... pataruokiin tai haudutuksiin. Poskilihapalan rakenne on pehmeä ja mehukas, ja kypsentäessä se vapauttaa kaiken iberialaisen sian lihan ominaismaun. Tämä leikkuu on täydellinen niille, jotka etsivät korkealaatuista gourmet-ruokaa, jossa on selkeä iberialaisen gastronomian leima.
Portfolio (15)
...Haju: Intensiivinen kukkainen. Maku: Makea ja sitruksinen. Rakenne: Hidas kiteytyminen. CREMA DE LAVANDA Väri: Valkoinen amberiin. Haju: Intensiivinen laventeli. Maku: Makea, jossa on hapokkaita vivahteita. Rakenne: Keskikiteytyminen. CANTUESO Väri: Vaalea amber. Haju: Hento kukkainen. Maku: Makea, hieman hapokas. Rakenne: Hidas kiteytyminen. LAVANDA Väri: Valkoinen amberiin. Haju: Intensiivinen laventeli. Maku: Makea, jossa on hapokkaita vivahteita. Rakenne: Keskikiteytyminen.
Portfolio (25)
Espanja, Sevilla
...Voi olla, että olemme tuoneet tämän tuotteen, dulce de leche, maksimaalisesti esiin. Tuote, jonka maku on herkullinen ja rakenne hieno, tuo iloa niin suurille kuin pienille. Latinalaisessa Amerikassa eniten kulutettu makeistuote on nyt saatavilla Espanjassa. Muodot: 420 g, 1000 g ja 7 kg.
Portfolio (6)
Espanja, Bigastro-Alicante
... musta. Sen rakenne on kermaista, mikä mahdollistaa sen levittämisen. Tyypillinen tuoreen valkosipulin haju ja maku on täysin poistettu, muuttaen sen hedelmäiseksi ja aromaattiseksi tuotteeksi, joka muistuttaa tryffeleitä ja lakritsia. Black Garlic Amefruits Gourmetia myydään sekä irtotavarana että pakattuna 2 kynnen pakkauksissa: 2 kynnen pakkauksen paino on noin 80 grammaa.
Portfolio (6)
Espanja, Alcalá La Real
...Pienet korkealaatuiset extra-neitsytoliivipallot. Extra-neitsytoliivipallot antavat ruoille esteettisen ja ylellisen kosketuksen, sillä niiden öljypearlien tai öljykaviaarin ulkonäkö tuo esiin ainutlaatuisen koristeellisen yksityiskohdan. Ne räjähtävät suussamme jokaisella suupalalla, aiheuttaen odottamattoman tekstuurin ja maun, joka sekoittuu muiden ainesosien kanssa. Niiden rakenne tekee jokaisesta annoksesta ainutlaatuisen elämyksen aisteille, sillä se alkaa näkemisestä, jatkuu suussa tuntumalla ja huipentuu makuun.
Portfolio (10)
Espanja, Alaior-Menorca-Islas Baleares
... vanhentunut ruskea, hieman kovempi rakenne ja kehittyneet, intensiiviset maut ja aromit, jotka jäävät pitkäksi aikaa suuhun. Juusto on voittanut Super Gold -mitalin World Cheese Awards 2019-2020, pronssimitalin World Cheese Awards 2018-2019, 1. sijan kypsytettyjen juustojen kategoriassa D.O.P. Mahón-Menorca -kilpailussa 2018, kultamitalin Gourmet Quesos 2017, ja 1. sijan kypsytettyjen juustojen kategoriassa D.O.P. Mahón – Menorca -kilpailussa 2017.
Portfolio (3)
Espanja, Cox (alicante)
...Kivettömässä anjovismaussa olevassa gordal-oliivissa korostuu muun muassa sen suuri koko ja lihaisuus, jonka halkaisija vaihtelee 80:stä 100:aan. Andalusialaisilta alueilta kotoisin oleva kivettömässä anjovismaussa oleva gordal-oliivi on suurin oliivi, jonka voit löytää Espanjan alueelta. Vihreän ja hieman kultaisen näköinen, sen rakenne on kova, joten sen lajike tuottaa vain vähän öljyä...
Portfolio (45)
Espanja, Murcia
...Parsakaali tulee Navarran puutarhasta. Keräyksen jälkeen se valmistetaan nopeasti, jotta se säilyttää ainutlaatuisen maun, joka sitä luonnehtii. Se valitaan huolellisesti ja kuori poistetaan, jotta saadaan sileä, kuituvapaa rakenne. Paino: 340 gr...
Portfolio (178)
Espanja, La Lastrilla
... käymisainetta. Tämä tekee niistä ravinteikkaita tuotteita, jotka yhdessä 100 % käsityövalmistus- ja kypsymisprosessin kanssa tekevät juustoistamme gourmet-vaihtoehdon, joka on erittäin terveellinen perinteiselle juustolle, ilman että maku, rakenne tai käsityötaidot kärsivät. Allergeenien osalta juustomme eivät sisällä gluteenia, soijaa tai maitotuotteita... Lisäksi työpajassamme emme valmista...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play