Espanja, Guijuelo-Salamanca
..."El Jamón de Bellota 100% Ibérico" saadaan 100% iberico-rodun sioista. Ne ruokitaan yksinomaan ruohoilla ja tammenterhoilla, täysin vapaasti Salamanca- ja Extremadura-alueen Dehesas-alueilla. Sen valmistus eläimen takaraajoista on täysin perinteistä, käyttäen luonnollista suolaa "Salinas de Torrevieja" -alueelta. Guijuelon ainutlaatuinen mikroilmasto ja yli tuhat metriä merenpinnan yläpuolella...
Portfolio (8)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
Iberialihammas ja makkarat. Iberialaiset tuotteemme heijastavat ympäristöä, jossa ne syntyvät: dehesa, luonnon lahja, jossa eläimemme kasvavat ja kehittyvät tarjotakseen parhaat iberialaiset tuotteet. Castro y Gonzálezilla on ensisijaisena tavoitteena huolehtia ja kehittää tätä elämänlähdettä kestävästi, ja tiedämme, että jokainen puro, tammi, korkkitammi, tasanko ja lähde dehesassamme on olennai...
Portfolio (55)
Espanja, Guijuelo
...Espanjan korkealaatuisin kinkku, yksittäispakattu 100 gramman pakkauksiin, vakuumipakattuna. Myymme vain yrityksille. Tietoa: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimitilaus: 25 pahvilaatikkoa (1.000 kpl). Hinta 25 laatikko Laatikot: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Espanja) Kesto: 12 kuukautta tuotantopäivämäärästä Laatikon paino: 6,55 kg. Toimitusaika: Neuvoteltavissa Kuljetus: Jäähdytetty 5ºC.
Portfolio (2)
Espanja, Madrid
... kulutukseen asti. Tavoitteenamme on välittää Espanjan sielu, sen perinteet ja maut, kaikkein edustavimpien espanjalaisen gastronomian tuotteiden kautta: Jamón Ibérico de Guijuelo (Salamanca), Extra Neitsytoliiviöljy Jaénistä, Espanjalainen Punaviini, jolla on alkuperämerkintä Rioja, Ribera del Duero ja Toro, sekä Savustettu Suola Sierra Nevadasta. Alma of Spain on perheprojekti, joka perustettiin vuonna 2014 innolla tuoda maailman muille Espanjan sielu, sen perinteet, maut ja kulttuuri ainutlaatuisen gastronomian kautta.
Pedro Nieto on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelon alueella (Salamanca) ja joka valmistaa käsityönä iberialaisia kinkkuja, iberialaisia paloja ja bellota-iberialaisia makkaroita. Iberialainen kinkku on ehdottomasti iberialaisen sian kuningasosa. Se tulee aikuisista iberialaisista sioista. Tuote valmistetaan takajalan tai kinkun osasta, mikä tekee siitä ohuen ja arvokkailla sekä ylellisillä...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play