...jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja varastointi.
Ainesosat: Iberialainen Bellota -paletta, suola
Paino: 1,400 kg
Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15 °C - 18 °C.
Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja varastointi.
Paino: 1,400 kg
Ainesosat: Iberialainen Bellota -paletta, suola...
Iberialihammas ja makkarat.
Iberialaiset tuotteemme heijastavat ympäristöä, jossa ne syntyvät: dehesa, luonnon lahja, jossa eläimemme kasvavat ja kehittyvät tarjotakseen parhaat iberialaiset tuotteet.
Castro y Gonzálezilla on ensisijaisena tavoitteena huolehtia ja kehittää tätä elämänlähdettä kestävästi, ja tiedämme, että jokainen puro, tammi, korkkitammi, tasanko ja lähde dehesassamme on olennai...
...Iberialainen Bellota-kinkku käsin viipaloitu sertifioidun mestarileikkurin toimesta ja pakattu vakuumiin säilyttääkseen kaikki aromit ja maut.
Arvioitu paino: 100 g.
...Prosciutto Serrano di Teruel D.O.P. Luutettu Sierra Lindón - Teruelin D.O.P. -kinkku on punertava, siinä on sisäänrakennettua rasvaa ja viipaloituna se paljastaa erittäin kiiltävän ulkonäön. Se erottuu vähäsuolaisesta ja samalla hienostuneesta maustaan. Sen rasvassa on miellyttävä maku ja sen öljyinen koostumus vapauttaa ainutlaatuista aromia.
Esittely: Ilman luuta oleva kinkku, pakattu alipaineeseen.
Kypsytys: 20 - 24 kuukautta...
...IL SENESE
Prosciutto cotto "Cinta Senese DOP"
Raaka-aineet:
Tuore "Cinta Senese DOP" -jalka, valittu jalka kg 15,00
Ainesosat:
"Cinta Senese DOP" tuore jalka, ilman polyfosfaattia, maitotuotteita, gluteenia ja glutamaattia: suola, aromit ja mausteet, dekstroosi, fruktoosi, antioksidantti E316, säilöntäaineet E250
Valmis tuote:
Kg 10, kypsennetty liinassa, jotta kypsennysmehut pysyvät tuotteen kosketuksessa, sidottu, pakattu läpinäkyvään Cryovac-pakkaukseen ja pastöroitu, pakkaus laatikoissa, joissa on 2 kpl.
...
Hyvä toiminnallisuus, kuten geeli, vatkaaminen, emulgoiminen, liima. Munanvalkuaisjauhetta voidaan käyttää tuotteiden laadun ja säilyvyyden parantamiseen.
Ulkonäkö irtonainen jauhe tai altis massalle, tasainen keltainen, normaalin munanvalkuaisen tuoksu, ei hajua, ei epäpuhtauksia.
Tyypillisiä käyttökohteita ovat kinkku, makkara, surimi, nuudelit, pikanuudelit, makeiset, kastike, jäätelö...
...Iberico-kinkku "50% Iberico-rotu" on hienostunut ja hieman suolainen maku, jossa on miellyttävä, tunnusomainen aromi. Sen sävyt vaihtelevat vaaleanpunaisesta purppuraan lihassa, ja rasvassa se näyttää kiiltävältä.
Ehdottomasti aistien ilo, joka on erinomainen valinta mihin tahansa tilaisuuteen.
Tuote on leikattu veitsellä ja pakattu 100 g (noin) blistereihin.
Tuote on valmistettu aikuisista sioista peräisin olevasta takaraajasta, joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsytysprosessin.
Viite: l0005...
...Tässä IGP-sertifioidussa Finocchionassa on netto paino noin 500 g, ja se on pakattu kokonaisena luonnolliseen suoleen.
Finocchiona IGP valmistetaan ensiluokkaisista sianlihan paloista. Näitä ovat: olkapää, kinkku, sisäfilee, kaula ja pekoni. Valmistusprosessissa käytetään aromikkaita villifenkolin siemeniä, suolaa, pippuria ja valkosipulia. Tämä luonnollinen ja aito sekoitus antaa...
...-pakkaus. Pakattu yksityisellä etiketilläsi tai meidän Guina-brändillämme. Sopimuspakkaus (contract packaging) on myös mahdollista. Yhteenveto kaikista tuoteperheistä valikoimassamme: salami (salami, kevyt salami, chorizo), pekonituotteet, keittotuotteet (kinkku, rasvaton kinkku, lihaleipä, Pariisin makkara, mestarikinkku), savustetut tuotteet (Filet de York, Filet d'Anvers, savustettu raaka kinkku...