Espanja, Guijuelo-Salamanca
... Ainesosat: Iberian pähkinäsian liha, suola, sokerit, luonnolliset mausteet, kasviproteiini, luonnollinen aromi ja sian luonnollinen suoli. 100% luonnollisia ainesosia. Ilman keinotekoisia E-koodia. Paino: 0,650-1,100 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen ja kypsyttäminen. Ainesosat: Iberian pähkinäsian liha, suola, sokerit, luonnolliset mausteet, kasviproteiini. Paino: 0,650-1,100 kg...
Portfolio (43)
Espanja, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
Oliba zukua Produkti tämä on oliivi- ja lehtien sisältämä vesiuute, joka sisältää korkeita pitoisuuksia oliivipuun orgaanisia polyfenoleja ja on valmistettu hydrosolubleista oliiviosista, jotka on saatu murskausprosessissa. Tämän jälkeen se käy läpi pastörointi- ja konsentraatioprosessin, joka takaa tuotteen vakauden, ominaisuudet ja mikrobiologian. Prosessit toteutetaan mekaanisia menetelmiä kä...
Portfolio (76)
Espanja, Peligros
Productos Ruca perustettiin vuonna 1948 Granadan kaupungissa useiden Martín Molina ja Rubio Casero -perheiden jäsenten yhteistyönä. Aloitimme toimintamme tarjoamalla mausteita ja mausteita perinteiseen "MATANZA" -kotikanalan teurastukseen, ja vähitellen erikoistumme valmiiden MAUSTEIDEN tuotantoon näiden makkaroiden säilyttämiseksi. Näinä ensimmäisinä vuosina toimintamme johti jatkuviin tilamuut...
Espanja, Hernani
GARFISH TRADING, S.L.:ssä olemme vakiinnuttaneet asemamme jäädytetyn mustekalan musteen tuotannossa vuodesta 2012 lähtien. Meidän tavoitteemme on täyttää vaativan kansallisen ja kansainvälisen markkinan tarpeet tarjoamalla korkealaatuista tuotetta, joka on valmistettu 100 % luonnollisista ainesosista, gluteenittomana ja ei-GMO:na. Mustekalamme, brändin "CATERINK" alla, tulee yksinomaan FAO-alueilt...
Portfolio (15)
100% Luonnolliset Sahramilangat.
Espanja, Madridejos
... kunnioittaen perinteistä käsittelytapaa, siemenestä lopulliseen paahtamiseen ja pakkaamiseen. Jotta voimme taata tuotteemme laadun, Azafran 1994 valmistaa vain sahramilankoja, jolloin säilytämme sen luonnolliset ominaisuudet ja estämme mahdollisuuden väärentämiseen muussa muodossa (jauhettu, jauhe, kapselit...) Perinteisellä kuivausprosessilla saamme Azafran 1994 erottumaan selvästi stigmojen intensiivisestä punaisesta väristä, huomattavasta ja voimakkaasta tuoksusta sekä erinomaisesta värjäysvoimasta.
Espanja, La Vall d'Uixo
Makeiden elintarvikearomien (vanilja, sitruuna, mansikka, ...) sekä suolaisten elintarvikearomien (juustot, mausteet, ...) luominen ja valmistaminen, luonnolliset tai synteettiset, nesteenä, tahnana tai jauheena. Muita ainesosia (murskattuja vaniljatankoja, elintarvikevärejä, ...).
Espanja, Las Rozas-Madrid
...mausteet, chimichurri, yerba mate, tee, luonnolliset yrttijuomat, grillivälineet, termospullot, hiili. VIINIT: Malbec, Cabernet Sauvignon, Chardonnay BIANCHI-, Navarro Correas-, San Telmo-, Rutini- ja Fin del Mundo -viinitiloilta, siideri, dulce de leche -likööri ja Limoncello.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play