...jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja varastointi.
Ainesosat: Iberialainen Bellota -paletta, suola
Paino: 1,400 kg
Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15 °C - 18 °C.
Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja varastointi.
Paino: 1,400 kg
Ainesosat: Iberialainen Bellota -paletta, suola...
Iberialihammas ja makkarat.
Iberialaiset tuotteemme heijastavat ympäristöä, jossa ne syntyvät: dehesa, luonnon lahja, jossa eläimemme kasvavat ja kehittyvät tarjotakseen parhaat iberialaiset tuotteet.
Castro y Gonzálezilla on ensisijaisena tavoitteena huolehtia ja kehittää tätä elämänlähdettä kestävästi, ja tiedämme, että jokainen puro, tammi, korkkitammi, tasanko ja lähde dehesassamme on olennai...
...Iberialainen Bellota-kinkku käsin viipaloitu sertifioidun mestarileikkurin toimesta ja pakattu vakuumiin säilyttääkseen kaikki aromit ja maut.
Arvioitu paino: 100 g.
...Prosciutto Serrano di Teruel D.O.P. Luutettu Sierra Lindón - Teruelin D.O.P. -kinkku on punertava, siinä on sisäänrakennettua rasvaa ja viipaloituna se paljastaa erittäin kiiltävän ulkonäön. Se erottuu vähäsuolaisesta ja samalla hienostuneesta maustaan. Sen rasvassa on miellyttävä maku ja sen öljyinen koostumus vapauttaa ainutlaatuista aromia.
Esittely: Ilman luuta oleva kinkku, pakattu alipaineeseen.
Kypsytys: 20 - 24 kuukautta...
...Iberico-kinkku "50% Iberico-rotu" on hienostunut ja hieman suolainen maku, jossa on miellyttävä, tunnusomainen aromi. Sen sävyt vaihtelevat vaaleanpunaisesta purppuraan lihassa, ja rasvassa se näyttää kiiltävältä.
Ehdottomasti aistien ilo, joka on erinomainen valinta mihin tahansa tilaisuuteen.
Tuote on leikattu veitsellä ja pakattu 100 g (noin) blistereihin.
Tuote on valmistettu aikuisista sioista peräisin olevasta takaraajasta, joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsytysprosessin.
Viite: l0005...