Erikoistunut opastukseen lähes 30 vuoden ajan, EPC tukee sinua tilaustesi toteuttamisessa. Toimimme koko Belgiassa, yli 800 rakennuksessa, alkaen suunnittelusta, toteutuksesta, valmistuksesta ja opastusten asennuksesta.
Toiminta-alueemme kattaa postilaatikkokyltit aina sisäänkäynnin totemeihin, sekä kaiken, mikä liittyy turvallisuuteen (evakuointisuunnitelmien toteutus ISO 23601, evakuointipiktog...
... kuoret. Kahvinporot, teepussit, murskatut kananmunankuoret. Ruokaöljyt, jotka on sekoitettu kasaan, sekä rasvat
• puutarhasta: nurmikon leikkuujätteet ohuina kerroksina, kuivat lehdet ja oksat, pensasaitojen tai pensaiden leikkausjätteet (oksille, joiden halkaisija on yli 1 cm, on suositeltavaa käyttää silppuria)
• erilaiset: kuihtuneet kukkakimput ja huonekasvit, pieneläinten biohajoavat purut, tulien tuhka...
...ChèvrArdennes esittelee useita erinomaisia makuvaihtoehtoja: kukkakuorissa, tuoreena yrttikiekona, hunajalla, rusinoilla, sipulilla, bruschettana, sitruunalla, pekonilla. Mutta myös tuhka- ja hunajagouda, Parmigiano Reggiano -juustolla, Tanskalaisella sinihomejuustolla ja monilla muilla. Laadun huomioiminen juustonvalmistuksessa takaa, että vuohenjuustomme nostavat vaativan jakelijan mainetta, joka valitsee tuoreita ja eksklusiivisia juustoja asiakkailleen.
... välttämätöntä kuluttajapakkauksissa ja valmistetuissa tuotteissa.
• On ihanteellinen maitolähde tilanteissa, joissa säännöllistä nestemäistä maitotoimitusta tai jäähdytystä ei ole saatavilla.
Täyskerma-maitopulveri
Välittömästi liukeneva täyskerma-maitopulveri:
Kosteus: 2.5% max
Laktoosi: 36.0% min
Rasva: 28.0% min
Proteiini: 24.0% min
Tuhka: 7.0% max
Liukoisuusindeksi: 1.0 max
Titratable Happamuus: 0.15 max
Väri: Kerma/Valkoinen
Maku: Miellyttävä
Standardilevyjen määrä: 50000 cfu/g max
Koliformit: 10 cfu/g max
Stafylokokki: 10 cfu/g max
Salmonella: Negatiivinen
E. Coli: 10 cfu/g max
S.