Ranska, Tassin-La-Demi-Lune
...Piharatamo tai zerishq persi kielellä on pieni hapokas punainen marja, jota viljellään Iranissa, Mashadin alueella. Tällä pienellä marjalla on pehmeä rakenne ja hapokas maku. Voit valmistaa piharatamoa riisin kanssa tai tarjoilla sitä lihan kanssa kuten Iranissa. Marja korostaa makua ja tuo annokseen pienen happamuuden vivahteen. Voit myös liottaa piharatamoa kuumassa vedessä, sillä sillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Se vaikuttaa myös ikääntymiseen liittyviin geeneihin. Tämän kasvin käyttöä ei suositella raskauden aikana.
Portfolio (39)
Ranska, Cesson-Sevigne
...Luonnollinen vanilja tulee erityisesti valituista kasvilajeista, jotka on huolellisesti valittu perinteisten jalostustekniikoiden avulla. Suklaisella jälkimaulla ja hedelmäisellä aromilla varustettu huippuluokan Bourbon Gourmet -vaniljamme loistaa leivonnassa ja hienostuneessa ruoanlaitossa. Nosta luomuksesi sen vertaansa vailla olevalla maulla ja hienostuneisuudella. Väri: Tummanpunainen musta Rakenne: Halkaisematon, öljyinen ja pehmeä palko Aromi: Selkeä vaniljan maku lapsuudestamme Koko: 14-17 cm pitkä Paino: 3-5 g per palko Kosteusprosentti: 30-35% Vanilliinipitoisuus: 1,6% - 2,4%...
Portfolio (29)
Espanja, Sevilla
...Voi olla, että olemme tuoneet tämän tuotteen, dulce de leche, maksimaalisesti esiin. Tuote, jonka maku on herkullinen ja rakenne hieno, tuo iloa niin suurille kuin pienille. Latinalaisessa Amerikassa eniten kulutettu makeistuote on nyt saatavilla Espanjassa. Muodot: 420 g, 1000 g ja 7 kg.
Portfolio (6)
Saksa, Hamburg
... houkuttelevaa aromia, joka vie sinut lähemmäksi. Sen hienovaraisesti savustettu ja täydellisesti maustettu profiili luo harmonisen tasapainon ja saa makunystyräsi tanssimaan ilosta. Olipa se ohueksi viipaloituna gourmet-sandwichissa, kuutioituna herkullisessa pastasalaatissa tai eleganttina alkupalana nautittuna, Chicken Mortadella on vastustamaton valinta kaikille, jotka etsivät hienostunutta kulinaarista kokemusta.
Portfolio (180)
Belgia, Amay
Vuodesta 2018 Lauvive on erikoistunut korkealaatuisten kosmetiikkatuotteiden myyntiin kauneuden ammattilaisille. Olemme virallinen ja ainoa jakelija merkeille Baïja, 1944 Paris ja Reborn Belgiassa ja Luxemburgissa. Lauvive sijaitsee Belgiassa ja tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita, kuten hoitoja, hajuvesiä ja meikkejä, samalla kun varmistamme laadukkaan palvelun ja erikoistuneen tuen kaikille a...
Ranska, Bayonne
...Leipä on läsnä aamiaisella heti aamusta, aterioiden ja välipalojen aikana, aina myöhään yöhön illalliselle. Tässä päivittäisessä rutiinissa, lisäksi tarpeen saada leipää, joka tarjoaa laatua ja monipuolisuutta, tarvitsemme hyvin säilytettyä leipää. Gourmet-baguette on erittäin tiheä, kullanruskea, erittäin rapea ja ohut kuori sekä pehmeä ja jauhoinen rakenne, joka antaa sille rustiikkisen...
Portfolio (44)
Saksa, München
...Spitzmorchelit puhdistetaan ja kuivataan huolellisesti heti sadonkorjuun jälkeen. Näin sienet säilyttävät ainutlaatuisen arominsa ja hunajakenno-rakenteensa. Tämän jälkeen kuivatut spitzmorchelit lajitellaan ja pakataan käsin. Spitzmorcheli on yksi tunnetuimmista ja gourmet-ruokailijoiden eniten etsityistä metsäsienistä. Sen hieno tasapaino miedosti mausteisen aromin ja lihamaisen koostumuksen...
Portfolio (28)
Espanja, Alcalá La Real
...Pienet korkealaatuiset extra-neitsytoliivipallot. Extra-neitsytoliivipallot antavat ruoille esteettisen ja ylellisen kosketuksen, sillä niiden öljypearlien tai öljykaviaarin ulkonäkö tuo esiin ainutlaatuisen koristeellisen yksityiskohdan. Ne räjähtävät suussamme jokaisella suupalalla, aiheuttaen odottamattoman tekstuurin ja maun, joka sekoittuu muiden ainesosien kanssa. Niiden rakenne tekee jokaisesta annoksesta ainutlaatuisen elämyksen aisteille, sillä se alkaa näkemisestä, jatkuu suussa tuntumalla ja huipentuu makuun.
Portfolio (10)
...NEA-sinappikastike on ihanteellinen paistetuille lihalle (kana ja sianliha). Se voi seurata lihoja sekä perunoita. Erittäin hyvä levitysmahdollisuus ja rakenne. Se pysyy "hyvin" voileivissä millä tahansa leipäpullalla. Runsas suuntuntuma. Sinapin maku on hillitty, mutta kaikki muut ainesosat ja mausteet ovat täydellisesti tasapainotettuja!
Portfolio (8)
...Kynsilaukkuastiat mahdollistavat nopean käytön keittiössä. Mausteena musta valkosipuli voi rikastuttaa kaikenlaisia valmistuksia. Ohueksi viipaloituna kynnet tuovat väri-, rakenne- ja makukontrastia annoksen koristeluun. Ne voidaan myös nauttia kokonaisina, esimerkiksi mustan valkosipulin kuurin yhteydessä.
Portfolio (9)
...Huippuvaikutus: "Alkuperäinen" -standardifoliot karkealla rakenteella: Neste imetään muotoillun rakenteen (goffraus) kautta hitaammin kuin ilma. Folioiden rakenne takaa tasaisen tyhjiövaikutuksen ja tukevan hitsaussauman. Sous vide -soveltuvuus: Käytä ammattilaisfoolioitamme tyhjiökypsentämiseen. 85 °C:ssa jopa 6 tuntia, alhaisemmissa lämpötiloissa käytännössä rajattomasti. Nauti kuin gourmet...
Portfolio (5)
Espanja, Cox (alicante)
...Kivettömässä anjovismaussa olevassa gordal-oliivissa korostuu muun muassa sen suuri koko ja lihaisuus, jonka halkaisija vaihtelee 80:stä 100:aan. Andalusialaisilta alueilta kotoisin oleva kivettömässä anjovismaussa oleva gordal-oliivi on suurin oliivi, jonka voit löytää Espanjan alueelta. Vihreän ja hieman kultaisen näköinen, sen rakenne on kova, joten sen lajike tuottaa vain vähän öljyä...
Portfolio (45)
...Munakoisotahna fetajuustolla 200g. Ulkonäkö beige väri Maku/Aromi, joka on tyypillinen paistetuille munakoisoille ja tuoreelle valkosipulille, feta-juuston maku on runsas, hieman mausteinen. Rakenne kermaisa...
Portfolio (37)
Espanja, Murcia
...Parsakaali tulee Navarran puutarhasta. Keräyksen jälkeen se valmistetaan nopeasti, jotta se säilyttää ainutlaatuisen maun, joka sitä luonnehtii. Se valitaan huolellisesti ja kuori poistetaan, jotta saadaan sileä, kuituvapaa rakenne. Paino: 340 gr...
Portfolio (178)
Espanja, Bigastro-Alicante
... musta. Sen rakenne on kermaista, mikä mahdollistaa sen levittämisen. Tyypillinen tuoreen valkosipulin haju ja maku on täysin poistettu, muuttaen sen hedelmäiseksi ja aromaattiseksi tuotteeksi, joka muistuttaa tryffeleitä ja lakritsia. Black Garlic Amefruits Gourmetia myydään sekä irtotavarana että pakattuna 2 kynnen pakkauksissa: 2 kynnen pakkauksen paino on noin 80 grammaa.
Portfolio (6)
Ranska, Segonzac
...{"Tasting age":"noin 15 vuotta","Tasting suggestions":"Puhdas digestifinä (20 ° - 25 °), sopii suklaajälkiruokien kanssa tai hyvän sikarin kera.","Nose":"Kukallinen tuoksu, joka yhdistää harmonisesti hienot sävyt kuivista kukista, iiriksistä ja syreeneistä makeiden hedelmien, marmeladin ja crème brûlée:n lämpöön. Mausteinen makeus, joka paljastaa paahdetun tammen ja sikarilaatikon puumaisia aromeja.","Color":"Mahonkinen, jossa kuparisia vivahteita","Palate":"Huomattava intensiivisyys ja aromaattinen monimutkaisuus gourmet-kognacille, samettinen rakenne ja yllättävä laajuus."}...
Portfolio (2)
Espanja, Alaior-Menorca-Islas Baleares
... vanhentunut ruskea, hieman kovempi rakenne ja kehittyneet, intensiiviset maut ja aromit, jotka jäävät pitkäksi aikaa suuhun. Juusto on voittanut Super Gold -mitalin World Cheese Awards 2019-2020, pronssimitalin World Cheese Awards 2018-2019, 1. sijan kypsytettyjen juustojen kategoriassa D.O.P. Mahón-Menorca -kilpailussa 2018, kultamitalin Gourmet Quesos 2017, ja 1. sijan kypsytettyjen juustojen kategoriassa D.O.P. Mahón – Menorca -kilpailussa 2017.
Portfolio (3)
Ranska, Paris
... vivahteensa. Meidän kellarimestarimme, Hervé Damoiseau, työskentelee huolellisesti toistaakseen jatkuvasti tämän hienon ja gourmet-sekoituksen aistinvaraisia ominaisuuksia. MAISTAMISMUISTIO Väri: amber Tuoksu: BBQ-vivahteet, vanilja, kaneli ja appelsiinimarmeladi Rakenne: kuiva Maku: kuiva ja puumainen, mausteinen ja savustettu vivahde Loppu: sitrushedelmät, savu ja karvas appelsiini.
Portfolio (26)
Belgia, BRUXELLES
... on käytännössä mahdotonta löytää tuoreina torikauppiailta. Tällaisia ovat esimerkiksi hiusmuhkurakko, keisaritatti tai kuusimuhkurakko. Erityinen rakenne, makujen ja aromien tiheys sekä niiden helppokäyttöisyys ja monipuolisuus tekevät niistä ainutlaatuisen kulinaarisen elämyksen. Sienet, levät ja meriruoka eivät omaa terapeuttista arvoa, mutta ne antavat merkityksen neologismille alicament, joka edistää kuluttajansa terveyttä ennaltaehkäisevällä tavalla.
Suositut maat tälle hakutermille