Espanja, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. on perheyritys, joka on yli sadan vuoden ajan valmistanut ja kypsyttänyt iberialaista kinkkua ja muita iberialaiseen sikoihin liittyviä tuotteita. Yritys on onnistunut yhdistämään perinteiset menetelmät edistyneimpään teknologiaan, sertifioimalla tilat Euroopan unionin vaatimusten mukaisiksi ja liittymällä Denominación de Origen Jamón de Guijuelo -nimitykseen sen perust...
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
... päivän jokaiselta tuoreen palan kilolta, hallitussa lämpötilassa, joka on 3º - 5º Celsius-asteen välillä, ja suhteellisessa kosteudessa, joka on 75 % - 85 %. Rotu: 50 % Iberico Ravinto: Cebo de Campo Etiketin väri: Vihreä Energiapitoisuus: 356 Kcal / 1480 KJ Rasvat: 27.6 g Tyydyttyneet rasvat: 9.4 g Hiilihydraatit: < 0,10 g Sokerit: < 0,10 g Proteiinit: 27 g Suola: 7 g...
Espanja, Badajoz
...Vapaana kasvatettujen iberian sioista peräisin oleva kinkku, joka on ruokittu tammenterhoilla montanera-kauden aikana ja viimeistelty luonnollisilla rehuilla. Kinkut, joiden kypsytys on yli 24 kuukautta. Iberian maku edullisempaan hintaan.
Portfolio (9)
Valmistamme iberialaisia kinkkuja, kuten bellota, cebo de campo ja cebo, sekä iberialaisia paloja. Olemme tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten sianlihojen myyntipiste. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... teemme teurastuksia lähes koko vuoden. Suora myynti tehtaasta loppukäyttäjälle ja ammattilaisille tukkumyyntinä. Toimitamme koko EU:n alueelle. Jakaamme myös tyypillisiä tuot...
Portfolio (7)
Espanja, Madrid
Compañía La Iberica on yritys, joka on erikoistunut iberialaisten sianlihojen tuotantoon ja kaupankäyntiin eri pakkausmuodoissa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Olemme iberialaisten sianlihojen, kinkun, iberialaisen olkapään, iberialaisen lihan, riistalihojen kypsytettyjen makkaroiden ja muiden omien kypsytettyjen tuotteiden toimittajia. Työskentely parhaista raaka-aineista ja erittäin kokeneen henki...
Portfolio (3)
Espanja, Alcobendas
BELLOTARI Espacio Ibérico on yrityksemme brändi, ja meillä on erikoisosaamista iberialaisten sianlihaproduktien myynnissä, kaupallistamisessa ja jakelussa sekä kaikissa niissä tuotteissa, jotka on valmistettu Extremaduran ja muiden Espanjan alueiden raaka-aineista. Olemme syntyneet selkeällä aikomuksella tarjota maksimaalista laatua tuotteissamme; tunnemme täydellisesti iberialaisten tuotteiden tu...
Espanja, Guijuelo
...Cebo de Campo -tunnuksen alla olevat palat tulevat vapaana kasvatetuista Iberico-sioista. Niiden ruokavalio koostui luonnollisista rehuista ja niityiltä saatavista resursseista. Sen aromi ja makeus tekevät jokaisesta palasta todellisen herkun ruoan ystäville.
Portfolio (10)
Espanja, Fuente De Cantos
... risteytetty. Ruoan mukaan: Bellota-kinkku: Peräisin vapaana kasvatetusta iberikkosikasta, joka on viime kuukausina ruokittu luonnollisilla niityillä ja bellotalla. Cebo de Campo -kinkku: Peräisin iberikkosikasta, joka on kasvatettu...
Espanja, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Olemme perheyritys, jolla on perinteinen luonne ja pitkä kokemus kinkku- ja makkarateollisuudesta. Sijaitsemme Salamanca-n alueen Campo Charro sydämessä. Los Serranos keskittyy artesaanityönä valmistettujen iberialaisten makkaroiden ja bellota-kinkkujen valmistamiseen, ja meillä on kaksi selkeästi erottuvaa tuotantolinjaa. 1. Iberian sian makkaroiden ja kinkkujen...
Espanja, Talavera La Real (badajoz)
...Olemme karjankasvattajia, meillä on hyvä sika, josta saamme parhaat tuotteet. Seuraamme sikoja kasvatuksesta teurastukseen, mikä mahdollistaa erinomaisen kinkun, palan, lihan ja bellota-makkaroiden tarjoamisen. Erinomainen iberialainen sika, jota ruokitaan maalla, saa arvostuksen "Bellota 100% Ibérico" ja "cebo de campo". Meillä on yli 4 000 hehtaaria satoja vuosia vanhoja tammi-metsiä Extremadurassa, joissa valitsemme, kasvatamme ja ruokimme iberialaisia sikoja. Sian kasvatus ja seuranta tekevät tuotteistamme erinomaisia ja erottuvat laadultaan.
Espanja, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Olemme parhaan laatuisen iberialaisten kinkkujen, palettien ja makkaratuotteiden tuottajia. Meillä on omia dehesas-alueita, leikkuusaleja ja kuivatushuoneita Jabugossa (Huelva). Tarjoamme bellota-kinkkuja, cebo campo -kinkkuja ja cebo-kinkkuja, itse valmistettuja makkaroita sekä tuoreita ja pakastettuja iberialaista sianlihaa.
Espanja, Badajoz
... linjassa kansallisten ja eurooppalaisten säädösten kanssa. Iberialaisia kinkkuja on monenlaisia, ja niiden erottaminen on olennaista laadun varmistamiseksi. Elige Tu Ibérico -palvelussa olemme kehittäneet erityisen merkintäjärjestelmän iberialaisille kinkuille, jonka avulla voit taata tuotteesi laadun. Järjestelmä koostuu neljästä tarrasta, jotka todistavat, että kinkku on iberialainen bellota, 100...
Espanja, Zafra-Badajoz
Italia, Campo Calabro
I Salumi della Benedetto s.r.l. juhlivat laatua, yhdistäen sen Calabrian kreikkalaisten maan tyypillisiin tuoksuihin ja makuihin, kuten ruttan, fenkolin ja tulisen punaisen chilin tuoksuihin, jotka, voimakkaasti suurissa mortteleissa murskattuna, täydentävät makuelämystä. Pitkä kypsymisprosessi, joka on valittu asiakkaiden terveyden suojelemiseksi, helpottaa ja säilyttää lihatuotteiden fyysisten j...
Suositut maat tälle hakutermille