Boksipensas (Goji-puu)
Boksipensas on pensas/puu, johon gojimarjat kasvavat, ja se on kotoisin Kiinasta. 1700-luvulla tämä puu tuotiin Eurooppaan. Pitkät, kaarevat oksat ovat piikkisiä. Lehdet ovat harmaanvihreitä ja kukat ovat violetit. Marjat ovat noin 2 cm pitkiä ja oranssinpunaisia. Ennen kuivaamista ne ovat mehukkaita ja halkeavat helposti.
Goji-puu kestää kaikkia sääolosuhteita, vaihdellen -26 ℃ talvella ja 40 ℃ kesällä. Kahden vuoden kasvukauden jälkeen ensimmäiset marjat tuotetaan. Goji-marjoja viljellään plantaasilla Keltaisen joen varrella Kiinassa. Tässä alueella on istutettu 3000 puuta hehtaaria kohti, ja ne kasvavat leveydeltään. Puiden korkeus on noin 1 metri ja ne tuottavat kaudessa 1 kilogramman Goji-marjoja.
Ravinteet ja käyttö
Nämä gojimarjat ovat kuivatut ja 100 % luomua. Ne ovat punaisia ja maistuvat hapankirpeiltä. Kuivaamisen myötä b…
Gingerjauhe, alhaisen hiilihydraatin, luomu
Miksi ostaa luomugingeriä? Yksinkertaista: koska se on erittäin herkullista ja antaa ruoalle miellyttävän makean maun. Vehgro-tukkukaupan gingeri on 100 % luonnollista ja erittäin korkealaatuista. Siihen ei ole lisätty mitään lisäaineita.
Ginger, jota kutsutaan myös nimellä 'Zingiber officinale', tunnetaan mausteena, jota ei saa puuttua monista resepteistä. Jauhetta on käytetty vuosisatojen ajan muun muassa kiinalaisessa lääketieteessä ja kiinalaisessa keittiössä.
{{config path=""general/store_information/name""}}:sta voit ostaa luomugingeriä.
Ginger ruoissa
Luomugingeriä käytetään muun muassa keitoissa, teessä ja kekseissä. Lisäksi ginger on keskeinen ainesosa ginger ale -juomassa (gingerbeer). Nykyään valmistetaan myös ginger shotteja, jotka ovat yhä suositumpia.
Ruoissa käytetään useammin jauhetta kuin tuoretta gingeriä. Jauheen valmistamiseksi gingerjuuri keitetään ja sitten kuivataan...
D-glukoosi
Glukoosi on luonnollisesti esiintyvä kemiallinen yhdiste. Tätä glukoosijauhetta kutsutaan myös D-glukoosiksi. D-glukoosia kutsutaan myös dekstroosiksi. D-glukoosi on monosakkaridi (yksinkertainen sokeri), hiilihydraattien alaluokka. Se on tärkeä energianlähde. Glukoosia valmistavat kasvit ja suurin osa levistä fotosynteesin kautta (valon muuttaminen hiilihydraateiksi).
Dekstroosiekvivalentti (DE)
Glukoosin DE-numero kertoo jotain glukoosin sitoutumis- ja makeusvoimasta ja riippuu hydrolyysin asteesta. Tärkkelys muutetaan glukoosiksi hydrolyysin avulla. Mittakaavassa 0 - 100, 0 on puhdasta tärkkelystä ja 100 on puhdasta glukoosia. Mitä alhaisempi numero, sitä suurempi tuotteen sitoutumisvoima. Mitä korkeampi numero, sitä suurempi makeusvoima.
Käyttö
Glukoosijauhe DE 29 on kuivattu glukoosisiirappi. Se estää sokerin uudelleen kiteytymistä makeisissa. Se antaa myös joustavuutta tuotteelle ja pitää makeat valmistelut, kuten...
Täältä Abraham saa sinappinsa!
Valkoinen sinappi tai keltainen sinappi (Sinapis alba) on kasvi, joka kuuluu ristikukkaiskasvien perheeseen (Sinapis). Kasvi on todennäköisesti alun perin kotoisin Välimeren alueelta, mutta se on nyt levinnyt kaikkialle. Kasvia viljellään raaka-aineena sinapille tai vihreänä lannoitteena tyhjällä maatalousmaalla.
Sinapinsiemenen käyttötarkoitukset
Koko siementä käytetään vihannesten säilömiseen (kuten kurkkujen) ja jauheena sinapin valmistamiseen (karkeaa sinappia varten myös yhdessä sinapinsiementen palasten kanssa). Sinapinsiemenet sisältävät sinalbiniä, ainetta, joka antaa sinapille sen terävän maun. Kuitenkin keltaisissa sinapinsiemenissä on vähemmän sinalbiniä kuin mustissa sinapinsiemenissä, minkä vuoksi keltaisista sinapinsiemenistä valmistetut sinapit ovat usein miedon makuisia.
Sinapinsiemenen vaikutus
Sinapinsiemenet stimuloivat verenkiertoa. Ne edistävät nielun verenkiertoa ja vahvistavat n...
Alkuperä ja historia
Sipuli on sipulikasvi ja se on sukua kevätsipulille ja purjolle. Nämä sipulikasvit varastoivat ravintoa sipulissa, joka kestää talven, ja siksi ne voivat olla ensimmäisiä kasveja, jotka nousevat maasta keväällä. Sipulin kasvi kasvaa siemenestä, ja ensimmäisenä vuonna muodostuu sipuli.
Kirjoituksista, jotka ovat peräisin noin 3000 eKr, käy ilmi, että sipulia viljeltiin ensimmäisen kerran Aasian osissa. Lopulta sipuli päätyi myös Egyptiin, mistä myös nämä viipaloidut sipulit ovat peräisin. Pyramidinrakentajat saivat sipuleita osana ruokarationa, ja niitä käytettiin ravintona ja lääkkeenä matkalla tuonpuoleiseen.
Maku ja käyttö
Sipulia käytetään ympäri maailmaa vihanneksena, ja se esiintyy monenlaisissa muodoissa ja väreissä. Sipuleilla on voimakas maku ja tuoksu, joka heikkenee kuumennettaessa. Nämä luomusipulit kuivataan ja jauhetaan jauheeksi. Sipulijauhe valmistetaan valkoisista sipuleista ja se voi toimia tuoreiden…
Alkalisoitu kaakaopulveri orgaaninen
Kaakaopuut, joista kaakaopulveri valmistetaan, ovat kotoisin Etelä-Amerikasta. Kaakaopuut (Theobroma) tuottavat palkoja, jotka ovat 15–25 cm pitkiä. Jokaisessa palkossa on 20–40 papua eräänlaisessa tahnassa. Raakapavut ovat noin 2,5 cm pitkiä. Sadonkorjuun jälkeen palkot avataan ja tyhjennetään. Poistettu tahna jätetään sitten fermentoitumaan auringossa muutamaksi päiväksi. Kuivauksen jälkeen pavut murskataan pieniksi paloiksi ja ne kulkevat myllyn läpi, jotta pavut saadaan erotettua kuoristaan. Kaakaopalat jauhetaan sitten kivellä 10 tunnin ajan hienoksi tahnaksi. Tahna siivilöidään, jotta jäljelle jääneet palat saadaan erotettua voista. Jäljelle jääneet palat jauhetaan edelleen kaakaopulveriksi.
Alkalisoitu kaakao
Hollantilainen (alkalinen) kaakao poikkeaa muissa maissa käytettävästä kaakaosta, minkä vuoksi alkalista kaakaota kutsutaan myös hollantilaiseksi kaakaoksi Yhdysvalloissa. Luonnollinen kaakao pestään kaliumkarbonaattiliuoksella, joka neutraloi kaakaon happamuuden. Koska ...
Alkuperä
Sitruunankuorijauhe valmistetaan sitruunan kuoresta. Sitruuna on sitruunapuun (Citrus Limonum) hedelmä. Sitruuna on kotoisin Aasiasta, mutta nykyään sitä esiintyy runsaasti Välimeren alueella ja Amerikassa. Tämä sitruunankuorijauhe on peräisin Chilestä. Sitruunankuori sisältää jopa 10 kertaa enemmän välttämättömiä ravintoaineita kuin sitruunan mehu.
Ravinteet ja käyttö
Sitruunankuorijauhe sisältää muun muassa A- ja C-vitamiineja sekä mineraaleja kuten magnesiumia ja kalsiumia. Lisäksi sitruunankuori sisältää myös kaliumia ja beetakaroteenia. Tässä jauheessa käytetään sekä sitruunan keltaista että valkoista osaa, mikä voi antaa sille kitkerän maun. Korkea C-vitamiinipitoisuus yhdessä flavonoidien kanssa tekee tästä tuotteesta terveellisen lisän jokaiseen ateriaan. Tätä sitruunankuorijauhetta voidaan lisätä moniin erilaisiin ruokiin, kuten salaatteihin, jälkiruokiin, leivontaan...
Tonka-papujen alkuperä
Tonka-pavut (Dipteryx odorata) kasvavat tonka-puussa ja ovat näiden puiden kantamien hedelmien siemeniä. Tonka-pavut ovat kapeita, mustia, pitkänomaisia ja ryppyisiä papuja, joiden sisus on ruskea.
Tuotantoprosessi Tonka-papujen
Siemenet korjataan, kuivataan ja liotetaan alkoholissa tai rommissa päivän ajan. Rommissa liotetut tonka-pavut antavat makua vaniljalle, mantelille ja rommille. Tämä tekee niistä täydellisen mausteen jälkiruoille ja leivonnaisille. Alkoholin lisäämisen jälkeen pavut kuivataan uudelleen ja käymisprosessi alkaa.
Tonka-papujen sovellukset
Tonka-pavut ovat yleinen ainesosa jälkiruoissa, jälkiruokien koristelussa (ganache), karamellisokerissa, jäätelössä tai leivonnaisissa.
Kookoslastut
Kookoslastut ovat maukas ja terveellinen vaihtoehto tavallisille sipseille. Ne on valmistettu kookospähkinän lihasta.
Kookoslastut
Lastuissa ei ole sokeria tai muita lisäaineita. Kookoslastujen (puolittaisella) paahtamisella ne saavat rapean rakenteen ja kookoksen tuoksu vapautuu.
Terveelliset ominaisuudet kookoslastuissa ja käyttötarkoitukset
Makeutetut kookoslastut ovat vähäkalorisia, gluteenittomia, pähkinättömiä, keto- ja paleo-ystävällisiä ja paljon muuta! Herkullisia terveellisenä välipalana tai koristeena jäätelölle, kaurapuurolle, jogurtille tai smoothieille.
Sesaminsiemenen alkuperä
Sesaminsiemen (sesamum indicum) tulee sesamikasvista, joka on alun perin kotoisin Afrikasta. Sesaminsiemeniä käytetään paljon leivän, keksejen ja leivonnaisten hienosäätöön. Lisäksi sesaminsiemeniä käytetään tahinin, mausteisen kastikkeen, perusaineksena. Tätä kastiketta käytetään esimerkiksi hummuksen maustamiseen.
Sesaminsiementen tuotantoprosessi
Sesaminsiemeniä paahdetaan kuorimattomina, mikä vahvistaa pähkinäistä makua. Paahdetuilla sesaminsiemenillä on voimakas maku.
Sesaminsiementen terveelliset ominaisuudet
Sesaminsiemenet sisältävät rasvoja, proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja. Ne ovat myös täynnä antioksidantteja.
Hampun alkuperä
Hampunsiemen (sativa) on alun perin kotoisin Keski-Aasiasta, mutta nykyään se on levinnyt Eurooppaan, Kiinaan ja muualle maailmaan. Hamppua voidaan viljellä lähes kaikissa ekosysteemeissä ympäri maailmaa, mikä mahdollistaa hampun kasvattamisen kaikkialla.
Yhdessä bambun kanssa hamppu on yksi nopeimmin kasvavista kasveista maapallolla. Se oli myös yksi ensimmäisistä kasveista, joista saatiin käyttökelpoista kuitua.
Hampunsiemenien valintaprosessi
Sadonkorjuun jälkeen hampunsiemenet valitaan ja puhdistetaan ei-toivottujen osien poistamiseksi. Tämän prosessin jälkeen siemenet kuivataan ilmakuivaimissa. Tämä varmistaa, että jäljelle jää kokonaisia hampunsiemeniä, jotka voidaan pakata.
Hampunsiemenien terveelliset ominaisuudet
Hampunsiemeniä voidaan syödä raakana, ja ne sisältävät tarvittavat terveelliset ominaisuudet terveelliseen ravitsemukseen. Hampunsiemenet sisältävät omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, jotka ovat tyydyttymättömiä rasvahappoja ja ...
Mitä on kaurajauho?
Kaurajauho on kuivattua ja jauhettua kauraa. Se on täynnä hiilihydraatteja ja siten energiaa. Sitä käytetään paljon eläinruokana (hevosille) sekä raaka-aineena puurolle, leivälle, leivonnaisille, mysliin ja granolaan.
Kuinka kaurajauho valmistetaan?
Kaurajauhon valmistuksessa käytetään koko jyvää. Eli mukaan lukien kuori ja idu, eikä vain viljan tärkkelysosa. Kaurajauho on siis aina täysjyväjauhoa.
Terveelliset ominaisuudet Kaurajauho
Kaurajauho sisältää runsaasti hiilihydraatteja, joten se on hyvä energianlähde urheilijoille. Lisäksi kaurassa on paljon mangaania. Kauran tiedetään alentavan kolesterolitasoja. Lopuksi kaura on myös ainoa tunnettu viljalaji, joka sisältää proteiinia. Tämän Avenalin proteiinin laatu on verrattavissa soijaproteiiniin.
Biologisesti murskattu pellavansiemen
Pellavansiemen on pellavakasvin siemen. Tästä syystä pellavansiemeniä kutsutaan myös pellavansiemeniksi. Sitä käytetään raaka-aineena pellavansiemenöljylle, joka puristetaan siemenistä öljypuristimella. Pellavansiemenellä on pähkinäinen maku ja se on täynnä ravinteita, mukaan lukien runsaasti kuituja (27,3 g / 100 g).
Koko vai murskattu pellavansiemen?
Pellavansiemeniä on saatavilla kokonaisina siemeninä ja murskattuina siemeninä. Koko pellavansiemeniä ei sulateta hyvin kehossa. Siksi suositellaan käytettäväksi murskattuja pellavansiemeniä, jotta kaikki pellavansiemenistä saatavat ravinteet voidaan todella hyödyntää.
Murskattu pellavansiemen on herkullista esimerkiksi smoothieissa, jogurteissa, salaateissa tai leivonnaisissa.
Vuodesta 2021 YOOKA SHILAJIT on erikoistunut korkealaatuisen käsintehdyn Shilajitin toimittamiseen Pakistanista, joka kerätään korkealla Himalajan vuorilla, taaten puhtauden ja tehokkuuden perinteisten ja huolellisten käsittelymenetelmien avulla. Shilajitimme on saatavilla eri muodoissa: - hartseina, - tabletteina, - kapseleina, - purukumeina, - nesteinä. Voitte räätälöidä brändinne valkoisen etiketti shilajit -palvelumme avulla. Asiantuntijatiimimme neuvoo teitä prosessin jokaisessa vaiheessa, kaavan kehittämisestä pakkaamiseen. Etsimme aktiivisesti jälleenmyyjiä Ranskassa, Euroopassa ja ympäri maailmaa. Tuotteidemme kysyntä on vahva, ja haluamme jakaa tämän mahdollisuuden mahdollisimman monen ammattilaisen kanssa ympäri maailmaa. Olipa tavoitteena luoda oma Shilajit-brändi tai tulla jälleenmyyjäksi, olemme täällä tukemassa teitä.
Alkuperä
Tomaatti on hedelmä, joka tulee tomaattikasvista (solanum lycopersicum). Ruokakulttuurissa tomaatti luokitellaan vihannekseksi. Tomaatit ovat peräisin Mesoamerikasta, missä asteekkien ja mayojen esi-isät viljelivät pieniä lajikkeita. Vuonna 1750 tomaatit olivat vielä keltaisia hedelmiä, mutta useiden risteytysten jälkeen niistä tuli punaisia.
Ravinteet
Tomaatit sisältävät runsaasti C-vitamiinia, karoteeneja sekä vitamiineja B1, B2 ja B6. Ne sisältävät myös mineraaleja, kuten kaliumia, fosforia ja magnesiumia. Tomaattia syödään vihanneksena, ja se voi olla kuumaa tai kylmää. Tomaattien hyviä ominaisuuksia voidaan tiivistää kuivaamalla ja käsittelemällä ne paloiksi, rakeiksi tai jauheeksi. Näitä voidaan lisätä moniin ruokiin.
Käyttömahdollisuudet kuivatulle tomaattijauheelle:
Superfoodina
Voit lisätä tomaattijauhetta kastikkeisiin, keittoihin ja terveellisiin (suolaisiin) smoothieihin. Tomaattijauheen hieno puoli on, että se sekoittuu erinomaisesti monien Välimeren yrttien, kuten: basilikan, valkosipulin, oreganon, rosmariinin…
Kastratuille kissoille tarkoitettu lohikrakka 1,5 kg – PURINA 7613032759155
Tuotteen sisältö: Yli A Kg (6 pakkausta)
EAN-koodi: 7613032759155
Tuotekoodi: 89560
Keskimääräinen viimeinen käyttöpäivä: 243 päivää
Alkuperämaa: RANSKA
Pakkaus: 6 UVC
Lavapakkaus: 192 UVC (eli 32 pakkausta)
Elfenbankje-sienen ominaisuudet
Elfenbankje (Trametes versicolor) on sieni, ja se on erittäin yleinen yksivuotinen saprofyytti (ravitsee kuolleesta puusta) lehtipuiden kantojen ja oksien päällä. Lisäksi elfenbankjea esiintyy joskus myös kuusilla. Elfenbankje kasvaa tiilimuotoisesti ryhmissä ja sillä on valkoinen reuna, jonka sisällä on erilaisia värivyöhykkeitä: (punaruskea), harmaa, musta, valkoinen ja beige. Elfenbankjen tukevat, tuuletinmuotoiset lakit ovat 3-8 cm suuria ja yleensä eivät ole paksumpia kuin 2 mm.
Käsittely Elfenbankje-jauheeksi
Elfenbankje on sieni, joka kasvaa ympäri vuoden. Sadonkorjuun aikana elfenbankjeja kerätään eri metsistä. Sadonkorjuun jälkeen elfenbankje leikataan paloiksi ja kuivataan sitten uunissa. Tämän prosessin jälkeen se käsitellään hienoksi elfenbankje-jauheeksi.
Elfenbankje-jauheen terveelliset ominaisuudet
Sienet sisältävät yleisesti ottaen...
Uusi B3-akku on akkumotorinen ratkaisu vaativiin ja tehokkaisiin pumppasovelluksiin. Virrasta riippumaton käyttöalue mahdollistaa suurimman mahdollisen joustavuuden maailman korkeimmalla tilavuusvirralla akkupumpussa (jopa 180 l/m). Täydellinen elintarvikkeiden poistamiseen tai siirtämiseen.
* Pumpputanko varustettu Lutz Original -käsipyörällä
Ominaisuudet & edut
* kulumaton, erityisen hiljainen BLDC-moottori
* optimoitu rumpujen tyhjennys
* äärettömän säädettävä
* erittäin korkea suorituskyky kevyellä painolla
* Huolto ilman erityistyökaluja
* Tiivistysmoduulit tiivistämättömästä (DL) pumpusta voidaan vaihtaa
* pitkä käyttöikä
Sipulin salaperäinen alkuperä
Sipuli (Allium cepa), tai puutarhasipuli, tunnetaan Etelä-Alankomaissa ja Flanderissa myös nimellä ajuin tai juin, ja Pohjois-Alankomaissa siepel, on narsissikasvien perheeseen kuuluva kasvi. Kasvin alkuperä on epäselvä, mutta se on todennäköisesti peräisin Keski-Aasiasta, vaikka sieltä ei ole koskaan löydetty villinä kasvavia yksilöitä.
Tuotantoprosessi, Sadonkorjuu tai Käsittely Paistettu Sipuli
Holyflavoursin paistetut sipulit on valmistettu luomusipuleista ja paistettu luomuauringonkukkaöljyssä. Paistaminen auringonkukkaöljyssä tekee sipuleista herkullisen rapeita ja palmuyljyttömiä! Kun lisäät vettä (10 - 20 %), sipulit muuttuvat joustaviksi. Tämä on ihanteellinen vegaaniseen rasvaan ja leivonnaisiin. Sipulit ovat noin 4 - 6 millimetriä suuria.
Terveelliset ominaisuudet Paistetut Sipulit ja sovellukset
Viimeinen silaus jokaiselle itämaiselle aterialle. Myös ihanteellinen suolaisten naposteltavien, voileipien ja salaattien koristeluun, kastikkeiden viimeistelyyn, jne.
Pesukone lasipullojen ja purkkien ulkopuoliseen puhdistukseen. Lab-10-malli on suunniteltu integroitavaksi pullotusratoihin, joiden tuotanto on jopa 1200 pulloa/tunti (korkeammille tuotantomäärille on saatavilla muita malleja jopa 10 000 pulloa/tunti). Integroitu vetomoottori ja kompaktit mitat tekevät asennuksesta yksinkertaista ja mahdollista kaikissa olosuhteissa. Kone on varustettu sarjalla laitteita, jotka takaavat pullon kaikkien osien perusteellisen pesun: - Säädettävän korkeuden yläharja korkkien pesemiseen - Alaharja pohjan puhdistamiseen - Korkean nopeuden pyörivä keskeinen pystysuora harja koko pullon pinnan pesemiseen Kun pullon pesu on valmis, kaksi ruostumatonta terästä puhallusveistä, joita ohjaa korkeapaineinen tuuletin, varmistaa koko pinnan kuivaamisen etikettien kiinnittämistä varten.
KASAG-hillokeuuni käytetään teollisilla uunikeittolinjoilla hillojen ja hyytelöiden valmistukseen. Hillo tai hyytelö siirretään pumpun avulla kuumiin jäykkiin putkiin. Staattiset sekoittimet varmistavat erinomaisen lämmönsiirron ja erittäin lyhyet prosessiajat.
Suklaan lämmityslaitteisto
KASAG-lämmityslaitteistoa käytetään suklaan lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, homogeenisuuden säilyttämiseen ja suklaata sisältävien tuotantoprosessien optimointiin.
KASAG-käsinekaappi on tarkoitettu käsittelyjen ja tarkastusten suorittamiseen steriilien prosessien aikana. Käsinekaapissa, jossa on syöttöaukko, on tärisevä siivilä, ja sitä käytetään jauhemaisten tuotteiden täyttämiseen säkkeihin.
KASAG-säkkikaasutuskammiota käytetään tuotteiden steriiliin sulkemiseen säkkeihin. Kammiosta poistetaan ilma (tyhjiö) ja sen jälkeen se täytetään typellä. Laite täyttää tiukimmat hygieniavaatimukset. Ripustus voidaan helposti säätää säkin koon mukaan.
Kaksidiapragmapumppu soveltuu elintarvike- ja lääketeollisuuteen sekä suurille virtausnopeuksille ja korkeammille viskositeeteille.
* tyypilliset sovellukset: nestemäiset elintarvikkeet ja puoliluksuselintarvikkeet, lääkeaineet ja kosmetiikkatuotteet
* integroitu vaimennin aina mallikokoon AODD 1" asti
* FDA-yhteensopiva
Ominaisuudet ja edut
* korkea hydraulinen suorituskyky
* huolto-optimoitu muotoilu ja helppo asennus
* itsesukeltava (jopa kuivana)
* jäätymätön ilmajärjestelmä
* ei pysähdy toiminnassa
* elintarviketurvalliset liitännät
Banaanit
Banaanijauhe on valmistettu Ecuadorissa orgaanisesti viljellyistä Cavendish-banaaneista, jotka on kerätty terttuina. Hedelmien kypsymisen ja sadonkorjuun välillä on yleensä 18 kuukauden jakso, vaikka jatkuvasti lämmin ilmasto, säännöllinen sateisuus ja hedelmällinen maaperä mahdollistavat banaanien kasvamisen ympäri vuoden. Tämä tarkoittaa, että ne korjataan yleensä viikoittaisessa rutiinissa.
Banaanit poimitaan varovasti käsin, minkä jälkeen ne kuivataan ilman lämmön käyttöä. Näin ravintoarvo säilyy optimaalisesti. Banaanijauhe on superruokaa, eikä jauheessa ole lisättyjä maku-, tuoksu- tai väriaineita tai muita lisäaineita.
Banaanijauhe vitamiinipommi
Banaaneissa on luonnostaan runsaasti C- ja B6-vitamiineja, sekä mineraali kaliumia ja karoteenia. Suuren ravintoainepitoisuuden vuoksi banaanijauhe sopii hyvin vegaanille. Lisäksi jauhe on runsas tärkkelyksen lähde. Kalsium, jodi, rauta, kupari…
Historia ja alkuperä
Lucumaa on kutsuttu 'inkkien kullaksi'. Lucumaa on viljelty Perun vuoristossa vuodesta 200 jKr., jolloin ihmiset löysivät karamellimaisen makean hedelmän. Perussa 26 kylää on nimetty tämän rakastetun hedelmän mukaan.
Lucumapuu kasvaa parhaiten 450–1000 metrin korkeudessa. Puu kestää kuivuutta hyvin, mutta ei kestä pakkasta. Korkea kosteus on tarpeen hedelmien tuottamiseksi. Lucumapuut alkavat tuottaa hedelmiä vasta 5 vuoden kuluttua, ja jokainen puu tuottaa jopa 500 hedelmää vuodessa. Hedelmän väri on keltaruskea, ja ne voivat painaa jopa kilon.
Käsittely lucumajauheeksi
Lucumapuu kantaa hedelmiä ympäri vuoden, mutta pääsato kerätään keväällä tammikuun ja huhtikuun välillä. Kun hedelmä putoaa lucumapuusta, se ei ole vielä kypsä, ja hedelmäliha on liian kovaa syötäväksi. Hedelmä on säilytettävä heinän alla, kunnes katkera valkoinen lateksi hajoaa ja hedelmäliha pehmenee, mutta jopa silloin, kun hedelmä…
B70V SanitaryPlus -ruokapumppu on tehokas positiivinen siirtopumppu erittäin herkille, viskoosille aineille, joissa on tai ei ole kuituja tai kiinteitä aineita virtaavuuden rajoille asti. Se pumppaa nestemäisiä elintarvikkeita, aktiivisia lääkeaineita ja kosmetiikkatuotteita monenlaisista säiliöistä ja toimituspaketeista. Pumppu täyttää hygienisen suunnittelun vaatimukset ja on sertifioitu "3-A Sanitary Standards" -standardin mukaisesti.
Sähkökäyttöisille moottoreille, joissa on vähennysvaihde, jopa 230 volttiin
* Saatavana myös erityisissä upotussyvyyksissä
* Esimerkkejä aineista: nestemäiset elintarvikkeet ja luksuselintarvikkeet, aktiiviset lääkeaineet ja kosmetiikkatuotteet
* Kierteettömät, manuaalisesti irrotettavat pikaliitännät kosteusalueella
* Hellävarainen, matalapulsatiivinen tuotteen kuljetus
* Sertifioitu ja hyväksytty voimassa olevien "3-A Sanitary Standards for Centrifugal and Positive Rotary Pumps Number 02-10" -standardien mukaisesti
Paratiisimaiset perunalastut
Kookoslastut ovat herkullinen ja terveellinen vaihtoehto tavallisille perunalastuille. Ne on valmistettu kookospähkinän hedelmälihasta.
Kookoslastujen tuotanto
Lastuissa ei ole sokeria tai muita lisäaineita. Kookoslastuja (puoliksi) paahdettuna ne muuttuvat rapeiksi ja kookoksen tuoksu vapautuu.
Kookoslastujen terveelliset ominaisuudet ja käyttötarkoitukset
Makeuttamattomat kookoslastut ovat vähäkalorisia, gluteenittomia, pähkinättömiä, keto- ja paleovaihtoehtoja ja paljon muuta! Erinomainen terveellinen välipala tai koristeeksi jäätelön, kaurapuuron, jogurtin tai smoothieen.