Ranska, Tassin-La-Demi-Lune
...Piharatamo tai zerishq persi kielellä on pieni hapokas punainen marja, jota viljellään Iranissa, Mashadin alueella. Tällä pienellä marjalla on pehmeä rakenne ja hapokas maku. Voit valmistaa piharatamoa riisin kanssa tai tarjoilla sitä lihan kanssa kuten Iranissa. Marja korostaa makua ja tuo annokseen pienen happamuuden vivahteen. Voit myös liottaa piharatamoa kuumassa vedessä, sillä sillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Se vaikuttaa myös ikääntymiseen liittyviin geeneihin. Tämän kasvin käyttöä ei suositella raskauden aikana.
Portfolio (39)
Ranska, Cesson-Sevigne
...Luonnollinen vanilja tulee erityisesti valituista kasvilajeista, jotka on huolellisesti valittu perinteisten jalostustekniikoiden avulla. Suklaisella jälkimaulla ja hedelmäisellä aromilla varustettu huippuluokan Bourbon Gourmet -vaniljamme loistaa leivonnassa ja hienostuneessa ruoanlaitossa. Nosta luomuksesi sen vertaansa vailla olevalla maulla ja hienostuneisuudella. Väri: Tummanpunainen musta Rakenne: Halkaisematon, öljyinen ja pehmeä palko Aromi: Selkeä vaniljan maku lapsuudestamme Koko: 14-17 cm pitkä Paino: 3-5 g per palko Kosteusprosentti: 30-35% Vanilliinipitoisuus: 1,6% - 2,4%...
Portfolio (29)
Ranska, Bayonne
...Leipä on läsnä aamiaisella heti aamusta, aterioiden ja välipalojen aikana, aina myöhään yöhön illalliselle. Tässä päivittäisessä rutiinissa, lisäksi tarpeen saada leipää, joka tarjoaa laatua ja monipuolisuutta, tarvitsemme hyvin säilytettyä leipää. Gourmet-baguette on erittäin tiheä, kullanruskea, erittäin rapea ja ohut kuori sekä pehmeä ja jauhoinen rakenne, joka antaa sille rustiikkisen...
Portfolio (44)
Ranska, Segonzac
...{"Tasting age":"noin 15 vuotta","Tasting suggestions":"Puhdas digestifinä (20 ° - 25 °), sopii suklaajälkiruokien kanssa tai hyvän sikarin kera.","Nose":"Kukallinen tuoksu, joka yhdistää harmonisesti hienot sävyt kuivista kukista, iiriksistä ja syreeneistä makeiden hedelmien, marmeladin ja crème brûlée:n lämpöön. Mausteinen makeus, joka paljastaa paahdetun tammen ja sikarilaatikon puumaisia aromeja.","Color":"Mahonkinen, jossa kuparisia vivahteita","Palate":"Huomattava intensiivisyys ja aromaattinen monimutkaisuus gourmet-kognacille, samettinen rakenne ja yllättävä laajuus."}...
Portfolio (2)
...Kynsilaukkuastiat mahdollistavat nopean käytön keittiössä. Mausteena musta valkosipuli voi rikastuttaa kaikenlaisia valmistuksia. Ohueksi viipaloituna kynnet tuovat väri-, rakenne- ja makukontrastia annoksen koristeluun. Ne voidaan myös nauttia kokonaisina, esimerkiksi mustan valkosipulin kuurin yhteydessä.
Portfolio (9)
Ranska, Paris
... vivahteensa. Meidän kellarimestarimme, Hervé Damoiseau, työskentelee huolellisesti toistaakseen jatkuvasti tämän hienon ja gourmet-sekoituksen aistinvaraisia ominaisuuksia. MAISTAMISMUISTIO Väri: amber Tuoksu: BBQ-vivahteet, vanilja, kaneli ja appelsiinimarmeladi Rakenne: kuiva Maku: kuiva ja puumainen, mausteinen ja savustettu vivahde Loppu: sitrushedelmät, savu ja karvas appelsiini.
Portfolio (26)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play