Belgia, Wingene
17km
... merkitty 'superior'-merkinnällä. Manuaalisen poiminnan jälkeen viljelijät tuovat kosteat pavut keskitettyyn fermentointiyksikköön, jossa niitä fermentoidaan 6 tai 7 päivää puulaatikoissa, lämpötilan mukaan säädellyllä käännöksellä. Alkuperä: Venezuela Alue: Arismendi – Sucre osavaltio Lajike: Criollo ja Trinitario Vivahteet: pähkinäinen, makea, kukkainen SKU: 5430002193267 Polyolit: 17,6g ° Energia: 451Kcal, 1887kJ Kokonaisrasva: 39,6g Jossa tyydyttynyttä rasvaa: 24,4g Hiilihydraatit: 28,7g Jossa sokeria: 7,6g * Proteiini: 12,5g Suola: 0g...
Portfolio (49)
Belgia, Staden
5km
... mahdollisimman lyhyenä, mikä johtaa optimaaliseen vitamiinien, mineraalien ja kuitujen säilymiseen tuotteissamme: porkkanat, kukkakaalit, sipulit, kesäkurpitsat, salsify, perunat, kaalit, pavut, herneet, paprikat, parsat, broccolit, sienet, yrtit, hedelmät, nauriit, purjot, sellerit, fenkolit, soseet, keittovihannekset,…...
Belgia, Staden
6km
... muussatut vihreät pavut, pakastetut muussatut parsakaalit, pakastetut muussatut porkkanat, pakastetut muussatut kukkakaalit, pakastetut muussatut sellerit, pakastetut muussatut herneet, pakastetut sekavihannekset, pakastetut sipulit, pakastetut herneet, pakastetut paprikat, pakastettu salsify, pakastettu pinaatti, pakastetut tomaatit, muut pakastetut pavut, mangetout.
Belgia, Ardooie
9km
...-pavut, viipaloidut sienet, vihannessekoitukset, vihannespalat, kikherneet, kaalirabi, suikaleet, kaalit, kuutioidut vihannekset, maissi, paprika, purjo, mustajuuri, pinaatti, ruusukaalit, tomaatit, härkäpavut, porkkanat, hopeasipulit.
Belgia, Ardooie-koolskamp
12km
...käsittelyn ja pakkaamisen. Vihannekset: parsa, munakoiso, broccoli, porkkana, kukkakaali, selleri, varsiselleri, fenkoli, vihreät pavut, purjo, sienet, sipuli, herneet, paprika, peruna, kurpitsa, salottisipuli, pinaatti, kevätsipuli, sokeriherneet, maissinjyvät, tomaatti. Yrtit: basilika, laakerinlehti, rakuuna, ruohosipuli, korianteri, vesikrassi, tilli, fenkoli, oreganolehti, minttu, oregano...
Belgia, Roeselare
8km
... päinvastoin. Olemme kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti nenämme koko tuotantoprosessissa. Tiukasti valitut pavut paahdetaan 12–14 minuutin ajan 180–220 °C:ssa, koostumuksesta riippuen. Tämän aikana tehdään jatkuvia tarkastuksia, kunnes oikea aromi saavutetaan. Toisin sanoen, kunnes olemme itse tyytyväisiä tulokseen ja pidämme sitä arvokkaana, jotta voimme antaa sinun maistaa sitä. Haluamme nimittäin, että nautit kahvista yhtä paljon kuin me.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play