Espanja, Monroyo (teruel)
..."Extra" Aragonian Makkara ref: 50052 Keskimääräinen paino per yksikkö: noin 250 g Nettopaino laatikossa: noin 3 kg Yksiköitä laatikossa: 12...
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
Iberialihammas ja makkarat. Iberialaiset tuotteemme heijastavat ympäristöä, jossa ne syntyvät: dehesa, luonnon lahja, jossa eläimemme kasvavat ja kehittyvät tarjotakseen parhaat iberialaiset tuotteet. Castro y Gonzálezilla on ensisijaisena tavoitteena huolehtia ja kehittää tätä elämänlähdettä kestävästi, ja tiedämme, että jokainen puro, tammi, korkkitammi, tasanko ja lähde dehesassamme on olennai...
Portfolio (55)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
Max Zander on alusta alkaen erottunut tuotteidensa laadulla, jotka on valmistettu käsityönä alkuperäisen saksalaisen tyylin mukaan. Vuodesta 1968 olemme jatkaneet työtä saman laadun ylläpitämiseksi, joka on ansainnut asiakkaidemme luottamuksen. Max Zanderissa tuotteemme käyvät läpi tiukan laadunhallinta- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän, raaka-aineiden ja ensiluokkaisten ainesosien valinna...
Portfolio (28)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Iberialainen Bellota -makkara duo, joka koostuu iberialaisesta Bellota -chorizosta ja iberialaisesta Bellota -salchichónista. Sisältää 1 kpl Velita Iberico Bellota -chorizoa ja 1 kpl Velita Iberico Bellota -salchichónia. Molemmat tuotteet ovat 100 % luonnollisia, ilman keinotekoisia lisäaineita, ja ne ovat kapeita ja erittäin ohuita. Paino: 0,700 kg...
Portfolio (43)
Espanja, Malaga
Kiitos kulttuurien sekoituksesta, joka on tuotu Italiasta Argentiinaan ja sitten Espanjaan. Olemme ylpeitä siitä, että olemme elintarvikeyritys, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus, erikoistuneena esivalmistettujen ruokien ja vehnäjauhoista valmistettujen tuotteiden valmistukseen. Tutustu korkealaatuisiin pakastettuihin esivalmistettuihin tuotteisiimme. Tarjoamme poikkeuksellisen valikoiman...
Portfolio (29)
Espanja, Granollers
...Tarjotaan: Kerillä tai putkessa (Jäykkä tai joustava). Laatu: AAB, AB tai A. Pituus: 80m ja 90m. Se on ihanteellinen tuoreiden ja kypsytettyjen makkaroiden valmistukseen pienillä halkaisijoilla: Frankfurt, makkara, chistorra. Saatavilla on kahta pituutta kaikissa mitoissa (45 ja 80 metriä) MITAT 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portfolio (6)
Espanja, Cuarte De Huerva
JamonShop.es on yritys, joka on erikoistunut parhaiden espanjalaisten paikallistuotteiden myyntiin verkossa. Filosofiamme perustuu konkreettiseen tavoitteeseen: toimittaa asiakkaillemme kansainvälisesti tunnustettujen espanjalaisten huippumerkkien tuotteet mahdollisimman nopeasti ja vertaansa vailla olevalla hinnalla. Ammattilaisemme ovat alan asiantuntijoita, joilla on kokemusta tuotteiden myynni...
Portfolio (10)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Olemme perheyritys, joka aloitti toimintansa 1900-luvulla. Olemme perineet perinteisimmät ja käsityöläisperinteet sekä gastronomiassa että kulttuurissa, jotka ovat mahdollistaneet meidän kasvaa ja kehittyä sellaiseksi yritykseksi kuin olemme tänään. Juuri arvot ja kunnioitus juuriamme kohtaan innostavat meitä INNOVAATIOON, KEHITYKSEEN JA SOPEUTUMISEEN uusiin aikoihin. Kehittyminen ilman olennaisen...
Portfolio (9)
Espanja, Murcia
Espanja, Peligros
Productos Ruca perustettiin vuonna 1948 Granadan kaupungissa useiden Martín Molina ja Rubio Casero -perheiden jäsenten yhteistyönä. Aloitimme toimintamme tarjoamalla mausteita ja mausteita perinteiseen "MATANZA" -kotikanalan teurastukseen, ja vähitellen erikoistumme valmiiden MAUSTEIDEN tuotantoon näiden makkaroiden säilyttämiseksi. Näinä ensimmäisinä vuosina toimintamme johti jatkuviin tilamuut...
...Salchichón, makkara, joka valmistetaan Iberian sioista, jotka on ruokittu viljaseoksilla ja palkokasveilla ja kasvatettu talleissa tai lihakarjatiloilla intensiivisessä järjestelmässä. Se valmistetaan hienoksi jauhetuista Iberian sian lihasta ja rasvasta, maustettuna suolalla, pippurilla, muskottipähkinällä, oreganolla ja valkosipulilla, ja täytetään sian luonnollisella suolistolla...
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La Hogu...
Portfolio (34)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
César Nieto on lihatuotteiden ja kinkkujen valmistaja, joka tarjoaa seuraavat tuotteet: Iberialaiset kypsytetyt: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Iberialaiset tuoreet: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de...
Espanja, Guijuelo
Iberialaiset tuotteet Guijuelo. Iberialaisten kinkkujen ja makkaratuotteiden tehdas: kinkut, hartiat, chorizo, sisäfilee.
Espanja, Madrid
... sianlihan paloittelua, kuten häntiä, kyljyksiä tai sian jalkoja. Vientituotteisiimme kuuluvat myös majoneesi, kuivamaito, margariini, säilykesarvi sekä makkara ja munat. Ota meihin yhteyttä, ja tulet yllättymään hinnoistamme ja ihastumaan laatuumme. Kokenut tiimimme on käytettävissäsi.
Espanja, Lorca-Murcia
Käsityönä valmistettu, tuloksena Espanjan Levanten rikkaasta ja vanhasta makkaraperinteestä, teki näistä tuotteista viittauksen koko alueella.
Espanja, A Coruña
EMBUTIDOS OBRADOIRO keskittyy jalostettujen tuotteiden valmistukseen, joita se markkinoi Sadepor-brändin alla. Tämän yrityksen tavoite on alusta alkaen ollut valmistaa valikoima tuotteita, jotka erottuvat korkealaatuisuudellaan ja huolellisuudellaan. Nämä Sadeporin markkinoille tuomat tuotteet valmistetaan parhaista raaka-aineista, jotka tulevat emoyhtiöltä, ja noudattaen aina galicialaisia valmis...
Espanja, Caldes De Montbui
Valmistamme korkealaatuisia kypsytettyjä tuotteita. Tuotteemme ovat tunnettuja parhaiden espanjalaisten kokkien keskuudessa. Lippulaivatuotteemme on longaniza (samankaltainen kuin italialainen salami tai salsiccia), mutta pehmeällä ja ei-happamalla aromilla. Olemme lanseeranneet uuden tuotteen, kalkkunalonganizan, joka on markkinoiden ainoa 100 % kalkkunasta valmistettu. Fuet ja chorizo nauttivat ...
Espanja, Geras de Gordon
Yli 60 vuoden ja kolmen sukupolven ajan Entrepeñas S.L. on valmistanut espanjalaisia liha- ja makkaratuotteita perinteisellä tavalla. Kehitämme toimintaamme Geras De Gordónissa, Leónin maakunnan luoteisosassa, 1200 metrin korkeudessa, missä kostea ilmasto tarjoaa ihanteelliset olosuhteet laadukkaiden makkaroiden kypsyttämiseen. Tuotteidemme laatu on vain äärimmäisen alhaisten hintojemme varjossa.
Espanja, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
... lähimmän ystäväpiirin kanssa. Nämä ystävät kommentoivat, että makkara oli niin hyvää, että sitä pitäisi tarjota suuremmalle joukolle. Pikkuhiljaa, ensin pienestä lihapuodista, sitten alkaen palvella joitakin Barcelonan klassisia markkinoita, kuten Sant Antonin tai La Boquerian markkinoita, he alkoivat tarjota Ventulan perheen valmistamia tuotteita myös Garrotxan alueen ulkopuolelle. Nykyään Ventulan perhe vie tuotteitaan yli 70 maahan, säilyttäen perheyrityksen mallin, vahvan yhteyden alueeseen ja maksimaalisen kunnioituksen tuotteen laadulle ja sen valmistukselle.
Espanja, Piedrahita-Ávila
Makkara- ja kinkkutehdas. Kinkut, luuttomat ja viipaloitu. Olkapäät, lanteet, makkarat ja Iberian sianliha.
Espanja, Barbastro
... viipaloitavaksi muotoiltuja kinkkuja ja paloja, kinkkupaloja, kinkkuja jne.). Valmistamme myös suolattuja lomoja sekä suolattuja ja kypsytettyjä lomo-päitä, ja muita makkara-tyyppejä, kuten secallona, salchichón pages, kypsytettyä longanizaa, fuet, kypsytettyä chorizoa, ja erilaisia tuoreita makkaroita (tuore longaniza, makkarat, tuore chorizo). Teemme viipaloituja tuotteita 100 gramman pakkauksissa kinkusta, palasta, suolatusta lomosta, suolatusta ja kypsytetystä lomo-päästä, chorizosta ja salchichónista. Kaikki tämä on nähtävissä verkkosivustollamme www.pjmayoral.com...
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Olemme pieni perheyritys, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus, ja omistamme paljon aikaa tuotteidemme hoitamiseen ja hellimiseen sekä erinomaisen tuotteen tarjoamiseen asiakkaillemme. Iberico-tuotanto ja -valmistus. Guijuelon Iberico-makkarat ja -kinkut. Iberico-kinkku. Guijuelon kinkku. Iberico-makkara. Guijuelon makkara. Tuore liha.
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Espanja, Irura-Guipúzcoa
Espanja, Motril-Granada
Espanja, GURB
PGI-merkinnällä varustettu makkaravalmistaja, joka sijaitsee Plana de Vicissä ja jolla on yli 100 vuoden kokemus alalta.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play