...El Secreto Cruceta de cerdo ibérico on ainutlaatuinen pala, joka erottuu intensiivisestä maustaan ja mehukkaasta koostumuksestaan. Se on leikattu pekonin lannen alaosasta, lähellä lapaa, ja tämä leikkuu tulee yli 10 kuukautta vanhoista vapaana kasvatetuista iberian sioista, jotka on ruokittu luonnollisesti. Paino vaihtelee noin 500 ja 650 gramman välillä, ja Secreto Cruceta on ihanteellinen...
Portfolio (15)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
Iberialihammas ja makkarat. Iberialaiset tuotteemme heijastavat ympäristöä, jossa ne syntyvät: dehesa, luonnon lahja, jossa eläimemme kasvavat ja kehittyvät tarjotakseen parhaat iberialaiset tuotteet. Castro y Gonzálezilla on ensisijaisena tavoitteena huolehtia ja kehittää tätä elämänlähdettä kestävästi, ja tiedämme, että jokainen puro, tammi, korkkitammi, tasanko ja lähde dehesassamme on olennai...
Portfolio (55)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Sen poikkeuksellinen laatu tekee siitä suositun valinnan lihansyöjien keskuudessa. Tämä lihaleikkaus ei ole vain herkullinen, vaan se on myös ravinteiden rikas lähde. Mogote Ibérico tunnetaan korkeasta proteiini- ja terveellisten rasvojen sisällöstään, mikä tekee siitä täydellisen osan tasapainoista ruokavaliota. Lisäksi sen monipuolisuus keittiössä mahdollistaa sen valmistamisen monin eri tavoin, perinteisistä ruoista innovatiivisempiin resepteihin. Ilman muuta Mogote Ibérico on arvokas lisä mihin tahansa menuun, joka pyrkii erottumaan laadullaan ja maullaan.
Portfolio (8)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
... D.O de la Vera (Cáceres), maustettu luonnollisilla mausteilla, suola, valkosipuli ja oregano. Paino: 0,700-1,2 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Liotetaan, maustetaan, täytetään, kuivataan ja kypsytetään Ainesosat: Iberico Bellota -possun ulkofile, Pimentón D.O de la Vera, maustettu luonnollisilla mausteilla, suola Paino: 0,700-1,2 kg...
Portfolio (43)
Espanja, Monroyo (teruel)
...Iberico-sertifikaatti, joka on valmistettu Pedrochesin laaksossa sijaitsevissa tiloissamme, ja se on peräisin valituista eläimistä, joita olemme kasvattaneet itse kokonaisvaltaisen tuotantojärjestelmämme avulla. Nämä kinkut sisältävät runsaasti rasvaa vähärasvaisessa lihassa, ja niiden kuivausaika on vähintään 26 kuukautta.
Portfolio (43)
Espanja, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Olemme iberialaisten kinkkujen, bellota-makkaroiden ja viipaloitujen tuotteiden jakelijoita ja tukkukauppiaita. Bellota-makkarat - Viipaloidut tuotteet - Iberialainen bellota-lapa - Iberialainen olkapää.
Portfolio (14)
Espanja, Malagón
...Juusto, joka on valmistettu pastöroidusta lehmän, vuohen ja lampaan maidosta (3 maitoa). Pehmeä Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 7 päivää. Puolikypsytetty Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 2 kuukautta. Kypsytetty Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 6 kuukautta.
Portfolio (8)
Espanja, Madrid
Compañía La Iberica on yritys, joka on erikoistunut iberialaisten sianlihojen tuotantoon ja kaupankäyntiin eri pakkausmuodoissa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Olemme iberialaisten sianlihojen, kinkun, iberialaisen olkapään, iberialaisen lihan, riistalihojen kypsytettyjen makkaroiden ja muiden omien kypsytettyjen tuotteiden toimittajia. Työskentely parhaista raaka-aineista ja erittäin kokeneen henki...
Portfolio (3)
Espanja, Guijuelo
FISAN on perheyritys, jolla on pitkä historia (perustettu 1920, satavuotias yritys), joka on erikoistunut artisaanituotantoon Espanjan gastronomian tähtituotteesta, Iberico Bellota -kinkusta. Valmistamme myös monia muita Iberico-sian tuotteita, kuten embutidos (chorizo, lomo...) ja pakastettuja leikkeitä (pluma, secreto, presa...). Tarjoamme useita muotoja, jotta voimme mukauttaa tuotteen asiakkai...
Portfolio (10)
Olemme yritys, joka keskittyy elintarvikkeiden ja juomien vientiin ja tuontiin. Jakamme erilaisia alkuperämerkintöjä viineistä, tärkeimmistä Espanjasta ja Kanariansaarilta, joista osa on yksinoikeudella. Jakamme myös ekstra-neitsytoliiviöljyä ja auringonkukkaöljyä. Olutta. Energiajuomaa. Paperinenäliinoja. Vettä. Mehuja. Yms. Voimme tarjota näitä tuotteita, räätälöimällä jokaiselle asiakkaalle hei...
Portfolio (7)
Espanja, Valencia
XarcuSpain on yritys, joka keskittyy pääasiassa espanjalaisten gourmet-, käsityö-, terveellisten ja ekologisten tuotteiden vientiin. Vaikka olemme erikoistuneet kuivattuihin lihoihin (kinkku, chorizo ja lomo), löydät katalogistamme erilaisia kategorioita. Hunajat, tryffelit, liköörit, öljyt ja kaikenlaiset lihat. Suunnittelemme toimintamme HORECA-kanavalle, ja vaikka työskentelemme pääasiassa ja...
Portfolio (8)
Espanja, Madrid
...Gourmet-kroketit valmistetaan käsityönä omassa leipomossamme. Meiltä löytyy monia erilaisia vaihtoehtoja: - Iberico-kroketit - Boletus-kroketit - Sinihomejuustokroketit - Turskakroketit - Karamellisoidusta purjosta, taateleista ja porkkanasta valmistetut kroketit - Valkosipuligambakroketit - Ei-chorizo-kroketit (100 % kasviperäisiä) - Kurpitsakroketit curryllä (100 % kasviperäisiä)...
Portfolio (8)
Espanja, Aracena
...100% Ibérico Bellota Kinkku, leikattu mestarileikkureiden toimesta, esitetty käytännöllisissä 80g pakkauksissa.
Portfolio (3)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Tuote on valmistettu huolellisesti valitusta jauhetusta / paloitetusta lihasta, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja muita mausteita, ja se on meidän Chorizo Sarta Ibérico Extra. Tämä on todellinen herkku makunystyröille, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Iberialaiset Brisa -siat Iberialaiset Brisa -siat omaavat erityisiä piirteitä, jotka erottavat ne selvästi muista, ja tuloksena on...
Espanja, Murcia
...Iberico-lihamme esittelee tekstuureja ja makuja, jotka todistavat huolellisesti valvotusta tuotantoketjustamme. Olipa kyseessä hotelliala tai kuluttaja, miksi et nauttisi Iberico-possun kaikissa muodoissa? Paino: 1,2 kg...
Portfolio (178)
Espanja, Guijuelo
...Korkealaatuinen Iberian Tammi-ruokittu Kinkku 100% Iberico, viipaloitu veitsellä ja pakattu vakuumiin. Toimitamme vain B2B, lisätietoja täältä: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimitoimitus: 25 pahvilaatikkoa (1.000 kpl). Hinta 25 pahvilaatikolle: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Espanja) Parasta ennen: 12 kuukautta valmistuspäivästä. Pahvilaatikon paino: 6,55 kg. Toimitusaika: neuvoteltavissa. KULJETUS: Jäähdytetty 5ºC.
Portfolio (2)
Manchego-juusto on elintarvike, jonka alkuperä ulottuu aikojen alkuun. Manchego-juusto, joka on valmistettu manchego-rotuisten lammasmaitojen avulla, omaa myös historiallisesti merkittävän alkuperän, yhtä vanhan kuin tämän rodun karja. Ajan kuluminen ei ole olennaisesti muuttanut sen valmistusta ja laatua, ja se on juusto, jota luonnehtii pehmeä maku, joka voimistuu ja muuttuu pippuriseksi hyvin k...
Portfolio (2)
Espanja, Badajoz
...Vapaana kasvatettujen iberian sikojen paletot, jotka tulevat Extremaduran Dehesas-alueelta, ja joita on ruokittu yksinomaan tammenterhoilla montanera-kauden aikana. Paleta, jonka kypsyminen on yli 24 kuukautta. Iberico de bellota -makujen herkullinen versio pienemmässä muodossa.
Portfolio (9)
Espanja, Totanes
...Kansainvälinen juustokilpailu World Cheese Awards pidettiin Viseussa (Portugali) 15. marraskuuta 2024. 4.786 juustoa 47 maasta arvioitiin, ja olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että olemme saavuttaneet seuraavat palkinnot: Manchego DOP Viejo: KULTAMEDALJI Queso Dorado: HOPEAMEDALJI Queso Ibérico: HOPEAMEDALJI Queso de Cabra: HOPEAMEDALJI Manchego DOP Semicurado: BRONZEMEDALJI...
Portfolio (6)
Espanja, Mataro
...Suklaaherkut Antiu Xixona, Turretas-herkut Antiu Xixona, Ananaspaloja siirapissa Don Frubbo, Kookostahna La Fama, Kalan säilyke, Extra-neitsytoliiviöljy, Kalmaripalat, Iberico-salamia Gran Selección Navidul, Iberico-fuetti Gran Selección Navidul, Kookoskonvehdit Antiu Xixona, Suklaalla päällystetty pähkinäsekoitus Antiu Xixona, Marzipan-hahmot Antiu Xixona, Täytetyt vohvelit Antiu Xixona, Tumma suklaa mantelilla.
Portfolio (3)
Espanja, Alcobendas
...Korkealaatuinen punainen leima iberico-kinkku, joka on peräisin 50 % iberico-rotuisista sioista, joita on ruokittu tammenterhoilla montanera-kauden aikana (elämän viimeiset 6 kuukautta). Kypsytys yli 24 kuukautta. 50 % iberico-tammenterho-sika on sika, jonka alkuperä on puhtaista iberico-sioista (100 % iberico), jotka on risteytetty Duróc-rotuisten siojen kanssa. Nämä siat on kasvatettu vapaana ja ruokittu montanera-kauden aikana tammenterhoilla ja yrteillä elämän viimeiset 6 kuukautta.
Portfolio (10)
Espanja, Finestrat
...Espanjalainen iberico chorizo; Saatavilla iberico chorizona tai tavallisilta lihasikojen.
Espanja, Almeria
Tuoreiden hedelmien ja vihannesten vienti Espanjasta (kesäkurpitsa, munakoiso, paprikat, kurkut...) laadukkaina sekä 100 % espanjalaiset elintarvikkeet Delicatess (tryffeli, viinit, liköörit, Cava, säilykkeet, kinkku, juusto, extra-neitsytoliiviöljy, etikka, hillo, hunaja, Piment de la Vera, sahrami...). Kaikki tuotteet suoraan tuottajalta ja valmistajalta. Lahjapakkausten valmistus, yrityslahjat...
Portfolio (7)
Espanja, Barcelona
BELLOTARI Espacio Ibérico on yrityksemme brändi, ja meillä on erikoisosaamista iberialaisten sianlihaproduktien myynnissä, kaupallistamisessa ja jakelussa sekä kaikissa niissä tuotteissa, jotka on valmistettu Extremaduran ja muiden Espanjan alueiden raaka-aineista. Olemme syntyneet selkeällä aikomuksella tarjota maksimaalista laatua tuotteissamme; tunnemme täydellisesti iberialaisten tuotteiden tu...
Espanja, Guijuelo-Salamanca
César Nieto on lihatuotteiden ja kinkkujen valmistaja, joka tarjoaa seuraavat tuotteet: Iberialaiset kypsytetyt: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Iberialaiset tuoreet: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
... hetkellä on suurta hämmennystä kuluttajalle. JP MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) myy vain "puhtaista Iberico" sioista peräisin olevia tuotteita, nykyisin "100% Iberico" sioista ja vain "bellota" tai "cebo de campo" -laatuja. Aitoa "pata negra" Madridin vuorilta. 100% Iberian siat ovat niitä, jotka ovat syntyneet 100% Iberian isästä ja äidistä, jotka on rekisteröity Iberian sian rodun sukukirjaan.
Erikoistuotteiden jakelu ja edustus erikoisliikkeille ja Horeca-kanavalle. Vuodesta 1990 olemme palvelleet asiakkaitamme laajalla tuotevalikoimalla: kotimaiset ja tuontijuustot, kvittenit, leikkeleet, kinkut, iberico-kinkut, valkoiset kinkut, alkuperäisnimitykset, häränliha, iberico-sianliha, suolattu turska, pakastettu turska ja suolapisteen turska, säilykkeet, öljyt, savustetut kalat, 4. ja 5...
Espanja, La Muela
Aibar Selección on perheyritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus kinkkujen, makkaratuotteiden, juustojen ja muiden tuotteiden valmistuksesta ja jakelusta. Kaikki myymämme tuotteet ovat korkealaatuisia ja parhaaseen hintaan. Meillä on laaja tuotekatalogi, johon kuuluu: iberico-kinkku, iberico-jalan kinkku, iberico-salamia, kypsytetty chorizo, tuore chistorra, guanciale, erityinen pizza-coppa jne...
Espanja, Madrid
...Erikoismyynti Iberialaisista kinkkuista, paletista ja makkarasta brändeiltä "IBÉRICO DEL BRILLANTE" ja "JAMONIA". Tuore iberialainen liha. Joulukorit ja iberialaiset lahjapaketit. Sierra Extremeña yhdessä JAMONIAN kanssa kattaa koko tuotantoketjun iberialaisten sikojen kasvatuksesta Castuerassa (Badajoz) perinteiseen valmistukseen ja kypsyttämiseen luonnollisessa kuivaamossamme Extremadurassa. Lopuksi tuotteitamme voi ostaa JAMONIA-myymälöistämme.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play