Kaurat ovat erinomainen vaihtoehto pastalle, perunoille tai riisille. Tattariproteiini ei luonnostaan sisällä gluteenia, mutta siitä huolimatta sillä on liimaavia ominaisuuksia. Tämä tekee siitä yleisen lisäyksen gluteenittomiin leipiin. Tattarijauho valmistetaan tavallisesta tattarista, ja paahdettu tattari käy läpi paahtamisprosessin. Tämä tehdään pääasiassa antaakseen sille uuden, mielenkiintoisen aromin. Raaka tattari voidaan jauhaa myllyssä, ja näin syntynyttä jauhoa voidaan käyttää gluteenittomissa leivonnaisissa, lettuissa ja blineissä. Paahdetulla ja paahdettomalla tattarilla on verrattavissa olevat ravintoarvot, vaikka paahdetussa on hieman vähemmän, mikä johtuu paahtamisprosessista. Tattarista löytyy runsaasti proteiinia, joka sulatetaan samalla tavalla kuin palkokasvien proteiini, sekä kuitua. Se sisältää välttämättömiä aminohappoja: lysiiniä, joka parantaa kalsiumin imeytymistä ja vahvistaa immuunijärjestelmää, sekä tryptofaania, joka on välttämätön serotoniinin tuotannolle.
Makeat vedet ovat yhä suositumpia terveydenhuollon asiantuntijoiden keskuudessa. Chlorella herättää erityistä huomiota. Tämä yksisoluiset makean veden organismi pystyy tarjoamaan kehollemme useita arvokkaita ravintoaineita, kuten vitamiineja ja mineraaleja.
Chlorella ei ole lääke, vaan ravintolisä. Sitä pidetään detoksifioivana aineena, joten se edistää kehon uudistumista ja puhdistamista. Sitä käytetään maksan puhdistamiseen yrttilääketieteessä. Chlorella-tabletit ja -jauhe pystyvät tarjoamaan kehollemme joukon välttämättömiä ravintoaineita. Siksi valinta yllä mainittujen lisämuotojen välillä riippuu täysin kuluttajan henkilökohtaisista mieltymyksistä.
Riisijauho on gluteeniton tuote, jolla on mieto, neutraali maku. Se valmistetaan maariisin jyvistä. Sitä käytetään päivittäin aasialaisessa keittiössä riisinuudelin ja riisipaperin valmistamiseen, jotka myöhemmin ovat osa tunnetuimpia kevätkääryleitä. Koska jauho ei sisällä gluteenia, taikina voi paistamisen jälkeen olla liian murenevaa, hiekkaista. Tämän estämiseksi voit esimerkiksi sekoittaa riisijauhoa toiseen jauhoon (esim. peruna-, tapiokka- tai kastanjajauho), lisätä munien määrää tai täydentää taikinaa kypsällä banaanilla sekä lisäämällä enemmän rasvaa.
<strong> Riisijauho </strong>
<strong> Ravintoarvo 100 g:ssa </strong>
Energiarvo 1481KJ/349 kcal - 18% VRN*
Rasva 0,7 g - 1%
joista tyydyttyneitä rasvahappoja 0,15 g < 1%
Hiilihydraatit 76,9 g - 30%
joista 2 g - sokeria - 2%
Proteiini 7,6 g - 15%
Kuitu 2,3 g
Suola 0,1 g - 2%
*VRN - Viite ravintoaineiden saannille
<strong> Käyttö </strong>
Ainesosa makeissa leivonnaisissa, kakuissa, pannukakuissa, lettuissa, kasvisleikkeissä.
Vihreä kahvi on paahtamattomia kaakaopapuja, joista valmistetaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Se on vaaleanvihreä väriltään. Tämä johtuu siitä, että keräämisen jälkeen sitä ei altisteta paahtamisprosessille. Sen koostumuksessa, piristävän kofeiinin lisäksi, löytyy myös klorogeenihappoa, jolle on annettu ominaisuuksia, jotka nopeuttavat rasvakudoksen palamista. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumuksessa on mm. foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12 sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä.
<strong>Koostumus:</strong> jauhettu vihreä kahvipapu
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 1588kJ/381kcal - 19% VRN*
Rasva 13g - 19%
josta tyydyttyneet rasvahapot 0,8g - 4%
Hiilihydraatit 40g - 15%
josta sokerit 0g - 0%
Proteiini 11g - 22%
Kuitu 30g
Suola 0g - 0%
*VRN - Viitearvo Ravinnolle
<strong>Käyttö</strong>
Hauduttamalla vihreää
Eukalyptusöljy on ollut viime aikoina suosittu. Se saadaan vihreästä puusta ja eukalyptuksesta. Tämä kasvi on tieteellisesti luokiteltu nimellä <em> eucalyptus globulus </em> ja sitä kutsutaan useimmiten <strong> nuppieukalyptukseksi, </strong> joka tunnetaan myös nimellä <strong> merkityksellinen eukalyptus. </strong> Se on väritön aine, jolla on ominainen maku ja tuoksu. Sillä on tulehdusta ehkäiseviä, kouristuksia lievittäviä ja antiseptisiä ominaisuuksia. Se stimuloi ja sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Eukalyptuksella on eteerisen öljyn ominaisuuksia, mutta sitä on harvoin käytetty hieronnassa. Siitä tiedetään hyvin vähän lähes 20. vuosisataan asti.
Pähkinälevite, jota kutsutaan myös maapähkinävoiksi, "rouheassa" versiossa, eli pähkinäpalojen kanssa. Valmistettu 100 % maapähkinöistä, myös maanpähkinöistä, ilman muita tarpeettomia lisäaineita. Arachidit erottuvat muiden pähkinöiden joukosta korkeimmalla proteiinipitoisuudellaan. Ne sisältävät myös runsaasti B3-vitamiinia, kuitua ja mineraaleja, erityisesti kaliumia. Ne ovat tyydyttymättömien rasvahappojen lähde. Niiden vaaleanpunainen -punainen kuori sisältää polyfenoleja, tokoferoleja ja flavonoideja, joilla on kyky neutraloida vapaita radikaaleja. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> paahdetut maapähkinät & nbsp; <strong> ravintoarvo 100g:ssa </strong> energiarvo 2527kj/609kcal - 30%RWS*Rasva 49g - 70%Sisältäen tyydyttyneitä rasvahappoja 9.3g - 46%hiilihydraatit 16g - 6%sisältäen sokereita 4g - 4%proteiini 26g - 52%suola 0.018g & lt; 1%*RWS - viite-elintarvikearvo & nbsp ; <strong> Käyttö </strong> voileipien, paahtoleipien, pannukakkujen ja vohveleiden voiteluun.
Neilikkaöljyllä on ainutlaatuinen aromi ja se erottuu epätavallisella koostumuksellaan. Se on luonnollinen eteerinen öljy, jonka pääainesosa on eugenoli ja sen johdannainen aktioli-eugenoli. Eugenoli kuuluu terpeeniryhmään. Se on pääasiassa vastuussa eteeristen öljyjen poikkeuksellisista ominaisuuksista ja sillä on voimakas desinfioiva vaikutus. Lisäksi neilikkaöljy on metyyli-salisylaatin lähde, joka on vastuussa tämän tuotteen kipua lievittävistä ominaisuuksista. Tuote on erinomainen vitamiinien ja mineraalien aarre. Löydämme sieltä muun muassa A-vitamiinia ja C-vitamiinia sekä fosforia, kaliumia, kalsiumia, natriumia ja rautaa. Neilikka tunnetaan antiseptisistä ja sienitautien vastaisista ominaisuuksistaan. Siksi sitä on käytetty yrttilääketieteessä vuosia, vaikeasti parantuvien haavojen ja ihoinfektioiden hoitoon.
Neilikkaöljyllä on ainutlaatuinen aromi ja se erottuu epätavallisesta koostumuksestaan. Se on luonnollinen eteerinen öljy, jonka pääkomponentti on eugenoli ja johdannainen asetyylieugenoli. Eugenoli on terpeeniryhmän yhdiste. Se on pääasiassa vastuussa eteeristen öljyjen poikkeuksellisista ominaisuuksista ja sillä on voimakas desinfiointivaikutus. Lisäksi neilikkaöljy on metyyli-salisylaatin lähde, joka on vastuussa tämän tuotteen kipua lievittävistä ominaisuuksista. Tuote on erinomainen vitamiinien ja mineraalien aarreaitta. Siinä on muun muassa A-vitamiinia ja C-vitamiinia sekä fosforia, kaliumia, kalsiumia, natriumia ja rautaa, jotka tunnetaan antiseptisistä ja sienitautien vastaisista ominaisuuksistaan. Siksi sitä on käytetty vuosia fytoterapiassa, perustana hoidoille, jotka olivat aikaisemmin vaikeasti parannettavissa, sekä ihoinfektioiden hoidossa.
Pizza on täydellinen nopeaan lounaaseen, illalliseen tai juhliin ystävien kanssa. Jotta ihmiset voivat nauttia herkullisen italialaisen ruoan mausta, valmistamme pakkauksia, jotka mahdollistavat pizzan pakastamisen ja sen makuarvojen säilyttämisen. Kalvomme ei ainoastaan kestä alhaisia lämpötiloja, vaan sillä on myös lisääntynyt mekaaninen kestävyys puhkeamista vastaan.
Isoäiti psylliumista, jota kutsutaan myös Välimeren isoäidiksi, on erinomainen ravintokuitujen lähde, ja se sisältää myös runsaasti proteiinia. Sitä käytetään ruoansulatusjärjestelmän toiminnan parantamiseen. Lisäksi kuitu lisää kylläisyyden tunnetta. Kosketuksessa veden kanssa siemenet peittyvät limalla ja muodostavat geeliä, joka auttaa suolistosairauksissa. Se parantaa suoliston bakteerikantaa, suojaa ja toimii tulehdusta ehkäisevästi.
3G - 10%, mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 1 g - 5% hiilihydraatteja 13 g - 5%, mukaan lukien sokerit < 0,6 g < 1% proteiinia 14 g - 28% kuitua 51 g < 0,01 g < 1% * RWS - Viitearvo
<strong> käyttö </strong> Tuote on valmis nautittavaksi valmistamisen jälkeen: 2-3 teelusikallista psyllium-keksejä tulee kaataa lasilliseen mehua tai vettä, antaa seistä noin 20 minuuttia ja sitten juoda. Voit ottaa kaksi kertaa päivässä, mieluiten aamulla ja iltapäivällä.
Leivinjauhe - natriumbikarbonaatti - on laajasti käytössä lääketieteessä, keittiössä, kosmetiikassa ja monilla muilla alueilla. Sillä on erittäin suuri määrä käyttötarkoituksia. Uskon, että se tunnetaan parhaiten lisänä kaikissa leivontamuodoissa. Se on myös osa monia kosmetiikka- ja puhdistustuotteita. Sitä lisätään hiushampoisiin, huulipunaan ja hammastahnaan. Kosmetiikassa se sopii erityisesti öljyiselle ja akneiholle. Aine voi poistaa vaikeita tahroja, hävittää epämiellyttäviä hajuja ja puhdistaa uunin tai mikroaaltouunin. Seerumeilla on lievästi syövyttäviä ominaisuuksia, mikä tekee siitä tehokkaan eri pinnoilta. Sitä voidaan käyttää kalkin poistamiseen kattiloista, pannuista tai kahvinkeittimistä. Se on erinomainen jauhe pintojen puhdistamiseen keittiössä ja kylpyhuoneessa. Poistaaksesi epämiellyttävät hajut jääkaapista, sinun tarvitsee vain laittaa pieni astia soodaa.
Rusinat tai auringonmarjat ovat yksi suosituimmista herkuista, ja Thompson-lajike on yksi suosituimmista kuivattujen hedelmien lajikkeista. Rusinat sisältävät suuria määriä kaliumia ja fosforia, jotka vaikuttavat myönteisesti sydän- ja verisuonijärjestelmään. Ne ovat myös runsas lähde arvokkaita vitamiineja: A, C, E, B-vitamiineja sekä mikro- ja makroelementtejä: kaliumia, sinkkiä, kalsiumia, rautaa ja magnesiumia. Rusinat sisältävät arvokkaita kuituja, jotka ovat tarpeen ruoansulatusjärjestelmän asianmukaiselle toiminnalle. Ne sisältävät myös rautaa, kuparia ja vitamiineja, jotka ovat välttämättömiä punasolujen tuotannolle ja hapen siirrolle kehossa. Yhtenä harvoista kuivatuista hedelmistä ne sisältävät myös jodia ja booria. Jodi on elementti, joka vaikuttaa myönteisesti kilpirauhasen toimintaan, kun taas boori parantaa keskittymistä ja aivojen toimintaa.
Mantelijauho on 100 %:sti valmistettu valkoisten ja harvinaisten mantelien jauhamisesta. Siinä on tyypillinen mantelimaku ja se on erittäin ravinteikasta. Se sisältää luonnollisia tyydyttymättömiä rasvahappoja, runsaasti proteiinia, rautaa, E-vitamiinia ja B-vitamiineja. Se ei sisällä gluteenia. Sen glykeeminen indeksi on alhainen ja se on paljon vähemmän kalorista kuin vehnäjauho. Mantelijauho on suositeltavaa gluteenittomalla dieetillä oleville ihmisille.
52g - 75%, joista tyydyttyneitä rasvahappoja 3.95g - 20%
hiilihydraatteja 18.67 g - 7%, joista sokereita 4.63g - 5%
proteiinia 21.4g - 43%
kuitua 9.9g
suolaa 0.048g < 1% * RWS - Viitearvo
<strong>Käyttö</strong> Mantelijauho sopii moniin ruokiin, erityisesti makeisiin ruokiin: pannukakut, muffinit, vohvelit, makeat tortillat, erilaiset leivonnaiset. Se voi myös olla lisä liha-annoksiin.
¿Sabías que las personas alérgicas al trigo, la cebada y otros cereales casi nunca reaccionan con alergias a la hierba verde de estos cereales? La cebada joven también conocida como cebada o sangre verde, es una forma natural de proporcionar al cuerpo la dosis necesaria de Proteínas, minerales, vitaminas y enzimas. Gracias al rico contenido de nutrientes, la cebada joven ayuda a disfrutar de la salud y el bien. La hierba de cebada es una fuente natural de vitaminas, proteínas, minerales. Es una fuente de vitaminas B6, C, ácido fólico, calcio, hierro, magnesio, potasio, zinc. Tiene un alto contenido de fibra. La hierba de la mayoría de los cereales también contiene trazas de vitamina B12. La acumulación contribuye a la coagulación de sangre adecuada, ayuda en el funcionamiento adecuado de los músculos y es necesario para mantener huesos y dientes saludables. El magnesio contribuye a una reducción del cansancio y la fatiga, ayuda en el funcionamiento adecuado del sistema nervioso, así como en el equilibrio electrolítico.
Himalajansuola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta - Itä-Himalajan alueelta Pakistanissa. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseen. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen esiintymät sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta. Himalajansuola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen ruokasuola, jota käytämme päivittäin. Se sisältää makro- ja mikroelementtien yhdistelmän. Himajalska Vivio on saatavilla kahdessa versiossa: pieni ja rakeinen. Himalajansuolaa käytetään keittiössä useammin kuin rakeista suolaa, ruoan maustamiseen. Rakeisella suolalla on sama käyttötarkoitus, mutta se toimii myös kylvyssä. Tässä tapauksessa lisää noin 10 g suolaa per 1 litra vettä kylpyyn. Suolaveden jälkeen suositellaan puolen tunnin lepoa. Testit osoittavat, että kulutamme liian paljon suolaa. Se on läsnä useimmissa tuotteissa, joita käytämme päivän aikana: säilykkeissä, makkaroissa, makkarassa, marinadeissa, jauhesopissa ja r
Kastanjajauho on yksi gluteenittomista jauhoista, jonka rakenne muistuttaa eniten vehnäjauhoa. Se toimii erinomaisesti kaikessa kotitekoisessa leivonnassa, niin makeissa kuin suolaisissakin. Sen tuoksu muistuttaa pähkinöitä, ja jauhon maussa voi aistia kevyen makeuden. Siinä on alhainen rasvapitoisuus ja korkea hiilihydraatti- ja proteiinipitoisuus, ja se sisältää arvokkaita kuituja. Kastanjat syntyvät syötävien kastanjojen jauhamisesta ja ovat kuparin, fosforin, magnesiumin ja B-vitamiinien lähde.
Rasva 3,4 g - 5 %
- mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0 g - 0 %
Hiilihydraatit 70 g - 27 %
- mukaan lukien sokerit 18 g - 20 %
Proteiini 7 g - 14 %
Kuitu 16 g
Suola 0,03 g < 1 %
*RWS - viitearvo
<strong>Käytä</strong>, koska kastanjajauhon samanlainen rakenne voi menestyksekkäästi korvata vehnäjauhon. Se toimii muun muassa seuraavissa: leipominen, kakkujen leipominen, dumplien valmistaminen, pannukakut ja erilaiset kakut, keittojen sakeuttaminen tai soset.
Mantelivoi, jota kutsutaan myös mantelipastaksi, valmistetaan 100 % paahdetuista manteleista ilman muita tarpeettomia lisäaineita. Mantelit sisältävät runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat eivät lisää "huonon" kolesterolin uhkaa. Lisäksi säännöllinen kulutus voi vähentää kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat rikkaita E-vitamiinin, tunnetun antioksidantin, joka estää hapettumisprosesseja, puhdistaa suonia, ehkäisee sydänsairauksia ja hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit auttavat ylläpitämään terveitä luita kalsiumin, magnesiumin, mangaanin, kuparin, K-vitamiinin, proteiinin ja sinkin yhdistelmän ansiosta. Lisäksi mantelit sisältävät: B-vitamiineja, kuitua ja fosforia. & Nbsp; <strong> koostumus: </strong> mantelit & nbsp; <strong> ravintoarvot 100 g:ssa </strong> energiarvo 2612kJ/630kcal - 31% RWS*rasva 52G - 74% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 4.
Nutadella on syntynyt Vivion ja Anka Dziedzicin yhteistyönä. Se on erinomainen vaihtoehto kaupan suklaakreemille, eikä se sisällä lisättyä sokeria tai palmuöljyä. Huolellisesti valitut ainesosat tekevät tuotteesta ravinteikkaan, täynnä proteiinia, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja.<span class="Apple-converted-space"> </span>Kreemiin kuuluu sheavoi, hasselpähkinät, kaakao ja erytritoli makeutusaineena. Sheavoi (tunnetaan myös sheavoin tai karitevoina) yhdistetään vartalonhoitoon, mutta Afrikan sheapuun pähkinöistä puristettu sheaöljy on ollut pitkään arvostettu ympäri maailmaa, ja ihmiset käyttävät sheavoita esimerkiksi terveellisen suklaan valmistukseen. Sheaöljy antaa kreemeille samanlaisen kermaisen, silkkisen koostumuksen kuin palmuöljy, mutta se on parempi luonnon ympäristön suojelemiseksi uhanalaisten lajien vuoksi. Sheavoi on vegaanien käyttämä vaihtoehto voille, ja toisin kuin lehmänmaidosta valmistettu voi,
Ruskea riisi on täysjyväviljaa Oiza Sativa -kasvista, josta suosittu valkoinen riisi tulee. Ruskea riisi puhdistetaan, jolloin ulkoiset syömäkelvottomat kuoret poistuvat, mutta vaa'at, leseet ja alkio jäävät koskemattomiksi. Ruskean riisin maku on hienovaraisesti pähkinäinen, se on hieman kovempaa kuin valkoinen riisi, sitä keitetään pidempään, mutta se sisältää myös paljon enemmän terveellisiä ominaisuuksia kuin puhdistettu valkoinen riisi. Ruskeassa riisissä on enemmän vitamiineja ja mineraaleja, se sisältää kuitupitoisia leseitä, sillä on alhaisempi glykeeminen indeksi ja se jäätyy hitaammin. Siksi se on ihanteellinen ihmisille, jotka huolehtivat linjastaan. Se sisältää ensisijaisesti: fosforia, joka on tarpeen luiden ja hampaiden rakentamiseen, kaliumia, joka on vastuussa sydämen normaalista toiminnasta, magnesiumia, joka suojaa meitä stressiltä, rautaa, joka on välttämätöntä soluhengitykselle, ja kuparia, joka vaikuttaa esimerkiksi ihon ja hiusten kuntoon.
Luomu kookosöljy on korkealaatuisinta öljyä, joka on puristettu ensimmäisestä puristuksesta, kylmäpuristamalla ja puhdistamatta. Se on peräisin ekologisista viljelmistä. Öljy saadaan puristamalla kookospähkinän hedelmän lihaa. Sen koostumus on pysyvä ja väri valkoinen jopa noin 26 °C lämpötilassa. Alle 26 °C: ssa se on puoliksi nestemäistä. Se kestää korkeita lämpötiloja, minkä vuoksi se on ihanteellinen paistamiseen. 93 % öljyn koostumuksesta on tyydyttyneitä rasvahappoja (lauriinihappo, miristiinihappo, palmitiinihappo, steariinihappo, kapryylihappo, kapriinihappo). Toisin kuin eläinrasvat, nämä ovat keskipitkäketjuisia tyydyttyneitä rasvoja, joita keho muuntaa suoraan energiaksi, eikä ne kerry rasvana tai varastoina. Jäljelle jäävät 7 % ovat tyydyttymättömiä rasvahappoja (omega-9 öljyhappo ja omega-6 linolihappo). Nämä ainesosat tekevät öljystä niin arvokasta.
Kananillaöljy 100 ml Vivio - Kananillaöljy on eteerinen öljy, joka saadaan höyrytislaamalla Ceylonin kananillapuun ruskeanharmaasta kuoresta tai lehdistä. Sen tuoksu on erittäin miellyttävä, intensiivinen ja mausteinen. Kananillassa olevilla eteerisillä öljyillä on myönteinen vaikutus aivojen toimintaan, muistiin ja keskittymiseen. Dynaaminen vaikutus tuhoaa bakteereja ja sieniä, minkä vuoksi sitä käytetään ärsytyksen ja ihosairauksien hoitoon.
<strong>Käyttö</strong> Kananillaöljy on erinomainen lisä kotitekoisiin kosmetiikkamaskeihin iholle ja hiuksille. Sitä voidaan käyttää menestyksekkäästi hyttysenpuremien suojaamiseen. Kananillaöljyä käytetään myös aromaterapiassa ja kylvyssä.
<strong>Kommentit</strong> Säilytä viileässä paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle. Vain ulkoiseen käyttöön.
Quineron, joka tunnetaan myös nimellä kvinoa tai perulainen riisi, on niin sanottu pseudosato, eli kasvi, joka tuottaa tärkkelyspitoisia siemeniä, mutta ei oikeastaan ole. Se on kotoisin Etelä-Amerikasta, jossa sitä on arvostettu ravintoarvonsa vuoksi vuosisatojen ajan. Sitä kutsutaan "inkkien pyhimykseksi." Se sisältää myös saponiineja, joiden ansiosta sillä voi olla antihistamiinisia, tulehdusta ehkäiseviä, sienitautien vastaisia, virusinfektioita torjuvia ja immunostimulaattisia vaikutuksia. Siemenellä on antioksidanttisia ominaisuuksia sen erittäin suuren flavonoidipitoisuuden vuoksi. Kvinoa ei sisällä gluteenia ja se on helposti sulavaa. % mukaan tyydyttyneet rasvahapot 0,7 g - 3 % hiilihydraatit 57 g - 22 % mukaan sokerit 0 g - 0 % proteiini 14 g - 28 % suola 0,01 g < 1 % * RWS - viite ruokaarvo <strong> käyttö </strong> Kvinoan jyvät tulee huuhdella vedessä ennen keittämistä. Keitä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä. Tiedämme, että kvinoa on valmis, kun keittämisen aikana kvinoan jyvistä nousee esiin tyypilliset "häntä".
Luomu agavesiirappi on luonnontuote, joka on peräisin luomuviljelystä. Agavea on viljelty satojen vuosien ajan, pääasiassa Etelä- ja Keski-Amerikassa. Siinä on lihavia ja paksuja lehtiä, jotka ovat aseteltu ruusukkeeksi ja peitetty terävillä piikeillä. Agaven pitäisi olla vaihtoehto valkoiselle sokerille ja hunajalle. Makunsa on hienostuneempi kuin hunajalla. Agavesiirappi on lähes 1,5 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri. Tumma agavesiirappi on makultaan voimakkaampi, ja siinä on karamellimainen vivahde, kun taas vaalea siirappi on hienostuneempi ja neutraalimpi. Agavekasvi on luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine puoliliukkaassa muodossa. Kasvit käyttävät sitä mielellään hunajan korvikkeena. Sen glykeeminen indeksi on alhaisempi kuin hunajalla, ja sillä on laaja käyttömahdollisuus ruoanlaitossa. & NBSP; <strong> Koostumus: </strong> Luomu agavesiirappi (Agave Salmeana) & NBSP; <strong> ravintoarvo 100g: </strong> energiasisältö: 1253KJJ / 296Kcal - 15% RWS * FAC: 0G
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien keskeinen ominaisuus on stressin vaikutusten vähentäminen sekä kehon sopeutuminen epäsuotuisiin ulkoisiin olosuhteisiin.
Reishi kasvaa pääasiassa kuolleilla tai elävillä puilla ja niiden rungoilla. Eniten sitä löytyy lehtipuista, kuten tammista ja pyökistä. Aikaisemmin tämä sieni kasvoi vain luonnollisissa olosuhteissa ja oli erittäin kallis, koska se on hyvin harvinainen. Viimeisten muutaman vuosikymmenen aikana sitä on viljelty kaupallisesti, mikä tekee siitä helpommin saatavilla.
Monia tutkimuksia on tehty, joissa on todistettu Reishin kykyä moduloida immuunijärjestelmän toimintaa, tappaa syöpäsoluja tai ehkäistä sivilisaatiotauteja.
Reishi sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, kuten rautaa, magnesiumia, kalsiumia, sinkkiä, kuparia, mangaania ja germaniumia. Erityisen tärkeää on myös ns.
Valkoinen mulperi on saanut suosiota viime aikoina, erityisesti niiden keskuudessa, jotka haluavat ehkäistä korkeaa verensokeria tai haluavat laihtua. Parantamistarkoituksiin käytetään mulperin hedelmiä, lehtiä ja juuria, ja jokaisella kasvin osalla on hieman erilaisia parantavia ominaisuuksia. Ne maistuvat miellyttäviltä ja makeilta, ja niissä on hapanta vivahdetta. Mulperilla on antioksidanttisia, detoksifioivia, antibakteerisia ja antiviraalisia ominaisuuksia. Se säätelee suoliston toimintaa. Ne sisältävät pektiinejä, tanniineja ja flavonoideja. Käytetään auttamaan mahalaukun ja pohjukaissuolen haavaumissa. Tyydyttyneet rasvahapot 0g - 0% hiilihydraatit 75g - 29%, joista sokereita 38g - 42% proteiinia 4,2g - 8% kuitua 5g - 0,18g - 3% * RWS - Viitearvo <strong>Käyttö</strong> täydentää välipalaa kotona, matkalla, koulussa tai työssä. Erinomainen lisä muesliin, kakkuun, jäätelöön ja jälkiruokiin.
Kloori on makean veden levä, joka on rikas monista ravintoaineista. Se on kalliimpaa kuin spirulina, johtuen sen pidemmästä ja monimutkaisemmasta tuotantoprosessista. Sen koostumuksesta löytyy muun muassa C-, D- ja E-vitamiineja sekä B-vitamiineja. Se on myös arvokas lähde: rautaa, kalsiumia, sinkkiä, fosforia ja jodia. Sen tummanvihreä väri johtuu klorofyllin läsnäolosta.
Kloori on erityisen suosittu kasvissyöjien, vegaanien, raskaana olevien naisten ja aktiivisten urheilijoiden keskuudessa B12-vitamiinin ja raudan sisällön ansiosta. Siinä on yli kaksinkertainen määrä nukleiinihappoa ja klorofylliä verrattuna spirulinaan, mutta vähemmän proteiinia ja hieman beetakaroteenia.
Kloori on ainoa vihreä lähde ravintoaineelle, jota kutsutaan kloorikasvuksi (CGF). CGF:n ansiosta se parantaa kasvuprosesseja lapsilla, ylläpitää terveyttä vanhemmalla iällä, parantaa vammoja ja käynnistää kasvun, kun se on estynyt sairauden tai rappeutuvan tilan vuoksi. Se edistää uudistumista ja anti-inflammatorista vaikutusta, jota klorofylli tarjoaa.
Maitohorsma eri muodoissa: kuivaus, maitohorsmaöljy, jauhe tai kokonaisina siemeniä, tunnetaan sen kyvystä tukea maksan toimintaa. Maitohorsmalla on ainutlaatuinen koostumus ja parantavia ominaisuuksia. Se sisältää flavonoideja, orgaanisia happoja, C- ja K-vitamiineja, proteiineja, runsaasti linolihappoa, mineraalisuoloja ja silymariinia. Maitohorsma on voimakas antioksidantti, sillä on puhdistava ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus, se stimuloi regeneroitumista ja uusien maksasolujen tuotantoa; sitä käytetään muun muassa maksakirroosin ja rasvamaksan hoidossa, se suojaa maksaa myrkyiltä ja sillä on detoksifioivia ominaisuuksia. Sillä on myös anti-kouristavia ja veren hyytymistä estäviä ominaisuuksia. Se lisää ruoansulatusnesteiden eritystä ja parantaa ruoansulatusta. Sen parantavat ominaisuudet johtuvat silymariinista, joka stabiloi hepatosyyttien solukalvoja, suojaten maksaa myrkyllisiltä yhdisteiltä ja stimuloiden sen.
Suosittelemme pakkaustamme erilaisille riisilajeille, kuten valkoiselle, ruskealle, punaiselle, mustalle tai keltaiselle riisille. Lisäksi suosittelemme tämän tyyppistä kalvoa herneiden, papujen tai linssien pakkaamiseen. Tarpeidesi mukaan tarjoamme puoliksi läpinäkyvää pakkausta, joka mahdollistaa tuotteen esittelyn, tai täysin painettuja vaihtoehtoja, joissa on kerros, joka suojaa auringonvalolta.
Ottaen huomioon asiakkaidemme tarpeet ja ottaen huomioon viimeaikaiset fanit makeista leipäkermoista, yhteistyössä suositun fitness-vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa, kehitettiin erinomainen kermaresepti, joka perustuu maapähkinöihin suolaisen kinuskimaun kanssa. Kermamme ei ole vain herkullista, vaan se sisältää ennen kaikkea nollaa jalostettua sokeria. Kerman sisältämät ainesosat ovat korkeinta laatua, ja se edistää kestävän ruokavalion ja aktiivisen elämäntavan omaksumista, mikä lisää päivittäistä hyvinvointiamme. Vanhemmat ja nuoremmat. Suolaisen kinuskikerman koostumus sisältää muun muassa maapähkinöitä, hasselpähkinöitä, sheavoita ja maitoa. Valkoinen sokeri on korvattu maltolilla, joka ei ainoastaan sisällä alhaisempaa kalorimäärää, vaan myös matalampaa glykeemistä indeksiä. Kaikki ainesosat ovat korkealaatuisia. Pähkinät ovat erinomainen aarreaitta arvokkaita elementtejä terveytemme hyväksi.
Acerola on C-vitamiinin lähde, jota tällä hetkellä puuttuu. Tämä johtuu pääasiassa monotonisesta ja epämukavasta ruokavaliosta, jossa on hyvin vähän vihanneksia ja hedelmiä sekä prosessoituja elintarvikkeita. Tämä on vieläkin vaarallisempaa, koska ihmiskeho ei varastoi C-vitamiinia, joten sen varastoja ei voida käyttää. Siksi C-vitamiinia on toimitettava jatkuvasti, erityisesti sen suurimman kysynnän aikana, eli syksyllä, talvella ja keväällä. Acerolassa on suurimmat määrät L-askorbiinihappoa, eli maata. Keskimäärin acerola sisältää noin 1500 mg C-vitamiinia (jopa 4000 mg) jokaista 100 g tuoretta massaa kohti, eli noin 30 kertaa enemmän kuin sitruunassa. Luonnollinen C-vitamiini, joka saadaan acerolasta, on helpommin imeytyvää ja imeytyy paremmin kuin esimerkiksi apteekeista saatavat tabletit. Brasiliassa acerola-mehu on erittäin suosittua ja sitä käytetään lisäravinteena C-vitamiinin puutokseen.