollisessa lääketieteessä. Kłodawska on kalliokivisuola, jota on kaivettu Kłodawan suolakaivoksessa jo vuosien ajan. Se kaivetaan perinteisellä kaivostekniikalla. Tämän ansiosta sen kaikki ravintoarvot voidaan säilyttää. Kłodawska ei kaivamisen jälkeen altistu liuotukselle, mikä mahdollistaa enemmän mikroelementtien säilymisen. Sen koostumus sisältää monia terveyden kannalta tärkeitä aineita, kuten magnesiumia, mangaania, rautaa, sinkkiä, kuparia, kaliumia ja kalsiumia. Sitä voidaan käyttää ei vain mausteena, vaan myös kurkkukipujen, nuhan, poskiontelotulehduksen tai ihovaurioiden, kuten psoriasiksen, hoidossa.
Karpalohedelmät ovat runsas vitamiinien (C, B, E, K vitamiinit), mineraalien (natrium, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, mangaani, rauta), kuitujen, orgaanisten happojen, karotenoidien, flavonoidien, tanniinien ja pektiinin lähde. Karpalo ei menetä ominaisuuksiaan lämpökäsittelyn aikana, joten terveyshyötyjen saamiseksi voit nauttia sen valmistetuista tuotteista, jotka eivät ole yhtä happamia kuin tuoreet karpalot. Karpalo toimii erittäin hyvin virtsatieinfektioiden uusiutumisen ehkäisyssä. Se happamoittaa virtsaa, mikä johtaa rakossa olevien bakteerien kuolemaan. Lisäksi karpalossa olevat hapot vähentävät bakteerien kiinnittymistä, minkä ansiosta ne erittyvät virtsaan. Karpalossa olevat hapot ovat tehokkaita munuaiskivien ehkäisyssä ja hoidossa. Kuivattu karpalo estää myös ikenitaudin ja plakin muodostumisen.
Banaanichipsit, jotka valmistetaan banaaneista ja sisältävät runsaasti kaliumia, ovat erinomainen välipala kotona, matkalla, koulussa tai työssä. Ne korvaavat täydellisesti makeiset, ja ovat maukkaita ja rapeita. Kuten raakat vastineensa, banaanichipsit ovat myös rikkaita vitamiinien, kuten A, B, D, E ja K, lähteitä. Tällaisen koostumuksen ansiosta banaanichipseillä on myönteinen vaikutus verenpaineeseen, ne auttavat torjumaan ikäviä krampeja ja parantavat mielialaamme ja hyvinvointiamme. Kuivat banaanit sisältävät myös serotoniinia, ainetta, joka vaikuttaa myönteisesti mielialaan ja takaa hyvinvoinnin. Serotoniini vaikuttaa myös hermostoon, auttaa torjumaan stressiä ja helpottaa unta. Siksi banaanichipsejä kannattaa suositella ihmisille, jotka kärsivät unettomuudesta ja kamppailevat yleisesti stressin kanssa. <strong> Ravintoarvo 100 g:ssa </strong> energiarvo 2225 kJ/533 kcal - 26 % RWS* rasva 31 g - 44 % mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 13 g -
Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta - Itä-Himalajan alueelta Pakistanissa. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseksi. Se syntyi miljoonia vuosia sitten valtameren kuivumisen seurauksena, ja sen kerrostumat sijaitsevat 400–600 metrin syvyydessä maan pinnan alla. Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen ruokasuola, jota olemme käyttäneet päivittäin. Se sisältää makro- ja mikroelementtejä. Himalajan suola on saatavilla kahdessa versiossa: hienona ja rakeisena. Himalajan suolaa käytetään keittiössä useimmiten rakeisena ruoan maustamiseen. Rakeinen suola on yhtä käyttökelpoista, mutta se toimii myös kylvyssä. Tässä tapauksessa lisää noin 10 g suolaa per 1 litra vettä kylpyyn. Suolakylvyn jälkeen suositellaan puolen tunnin lepoa. Testit osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa.
Ei vain herkullisia, vaan myös äärimmäisen terveellisiä, pistaasipähkinöitä myydään yleensä kuorineen. Ne sisältävät terveellisiä rasvoja, ja ovat hyvä proteiinin, kuidun ja antioksidanttien lähde. Pistaasipähkinät ovat hyvä B6-vitamiinin lähde, joka vaikuttaa mm. hyvinvointiin ja keskittymiskykyyn, parantaa verisuonten kuntoa, näyttelee keskeistä roolia elimistön tarpeellisten kemikaalien poistamisessa ja rauhoittaa tulehduksia. Tutkimukset osoittavat, että ne ovat yksi ravinteikkaimmista pähkinöistä. Antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, minkä ansiosta ne hidastavat solujen ikääntymisprosessia ja erilaisten sairauksien mahdollisuutta. Pähkinöissä olevat luteiini ja zeaksantiini tukevat silmien terveyttä. Ne ovat vähemmän kalorisia kuin muut pähkinät, ja niiden lisäetuna on noin 20 %:n proteiinipitoisuus. Ne ovat toisella sijalla mantelien jälkeen. Ne sisältävät myös runsaasti ravintokuitua, joka on tarpeen ruoansulatusjärjestelmän oikean toiminnan kannalta. Pistaasipähkinöissä on runsaasti L-arginiinia, aminohappoa, joka muuttuu elimistössä typpioksidiksi.
Extra-neitsyt kookosöljy on korkealaatuisinta ensimmäisestä puristuksesta, kylmäpuristettua ja arvaamatonta. Se saadaan puristamalla kookospähkinän hedelmän lihaa. Öljyllä on pysyvä koostumus ja valkoinen väri lämpötilassa noin 26 °C asti. Alle 26 °C: ssa se on puoliksi nestemäistä. Se kestää korkeita lämpötiloja, minkä vuoksi se on ihanteellinen paistamiseen. 93 % öljyn koostumuksesta on tyydyttyneitä rasvahappoja (lauriinihappo, miristiinihappo, palmitiinihappo, steariinihappo, kapryylihappo, kapriinihappo). Toisin kuin eläinrasvat, nämä ovat keskipitkäketjuisia tyydyttyneitä rasvoja, jotka keho muuntaa suoraan energiaksi, eivätkä ne varastoidu rasvoina tai kerrostumina. Loput 7 % ovat tyydyttymättömiä rasvahappoja (omega-9 öljyhappo ja omega-6 linolihappo). Nämä ainesosat tekevät öljystä niin arvokasta.
Kala Namak -suola tulee Intiasta ja sitä käytetään laajalti intialaisessa keittiössä mausteena ja lisänä mausteisiin kastikkeisiin. Sitä käytetään innokkaasti vegaanisessa ja kasvissyöjäruokavaliossa. Musta suola koostuu pääasiassa natriumkloridista sekä jäljistä natriumsulfaatista, rautasulfidista ja vetyä sisältävästä sulfidista. Rikkipitoiset yhdisteet ovat vastuussa hieman karvaasta mausta, ja vetyä sisältävä sulfid antaa suolalle munan hajua. Hoidolla on myönteinen vaikutus kehoon flunssan, lihaskipujen, nivelvaivojen ja ihonhoidon yhteydessä.
Goji-marjoja kutsutaan joskus "punaisiksi timanteiksi" ja ne kuuluvat "superfoodien" kategoriaan. Goji-hedelmiä on viljelty ja kulutettu Kiinassa yli 2000 vuotta. Niiden kunniaksi järjestetään myös festivaali. Goji Jagi on yksi suurimmista C-vitamiinin lähteistä, joka tukee immuunijärjestelmän oikeaa toimintaa. C-vitamiini osallistuu myös raudan hankintaprosessiin. Hedelmät sisältävät myös B-vitamiineja, jotka ovat vastuussa oikeasta toiminnasta, mukaan lukien hermosto. Vitamiinien lisäksi marjat ovat myös mineraalien lähde, kuten: kalium, sinkki, kalsium, rauta ja seleeni. Marjat tarjoavat myös ravintokuitua, joka on välttämätöntä Goji-ruoansulatusjärjestelmän oikealle toiminnalle, ja ne sisältävät myös niin kutsutun A-polysakkaridikompleksin, jolla on voimakkaat antioksidanttiset ominaisuudet ja joka on vastuussa oikeasta suoliston bakteerifloorasta. <strong> </strong> <strong> Koostumus: </strong> Kuivatut Goji-marjat & nbsp; <strong> ravintoarvo 100g:ssa </strong> energiarvo 1386kj/
Pähkinävoita, jota kutsutaan myös "Sileäksi" pähkinävoiksi. Valmistettu 100 % maapähkinöistä, ilman muita tarpeettomia lisäaineita. Maapähkinät erottuvat muista pähkinöistä suurimmalla proteiinipitoisuudellaan. Ne sisältävät myös runsaasti B3-vitamiinia, kuitua ja mineraaleja, erityisesti kaliumia. Ne ovat lähde tyydyttymättömille rasvahapoille. Niiden vaaleanpunertava kuori sisältää polyfenoleja, tokoferoleja ja flavonoideja, joilla on kyky neutraloida vapaita radikaaleja.
<strong>Ainesosat:</strong> paahdetut maapähkinät
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 2527kJ/609kcal - 30 % VRN*
Rasva 49g - 70 %
josta tyydyttyneet rasvahapot 9,3g - 46 %
Hiilihydraatit 16g - 6 %
josta sokerit 4g - 4 %
Proteiini 26g - 52 %
Suola 0,018g <1 %
*VRN - Viitearvo
<strong>Käyttö</strong>
Leivän, paahtoleivän, lettujen ja vohveleiden levittämiseen. Pasta sopii välipalaksi, esimerkiksi.
Nutadella perustettiin yhteistyössä Anka Dziedzicin Vivion kanssa. Se on erinomainen vaihtoehto suklaakreemille, eikä se sisällä sokeria tai palmuöljyä. Huolellisesti valitut ainesosat tekevät tuotteesta ravinteiden rikkaan, täynnä proteiineja, kuituja, vitamiineja ja mineraaleja. Makeutusaineena käytämme Smitly Shea'ta (tunnetaan myös sheavoin tai karitevoin nimellä), ja yhdistämme sen vartalonhoitoon. Ksheavoi antaa kermalle yhtä kermaisen ja silkkisen koostumuksen kuin palmuöljy, mutta se on parempi vaihtoehto luonnon ympäristön suojelemiseksi, joka on uhanalainen. Sheavoi on vegaanien käyttämä vaihtoehto voille, ja toisin kuin lehmänmaidosta valmistettu voi, siinä on jopa 50% enemmän tyydyttymättömiä rasvahappoja. Berskin sisältää E-vitamiinia, jota kutsutaan "nuoruuden ja hedelmällisyyden vitamiiniksi."
Hasselpähkinöillä, kuten muilla pähkinöillä, on monia ravitsemuksellisia ominaisuuksia. Ne sisältävät E-vitamiinia, jota kutsutaan "nuoruuden vitamiiniksi ja hedelmällisyydeksi". Ne sisältävät myös suuria määriä B-vitamiineja, kaliumia, kalsiumia ja fosforia. Tämän ansiosta ne auttavat vähentämään verenpainetta, vahvistamaan luita ja hampaita sekä auttavat taistelemaan tarpeettomia kiloja vastaan. Hasselpähkinät sisältävät suuria määriä kaliumia, joka säätelee verenpainetta - noin 680 mg 100 g:aa kohti. Lisäksi ne sisältävät tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka vähentävät "huonon" kolesterolin tasoa ja lisäävät "hyvän" kolesterolin tasoa. Siksi hasselpähkinät sisältyvät ruokavalioon, joka on tarkoitettu sydän- ja verisuonisairauksien ehkäisyyn. % RWS * Rasva 63 g - 90 %, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4,5 g - 22 % Hiilihydraatteja 6 g - 2 %, josta sokereita 4 g - 16 % Kuitua 8,9 g - 14 g - 28 % Suolaa 0 g - 0 % * Viitearvo
Neitsyt kookosöljy on korkealaatuisin öljy, joka saadaan ensimmäisestä puristuksesta, kylmäpuristamalla ja arvaamattomasti. Se saadaan puristamalla kookospähkinän hedelmän lihaa. Öljyllä on pysyvä koostumus ja valkoinen väri jopa noin 26 °C lämpötilassa. Alle 26 °C: ssa se on puoliksi nestemäistä. Se kestää korkeita lämpötiloja, minkä vuoksi se on ihanteellinen paistamiseen. 93 % öljyn koostumuksesta on tyydyttyneitä rasvahappoja (lauriinihappo, miristiinihappo, palmitiinihappo, steariinihappo, kapryylihappo, kapriinihappo). Toisin kuin eläinrasvat, nämä ovat keskipitkäketjuisia tyydyttyneitä rasvoja, jotka keho muuntaa suoraan energiaksi, eikä ne kerry rasvana tai varastoina. Jäljelle jäävät 7 % ovat tyydyttymättömiä rasvahappoja (omega-9 öljyhappo ja omega-6 linolihappo). Nämä ainesosat tekevät öljystä niin arvokkaan.
Aprikoosit ovat erinomainen lähde monille antioksidanteille, mukaan lukien beetakaroteeni sekä vitamiinit A, C ja E sekä kalium. Antioksidantit, erityisesti flavonoidit, auttavat suojaamaan kehoasi oksidatiiviselta stressiltä, joka liittyy moniin kroonisiin sairauksiin, kuten diabetekseen, sydänsairauksiin ja liikalihavuuteen. Beetakaroteeni on erinomainen lähde - se antaa aprikooseille niiden kelta-oranssin värin - ja toimii A-vitamiinin esiasteena, mikä tarkoittaa, että kehosi voi muuntaa sen tähän vitamiiniin. Kaikki nämä ravintoaineet suojaavat silmiä vaurioilta. Aprikoosit ovat hyvä liukoisen kuidun lähde, joka ravitsee terveitä suolistobakteereita ja voi parantaa ruoansulatusjärjestelmän terveyttä. Kaliumia sisältävien ruokien, kuten aprikoosien, syöminen voi auttaa ehkäisemään hypertensiota ja vähentämään aivohalvauksen riskiä. Aprikooseja kuivataan herkulliseksi, terveelliseksi välipalaksi, niitä käytetään kompottien valmistamiseen ja leivonnaisten ainesosana, ja ne sopivat erinomaisesti aamiaiseksi, kuten puuron tai mysliin.
Kookoskerma ilman sokerin lisäystä 330g anka héritier Vivio - Pidämme mielessä asiakkaidemme tarpeet, erityisesti nuoremmat makeiden leipäkerrosten fanit. Vivio on yhteistyössä suositun fitness-vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa kehittänyt erinomaisen kookoskermareseptin. Kermassa on paitsi herkullinen maku, myös se ei sisällä lainkaan jalostettua sokeria. Kerman ainesosat ovat korkealaatuisia, ja niiden tuominen kestävään ruokavalioon ja aktiiviseen elämäntapaan edistää päivittäistä hyvinvointiamme. Sheavoita ja maitoa. Valkoinen sokeri on korvattu maltolilla, joka ei ainoastaan omaa alhaisemman kaloripitoisuuden, vaan myös matalamman glykeemisen indeksin. Tämä kookoskerma erottuu muista sandwich-kermoista ei ainoastaan sen äärimmäisen ravitsevasta koostumuksesta, vaan ennen kaikkea korkean laadun vuoksi.
Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee yhdestä paikasta - Pakistanin itäisestä Himalajasta. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseen. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen kerrostumat sijaitsevat 400–600 metrin syvyydessä maan pinnasta. Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen ruokasuola, jota käytämme päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä. Himajalska Vivio on saatavilla kahdessa versiossa: hienona ja rakeisena. Himalajan suolaa käytetään useammin hienona ruoanlaitossa, maustamaan ruokia. Rakeisella suolalla on sama käyttö, mutta se toimii myös kylvyssä. Tässä tapauksessa lisää noin 10 g suolaa 1 litraan vettä kylpyyn. Suolaveden jälkeen suositellaan puolen tunnin lepoa. Testit osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa.
Goji-marjoja kutsutaan joskus "punaisiksi timanteiksi" ja ne kuuluvat "superruokien" kategoriaan. Goji-hedelmää on viljelty ja kulutettu Kiinassa yli 2000 vuoden ajan. Niille on myös oma festivaalinsa. Goji Jagi on yksi suurimmista C-vitamiinin lähteistä, joka tukee immuunijärjestelmän hyvää toimintaa. C-vitamiini osallistuu myös raudan saannin prosessiin. Hedelmät sisältävät myös B-vitamiineja, jotka ovat vastuussa kehon hyvästä toiminnasta, mukaan lukien hermosto. Vitamiinien lisäksi marjat ovat myös mineraalien, kuten: kaliumin, sinkin, kalsiumin, raudan ja seleenin, lähde. Marjat tarjoavat myös ravintokuitua, joka on tarpeen ruoansulatusjärjestelmän hyvälle toiminnalle. Goji-marjat sisältävät myös polysakkaridikompleksin, jolla on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia ja joka on vastuussa suoliston hyvästä bakteerikannasta.
Taateleissa on kaliumia, joka on elintärkeä elektrolyytti sydän- ja verisuonijärjestelmälle. Kaliumilla on tunnettu vaikutus verenpaineen alentamiseen. Taateleissa on vähän natriumia ja ne tarjoavat kuitua. Taateleissa on myös runsaasti mineraaleja, kuten kalsiumia, kuparia ja magnesiumia. Lisäksi ne sisältävät mangaania ja rautaa. Kalsium on tärkeä mineraali, joka on olennainen osa luita ja hampaita, ja jota keho tarvitsee lihasten supistumiseen, veren hyytymiseen ja hermoimpulssien välittämiseen.
Taateleita voidaan syödä tuoreina tai kuivattuina. Niitä käytetään pääasiassa jälkiruokana tai ainesosana jäätelössä, hillossa, vanukkaassa tai hunajassa. Ne ovat pääainesosa käymisprosessissa alkoholijuomien valmistuksessa ja niitä voidaan jauhaa jauhoksi. Niitä käytetään myös monissa ruokalajeissa, yleensä täytteissä tai liharuokien valmistuksessa. Monissa arabimaissa niiden makeaa mehua käytetään Arak-viinin valmistamiseen.
Goji-marjoja kutsutaan joskus "punaisiksi timanteiksi" ja ne kuuluvat "superfoodien" kategoriaan. Goji-marjoja on viljelty ja syöty Kiinassa jo yli 2000 vuotta. Siellä järjestetään myös festivaali niiden kunniaksi.
Goji-marjat ovat yksi suurimmista C-vitamiinin lähteistä, joka tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini osallistuu myös raudan imeytymisprosessiin. Hedelmät sisältävät myös B-vitamiineja, jotka ovat tärkeitä muun muassa hermoston normaalille toiminnalle. Vitamiinien lisäksi marjat ovat myös mineraalien, kuten kaliumin, sinkin, kalsiumin, raudan ja seleenin, lähde. Marjat tarjoavat myös ravintokuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle.
Goji-marjat sisältävät myös niin kutsutun polysakkaridikompleksin, jolla on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia ja joka tukee suoliston normaalia bakteerikantaa.
<strong> Ainesosat:</strong> kuivatut goji-marjat <strong> Ravintoarvo 100g:ssa</strong>
Herkkullinen ja terveellinen tomaattipasta, joka valmistetaan kikherneistä, paahdetuista vihanneksista kuten porkkanoista, sipuleista, selleristä sekä lisätyistä kuivatuista tomaateista. Se on loistava lisä leivälle, voileiville tai paahtoleivälle. Sen koostumus on kevyt, se levittyy helposti ja siinä on miellyttävä, hieman mausteinen maku. Sisältää proteiinia, kuituja, vitamiineja ja mineraaleja. 1,9 % omenaviinietikkaa, merisuolaa, valkosipulia, mausteita ja yrttejä (se saattaa sisältää jälkiä sinapista ja soijasta) Tyydyttyneet rasvahapot 1,1 g, 9,3 g, sokeria 2,4 g, kuitua 3,4 g, proteiinia 3,4 g, suolaa 0,8 g <strong> Käyttö </strong> leivän, voileipien ja paahtoleivän levittämiseen. <strong> Huomautukset </strong> </strong> Säilytä avattu tuote jääkaapissa ja käytä 48 tunnin kuluessa.