Vuodesta 2006, Sempre Ghiotti on menestyksekkäästi toiminut catering- ja ravintola-alalla tarjoten parhaita reseptejä sicilialaisesta keittiöstä valmiina annoksina, jotka ovat käteviä päivittäiseen käyttöön ja herkullisia kuin juuri valmistettuja. Valmistuksemme, jotka on tehty korkealaatuisista raaka-aineista, mahdollistavat Välimeren aitouden tarjoamisen muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Ki...
Portfolio (45)
Italia, Giuliano
...Farina "00", vettä, lievitys Madre (luonnollinen hiiva pehmeän vehnäjauhon tyyppi 0 jauheena, hiiva, maltetut viljat), suola, auringonkukkaöljy, oliiviöljy, mozzarella, friarielli, makkara.
Portfolio (129)
Italia, Castellamare
Italia, Mesoraca
...Makkara on yksi suosituimmista lihatuotteista Italiassa, erityisesti Calabriassa, jossa se erottuu kirkkaan punaisesta väristään ja mausteisuudestaan. Se valmistetaan tiukasti sian olkapäästä ja pekonista, joihin lisätään rasvaa, kaikki hienonnetaan erikseen ja sitten sekoitetaan yhteen lisäämällä Calabrian lihatuotteille tyypillisiä mausteita, kuten pippuria, chilipippuria ja villifenkolia...
Portfolio (19)
Italia, MILANO
...Salame Piacentino DOP on lihatuote, makkara, karkea, joka on valmistettu laihasta lihasta ja pienestä prosentista rasvaosia sioista, jotka kuuluvat Large White- ja Landrace Italiana -rotuihin, Duroc-rotuun tai muihin Italian raskaan sian kanssa yhteensopiviin rotuihin. GR 0, 591 HINTA PER KG EURO 8,00 PAKKAUS 5 KPL MINIMI TILAUS 50 PAKKAUSTA 5 KPL VOIMASSAOLO 29/09/2025...
Portfolio (85)
...Mitä suositumpi makkara on, sitä enemmän uskomme sen ansaitsevan hoitoa ja huomiota. Meille se tarkoittaa ennen kaikkea pelkästään sianlihaa ja vain laatua. Käytämme 70 % hienoksi jauhettua vähärasvaista lihaa ja 30 % kuutioitua rasvaa, mausteita, suolaa ja pippuria. Emme käytä vähemmän arvokkaita osia, emme käytä sian suolistoa, emme käytä polyfosfaatteja. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi...
Portfolio (10)
...E-kaupan myyntipalvelu Emilia-Romagnan gastronomisista erikoisuuksista, Emilialaisen maun kanssa, lähetetään kuriirilla ympäri Eurooppaa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, perinteinen balsamiviinietikka, Lambrusco-viinit, Cotechino ja Zampone Modenasta, Parmankinkku, Canossan Coppa, Canusino-makkara, Vignolan kirsikkahillokkeet, Balsamiviinietikkapearlit, Savoret.
Portfolio (10)
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Valmistettu valituista sianlihasta, keskikarkeasta jauhatuksesta ja kuutioidusta läskistä, pakataan kollageenisuoleen ja kypsytetään. PROSCIUTTO - sian reisi "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Valmistettu valituista sianlihasta, on tyypillinen toskanalainen makkara, joka on maustettu fenkolinsiemenillä ja pakattu kollageenisuoleen. PANCETTA puhtaasta sianlihasta, rullattu tai tasainen, suolattu ja kypsytetty toskanalaisittain.
Portfolio (7)
Italia, Maruggio
...Purppuranpunainen Bouquet: Herkkä, hyvin ominainen Maku: Hyvät tanniinit ja rakenne, pehmeä ja ympäröivä Tarjoilulämpötila (celsius): 16° - 18° C Suositeltu: Punaiset lihat, villisika, mausteiset juustot, lihat, lammas, lihakastike, grilliliha, härkä, makkara, juustot.
Portfolio (8)
...Nduja di Spilinga purkissa Nduja di Spilinga on levitettävä mausteinen makkara, jonka juuret ovat Kalabriassa, tarkemmin sanottuna Spilingassa, alueella, joka sijaitsee Monte Poron rinteiden ja Capo Vaticanon välillä. Ja juuri tässä viehättävässä paikassa tätä tuotetta valmistetaan tarkasti noudattaen paikallisia perinteitä. Nduja valmistetaan huolellisesti valituista lihoista ja parhaasta...
Portfolio (1)
Italia, Marmirolo
Salumificio Merlotti aloitti toimintansa heti sodan jälkeen Castel d'Ariossa, kaupungissa, joka on legendaarisen autokilpailijan Tazio Nuvolarin syntymäpaikka. Alun perin käsityöläisliikkeenä yritys on ajan myötä kasvanut ja tarjonnut tuotteitaan yhä laajemmin alueella. Kolmannelle sukupolvelle siirtyessään salumificio siirtää tuotantoyksikkönsä Marmiroloon (MN) 3000 neliömetrin teollisuusrakennuk...
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone sijaitsee Crespina Lorenzanassa, Pisa maakunnassa, ja se on historiallinen brändi, joka on toiminut yli 150 vuotta korkealaatuisessa lihanjalostuksessa. Yritys tuottaa ja jakaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisellä taidolla ja huolella, kunnioittaen moderneja tuotantostandardeja ja käyttäen vain laadukkaita raaka-aineita, sekä maasta että merestä...
Italia, Spilinga
Perinteisiä ja käsityöläistekniikoita noudattava yritys pyrkii laajentamaan horisonttejaan, laajentamalla tarjontaa ja saavutettavia markkinoita jatkuvan ja säännöllisen tutkimus- ja kehitysprosessin ansiosta, jonka tavoitteena on pitkällä aikavälillä kaupallistaa omia tuotteitaan myös ulkomailla. Livasì on perheyritys, joka on syntynyt kolmannen sukupolven toiveesta.
Italia, Ginestreto-Pesaro
Asiakkaille tarjotaan monenlaisia herkkuja, kuten lonzaa, lonzineja, makkaroita, salameja ja erilaisia kinkkuja, joilla on erilaisia makuominaisuuksia. Nämä arvokkaat erikoisuudet syntyvät valikoiduista sianlihasta, jotka ovat taitavasti maustettuja käsityöläistemme asiantuntevilla käsillä. Jokaiselle lihatuotteelle taattu vähimmäiskypsytysaika ja ihanteellinen ilmasto, jossa se viimeistellään, te...
Italia, Crosia
Mirto Crosia 10/05/2013 Yrityksemme perustettiin vuonna 2006 tavoitteena tuoda pöydillenne todelliset maut ja tuoksut maastamme. Tämä on ollut mahdollista neljän pienen yrityksen yhteistyön ansiosta, jotka omalla alallaan ovat tuoneet yhteen laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, tarjotakseen asiakkaillemme erinomaisen palvelun yhdessä paketissa. Etsimme viejiä, jakelijoita, agenteja, jos ol...
Italia, Fasano
La Macelleria Fortunato on ollut vuosikymmenten ajan tärkeä paikka Fasano kaupungissa (Puglia), hiljaisten kukkuloiden ja kauniin Savelletri di Fasanon meren välissä. Tuotteemme valitaan huolellisesti, vuosien aikana kertyneen kokemuksen ansiosta, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle Semeraro-perheessä. Olemme erikoistuneet paikallisten puglialaisten lihatuotteiden valmistukseen, käyttäen laadu...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
Meidän lihatuotteemme valmistetaan taitavien ja kokeneiden käsien toimesta, perinteisten menetelmien intohimolla ja huolella, jotta voimme toistaa aitojen makujen ja perinteiden aitoa herkullisuutta. Tuotannossa käytämme vain ensiluokkaisia raaka-aineita ja luonnollisia ainesosia, ensisijaisesti valikoituja lihoja, jotka tulevat huolellisesti valvotuista tiloista, joissa eläinten ravitsemuksen laa...
Italia, Cagliari
Me olemme yritys, joka vie pääasiassa sardiiniruokia ulkomaille. Meillä on laaja valikoima tuotteita tukkukauppiaille, herkkuputiikeille, ravintoloille ja pizzerioille jne. Tuotteemme ovat: kuiva pasta, kuten gnocchetti, spaghetti ja tuore pasta, kuten raviolit ja culurgiones, seadas, sahrami, oliiviöljy ja oliivipasta, juustot ja juustokreemituotteet, viinit, olut eri kokoisina myös tynnyreissä, makeiset, liköörit, bottarga, tryffelikreemituotteet ja tryffelijuustot, sekä lihatuotteet, kuten kuiva ja tuore makkara.
Italia, Scario
...pecorino, makkara, soppressata, pancetta, capocollo, guanciale, luomupasta, luomuviini, oliivit, pateet, hillot, marmeladi, mastaccioli, cantucci. Käsityömieli, spelttituotteet, propolis, hunajakarkit, morsiamen torrone, hamppuvoi ja -jauho, senator cappelli -jauho, saragolla, spelttipasta, amaro penna, mausteet, samppanja, grappa.
...Teurastamo, Galvano-niminen norcineria, on vuodesta 1971 lähtien tarjonnut ensiluokkaisia käsityöläislampaita ja -lihoja, jotka ovat tulosta jatkuvasta vuoropuhelusta alan kasvattajien kanssa. Tästä syvästä työstä ja rakkaudesta syntyy erityinen valikoima korkealaatuisia käsityöläissalamia, kuten perinteisesti kypsytetty makkara, erilaiset salamit, herkulliset cacciatorinit, capocollo, culatello, lonza, pancetta ja paljon muuta. Tuotantoa, joka vie makumatkalle menneisiin aikoihin, jotta asiakkaiden ja heidän vieraidensa makunautintoja voitaisiin tyydyttää.
Italia, Cavriago
... vähintään 110 g hedelmiä 100 g hilloa kohti. Makeiden hillojen lisäksi tarjoamme suolaisia hillokkeita, jotka on suunniteltu täydentämään juustoja tai herkullisina lisukkeina lihalle ja leikkeleille. Kaikki hedelmät ja vihannekset kypsennetään matalassa lämpötilassa, jotta tuoreiden tuotteiden maku säilyy. Täydellinen makkara on maukasta ja aitoa, ja se valmistetaan käsityönä, kuten Emilia-traditio vaatii.
Italia, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi on erikoistunut vuodesta 1923 Toscanaan tyypillisten lihatuotteiden, erityisesti tuoreen makkaran, Toscanaan salamin, Finocchiona Toscanan, mausteisen salamin ja Toscanaan pekonin tuotantoon; yritys osoittaa kykyään sopeutua uusiin markkinoihin kaupallistamalla erilaisia lihatuotteita eri muodoissa, jotta se voi täyttää nykyiset ja tulevat vaatimukset suurten vähittäiskauppake...
Italia, Spezzano Piccolo
Aito kalabrialainen makkara...
Italia, Isola Del Cantone
... di Pollo alle Erbette. Tuoreista tuotteista erityisesti makkara, joka on erityisen maukasta ja erinomaista laatua. Meidän kypsytetyt pekonit ja Salame Genovese ovat herkullisia tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti asiakkaidemme pöytiin. Erityispiirteemme on käsityötuotanto ja siten tuotteiden aitous.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play