... tunnemme. Kypsytys tapahtuu kosteuden ja lämpötilan kontrolloiduissa olosuhteissa vähintään 45 päivän ajan. Suositellaan alkupalaksi ja ainesosaksi pääruokiin (esim. Uunipasta)
Kategoria: Kalabralaiset leikkeleet
Paino: 300/350 g
Ainesosat: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet
Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi
Antioksidantit: E301
Säilöntäaineet: E250-E252
Paino: 0.350 kg...
...Salumi, joka on valmistettu naudan vatsan anatomisesta osasta, suolataan lyhyeksi ajaksi, jonka jälkeen se huuhdellaan juoksevalla vedellä, maustetaan pippurilla ja luonnollisilla mausteilla, kypsytetään ja savustetaan luonnollisesti.
AINEKSET: sertifioitu halal-naudanliha, suola, pippuri (makea tai tulinen). Säilöntäaineet E 250, E 252, E 300, mausteet ja luonnolliset aromit.
OMINAISUUDET...
... yksittäisten tuotantotarpeiden mukaan, ja se konkretisoituu:
• Uusien tuotteiden, sekä luonnollisten että synteettisten (luonnolliset aromit ja identtiset luonnolliset aromit) tutkimisena;
• Laboratoriokäyttötestit ja valmistusmenetelmät valmiille tuotteille;
• Aromifraktojen integroiminen muiden tarvittavien ainesosien kanssa valmiin tuotteen toteuttamiseksi.
Vi.Sa. Srl saavutti vuonna 2003 UNI EN...