Italia, MILANO
...Il Culatello Giordano on valmistettu 100 % italialaisesta lihasta. Tuote on laktoositon ja gluteeniton. Alkuperä: lihat ovat peräisin sioista, jotka on syntynyt, kasvatettu ja teurastettu Italiassa. Raaka-aine: tuote on saatu takajalkojen sisäisistä ja ulkoisista lihaksista (biceps femoris, semimembranosus ja semitendinosus) sian, joka on täysin riisuttu nahasta ja osittain peitteen rasvasta, ja...
Portfolio (191)
Bertelli Formaggi S.r.l., joka on ollut markkinoilla neljässä sukupolvessa, tarjoaa erinomaisia kypsytettyjä ja tuoreita juustoja. Olemme monien eurooppalaisten yritysten luotettava kumppani, joka toimittaa paitsi 12 kuukauden ja 60 kuukauden kypsytettyä "Parmigiano Reggiano", myös perinteisiä italialaisia vuohen- ja lampaanjuustoja. Olemme myös tyypillisten leikkeleiden, kuten "salame", "fiocchet...
Portfolio (54)
...Hänen on ”uhraattava” sian arvokkain osa. Itse asiassa Culatello di Zibello DOP, kaikkien makkaratuotteiden kiistaton prinssi, ”valmistetaan” sian reiden keskimmäisistä lihaksista. Tuoretta raskasta italialaista sianlihaa käsitellään huolellisesti ja muotoillaan tyypilliseen päärynän muotoon. Suolaa ja pippuria, 15 päivää viileässä tilassa leväten, sitten se sidotaan käsin luonnolliseen rakkoon...
Portfolio (10)
Italia, Marmirolo
Salumificio Merlotti aloitti toimintansa heti sodan jälkeen Castel d'Ariossa, kaupungissa, joka on legendaarisen autokilpailijan Tazio Nuvolarin syntymäpaikka. Alun perin käsityöläisliikkeenä yritys on ajan myötä kasvanut ja tarjonnut tuotteitaan yhä laajemmin alueella. Kolmannelle sukupolvelle siirtyessään salumificio siirtää tuotantoyksikkönsä Marmiroloon (MN) 3000 neliömetrin teollisuusrakennuk...
Italia, Villafranca Piemonte
... huolehtii sianlihan teurastuksesta, käsittelystä ja kaupasta, taaten aina tuoreen ja aidon valikoiman. Tuotteisiin kuuluvat: tuore ja pakastettu sianliha, makkaroita, kinkkuja, salamia, zamponea, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ja cotechino.
Italia, Langhirano
Yli 40 vuoden ajan Monica & Grossi on valmistanut prosciutto di Parma Dop:ta, prosciutti crudoa ja prosciutti cottia. Lisäksi se myy Prosciutto crudo di San Danielea, speckia, savustettua prosciuttoa, culattaa ja culatelloa, jossa on nahka. Valitaan ensiluokkaisia kotimaisia lihoja, joita työstetään suurella kokemuksella mestariprosciuttajien toimesta ja kypsytetään Langhiranon ihanteellisessa ilm...
Portfolio (3)
...kukkuloilta ja vuorilta, kypsytysajat vaihtelevat 36 kuukaudesta 80 kuukauteen. Modenan perinteinen balsamiviinietikka IGP, joka on kypsytetty puutynnyreissä 12-24 vuoteen asti, jopa 30 vuotta. Parmankinkku DOP, Culatello di Canossa (RE) vähintään 24 kuukauden kypsytyksellä, Felinon salami, aasinkinkku, aasinsalami, Strolghino. Esikypsennetyt: Cotechino, Zampone, kypsytetty salami, myös tryffelillä...
Portfolio (10)
...Teurastamo, Galvano-niminen norcineria, on vuodesta 1971 lähtien tarjonnut ensiluokkaisia käsityöläislampaita ja -lihoja, jotka ovat tulosta jatkuvasta vuoropuhelusta alan kasvattajien kanssa. Tästä syvästä työstä ja rakkaudesta syntyy erityinen valikoima korkealaatuisia käsityöläissalamia, kuten perinteisesti kypsytetty makkara, erilaiset salamit, herkulliset cacciatorinit, capocollo, culatello, lonza, pancetta ja paljon muuta. Tuotantoa, joka vie makumatkalle menneisiin aikoihin, jotta asiakkaiden ja heidän vieraidensa makunautintoja voitaisiin tyydyttää.
Italia, Polesine Zibello
Culatello D.O.P. tuotanto...
Erityis. culatello, fiocco, strolghino, tuotanto ja myynti.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play