Puola, Warszawa, Poland
...Gouda on hollantilainen keltainen juusto, joka on valmistettu lehmänmaidosta. Se on kypsytetty (puoli)kovajuusto. Tuote on saatavilla lohkoina tai kuutioina, jotka on kääritty folioon keltaisena tai punaisena. Gouda on tunnettu miedosta maustaan, joka vahvistuu kypsymisprosessin pituuden myötä. Maku on mieto, lempeä ja aromaattinen, ja siinä on hienovarainen pastöroinnin jälkimaku, joka voi olla...
Portfolio (278)
Suomi, Turku
From A Truly Worldwide Perspective, We Source Products In The Main Production Areas Of Europe, North & South America, And The Far East. Our Main Product Groups Are Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks And Dairy. As A Food And Oil Supply Compa...
Portfolio (177)
Italia, Radicofani
...Suosittelemme, ettei tätä tuotetta unohdeta. Juuston massa, vaikka kypsytetty, pysyy suussa pehmeänä, ja sisällä olevat pippuripalat antavat niin jännittävän jälkimakua, että sitä voi nauttia loputtomiin. Muoto on työstetty suoraan, paino noin kg. 2,00. Se on saatavilla myös vakuumipakkauksessa (koko muoto kg. 2,00) (puolikas muoto kg. 1,00); (neljäsosa muoto kg. 0,500)...
Portfolio (48)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
... ruskeankeltainen ja rakenne on lyhyt ja kuiva. Maku on erittäin voimakas ja intensiivinen, suolapitoisuus korkea, hapokkaat vivahteet ja pippurimaiset happamat sävyt viittaavat syvään kypsymiseen. Alkuperä: Palencia Maitotyyppi: Koko ja raaka churra-lampaiden maito Valmistustyyppi: Entsymaattinen hyytyminen Juusto: Eläinperäinen juusto lechazosta Perhetyyppi: Kypsytetty puristettu massa, ei keitetty, homehtunut/huuhdeltu kuori Kypsytys: Kaksitoista - viisitoista kuukautta. ES: 70.22 MG/ES: 55% Ph: 5.3 CINa: 2%...
Portfolio (43)
Belgia, Celles
Rochefortin juustojen ja voin valmistaja. Yrityksemme pakkaa "extra"-laatuista maitotuotetta. Ne pakataan noudattaen tiukimpia hygieniavaatimuksia! Valitsemme parhaat alueelliset, kansalliset ja eurooppalaiset voit ja huolehdimme niiden pakkaamisesta yli 200 pakkauksessa ja 14 eri koossa. Voitehdas, joka on erikoistunut voin pakkaamiseen, sijaitsee Houyetin kunnassa, kun taas juustotehdas, jossa j...
Portfolio (47)
...Juuston ystäville tämä gourmet-juusto kypsytetään 6 kuukautta, jolloin se saa intensiivisemmän ja pidempikestoisen maun. Paino: 0,5 kg Paino: 0,8 kg Paino: 1,2 kg...
Portfolio (21)
Italia, Misano Adriatico
...Herkkullinen ja maukas, "PARMAREGGIO" Parmigiano reggiano DOP 30 kuukautta 1 1/16 muoto 2,5 kg on pitkään kypsytetty juusto, jossa on pehmeä koostumus ja rikas maku. 2,5 kg:n muotonsa ansiosta se on täydellinen monenlaisiin ruokiin, alkupaloista pääruokiin, tuoden aitoa italialaista makua.
Portfolio (200)
VEGA MANCHA on kansainvälinen tavaramerkki, joka kattaa QUESOS VEGA SOTUELAMOSin, CENTRAL QUESERA MONTESINOSin ja QUESERIA LAFUENTEn valmistamat maitotuotteet. Perinteinen lampaanjuustotilamme sijaitsee pienessä paimenten kylässä, joka ei ole kovin kaukana Albacetesta, La Manchan alueella. Juustomme valmistetaan muinaisilla menetelmillä, jotka antavat tälle 100 % paikallisesta lampaanmaidosta valm...
Portfolio (10)
Ranska, Esquiule
...Balaka-juustola on Ossau Iraty -maitotilan juustojen asiantuntija. Ostamme tuoreita juustoja ja kypsytämme niitä 4–8 kuukautta Baskimaan kellarissamme. Nämä juustot tuotetaan vain Baskimaan ja Béarnin vuorten paimenilta. Käsin ja käsityönä kypsytetty. Tällä juustolla on AOP. Suojattu alkuperänimitys.
Portfolio (8)
Espanja, Legasa
...Juusto, joka on valmistettu raakamaidosta. Luonnollinen kuori Bertizin alkuperäisistä homeista suojaa juustoa ja antaa sille tunnistettavan kermaisuuden. Kansainväliset palkinnot: 2023 Mondial du Fromage Tours - Kultamitali 2023 Superior Taste Awards - 2 tähteä 2023 Frankfurt International Trophy - Suur kultamitali 2022-2023 World Cheese Awards - Kultamitali 2022 Cincho Cheese Awards - Kultamitali...
Portfolio (3)
Italia, Noci
...Kypsytetty provolone on kypsytetty juusto, joka on valmistettu yksinomaan lehmänmaidosta, perinteisesti käsityönä valmistettu ja muotoiltu, ja se kypsyy noin 9–12 kuukautta. Se on keltainen, erittäin tahmea koostumus, ulkopuolelta kova ja maku on erittäin intensiivinen ja hieman mausteinen, erinomainen myös viipaleina nautittuna tai hyvän viinilasillisen kanssa.
Portfolio (10)
Italia, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato on perinteinen juusto, joka on valmistettu pastöroidusta lampaanmaidosta, johon on lisätty juoksutetta ja suolaa. Pecorino Toscano DOP Stagionato -juustolla on vähintään 120 päivän kypsytys, ja se sopii erinomaisesti rikastuttamaan italialaisen keittiön perinteisiä ruokia.
Portfolio (10)
Espanja, Madrid
... luonto on kaikkien juustojemme laadun alkuperä. Lajikkeet: Kypsytetty sekoitusjuusto (V-C-O) Puolikypsytetty sekoitusjuusto (V-C-O) Lampaanmaidosta valmistettu juusto Kypsytetty lampaanjuusto Varastoitu lampaanjuusto Mini puolikypsytetty lampaanjuusto Mini puolikypsytetty sekoitusjuusto (V-O)...
Turkki, Istanbul
...Şirden maya ile üritty ja vähintään 180 päivää kypsytetty Ariste Uyivan Gü - Miksi Uinuva Kaunotar? Aristeen uinuva kaunotar on saanut ainutlaatuisen nimensä, kun juustot kaunistuvat kypsyessään. Suosittelemme, että otat juustosi jääkaapista muutamaksi minuutiksi ennen tarjoilua, jotta saat kauneimmat viipaleet lautasillesi. Leikkaa juusto juustohöylällä. Jotta juustosi maku ja rakenne...
Portfolio (5)
Kreikka, Eleftherio
...Feta (kreikkalainen Φέτα, féta, "viipale") on suolaliemessä kypsytetty valkoinen juusto, joka valmistetaan Kreikassa lampaanmaidosta tai lampaan- ja vuohenmaidon sekoituksesta. Se on mureneva kypsytetty juusto, jota tuotetaan yleensä paloina, ja sillä on hieman rakeinen rakenne.
Portfolio (2)
Espanja, Malagón
...Pastöroidusta Manchega-lampaiden maidosta valmistettu juusto, joka on sertifioitu Manchego-juustojen sääntelyelimen toimesta, jolla on alkuperämerkintä. Puolikova Manchego-juusto PDO Maese Miguel - Kypsytetty 3 kuukautta. Kypsytetty Manchego-juusto PDO Maese Miguel - Kypsytetty 6 kuukautta. Kypsytetty Manchego-juusto PDO Maese Miguel Reserva - Kypsytetty 9 kuukautta. Añejo Manchego-juusto PDO Maese Miguel Gran Reserva - Kypsytetty 12 kuukautta.
Portfolio (8)
Espanja, La Pobla De Benifassà
...Käsityönä valmistettu juusto, joka on tehty pastöroidusta vuohenmaidosta ja mustasta tryffelistä. Juusto on sylinterimäinen. Sen massa on tiivis ja suljettu, hieman joustava. Väri on norsunluu, jossa on mustan tryffelin lastuja, ja maku on pehmeä tryffeli. Kypsytetty 45 päivää. Sisältää laktoosia. Erinomainen akasiahunajan kanssa, jossa on tryffeli.
Portfolio (6)
Liettua, Bajorai, Vilniaus R.
...Ainutlaatuinen hollantilainen juusto, joka on helppo tunnistaa sen ominaisista ilmakuplista, jotka syntyvät luonnollisen kypsymisen aikana. Valmistettu lehmänmaidosta ja kypsytetty vähintään 4 viikkoa. Juustolla on sileä ja keltainen kuori sekä keltainen massa, jossa on reikiä kypsymisprosessin vuoksi.
Portfolio (10)
...vähintään 50 % rasvaa. Tr.; leipäjuusto, jossa on voimakasta chiliä; pala juustosta (juuston koko noin 4 kg); kypsytetty vähintään 8 viikkoa; maku: hienosti maustettu, hieman hapokas, chilimaku Rasvapitoisuus: 50 % Maku: hienosti maustettu, hieman hapokas, chilimaku...
Portfolio (9)
Espanja, Fresno De La Vega (león)
...Juusto, joka on valmistettu Leónin maakunnan eteläosassa lampaanmaidosta, saatavilla ikääntyneenä, kypsytettynä, puolikypsytettynä ja pehmeänä. Saatavana 1 kg tai 3 kg vakuumipakattuna. Tarjoamme myös vuohenjuustoa ja sekoitusta lampaan- ja lehmänjuustosta.
Ranska, Montmorot
..."vache bleue" (sininen lehmä), punaiset tai punaiset ja vihreät etiketit "Perinteinen" kypsytys tarkoittaa, että nämä Comté-juustot on kypsytetty perinteisen Comté-menetelmän mukaan, jota käytettiin, kun yrityksemme perustettiin lähes 140 vuotta sitten. Comté-juustoja kypsytetään optimaalisen fermentaation edistämiseksi. Jokainen juustopyörä käy läpi vähintään kolme kellaria, jokainen...
Portfolio (18)
Ranska, Amayé-Sur-Seulles
... CBD:llämme on intensiivinen hapan ja kermaisa aromi, jossa on Cheesen kukkivia ja raikkaita vivahteita. Sen väri on vaalea ja sen kukinnot ovat keskikokoisia ja tiiviitä. Cheese CBD on peräisin luomuviljelystä, ilman torjunta-aineita. Kypsytetty neljä viikkoa OGL-menetelmällä. Boveda Humidipack toimitetaan kukkien mukana paremman säilyvyyden takaamiseksi. Kasvatettu kasvihuoneessa. Ei lisättyjä terpeenejä. Sativa L -uutetta (Ranskan lainsäädännön sallima ja EU:n hyväksymä siemen). Kanta: Finola CBD-pitoisuus: 4,9 % THC-pitoisuus: 0,17 %...
Belgia, Nivelles
... lukuisat vihreät niityt tarjoavat ihanteellisen ympäristön laadukkaan maidon saamiseksi. Ainutlaatuinen aistielämys Vieux Liège on myös ainutlaatuinen aistielämys. Juusto, joka on täynnä makua ja pehmeä suussa. Tällaisia ovat tämän kovajuuston vivahteet… ja se on todellinen herkku! Täysmaitoista luomua, kypsytetty sydämellä, VIEUX LIEGE tarjoaa tämän ainutlaatuisen hyvinvoinnin maun, joka ilahduttaa sinua. 100 % luomua ja herkullista Vieux Liège valmistetaan ilman säilöntäaineita, ilman väriaineita ja ilman makuaineita. Se on siis 100 % LUOMUA, 100 % LUONNOLLISTA ja 100 %...
Espanja, Totanes
... % lampaanmaitoa. Sitä valmistetaan ympäri vuoden. Erotamme puolikovan ja kypsytetyn juuston kypsymisajan perusteella. Puolikova juusto kypsyy yhdestä kolmeen kuukautta, se on puristettua, tiivistä mutta ei tiivistä massaa, jossa on pieniä onkaloita koko leikkauksessa ja vaaleankeltainen väri vaaleanivorytaustalla, johtuen kolmen maidon seoksesta. Kypsytetty juusto kypsyy kolmesta kuuteen kuukautta. Kaikki juustomme on valmistettu ilman lisäaineita ja ne ovat lysozyymistä, natamysiinistä ja sorbaateista vapaita. Gluteeniton.
Portfolio (10)
Espanja, Cuarte De Huerva
...Boffardin ikääntynyt lampaanjuusto "Riserva" "Riserva"-tyyppinen juusto on kypsä juusto, joka on valmistettu 100 % raakamaitoa lampaalta, kuten vanhassa kastilialaisessa perinteessä. Kypsymisprosessi, jota valvotaan tiukasti, kestää vähintään 8 kuukautta (3 kg:n tuotteelle) tai 4 kuukautta (1 kg:n tuotteelle), jolloin juustot otetaan 3 kertaa varastosta ja niitä hierotaan oliiviöljyllä. Öljy...
Portfolio (10)
Italia, Parma
...Erinomainen tuote, kypsytetty ja markkinoitu Greci Parma -yhtiön toimesta ympäri maailmaa.
Portfolio (4)
Saksa, Obermoschel
... Säilyvyys saapumisen jälkeen on noin 2 viikkoa. Samanlailla kypsytetty juusto savustetaan tammipuulla 24 tuntia, mikä antaa sille erityisen aromin. Se on päällystetty vahakerroksella, jotta sen aromi ja maku säilyvät. Viileässä juusto säilyy noin 4 viikkoa. Suosittelemme hengittävää säilytystä jääkaapissa, älä pakkaa muoviin, vaan parhaiten puuvillakankaaseen. Kauden tarjous ennen pääsiäistä ja joulua, tilaa etukäteen.
Portfolio (10)
Portugali, Vale De Cambra
...Voimainen juusto, kypsytetty, erittäin pehmeällä ja valkoisella pastalla, pehmeällä ja kellertävällä kuorella. Sillä on intensiivinen ja voimakas maku ja aromi. Myyntimuodot: 75g:stä 1,5Kg:aan (Standardi: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Sylinterimuoto (lautasen tyyppi)...
Portfolio (4)
Ranska, Marseille
...tyypillinen juusto Italian keskiosasta ja saarilta, valmistettu kokonaisesta lampaanmaidosta, tuoreena ja kasvi- tai eläinrenkaalla (lampaan- tai vuohenmaito) hyytyneenä, suolattu ja aromikas, jos se on kypsytetty muutaman kuukauden ajan, ja sillä on erityinen mausteinen maku, jos kypsytys on ollut pidempi; Saatavilla useita lajikkeita: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ja pecorino Sicilien.
Portfolio (9)
Suositut maat tälle hakutermille