Matcha on poikkeuksellisen eksklusiivista, huippulaatuista vihreää teetä, joka saadaan yksinomaan Tencha-lehdistä. Sitä käytetään tee-seremoniassa - chanoyussa. Sitä kutsutaan vihreiden teiden kuningattareksi. Miten se eroaa tavallisesta vihreästä teestä? Se on makeampaa ja kirkkaampaa kuin tavallinen vihreä tee. Kaikki tämä johtuu siitä, että pensaat, joita käytetään Matcha-teen tuotantoon, suojataan auringolta erityisillä matoilla ennen sadonkorjuuta. Tämä johtaa aminohappojen lisääntyneeseen tuotantoon, jotka vaikuttavat Matcha-teen syvempään ja ainutlaatuiseen makuun. Varjostus aiheuttaa myös klorofyllin lisääntymistä lehdissä, joka ajan myötä muuttuu katekiiniksi. Lehdet korjataan, kuivataan ja jauhetaan jauheeksi.
Mitä matcha-tee sisältää?
- yhdisteen nimeltä EGCG (epigallocatechin gallate), joka vaikuttaa positiivisesti aineenvaihdunnan parantamiseen;
- runsaasti antioksidantteja;
- korkea L-teaniinipitoisuus, joka lievittää stressin ja ahdistuksen oireita;
- klorofyllin lähde
Etsitkö hyllyä, joka ei vain ole toiminnallinen, vaan myös esteettisesti täydentää kauppasi sisustusta? Vanerihylly on täydellinen valinta! Se on valmistettu luonnollisesta ja ekologisesta materiaalista, joten se on paitsi kestävä, myös sopii erinomaisesti erilaisiin sisustuksiin. Hylly on suunniteltu optimaaliseksi ECO-tuotteiden esittelyyn. Siinä on leveät hyllyt, jotka mahtuvat erilaisia elintarvikkeita, mausteita ja muita ekologisia tuotteita. Hyllyn läpinäkyvä rakenne takaa asiakkaille helpon pääsyn tuotteisiin ja samalla esittelee ne esteettisesti.
Hylly on saatavana petsattuna tai painettuna versiona. Petsattu vaneri tuo sisustukseen lämpimän ja luonnollisen ilmeen, kun taas painettu voi olla näyttävä koriste-elementti. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden valmistaa hylly tilauksesta, mukauttaen sen koko ja ulkonäkö yksilöllisiin tarpeisiisi. Voit valita hyllyn korkeuden, leveyden ja jopa muodon.
Mitat: 600x400x1900 mm
Materiaali: Maalattu vaneri, painettu, petsattu
Käyttötarkoitus: Kaupat, messut, tukkukaupat, varastot
Regranulaatti, joka on valmistettu jälkituotantojätteistä ja/tai valikoivasta keräyksestä peräisin olevista kalvoista (kulutuksen jälkeinen jäte LDPE/LLDPE).
Jokainen Nalle haluaa oman nurkkansa. Riittää, että on pieni peitto ja hieman mielikuvitusta, niin yksinkertainen rakenne muuttuu lapsesi unelmien taloksi. Ehkä myös meissä herää lapsuuden muistoja.. Pyöristetyt reunat ja matalalle asetettu patja takaavat turvallisen käytön. Saatavilla 10 värissä.
Täysin ekologinen paperisilppu eri leveydellä, paksuudella ja tuoksulinjoilla täyttää kaikki tarpeesi tuotteen suojaamisessa ja esittelyssä.
Täydelliset ekopaperisilput, jotka toimivat ensisijaisesti koristeellisena elementtinä - ne korostavat ja esittelevät tuotetta, mutta myös suojaavat tuotetta laatikossa vaurioilta ja iskuilta. Tällä hetkellä olemme lanseeranneet uuden hienon sarjan, joka koostuu pölyttömistä paperisilpuista, joilla on täydellinen sileys ja rakenne. Pitkät suikaleet, jotka näyttävät kauniilta, mahdollistavat tarkan ja nopean pakkaamisen. Ne mukautuvat tuotteen muotoon ja tarjoavat entistä paremman suojan tuotteiden kuljetuksessa. Ne ovat täydellisiä kosmetiikka-, keramiikka-, käsintehtyjen tuotteiden, muodin, ruoan ja alkoholin teollisuudelle. Tarjoamme laajan valikoiman värejä ja leveyksiä.
Nämä ekologiset täytteet voivat helposti poistaa muovipakkauksen elementtejä. Silputtu paperi auttaa rakentamaan ekologista ilmettä kaikille brändeille ja vähentämään jätettä.
Luomu-taatelit ovat erittäin terveellinen valinta ravitsemuksessa. Ne tulevat valvotuista viljelmistä ja ovat korkealaatuinen tuote. Ne ovat hyvä kuitujen, ravintoaineiden ja antioksidanttien lähde. Ne sisältävät vitamiineja B-ryhmästä, A:ta, K:ta ja monia mineraaleja. Ne ovat yksi parhaista kaliumin lähteistä. Taatelien ravintoaineet liittyvät moniin terveyshyötyihin. Polyfenolit, yhdisteet, joita taateleissa on, omaavat antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Ne suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä, mikä auttaa ehkäisemään monia sairauksia ja infektioita. Taatelit tarjoavat kaliumia, joka on välttämätön elektrolyytti sydän- ja verisuonijärjestelmälle. Kaliumilla on hyvin tunnettu vaikutus korkean verenpaineen alentamiseen. Taatelien natriumpitoisuus on alhainen ja ne tarjoavat kuitua. Kaikki kolme näistä tekijöistä tukevat taatelien kulutusta sydämen terveyden hyväksi. Taateliviljelmien hedelmät ovat myös rikkaita mineraaleista, kuten kalsiumista, kuparista ja magnesiumista.
Chocorella on yllättävä yhdistelmä kikherneitä, taateleita ja kaakaota, joka tarjoaa herkullisen levitteen voileipiin. Erinomainen vaihtoehto epäterveellisille, suosituilla suklaalevitteille. <strong>Koostumus:</strong> keitetyt kikherneet 49%, taatelit 19%, vesi, rypsiöljy, maapähkinät 4,4%, rasvaton kaakaojauhe 0,5%, Himalajan suola <strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia 955kJ/290kcalRasva 11,3g josta tyydyttyneet rasvahapot 1,3gHiilihydraatit 22,9g josta sokerit 13,3gProteiini 5,8gKuitu 5,6gSuola 1,1g <strong>Käyttö</strong>Chocorella sopii levitteeksi leivälle sekä lisäaineeksi leivonnaisiin ja erilaisiin jälkiruokiin. Tahnaa voi lisätä myös lettuihin ja vohveleihin. Terveellinen vaihtoehto suosituilla suklaalevitteille. <strong>Huomautukset</strong>Säilytä enintään 20°C lämpötilassa. Avattu tuote tulee säilyttää jääkaapissa ja käyttää 48 tunnin kuluessa.
Orkidea on vanha vehnälajike, jota arvostetaan sen terveyshyötyjen vuoksi. Pitkään se oli unohdettu, mutta nyt se on löydetty uudelleen. Orkidea tunnettiin jo antiikin aikoina. Se oli gladiaattorien ja kisojen osallistujien ateria. Se antoi voimaa, fyysistä kuntoa ja joidenkin mielestä jopa älykkyyttä. Orkideansiemeniä pidetään erittäin terveellisinä. Ne vahvistavat immuunijärjestelmää, poistavat myrkkyjä ja edistävät verenkiertoa. Ne auttavat tulehduksissa ja allergioissa. Niillä on lämmittävä vaikutus ja ne parantavat hermoston toimintaa. <strong>Käyttö</strong>Nykyään orkideajauho palaa takaisin keittiöihimme. Sitä käytetään leivonnassa, kuten leivän, kakkujen, keksejen, kotitekoisen pastan, piirakoiden taikinan tai lettutaikinan valmistuksessa.
Kookoshiutaleet saadaan kookospähkinän hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten raastetaan pieniksi hiutaleiksi. Hedelmäliha on rikas ravintoaineista, kuten vitamiineista: C, E, K ja B-ryhmästä, sekä mineraaleista: sinkki, fosfori, magnesium, natrium, kalium, kalsium ja rauta. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoslastut, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisiä tyydyttyneitä rasvahappoja tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat huomattavasti pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne varastoituvat kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat ylläpitämään kehon happo-emästasapainoa.<strong>Koostumus:</strong> kookoshiutaleet <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo 2695kJ/655k
Mantelilastut, kuten itse mantelit, ovat ravinteita täynnä. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiinia ja kuitua, ja näin ollen niillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Ne sisältävät runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat ovat välttämätön osa terveellistä ruokavaliota. Uskotaan, että niiden säännöllinen nauttiminen voi alentaa kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat myös E-vitamiinin lähde, joka on tunnettu antioksidantti, aine, joka estää hapettumisprosessit, avaa verisuonia ja ehkäisee sydänsairauksia sekä hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit edistävät terveiden luiden ylläpitämistä niiden sisältämien ainesosien, kuten kalsiumin, magnesiumin, mangaanin, kuparin, K-vitamiinin, proteiinin ja sinkin, ansiosta. Lisäksi mantelit sisältävät B-vitamiineja, kuitua ja fosforia.
<strong>Koostumus:</strong> mantelit
<strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 2489kJ/602kcal - 30% VRN*
Rasva 50,6g - 72%
josta tyydyttyneet rasvahapot 3,9g - 20%
Hiilihydraatit 9,5g - 4%
josta sokerit 5g - 6%
Komosariisi, joka tunnetaan myös nimellä kvinoa tai perulainen riisi, on niin sanottu pseudovilja, eli kasvi, joka tuottaa tärkkelyspitoisia siemeniä, mutta ei oikeastaan ole vilja. Se on kotoisin Etelä-Amerikasta, missä sitä on arvostettu ravintoarvojensa vuoksi jo vuosisatojen ajan. Sitä kutsutaan siellä "inkkien pyhäksi viljaksi". Kvinoa on täysipainoisen proteiinin, terveellisten rasvahappojen, monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Se sisältää myös saponiineja, joiden ansiosta sillä voi olla allergiaa ehkäiseviä, tulehdusta estäviä, sienitautien vastaisia, virusinfektioita torjuvia ja immuunijärjestelmää stimuloivia vaikutuksia. Siemenellä on antioksidanttisia ominaisuuksia, johtuen sen poikkeuksellisen suuresta flavonoidipitoisuudesta. Komosa ei sisällä gluteenia ja on helposti sulavaa. Punainen kvinoa on maultaan ja aromiltaan voimakkaampi kuin valkoinen kvinoa. Siinä on hieman rapea kuori, ja se sopii erinomaisesti salaateihin. Sitä voidaan paistaa kevyesti, mikä antaa sille pähkinäisen maun, ja sitä voidaan käyttää jälkiruoissa.
Hasselpähkinät, kuten muutkin pähkinät, sisältävät lukuisia ravitsemuksellisia ominaisuuksia. Ne sisältävät E-vitamiinia, jota kutsutaan "nuoruuden ja hedelmällisyyden vitamiiniksi". Ne sisältävät myös runsaasti B-vitamiineja, kaliumia sekä kalsiumia ja fosforia. Tämän ansiosta ne auttavat alentamaan verenpainetta, vahvistavat luita ja hampaita sekä auttavat taistelemaan ylimääräisiä kiloja vastaan. Hasselpähkinät sisältävät runsaasti kaliumia, joka säätelee verenpainetta - noin 680 mg per 100 g. Ne sisältävät myös runsaasti kuitua ja tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka alentavat "huonon" kolesterolin tasoa ja nostavat "hyvän" kolesterolin tasoa. Siksi hasselpähkinöitä sisällytetään ruokavalioon, joka ehkäisee sydän- ja verisuonitauteja. <strong>Koostumus:</strong> kuorittuja hasselpähkinöitä <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo 2742kJ/665kcal - 33% VRN*Täysrasva 63g - 90%josta tyydyttyneet rasvahapot 4,5g - 22%Hiilihydraatit 6g - 2%josta sokerit 4g - 16%Kuitu 8,9gProteiini 14g - 28%Suola 0g - 0%*Viitearvo
Amarantus, jota kutsutaan myös sarjaksi, on yksi vanhimmista kasveista, joita ihminen on alkanut viljellä. Sen terveysvaikutuksia arvostivat asteekit, inkat ja mayat. Nykyään se kuuluu "superfoodien" kategoriaan. Amarantus, kuten kvinoa, on niin sanottu pseudokauris. Se sisältää suuria määriä rautaa, ei sisällä gluteenia ja on kuitujen sekä hyvin imeytyvän proteiinin lähde, joka sisältää täydellisen joukon välttämättömiä aminohappoja. Siemen sisältää tyydyttymättömiä rasvahappoja, mikä vähentää sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Se sisältää myös B-vitamiineja, A-, C- ja E-vitamiinia sekä mineraaleja: mainittua rautaa, kalsiumia, magnesiumia, fosforia ja kaliumia. Amarantus sisältää skvaleenia - ainetta, jolla on supervoimia. Skvaleen on orgaaninen yhdiste, luonnollinen lipidien komponentti kehossa. Se suojaa ulkoisten tekijöiden vaikutuksilta ja helpottaa teollisen toiminnan seurauksena syntyvien myrkkyjen poistamista.
Komosariisi, tunnetaan myös nimellä quinoa tai perulainen riisi, on niin sanottu pseudovilja, eli kasvi, joka tuottaa tärkkelyspitoisia siemeniä, mutta ei oikeastaan ole vilja. Se on kotoisin Etelä-Amerikasta, missä sitä on arvostettu ravintoarvojensa vuoksi jo vuosisatojen ajan. Sitä kutsutaan siellä "inkkien pyhäksi viljaksi". Quinoa on täydellisen proteiinin, terveellisten rasvahappojen, monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Se sisältää myös saponiineja, joiden ansiosta se voi osoittaa allergiaa estävää, tulehdusta ehkäisevää, sienitautien torjuntaa, virusinfektioita ehkäisevää ja immuunijärjestelmää stimuloivaa vaikutusta. Siemenellä on antioksidanttisia ominaisuuksia, johtuen sen erityisen suuresta flavonoidipitoisuudesta. Komosa ei sisällä gluteenia ja on helposti sulavaa. <strong>Koostumus:</strong> valkoinen komosariisi <strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia-arvo 1489kJ/353kcal - 18% VRN*Täysrasva 6,1g - 9% josta tyydyttyneet rasvahapot 0,7g - 3%Hiilihydraatit 57g - 22% josta sokerit 0g - 0%Proteiini 14g - 28%Suola 0,01g <1%*VRN - Viitearvo
Vihreä kahvi on paahtamattomia kaakaopapuja, joista valmistetaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Se on vaaleanvihreä väriltään. Tämä johtuu siitä, että keräämisen jälkeen sitä ei altisteta paahtamisprosessille. Sen koostumuksessa, piristävän kofeiinin lisäksi, löytyy myös klorogeenihappoa, jolle on annettu ominaisuuksia, jotka nopeuttavat rasvakudoksen palamista. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumuksessa on mm. foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12 sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä.
<strong>Koostumus:</strong> jauhettu vihreä kahvipapu
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 1588kJ/381kcal - 19% VRN*
Rasva 13g - 19%
josta tyydyttyneet rasvahapot 0,8g - 4%
Hiilihydraatit 40g - 15%
josta sokerit 0g - 0%
Proteiini 11g - 22%
Kuitu 30g
Suola 0g - 0%
*VRN - Viitearvo Ravinnolle
<strong>Käyttö</strong>
Hauduttamalla vihreää
Ottaen huomioon asiakkaidemme tarpeet, erityisesti nuorempien makeiden leipäkermojen ystävien, Vivio on yhteistyössä suositun fitness-vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa kehittänyt täydellisen kookoskerman reseptin. Kermassa on paitsi herkullinen maku, myös ZERO lisättyä valkoista sokeria. Kerman ainesosat ovat korkealaatuisia, ja niiden sisällyttäminen tasapainoiseen ruokavalioon sekä aktiiviseen elämäntapaan edistää päivittäistä hyvinvointiamme. Kookoskerman Coco SpreAD koostumuksessa on muun muassa kookossose, öljy ja kookoshiutaleet, jotka antavat voimakkaan kookoksen maun, sekä ravitsevat sheavoita ja maitoa. Valkoinen sokeri on puolestaan korvattu maltitoolilla, joka ei ainoastaan omaa alhaisemman kaloripitoisuuden, vaan myös matalamman glykeemisen indeksin. Se, mikä erottaa kookoskerman Coco SpreAD muista levitteistä, on paitsi sen erityisen ravitseva koostumus, myös ensiluokkainen ainesosien laatu.
Ne valmistetaan jauhetuista speltin siemenistä, joita on käytetty Puolan keittiössä jo monia vuosia. Pitkään aikaan ne olivat unohdettuja, mutta nyt ne palaavat suosioon. Speltin hiutaleita syödään keitettyinä tai raakana. Niitä lisätään maitoon, jogurttiin ja hedelmiin.
Taatelit ovat erittäin terveellinen ruokavalinta. Ne ovat hyvä kuitujen, ravintoaineiden ja antioksidanttien lähde. Ne sisältävät B-ryhmän vitamiineja, A-vitamiinia, K-vitamiinia ja monia mineraaleja. Ne ovat yksi parhaista kaliumin lähteistä. Taatelien ravintoaineet liittyvät moniin terveyshyötyihin. Polyfenolit, taateleissa olevat yhdisteet, omaavat antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Ne suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä, mikä auttaa ehkäisemään monia sairauksia ja infektioita. Taatelit tarjoavat kaliumia, joka on välttämätön elektrolyytti sydän- ja verisuonijärjestelmälle. Kaliumilla on tunnettu vaikutus korkean verenpaineen alentamiseen. Taatelien natriumpitoisuus on alhainen ja ne tarjoavat kuitua. Nämä kolme tekijää tukevat taatelien nauttimista sydämen terveyden hyväksi. Taateliviljelmät ovat myös rikkaita mineraaleista, kuten kalsiumista, kuparista ja magnesiumista. Lisäksi ne sisältävät mangaania ja rautaa.
Vehnäjauho tyyppi 750 saadaan Bieszczady-alueen maatiloilta, joilla on ekologinen sertifikaatti. Tämä on yksi suosituimmista jauhotyypeistä, joka valmistetaan jauhetuista vehnäjyvistä. Vehnäjauho, sen sisältämän proteiinin (gluteenin) ansiosta, antaa leivonnaisille kimmoisuutta ja tekee niistä vähemmän murenevia. <strong>Koostumus:</strong> vehnä <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo 1450kJ/342kcal - 17% VRN*Täysrasva 1,8g - 2,6%josta tyydyttyneet rasvahapot 0,7g - 3,5%Hiilihydraatit 68g - 26%josta sokerit 0,5g - 0,6%Kuitu 2,9gProteiini 12g - 24%Suola 0,01g - 0,2%*Viitearvo <strong>Käyttö</strong>Vehnäjauho tyyppi 750 sopii erinomaisesti leivän leivontaan sekä kaikkiin suolaisiin ja makeisiin leivonnaisiin. Ihanteellinen lettujen, vohveleiden tai sakeuttajana keitoissa ja kastikkeissa. <strong>Huomautukset</strong>Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa tiiviisti suljetussa pakkauksessa.
BIO kookosöljy on korkealaatuista, kylmäpuristettua ja puhdistamatonta öljyä. Se on peräisin ekologisista viljelmistä. Öljy saadaan puristamalla kookospalmun hedelmien lihaa. Se on kiinteää koostumusta ja valkoista väriä noin 26 °C lämpötilassa. Alle 26 °C se muuttuu puoliksi nestemäiseksi. Se kestää korkeita lämpötiloja, mikä tekee siitä erinomaisen paistamiseen. 93 % öljyn koostumuksesta on tyydyttyneitä rasvahappoja (lauriinihappo, miristiinihappo, palmitiinihappo, steariinihappo, kapryylihappo, kapriinihappo). Toisin kuin eläinrasvat, nämä ovat keskipitkäketjuisia tyydyttyneitä rasvoja, jotka elimistö muuntaa suoraan energiaksi, eivätkä ne varastoidu rasvavarastoina tai kerrostumina. Loput 7 % koostuu tyydyttymättömistä rasvahapoista (oleiinihappo Omega-9 ja linolihappo Omega-6). Nämä ainesosat tekevät öljystä niin arvokasta. Lauriinihappo, joka on öljyn pääkomponentti (50 %), omaa antibakteerisia, antiviraalisia ja antifungaalisia ominaisuuksia.
Kaurat ovat loistava vaihtoehto pastalle, perunoille tai riisille. Tattariproteiini ei luonnostaan sisällä gluteenia, mutta siitä huolimatta sillä on liimaavia ominaisuuksia. Tämä tekee siitä yleisen lisäyksen gluteenittomiin leipiin. Tattarijauho valmistetaan tavallisesta tattarista, ja paahdettu tattari ei käy paahdettavaksi. Se on makultaan miedompi kuin paahdettu tattari. Raaka tattari voidaan jauhaa myllyssä, ja näin syntynyttä jauhoa voidaan käyttää gluteenittomissa leivonnaisissa, lettuissa ja blinissä. Tattarissa on runsaasti proteiinia, joka sulatetaan samalla tavalla kuin palkokasvien proteiini, sekä kuitua. Tattari on rikas magnesiumin lähde, ja siinä on enemmän magnesiumia kuin tummassa suklaassa. Tattari sisältää välttämättömiä aminohappoja: lysiini, joka parantaa kalsiumin imeytymistä ja vahvistaa immuunijärjestelmää, sekä tryptofaani, joka on välttämätön serotoniinin tuotannolle. Tattarissa on runsaasti kaliumia, B-vitamiineja - B1, B2, B6, PP, E-vitamiinia sekä rautaa, sinkkiä, piitä ja kalsiumia.
Ciecierzyca on myös tunnettu nimellä cieciorka tai groch włoski, ja se kuuluu palkokasvien ryhmään, ja sillä on lukuisia terveysvaikutuksia. Se on erinomainen proteiinin ja välttämättömien aminohappojen lähde, joten se voi korvata lihan. Se on monimutkaisten hiilihydraattien ja kuidun lähde. Ciecierzyca tarjoaa keholle monenlaisia vitamiineja ja mineraaleja, mukaan lukien merkittäviä määriä fosforia, B9-vitamiinia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kaliumia. Se sisältää myös tyydyttymättömiä rasvahappoja. Ciecierzyca on vähäkalorinen ja sillä on alhainen glykeeminen indeksi, ja sen sisältämä kuitu auttaa vähentämään triglyseriditasoja ja "huonoa" kolesterolia. Se on erinomainen lisä moniin ruokiin, keittoihin, kasvispastoihin ja pateisiin, ja paahdettuna se on loistava välipala. Erittäin mielenkiintoista on, että aquafaba, ciecierzycan keittämisestä jäänyt vesi (palkokasvisäilykkeestä saatu vesi omaa samat ominaisuudet) on luonnollisesti täynnä proteiinia ja saponiineja, ja sitä voidaan vatkata, aivan kuten kananmunan valkuaisia. Näin valmistettua käytetään monien ruokien, kuten moussejen tai vegaanisten marenkien, valmistamiseen.
Luonnon vanerista valmistettu hylly on paitsi kaunis myös ympäristöystävällinen. Raaka puu sulautuu täydellisesti ekologisten kosmetiikkatuotteiden minimalistiseen muotoiluun, korostaen niiden luonnollista luonteenpiirrettä. Reunoille leikattuja aukkosovelluksia lisää keveyttä ja viehätystä. Ne voivat olla hienovaraisia geometrisia kuvioita tai kukkakuoseja. Hyllyssä on viisi hyllyä, joilla voit esitellä kosmetiikkatuotteitasi eri kokoisina ja muotoisina. Hyllyn ainutlaatuinen muotoilu varmasti kiinnittää asiakkaiden huomion ja herättää heidän kiinnostuksensa tuotteitasi kohtaan. Tämä on loistava tapa erottua kilpailijoista ja korostaa brändisi ekologista luonteenpiirrettä.
Näyttöä voidaan myös painaa tai öljytä, jotta saadaan vielä luonnollisempi ilme. Voit myös tilata sen kaiverrettuna yrityksesi logolla tai räätälöidyillä teksteillä.
materiaali: Luonnon vaneri,
Kohde: Kaupat, apteekit, messut
Viimeistely: Öljyäminen, painaminen, kaiverrus, värjäys
Ksylitoli on yhä suositumpi makeutusaine, joka tuo ruokiin makeutta ilman merkittävää kalorien lisäämistä. Sitä suositellaan diabeetikoille ja vähäkalorisella dieetillä oleville. Sen etuna on, että se nostaa verensokeria hyvin hitaasti. Sen aineenvaihdunta tapahtuu lähes ilman insuliinin osallistumista. Ksylitoli saadaan suomalaisesta koivun kuoresta.
Ksylitoli tarjoaa 1 grammassa 2,4 kcal, vertailun vuoksi - 1 grammassa sokeria on 4 kcal. Ksylitolin glykeeminen indeksi on vain 8, kun taas sokerilla se on peräti 70. Se ei ainoastaan auta vähentämään kaloreita ruokavaliossa, vaan vaikuttaa myös myönteisesti hampaisiin - se estää kariesta aiheuttavien bakteerien toimintaa ja vahvistaa hammaskiillettä.
Alun perin koivun kuoresta tuotettu ja siksi usein koivusokeriksi kutsuttu, sitä saadaan nykyään yhä useammin maissista. Luonnollisesti sitä esiintyy myös joissakin hedelmissä ja sienissä. Itse asiassa se ei ole sokeria, vaikka sitä yleisesti niin kutsutaan, vaan kuten monet makeutusaineet, se on sokerialkoholi.
Kaurat ovat erinomainen vaihtoehto pastalle, perunoille tai riisille. Tattariproteiini ei luonnostaan sisällä gluteenia, mutta siitä huolimatta sillä on liimaavia ominaisuuksia. Tämä tekee siitä yleisen lisäyksen gluteenittomiin leipiin. Tattarijauho valmistetaan tavallisesta tattarista, ja paahdettu tattari käy läpi paahtamisprosessin. Tämä tehdään pääasiassa antaakseen sille uuden, mielenkiintoisen aromin. Raaka tattari voidaan jauhaa myllyssä, ja näin syntynyttä jauhoa voidaan käyttää gluteenittomissa leivonnaisissa, lettuissa ja blineissä. Paahdetulla ja paahdettomalla tattarilla on verrattavissa olevat ravintoarvot, vaikka paahdetussa on hieman vähemmän, mikä johtuu paahtamisprosessista. Tattarista löytyy runsaasti proteiinia, joka sulatetaan samalla tavalla kuin palkokasvien proteiini, sekä kuitua. Se sisältää välttämättömiä aminohappoja: lysiiniä, joka parantaa kalsiumin imeytymistä ja vahvistaa immuunijärjestelmää, sekä tryptofaania, joka on välttämätön serotoniinin tuotannolle.
Paistettujen vihannesten pateeta on valmistettu parhaista vihanneksista ja mausteista. Se on valmistettu kikherneistä, ja siihen on lisätty selleriä, porkkanaa, sipulia ja persiljanjuurta. Se maistuu suurimmille leivän levitteiden tuntijoille.
Pateessa on runsaasti täysipainoisia hiilihydraatteja, proteiinia, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja. Vihannekset, joista se on valmistettu, ovat täynnä antioksidantteja, jotka poistavat vapaita radikaaleja kehosta. Kikherne, joka on pateen perusta, tunnetaan myös nimellä kikerherne tai italialainen herne, on todellinen proteiinin aarreaitta, jolla on korkea ravintoarvo. Sen koostumuksessa on myös runsaasti B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja lukuisia mineraaliraaka-aineita, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä. Kikherneessä olevat ainesosat estävät ummetusta, säätelevät ulostamisrytmiä sekä alentavat verenpainetta ja kolesterolitasoa.
Tiedätkö, että vehnä-, ohra- ja muiden viljojen allergisille henkilöille ei lähes koskaan tule allergisia reaktioita näiden viljojen vihreästä ruoho-osasta? Nuori ohra, joka tunnetaan myös nimellä ohran ruoho tai vihreä veri, on luonnollinen tapa toimittaa keholle välttämätön annos proteiinia, mineraaleja, vitamiineja ja entsyymejä. Ravinteikkaan sisällön ansiosta nuori ohra auttaa nauttimaan terveydestä ja hyvinvoinnista. Ohran ruoho on luonnollinen vitamiinien, proteiinien ja mineraalien lähde. Se on B6-, C-vitamiinin, foolihapon, kalsiumin, raudan, magnesiumin, kaliumin ja sinkin lähde. Se sisältää runsaasti kuitua. Useimpien viljojen ruoho sisältää myös pieniä määriä B12-vitamiinia. Kalsium edistää veren normaalia hyytymistä, auttaa lihasten normaalia toimintaa ja on tarpeen terveiden luiden ja hampaiden ylläpitämiseksi. Magnesium auttaa vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta, edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia toimintaa.