Serrano-kinkku Reserva Teruel 18-22 kuukautta luuttomana - Serrano-kinkku Reserva, joka on kypsytetty 18-22 kuukautta, valmistettu Teruelissa
Serrano-kinkku, jonka kuivatusaika on vähintään 18 kuukautta, kypsytetään kellareissa ja annetaan levätä tarvittavan ajan, jotta rasvat sulautuvat yht...
Serrano Kinkku "D.O.P. Teruel" (Luuttomana) - Sierra Lind
Prosciutto Serrano di Teruel D.O.P. Luutettu Sierra Lindón - Teruelin D.O.P. -kinkku on punertava, siinä on sisäänrakennettua rasvaa ja viipaloituna s...
Kinkku - Sika
0,00 €
Kinkku - Sika...
Iberialainen Kinkku
Espanjalainen prosciutto, kasvatettu villinä ja ruokittu tammenterhoilla.
100% Iberialainen Tamme-Kinkku
Seuraava Kinkku, joka tulee 100 % iberialaisista sioista, joita kasvatetaan vapaasti dehesas-alueilla ja ruokitaan viimeisessä lihottamisvaiheessaan l...
IBERIAN CEBO-KINKKU - IBERIAN CEBO-KINKKU, GUIJUELO, SALAMANCAST
IBERIALAINEN CEBOLLA-KINKKU GUIJUELO, SALAMANCA KYPSYTETTY 30/34 KUUKAUTTA PAINO 7-7.5KG 98€ KAPPALE...
Next
Iberialainen Tamme-kinkku "50% Iberialainen Rotu" (koko pala käsin viipaloitu - Viipaloitu
159,90 €
Tuote on valmistettu aikuisten sikojen etupäästä, joka on käynyt läpi suolaus- ja kypsymisprosessin. Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet Iberi...
Iberialainen Tammi-Kinkku D.O.
Vapaana kasvatettujen iberian sikojen paletot, jotka tulevat Extremaduran Dehesas-alueelta, ja joita on ruokittu yksinomaan tammenterhoilla montanera-...
IBERICO BELLOTA OLKAHAM 75% IBERIALAINEN ROTU HENKILÖKOHTAINEN GASTRONOMIA
Alta Gastronomía -tammiin ruokitun olkapään kinkku pursuaa intensiivistä makua ja niittyjen raikkautta. Sen voimakas väri ja aromi vievät meidät suora...
Iberico Possuhammas Luuton Luonnollinen Rehu 50% Iberico Bre - Kinkut ja Makkarat
39,60 €
Paranneltu lihatuote, joka on valmistettu lihasta, joka vastaa lihasmassaa, jossa on luuta, jalkaa ja kavioita Iberian sian takapään puolikkaasta. Sik...
San Daniele Kinkku DOP, kokonainen luuton kinkku, n. 8 kg
Prolongo-brändin San Daniele -kinkku on todellinen mestariteos.
Parman Kinkku - Luuton Parman Kinkku
Aggressiivinen hinta luuttomalle Prosciutto di Parmalle...
75% Ibérico Pata Negra Tammi-Kinkku - Luulla / Ilman Luuta / Käsin Leikattu
Iberian Bellota -kinkku tunnistetaan sen pitkänomaisesta muodosta, jossa on tumma ja kulunut sorkka, tyypillinen kentällä liikkuville yksilöille. Siin...
Next
Sian ulkofile
Monte Safiran porsaan sisäfilee on ensiluokkainen porsaanliha, joka kuvastaa brändin sitoutumista laatuun ja perinteeseen. Tämä porsaanliha on peräisi...
Tuore sianliha
Tuore Sianliha Tuore Sianliha Vaatimukset Luomu Kasvatettu Ilman Antibiootteja GMO-vapaa...
Valkoinen kinkku mustalla tryffelillä Périgordista - keitetty kinkku tryffelillä
Ranskalainen valkohammas mustalla tryffelillä Périgordista Valkohammas mustalla tryffelillä Périgordista. Ranskalainen, käsityönä valmistettu ja aluee...
Next
GRAN RESERVE DUROC ROTU KINKUNPIDIN - KINKUT
99,00 €
GRAN RESERVE DUROC ROTU KINKU TUKI - KINKUT Viite: 5105 PAINO: 8-8,5 kg...
Villisika
Perinteinen villisika terriini 90g Jean Brunet...
Romero
Rosmariini (Rosmarinus officinalis) on monivuotinen aromaattinen kasvi, joka kuuluu huulikukkaisten perheeseen. Se tunnetaan voimakkaasta aromistaan j...
Next
Hannimeler
Hannimeler...
Next
Merlemont
Pastöroitu lehmänmaito ja kerma (alkuperä Ranska), Suola, Mikrobin koagulantti, Maitohappobakteerit ja kypsytysaineet, Kiinteyttäjä: kalsiumkloridi. R...
Next
Leman
738,00 €
Léman-seinävalaisimen tai riippuvalaisimen muotoilu perustuu mikroperforoituihin messinkiosiin, jotka luovat pehmeän ja hienovaraisen hehkun. Saatavil...
Kuivatut Taatelit
Kuivatut taatelit, luonnollinen energian ja makeuden lähde.
Kaneli (Leikattu)
Kategoria: Yksittäiset mausteet Maku ja aromi: Erittäin hieno, miellyttävän makea aromi, jossa on yrttimäistä puumaista tuoksua ja neilikkaisia vivah...
Lemmikkiruoka
EFG Elbe Fetthandel on asiantunteva toimittaja useille raaka-aineille eläinruokateollisuudessa. Erikoisuudet • Spirulina • Vihreähuulisimpukkajauhe •...
Serrano-kinkku Reserva Teruel 18-22 kuukautta - Serrano-kinkku, joka on kypsytetty 18-22 kuukautta, valmistettu Teruelissa.
Jamón serrano, jonka kuivausaika on vähintään 18 kuukautta, kypsytetään kellareissa ja annetaan levätä tarvittavan ajan, jotta rasvat sulautuvat yhtee...
Serrano-kinkku D. Alkuperä Teruel 20-24 kuukautta luuttomana - Luuttomana ja kiillotettuna kinkku, jossa on 20-24 kuukautta D. Alkuperä Teruel Duroc-rotu
Serrano-jamón, joka on huippuluokkaa, on saanut "Denominación Origen Teruel" -tunnustuksen ja se on useaan otteeseen palkittu Teruelin parhaana jamóni...
Next
Serrano-kinkku Teruel 15-16 kuukautta luuttomana - Serrano-kinkku, jonka vähimmäiskypsyys on 13-14 kuukautta, luuttomana V-leikkauksena
Serrano-kinkku, jonka kuivatusaika on vähintään 15 kuukautta. Kypsytetään kellareissa koko prosessin ajan, ja tavoitteena on saavuttaa optimaalinen ky...
Serrano-kinkku D. Alkuperä Teruel 20-24 kuukautta - Kinkku alkuperämerkinnällä Teruel, 20-24 kuukautta kypsytetty Duroc-rotu
Serrano-jammi, joka on erinomaisen serrano-sian lihaa, on saanut "Denominación Origen Teruel" -nimityksen ja se on useaan otteeseen palkittu Teruelin ...
Gran Reserva Duroc Serrano Kinkku 18-22 kuukautta Teruel
Duroc-rotuinen serrano-kinkku, jonka kypsyminen on 18-22 kuukautta, valmistettu Teruelissa - Duroc-rotuinen Gran Reserva serrano-kinkku, jonka kuivatu...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play