Espanja, Guijuelo-Salamanca
...jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja varastointi. Ainesosat: Iberialainen Bellota -paletta, suola Paino: 1,400 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15 °C - 18 °C. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja varastointi. Paino: 1,400 kg Ainesosat: Iberialainen Bellota -paletta, suola...
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
Iberialihammas ja makkarat. Iberialaiset tuotteemme heijastavat ympäristöä, jossa ne syntyvät: dehesa, luonnon lahja, jossa eläimemme kasvavat ja kehittyvät tarjotakseen parhaat iberialaiset tuotteet. Castro y Gonzálezilla on ensisijaisena tavoitteena huolehtia ja kehittää tätä elämänlähdettä kestävästi, ja tiedämme, että jokainen puro, tammi, korkkitammi, tasanko ja lähde dehesassamme on olennai...
Portfolio (55)
Espanja, Badajoz
...Iberialainen Bellota-kinkku käsin viipaloitu sertifioidun mestarileikkurin toimesta ja pakattu vakuumiin säilyttääkseen kaikki aromit ja maut. Arvioitu paino: 100 g.
Portfolio (9)
Espanja, Cuarte De Huerva
...Prosciutto Serrano di Teruel D.O.P. Luutettu Sierra Lindón - Teruelin D.O.P. -kinkku on punertava, siinä on sisäänrakennettua rasvaa ja viipaloituna se paljastaa erittäin kiiltävän ulkonäön. Se erottuu vähäsuolaisesta ja samalla hienostuneesta maustaan. Sen rasvassa on miellyttävä maku ja sen öljyinen koostumus vapauttaa ainutlaatuista aromia. Esittely: Ilman luuta oleva kinkku, pakattu alipaineeseen. Kypsytys: 20 - 24 kuukautta...
Portfolio (10)
...IL SENESE Prosciutto cotto "Cinta Senese DOP" Raaka-aineet: Tuore "Cinta Senese DOP" -jalka, valittu jalka kg 15,00 Ainesosat: "Cinta Senese DOP" tuore jalka, ilman polyfosfaattia, maitotuotteita, gluteenia ja glutamaattia: suola, aromit ja mausteet, dekstroosi, fruktoosi, antioksidantti E316, säilöntäaineet E250 Valmis tuote: Kg 10, kypsennetty liinassa, jotta kypsennysmehut pysyvät tuotteen kosketuksessa, sidottu, pakattu läpinäkyvään Cryovac-pakkaukseen ja pastöroitu, pakkaus laatikoissa, joissa on 2 kpl.
Portfolio (4)
Espanja, Guijuelo
...Korkealaatuinen Iberian Tammi-ruokittu Kinkku 100% Iberico, viipaloitu veitsellä ja pakattu vakuumiin. Toimitamme vain B2B, lisätietoja täältä: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimitoimitus: 25 pahvilaatikkoa (1.000 kpl). Hinta 25 pahvilaatikolle: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Espanja) Parasta ennen: 12 kuukautta valmistuspäivästä. Pahvilaatikon paino: 6,55 kg. Toimitusaika: neuvoteltavissa. KULJETUS: Jäähdytetty 5ºC.
Portfolio (2)
Saksa, Neuburg Am Inn
...TK Pizza IMPERATORE erilaisia makuja: Salami, Kinkku, Hawaii, Speciale, Margherita spelttitaikinalla.
Portfolio (8)
Itävalta, Königsdorf
... Hyvä toiminnallisuus, kuten geeli, vatkaaminen, emulgoiminen, liima. Munanvalkuaisjauhetta voidaan käyttää tuotteiden laadun ja säilyvyyden parantamiseen. Ulkonäkö irtonainen jauhe tai altis massalle, tasainen keltainen, normaalin munanvalkuaisen tuoksu, ei hajua, ei epäpuhtauksia. Tyypillisiä käyttökohteita ovat kinkku, makkara, surimi, nuudelit, pikanuudelit, makeiset, kastike, jäätelö...
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Iberico-kinkku "50% Iberico-rotu" on hienostunut ja hieman suolainen maku, jossa on miellyttävä, tunnusomainen aromi. Sen sävyt vaihtelevat vaaleanpunaisesta purppuraan lihassa, ja rasvassa se näyttää kiiltävältä. Ehdottomasti aistien ilo, joka on erinomainen valinta mihin tahansa tilaisuuteen. Tuote on leikattu veitsellä ja pakattu 100 g (noin) blistereihin. Tuote on valmistettu aikuisista sioista peräisin olevasta takaraajasta, joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsytysprosessin. Viite: l0005...
Italia, Marciano Della Chiana
...Tässä IGP-sertifioidussa Finocchionassa on netto paino noin 500 g, ja se on pakattu kokonaisena luonnolliseen suoleen. Finocchiona IGP valmistetaan ensiluokkaisista sianlihan paloista. Näitä ovat: olkapää, kinkku, sisäfilee, kaula ja pekoni. Valmistusprosessissa käytetään aromikkaita villifenkolin siemeniä, suolaa, pippuria ja valkosipulia. Tämä luonnollinen ja aito sekoitus antaa...
Portfolio (10)
Ranska, Carquefou
...Tuore pakattu: - Chipolatas luomu X6 - Chipolatas 2X2 leikattava - Makkarat X4 - Savustetut makkarat X2 - Frankfurtin makkarat X4 - Makkarat 2X1 leikattava - Valkoinen verimakkara X2 - Musta verimakkara X2 - Luomu pekoni - Savustettu pekoni - Kinkku luun kanssa X3 viipaletta - Savustettu grillikinkku X2 viipaletta - Kypsä paisti viipale - Vendée kinkku X4 viipaletta - Maksapasteija viipale - Maalaistyyppinen pasteija viipale - Pasteija kuoressa X2 - Päärynäpasteija viipale...
Belgia, Machelen (Bt.)
...-pakkaus. Pakattu yksityisellä etiketilläsi tai meidän Guina-brändillämme. Sopimuspakkaus (contract packaging) on myös mahdollista. Yhteenveto kaikista tuoteperheistä valikoimassamme: salami (salami, kevyt salami, chorizo), pekonituotteet, keittotuotteet (kinkku, rasvaton kinkku, lihaleipä, Pariisin makkara, mestarikinkku), savustetut tuotteet (Filet de York, Filet d'Anvers, savustettu raaka kinkku...
Suositut maat tälle hakutermille