... ruskeankeltainen ja rakenne on lyhyt ja kuiva. Maku on erittäin voimakas ja intensiivinen, suolapitoisuus korkea, hapokkaat vivahteet ja pippurimaiset happamat sävyt viittaavat syvään kypsymiseen.
Alkuperä: Palencia
Maitotyyppi: Koko ja raaka churra-lampaiden maito
Valmistustyyppi: Entsymaattinen hyytyminen
Juusto: Eläinperäinen juusto lechazosta
Perhetyyppi: Kypsytetty puristettu massa, ei keitetty, homehtunut/huuhdeltu kuori
Kypsytys: Kaksitoista - viisitoista kuukautta.
ES: 70.22
MG/ES: 55%
Ph: 5.3
CINa: 2%...
VEGA MANCHA on kansainvälinen tavaramerkki, joka kattaa QUESOS VEGA SOTUELAMOSin, CENTRAL QUESERA MONTESINOSin ja QUESERIA LAFUENTEn valmistamat maitotuotteet. Perinteinen lampaanjuustotilamme sijaitsee pienessä paimenten kylässä, joka ei ole kovin kaukana Albacetesta, La Manchan alueella. Juustomme valmistetaan muinaisilla menetelmillä, jotka antavat tälle 100 % paikallisesta lampaanmaidosta valm...
...Juusto, joka on valmistettu raakamaidosta.
Luonnollinen kuori Bertizin alkuperäisistä homeista suojaa juustoa ja antaa sille tunnistettavan kermaisuuden.
Kansainväliset palkinnot:
2023 Mondial du Fromage Tours - Kultamitali
2023 Superior Taste Awards - 2 tähteä
2023 Frankfurt International Trophy - Suur kultamitali
2022-2023 World Cheese Awards - Kultamitali
2022 Cincho Cheese Awards - Kultamitali...
... luonto on kaikkien juustojemme laadun alkuperä.
Lajikkeet:
Kypsytetty sekoitusjuusto (V-C-O)
Puolikypsytetty sekoitusjuusto (V-C-O)
Lampaanmaidosta valmistettu juustoKypsytetty lampaanjuusto
Varastoitu lampaanjuusto
Mini puolikypsytetty lampaanjuusto
Mini puolikypsytetty sekoitusjuusto (V-O)...
...Pastöroidusta Manchega-lampaiden maidosta valmistettu juusto, joka on sertifioitu Manchego-juustojen sääntelyelimen toimesta, jolla on alkuperämerkintä.
Puolikova Manchego-juusto PDO Maese Miguel - Kypsytetty 3 kuukautta.
Kypsytetty Manchego-juusto PDO Maese Miguel - Kypsytetty 6 kuukautta.
Kypsytetty Manchego-juusto PDO Maese Miguel Reserva - Kypsytetty 9 kuukautta.
Añejo Manchego-juusto PDO Maese Miguel Gran Reserva - Kypsytetty 12 kuukautta.
...Käsityönä valmistettu juusto, joka on tehty pastöroidusta vuohenmaidosta ja mustasta tryffelistä.
Juusto on sylinterimäinen. Sen massa on tiivis ja suljettu, hieman joustava. Väri on norsunluu, jossa on mustan tryffelin lastuja, ja maku on pehmeä tryffeli. Kypsytetty 45 päivää.
Sisältää laktoosia.
Erinomainen akasiahunajan kanssa, jossa on tryffeli.
...Juusto, joka on valmistettu Leónin maakunnan eteläosassa lampaanmaidosta, saatavilla ikääntyneenä, kypsytettynä, puolikypsytettynä ja pehmeänä. Saatavana 1 kg tai 3 kg vakuumipakattuna. Tarjoamme myös vuohenjuustoa ja sekoitusta lampaan- ja lehmänjuustosta.
... % lampaanmaitoa.
Sitä valmistetaan ympäri vuoden. Erotamme puolikovan ja kypsytetyn juuston kypsymisajan perusteella. Puolikova juusto kypsyy yhdestä kolmeen kuukautta, se on puristettua, tiivistä mutta ei tiivistä massaa, jossa on pieniä onkaloita koko leikkauksessa ja vaaleankeltainen väri vaaleanivorytaustalla, johtuen kolmen maidon seoksesta. Kypsytettyjuusto kypsyy kolmesta kuuteen kuukautta.
Kaikki juustomme on valmistettu ilman lisäaineita ja ne ovat lysozyymistä, natamysiinistä ja sorbaateista vapaita.
Gluteeniton.
...Boffardin ikääntynyt lampaanjuusto "Riserva"
"Riserva"-tyyppinen juusto on kypsä juusto, joka on valmistettu 100 % raakamaitoa lampaalta, kuten vanhassa kastilialaisessa perinteessä. Kypsymisprosessi, jota valvotaan tiukasti, kestää vähintään 8 kuukautta (3 kg:n tuotteelle) tai 4 kuukautta (1 kg:n tuotteelle), jolloin juustot otetaan 3 kertaa varastosta ja niitä hierotaan oliiviöljyllä. Öljy...
...Queso Quintana puolikova artesano Mahón-Menorca D.O.P., valmistettu raakamaidosta ja 100 % luonnollisista ainesosista, ilman säilöntäaineita tai lisäaineita, ja kypsytetty mestarijuustontekijämme ja mestarijuuston kypsyttäjän toimesta. Aina kunnioittaen Menorcan saaren juustonvalmistusprosessia ja vuosituhansia kestäneitä kypsytystapoja. Kypsytetty 2–5 kuukautta, se on kiinteä, vaaleankeltainen juusto, jonka kuori on oranssi/ruskea, ja siinä on kehittyneitä maitomaisia makuja ja aromeja, joissa on tiettyjä vivahteita voista ja paahdetuista pähkinöistä, keskitason suussa kestävä.
... on paikallinen karja, joka ei voisi nauttia paremmasta ympäristöstä kehittyäkseen ja tuottaakseen meille niin arvokasta raaka-ainetta. Tämä juusto maistuu kuin ennen vanhaan. Villajos Extra Neitsytoliiviöljy saadaan Cornicabra- ja Arbequina-lajikkeista, tiukan laadunvalvonnan avulla kaikissa tuotantoprosessin vaiheissa. Villajos-öljy on öljy, jolla on persoonallisuus ja suuri maku. Juustomme on palkittu eri kilpailuissa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla, ja kaikki juustomme eri kypsytysasteilla, kypsytetty, puolikypsytetty ja reserva, ovat saaneet palkintoja.