...Suunniteltu tuottamaan erittäin kosteaa leipää (70-90% vettä). Erityisen prosessinsa ansiosta: kova jauho, tärkeä lepotauko, vähemmän vaurioita leikkaamisen aikana jne., mahdollistaa korkealaatuisen leivän ja useiden muotojen tuottamisen. TXA-MAN-ROLL:issa on "monirullat", jotka laminointavat ja levittävät taikinaosaa, antaen taikinalle ylimääräistä 40-50% voimaa. Valmiiksi leikattujen muottien kokoaminen on manuaalista. Leipätyypit: klassinen "ciabatta" kaikissa muodoissaan: baston, patonki, rustiikkinen terävillä päillä, minit jne.
Portfolio (10)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play